Agasia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Jeżeli możesz napisz coś więcej o ćwiczeniach a6w. Zupełnie nie wiem, co to takiego jest...:crazyeye:a6w?? szto eto?Cwiczenia na brzuszek :) http://www.kulturystyka.org.pl/images/a6w2nl.jpg Trzeba jednak pamietac ze one jedynie wyrabiaja miesnie, tluszczyku niespala (albo bardzo malo :) ) Ja tez obiecalam sobie ze do wyjazdu schudne ok. 5kg i co.. lipa :( Raptem 2 i zaprzestalam i diete i cwiczenia... leń! Quote
kaskaSz Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Asiaczku ja też należę do tych grubokościstych i ciężko mi utrzymać wagę, nie wiem jakim cudem udało mi się schudnąć. Niestety ja dalej nie toleruję swojego wyglądu, a w szczególności brzucha :shake: Agasia, nie wiedziałam, że a6w nie spala tłuszczu, każdy mi to polecał w czasie odchudzania, fakt, że brzuch pod fałdami był twardy, ale tłuszcz jak był tak jest. A dosiłowni jakoś nie mogę się przekonać. Quote
lady_m Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Agappe napisał(a):ze zbędnych kilku kilo ;) trzeba powrócić do dawnej wagi (zanim bedzie za późno), bo sie powoli rozpuszcam :oops: Wymyslasz kobito! :eviltong: Quote
Agappe Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 lady_m napisał(a):Wymyslasz kobito! :eviltong: mam wakacje to moge sobie troche powymyślać i pomarudzić :evil_lol: Quote
betel Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ćwiczenia ćwiczeniami , dieta dietĄ, ale co tam nowego u psiej ferajny??? Ugłaskanka dla wszystkich starszych i młodszych ogoniastych:lol: Quote
anetta Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 http://www.kulturystyka.org.pl/images/a6w2nl.jpg Oooooo, to ja na aerobiku robie niektóre z tych ćwiczeń, nawet nie wiedziałam że to się tak nazywa :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='betel']Ćwiczenia ćwiczeniami , dieta dietĄ, ale co tam nowego u psiej ferajny??? Ugłaskanka dla wszystkich starszych i młodszych ogoniastych:lol: U nas spox. Jedynie Dżezikowi podczas wczorajszego spacerku "coś" wlazło do ucha... Ja nic nie widzę, ucho nie nie jest zaczerwienione, a Dżezik głową trzepie i ucho jest lekko zwichrowane... Jeżeli dzisiaj ppłd. nie będzie poprawy, to trzeba bedzie przejść się do weta... Eh... [quote name='anetta']http://www.kulturystyka.org.pl/images/a6w2nl.jpg Oooooo, to ja na aerobiku robie niektóre z tych ćwiczeń, nawet nie wiedziałam że to się tak nazywa :evil_lol::evil_lol: No widzisz, jaka juz jesteś mądra!:lol: pzdr. Quote
panienkabubu Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Asiu przyszłam się pochwalić, że mamy Championat Polski od Halszki właśnie w łapce!:multi: Jeszcze tylko skończyć Czeski, Intera i możemy pić do woli :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 o rany :roll:......zafundować wam kurację odchudzającą :razz::razz: to zapraszam ....u mnie w pracy szefowa działa jak wszystkie diety razem wzięte:angryy:....w zeszłym roku spadłam na wadze z powodu pani szef :diabloti:18 kg ..... udało mi się wrzucić na siebie z powrotem 5-7 kg .... 25 sierpnia wracam do pracy ....zobaczę jakie będą efekty :roll: a tak to Dzień Dober:p Quote
Inkaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Asiaczek'] Wcale nie zaśmiecasz. Ja ciągle mam problemy z nadwagą. Raz gubię kilka kilo, raz mi przxybywa. Generalnie do "drobnych i szczupłych" nie należę...:cool3: Ale już polubiłam siebie w tej wadze...;) http://allegro.pl/item413406720_profesjonalna_skakanka_z_licznikiem_285cm_od_ss.html Skakanka aerobiczna (codziennie ok. 500 skoków) http://allegro.pl/item413024767_anionowe_kolo_hula_hop_nowosc_extra_masaz.html Anioniowe hula hop (godzina kręcenia dziennie) http://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html Aerobiczna 6 Weidera (ale to ćwiczenie tylko wyrabia mięśnie, nie spala tłuszczu) + basen (2x w tyg.) + rower + stepper Pij dużo wody, owoce i warzywa do godz. 16, ostatni posiłek ok. 2-3 godzin przed snem, odpowiednie łączenie posiłków, obliczenie swojego dziennego zapotrzebowania na kalorie i odjęcie 200-300 kal. (redukcja) Tak w skrócie o diecie + ćwiczeniach, swego czasu trochę interesowałam się dietetyką i fitnessem. ;) Quote
jamnicze Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Enchantress'ka;10681112 napisał(a):http://allegro.pl/item413406720_profesjonalna_skakanka_z_licznikiem_285cm_od_ss.html Skakanka aerobiczna (codziennie ok. 500 skoków) http://allegro.pl/item413024767_anionowe_kolo_hula_hop_nowosc_extra_masaz.html Anioniowe hula hop (godzina kręcenia dziennie) http://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html Aerobiczna 6 Weidera (ale to ćwiczenie tylko wyrabia mięśnie, nie spala tłuszczu) + basen (2x w tyg.) + rower + stepper Pij dużo wody, owoce i warzywa do godz. 16, ostatni posiłek ok. 2-3 godzin przed snem, odpowiednie łączenie posiłków, obliczenie swojego dziennego zapotrzebowania na kalorie i odjęcie 200-300 kal. (redukcja) Tak w skrócie o diecie + ćwiczeniach, swego czasu trochę interesowałam się dietetyką i fitnessem. ;) Super, tak to powinno wyglądać, tylko, że ja mam lenia i do tego uwielbiam słodycze (do kawy to zawsze musi być małe co nieco) Kiedyś miałam hula hop, ale w mieszkaniu nie ma miejsca na wywijanie nim, a przed blok nie wyjdę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='panienkabubu']Asiu przyszłam się pochwalić, że mamy Championat Polski od Halszki właśnie w łapce!:multi: Jeszcze tylko skończyć Czeski, Intera i możemy pić do woli :evil_lol:Ohohoho!!! Następna do picia! GRATULACJE!!! [quote name='Alicja']o rany :roll:......zafundować wam kurację odchudzającą :razz::razz: to zapraszam ....u mnie w pracy szefowa działa jak wszystkie diety razem wzięte:angryy:....w zeszłym roku spadłam na wadze z powodu pani szef :diabloti:18 kg ..... udało mi się wrzucić na siebie z powrotem 5-7 kg .... 25 sierpnia wracam do pracy ....zobaczę jakie będą efekty :roll: a tak to Dzień Dober:p Ja przez moją byłą-byłą szefową to nie straciłam ani kilograma, natomiast wylądowałam w szpitalu z wrzodami... Enchantress'ka;10681112 napisał(a):http://allegro.pl/item413406720_profesjonalna_skakanka_z_licznikiem_285cm_od_ss.html Skakanka aerobiczna (codziennie ok. 500 skoków) http://allegro.pl/item413024767_anionowe_kolo_hula_hop_nowosc_extra_masaz.html Anioniowe hula hop (godzina kręcenia dziennie) http://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html Aerobiczna 6 Weidera (ale to ćwiczenie tylko wyrabia mięśnie, nie spala tłuszczu) + basen (2x w tyg.) + rower + stepper Pij dużo wody, owoce i warzywa do godz. 16, ostatni posiłek ok. 2-3 godzin przed snem, odpowiednie łączenie posiłków, obliczenie swojego dziennego zapotrzebowania na kalorie i odjęcie 200-300 kal. (redukcja) Tak w skrócie o diecie + ćwiczeniach, swego czasu trochę interesowałam się dietetyką i fitnessem. ;) Czarodziejko - nie ze mną te numery!;) Tak, jak napisała jamnicze, jestem za leniwa na to, nie mam czasu, no i odchudzam się po to, aby jeść ciasta (NIE słodycze!)...:evil_lol: Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 È tam a Wy Laski caly czas o odchudzaniu:cool3: Ja siedze sobie w Holandii i powiem Wam ze schudlam z czego jestem zadowolona nie jem w ogole chleba jem suchary, nie jem masla,jem ser i serek topiony i pomidory i banany to moje Holnderskie jedzenie :evil_lol:No i obiad normalny :evil_lol:Wiec dajcie spokoj szkoda zycia na odchydzanie;) Quote
