Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Mudik napisał(a):
A do kogo sunia na radkę przybywa i skąd??:cool3::cool3:, a Felcia aż do Holandii?:roll: Ooooo pochwal sie zięciem;);)

Mudiku Kochany, sunia przyjeżdża do Gusia-pręgusia.

A mąż Felki to Abotere's MALIK. Nie mogę wydębić od hodowczyni najnowszych fotek zięcia, ale jak juz tam dojadę, to - obiecuję - będzie ich duuuuzo.:lol:
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mudiku Kochany, sunia przyjeżdża do Gusia-pręgusia.

A mąż Felki to Abotere's MALIK. Nie mogę wydębić od hodowczyni najnowszych fotek zięcia, ale jak juz tam dojadę, to - obiecuję - będzie ich duuuuzo.:lol:
pzdr.

Czyżby powtórka Jotków :razz: ?
A do Gusia kto przyjeżdża?

Posted

To pozekamy na fotki:cool3::cool3: , a ja jutro bladym świtem wybywam do Czech, obca waluta jest, dokumenty są ,bilet na pks, jeszcze tylko zakroplę psy skończę pakowanie i mykam na mudikowo aussikowy spacerek:lol::lol: Do poniedziałku!

Posted

Enchantress'ka;10681112 napisał(a):

Super fajnie, a co jak ktoś ma problem z kolanem?:evil_lol:

[quote name='jamnicze']Super, tak to powinno wyglądać, tylko, że ja mam lenia i do tego uwielbiam słodycze (do kawy to zawsze musi być małe co nieco)
Kiedyś miałam hula hop, ale w mieszkaniu nie ma miejsca na wywijanie nim, a przed blok nie wyjdę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

O to podobnie ze mną:evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Ohohoho!!! Następna do picia!
GRATULACJE!!!

A jak! W październiku szykuje się następny Championat:loveu: Ruszamy do przodu!:loveu:

[quote name='Matusz']zdjęcia kłamią... bardzo często

No właśnie :placz:

[quote name='Asiaczek']A mąż Felki to Abotere's MALIK. Nie mogę wydębić od hodowczyni najnowszych fotek zięcia, ale jak juz tam dojadę, to - obiecuję - będzie ich duuuuzo.:lol:
pzdr.

Potem nie znajdziesz czasu na ich wstawienie i obejrzymy męża dopiero po narodzeniu (albo co gorsza pod trafieniu do nowych domków:evil_lol:) szczeniąt :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):

Potem nie znajdziesz czasu na ich wstawienie i obejrzymy męża dopiero po narodzeniu (albo co gorsza pod trafieniu do nowych domków:evil_lol:) szczeniąt :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:loveu:

Złośliwiec z Ciebie!
Pzdr.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Aj tam, lubię się droczyć :loveu::loveu:

Ale wiesz, że my .. POCZEKAMY! :loveu:
Asiu, bedziesz w tym roku w Chorzowie?

Niestety, nie. Sędzia...

panienkabubu napisał(a):
Asiu, pomożesz na wątku o interchampionacie? :modla:

Zaraz tam zajrzę.
Pzdr.

Posted

Dzięki za nowinki. Jak widzę u Ciebie jak zawsze mnóstwo gości.:lol: Czytałam ,że plany na najbliższą przyszłość masz napięte , ale dużo za to się u Was dzieje. Jesli chodzi o uszka , to u nas niezawodną metodą , jak tylko Incia zaczyna potrząsać głową, jest stosowanie "Balsamu kapucyńskiego" . Zanurzamy w nim szpatułkę i czyścimy chore ucho , które po takim zabiegu błyskiem wraca do normy. Tą samą metodę stosujemy zresztą u siebie, też skutkuje. Polecam , bo to sama natura. W Warszawie balsam dostepny jest na Kapucynskiej 4 lub przez internet na stronie www.balsamkapucynski.pl.Pozdrawiam:loveu:

Posted

Basenjifiona stwierdził, że sunia ma za krótką szyję. Ja nie mogę podpisac się pod tym stwierdzeniem, bo... musiałabym najpierw zobaczyć sunię w realu.

Nie podpisuję się pod tym...subiektywny przekaz .....:shake: prostuję, znam tą sunię ale nie zamierzam komentować jej wizerunku więc proszę o sprostowanie tak jak w gazetach przedwojennych gdzie za przekaz innych osób nie odpowiadam i nie będę odpowiadać:cool1:

Posted

[quote name='betel']Dzięki za nowinki. Jak widzę u Ciebie jak zawsze mnóstwo gości.:lol: Czytałam ,że plany na najbliższą przyszłość masz napięte , ale dużo za to się u Was dzieje. Jesli chodzi o uszka , to u nas niezawodną metodą , jak tylko Incia zaczyna potrząsać głową, jest stosowanie "Balsamu kapucyńskiego" . Zanurzamy w nim szpatułkę i czyścimy chore ucho , które po takim zabiegu błyskiem wraca do normy. Tą samą metodę stosujemy zresztą u siebie, też skutkuje. Polecam , bo to sama natura. W Warszawie balsam dostepny jest na Kapucynskiej 4 lub przez internet na stronie www.balsamkapucynski.pl.Pozdrawiam:loveu:
betel - dzięki za info i namiary. Ale wiesz co? Ja nie doczytałam się na ichniejszej stronie, do czego ten balsam słuzy i jak to stosować. Dzisiaj będę chciała zamówić i - jak poniedziałkowe płukanie ucha nie pomoże - zastosujemy tel balsamik...:lol:

[quote name='łapeczek']czesc ;];]
Witaj, łapeczku! Zawsze miło Cię tutaj widzieć.:lol:

[quote name='agaciaaa']http://img395.imageshack.us/img395/9798/resizeofyori20080731ba7.jpg śliczna panienka :loveu:
Wnusia!

