Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
One też są z Fish4dogs? Bo ja jakieś inne niż te dawałam...
Pzdr.

Ja dostałam próbkę od nich na wystawie w Warszawie bo w ofercie tego jeszcze nie mają. No i moim paskudom nie smakują :shake::shake::shake:
Pzdr

Posted

No to ja mam pytanie i prośbę specjalną :evil_lol: Jeśli jest do spełnienia to bardzo bym się cieszyła.
Ile masz razem zwierzaków w domu?
Czy mogę prosić o foto wszystkich Waszych pucharków?
Pzdr.

Posted

lady_m napisał(a):
No, ze psy masz to wiedzialam :evil_lol: Ale te koty :crazyeye:

Śnieżynka napisał(a):
Rewelacyjne kociska :D

Uczciwie mówiąc, to koty w moim włąsnym domu były przed psami. Najpierw pojawiła się Teya (czarna koteczka po przejściach, pers), potem Daisy (niebieski szyldkret z białym), potem Ruda..... i tak poooooszło... Obecnie jest 6 kotów w domu, w tym 1 kastrat - Rudy.:lol:

betel napisał(a):
HOŚKA ubarwieniem pasuje do Erki i wszystkich waszych baseczków o takiej maści jak ona. Super zwierzaki:loveu:

Fatk. Hośka i Małpisia są w umaszczeniu szyldkret z białym i trochę sa podobne do basków o umaszczeniu trikolor.:lol:

łapeczek napisał(a):
dziekii za wiadomosc ;p

Nie ma sprawy.

Russellka napisał(a):
I zdjęcia Żelki :loveu:

No to musze troszke pofocić Żelosławę, bo wyprztykałam się z fotek basków...:oops:
Pzdr.

Posted

Hej.:loveu: Tak sobie ogladam te pierwsze zdjecia na pierwszych stronach i ... po prostu... nie wiem co mam powiedziec... :loveu:
Cudowne...
bEde czesciej odwiedzac. ;))

Posted

[quote name='Elitesse']swietna historyjka obrazkowa :loveu:
Witaj, Elitesse! wieki całe...

[quote name='jamnicze']Mi też się bardzo podobała :loveu:
jamnicze - staram się dorónać Tobie i Agabass w opowiadaniu psiowo-kocich historyjek... Ale do mistrzów to mi dalekoooo...

[quote name='betel']A wracajac do kotów , takie wystrzyżone wygladaja prześmiesznie, szczególnie ten rudzielec:evil_lol:
Niektórzy mówią, że to wiewiórki!:lol:

[quote name='Justys95']http://img362.imageshack.us/img362/5188/resizeofimg5892zh0.jpg
Jakie śliczności :loveu:
http://img164.imageshack.us/img164/7508/resizeofimg5899zh1.jpg
Uwielbiam takie zdjęcia - to znaczy jedzących psów :)
Moe uda mi się jeszcze jakieś "jędzące" fotki porobić. Tylko nie wiem, kiedy....

[quote name='Agappe']hahah REWELACJAA!!!!
super jak maskotki!!! :loveu:
Witaj, Agappe! Cieszę się, że juz jesteż z nami!

[quote name='lady_m']Ciekawie musi u was wygladac jak przychodzi pora karmienia trzody :lol:
Koty karmią się cały dzień, same. Suche jedzonko jest stale dostępne i woda. Tak więc tutaj nie ma problemu.

Psy dostają w kuchni, Hipka - w łazience (je dosyc wolno), Sonik w małym pokoju, Wahzirek - w duzym pokoju. W kuchni to każdy zwierzak ma swoje miejsce do jedzenia i jakichś wojen/bitew to nie ma. Wszyscy pilnuja swoich miseczek i swojego miejsca do jedzenia...:evil_lol:

[quote name='Madzik93']A ja jestem ciekawa jak Asia sobie radzi z wyprowadzaniem psiaków na spacer :lol:
Asiu widzimy sie we wrzesniu w Chorzowie?
Madzik93! Ciebie tez daaaawno tutaj nie było...
Dlatego cieszę się, że zajrzałas!:multi:

A wyprowadzam psiaki dwójkami. Inaczej to jest po prostu szarpanina i ani ja ani psy nie mają żadnej przyjemności ze spacerków.:lol:
W Chorzowie w tym roku mnie nie będzie. Sędzia...:cool1:

[quote name='Cambel&Megi']Witam! Widziałam sesję kocio & Wahzirowo & Erkową, śliczna - piękni modele!
To i ja zapytam o wystawę, Asiaczku, będziesz w Kielcach?
Jeszcze nie myślałam o tej wystawie. Obawiam się jednak, że może byc problem... Felka troszke wcześniej dostała cieczki to i porów może wypaść wcześniej. No i Żelcia... tez będzie kryta w tym roku.
Tak więc na razie nic nie mogę obiecać...

[quote name='Dinka']Hej.:loveu: Tak sobie ogladam te pierwsze zdjecia na pierwszych stronach i ... po prostu... nie wiem co mam powiedziec... :loveu:
Cudowne...
bEde czesciej odwiedzac. ;))
Dinka! Witam i zapraszam.
Staram się, aby mój FB był ciekawy i bogaty w fotki, ale nie zawsze mi się to udaje. Normalnie pracuję zawodowo, gromadka psów... to zabiera czas.
Ale w najbliższych dniach będzie się u mnie troche działo - zaglądaj!:lol:

[quote name='Samturia']Asiaczki! :loveu: śliczne jak zwykle ;)
Samturia - a gdzie Ty się dziewczyno podziewałaś, co? Uściski dla Ciebie!

[quote name='Agappe']Asia :mad::mad:
co telefonu nie odbierasz??:mad: byłam koło Ciebie na rowerku.. chciałam się dołączyć do jakiś Twoich spacerków:oops:
Agappe, a o której to godzinie byłaś na rowerku, co? Dzisiaj, owszem, zobaczyłam 2 nieodebrane połączenia od Ciebie... A po spacerach jestem zawsze tak padnięta, że ... tylko łóżko mam w oczach..

Pzdr..