[quote name='basenjifiona']Basenjifiona stwierdził, że sunia ma za krótką szyję. Ja nie mogę podpisac się pod tym stwierdzeniem, bo... musiałabym najpierw zobaczyć sunię w realu.

Nie podpisuję się pod tym...subiektywny przekaz .....:shake: prostuję, znam tą sunię ale nie zamierzam komentować jej wizerunku więc proszę o sprostowanie tak jak w gazetach przedwojennych gdzie za przekaz innych osób nie odpowiadam i nie będę odpowiadać:cool1:
Czy chcesz przez to powiedziec, że skłamałam...? Że nie powiedziałes tych słów w rozmowie telefonicznej?
Hmmmm.....

[quote name='Russellka']Witamy się u Asiaczków! :multi::loveu:
Witaj, Russelka!
Pzdr.

Posted

Generalnie balsamik służy do wielu rzeczy, np: bardzo dobrze działa na żołądek podany na cukrze , podobnie przy bólu gardła i przeziębieniach, ale można go stosować tez zewnętrznie , na różne rany - działanie gojące i dezynfekujące, a my wypróbowaliśmy go najpierw na własnych , a potem na psich uszach. Jak tylko ucho zaczyna mnie dokłuwać na szpatułce wsuwam go głęboko w kanał uszny, to nie boli, daje tylko przyjemne uczucie rozgrzewania ( czasem chwileczkę lekko piecze). Ince czyścimy też całą konchę uszka, bo przy tym rozmiarze kłapciuchów , często zbiera jej się tam brud , który jest przyczyną potrząsania uchem i pewnie drobnych stanów zapalnych. Balsam jest zrobiony na bazie propolisu, więc jeśli ktoś ma na niego uczulenie , nie powinien go stosować.
Nie powinno sie go także zazywać przed jazda samochodem , bo jest na alkoholu.
Tam na tej stronie, jak się w nia wglębisz, są tez inne fajne z opisu i niedrogie preparaty, mamy zamiar je wypróbować , ale na razie nic o nich nie wiem. Pozdrowienia:lol:

Posted

jamnicze napisał(a):
Czyżby powtórka Jotków :razz: ?
A do Gusia kto przyjeżdża?

Tak, tak. powtórka Jotek.
A do Gusia przyjeżdża Buszka - I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI.
Pzdr.

Posted

[quote name='betel']Generalnie balsamik służy do wielu rzeczy, np: bardzo dobrze działa na żołądek podany na cukrze , podobnie przy bólu gardła i przeziębieniach, ale można go stosować tez zewnętrznie , na różne rany - działanie gojące i dezynfekujące, a my wypróbowaliśmy go najpierw na własnych , a potem na psich uszach. Jak tylko ucho zaczyna mnie dokłuwać na szpatułce wsuwam go głęboko w kanał uszny, to nie boli, daje tylko przyjemne uczucie rozgrzewania ( czasem chwileczkę lekko piecze). Ince czyścimy też całą konchę uszka, bo przy tym rozmiarze kłapciuchów , często zbiera jej się tam brud , który jest przyczyną potrząsania uchem i pewnie drobnych stanów zapalnych. Balsam jest zrobiony na bazie propolisu, więc jeśli ktoś ma na niego uczulenie , nie powinien go stosować.
Nie powinno sie go także zazywać przed jazda samochodem , bo jest na alkoholu.
Tam na tej stronie, jak się w nia wglębisz, są tez inne fajne z opisu i niedrogie preparaty, mamy zamiar je wypróbować , ale na razie nic o nich nie wiem. Pozdrowienia:lol:
Zobaczymy, jak ucho Jazzy zareaguje na ten specyfik. Dzięki jeszcze raz za info.
Pzdr.

Posted

[quote name='łapeczek']czesc asiaczku mam pytanko wybierasz sie na miedzynarodowke do poznania ze swoimi psinkami jelsi tak napisz tutaj ;]

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10703369#post10703369
Tak, powinnam byc w Poznaniu, nawet już dokumenty wysłałam...:lol:

[quote name='kaskaSz']Asiaczku kiedy dasz fotki? :roll:
Pozdrawiamy!
Fotek baskowych - uczciwie mówiąc - to nie mam. Ale mam kocie. Moga byc?

[quote name='Justys95']Widać ominęła mnie dyskusja o diecie...;) Ale i tak ja za dużo do gadania nie mam, bo z natury jestem szczupła.
Szczęściara!
Pzr.