Elitesse Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ja po ciazy cierpie chyba na efekt jo-jo to gubie pare kilo to znow blyskawicznie przybieram :shake::shake: aktualnie jestem na etapie zlapania dodatkowych 7 kg i wygladam jak baleron :placz::placz::placz: nie moze mi sie waga ustabilizowac ehhh Quote
lady_m Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Widze, ze sie rozgadalismy o odchudzaniu :cool3: Ja porzucam diety- super szczupla juz nigdy nie bede i dobrze mi z tym :evil_lol: Quote
Inkaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='jamnicze']Super, tak to powinno wyglądać, tylko, że ja mam lenia i do tego uwielbiam słodycze (do kawy to zawsze musi być małe co nieco) Kiedyś miałam hula hop, ale w mieszkaniu nie ma miejsca na wywijanie nim, a przed blok nie wyjdę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja również uwielbiam słodycze, ale od kilku dni walcze z tym (35 dzień bez żadnych łakoci). A jeśli chodzi o HH czy skakanke - ćwiczę na działce (do której muszę dojechać 3-4 km na rowerze), w zacienionym i zastawionym przez tuje miejscu. :diabloti: [quote name='Asiaczek'] Czarodziejko - nie ze mną te numery!;) Tak, jak napisała jamnicze, jestem za leniwa na to, nie mam czasu, no i odchudzam się po to, aby jeść ciasta (NIE słodycze!)...:evil_lol: Pzdr. Brak czasu to tylko wymówka. Kręcić HH można podczas oglądania wieczornego filmu bądź serialu, podobnie jest z A6w czy innymi ćwiczeniami siłowymi. I nie wierzę, że nie znajdziesz 15 minut na skakanie na skakance (ok. 500 skoków - ale staaasznie męczące to) [SIZE="1"]Po raz pierwszy ktoś zwrócił sie do mnie po polsku! :multi: [quote name='Elitesse']ja po ciazy cierpie chyba na efekt jo-jo to gubie pare kilo to znow blyskawicznie przybieram :shake::shake: aktualnie jestem na etapie zlapania dodatkowych 7 kg i wygladam jak baleron :placz::placz::placz: nie moze mi sie waga ustabilizowac ehhh Po Redukcji (czyli po ograniczeniu jedzenia) powinnaś przejść do U (czyli ustabilizowania) by uniknąć efektu jojo. U polega na systematycznym dodawaniu 100 kalorii tygodniowo, aż dojdziemy do pełnego dziennego zapotrzebowania. ;) Quote
betel Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Kurcze wątek się zmieniła na "Kwadransowe grubaski" czy jak??? Co prawda mnie ten temat jak już pisałam nie obcy , ale wolę o psiakach. Asiaczku, proszę foteczki i nowinki dotyczące twojej gromadki. Pozdrawiam Ps. Jem nadaj pp i jeżdźe na stacjonarnym rowerze . dziś w 3 ratach przejechałam 15 kilometrów ( to jakieś 500 cal do tyłu);) Quote
Agappe Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='jamnicze']Super, tak to powinno wyglądać, tylko, że ja mam lenia i do tego uwielbiam słodycze (do kawy to zawsze musi być małe co nieco) oo tak mam ten sam problem - leń + zamiłowanie do czekolady :evil_lol: Quote
Agappe Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Elitesse napisał(a):ja po ciazy cierpie chyba na efekt jo-jo to gubie pare kilo to znow blyskawicznie przybieram :shake::shake: aktualnie jestem na etapie zlapania dodatkowych 7 kg i wygladam jak baleron :placz::placz::placz: nie moze mi sie waga ustabilizowac ehhh moja kolezanka i bez ciązy miała wahania.. w najgorszym okresie zmieniła wage o 17 kg w ciągu 2 miesięcy (nie pamietam w którą stroną (bo jej dłuugo nie widziałam..)) raz była skrajnie za chuda, raz za gruba.. teraz wróciła do normalnej wagi jak na jej wysokość - ok 60kg.. Asia ja też czekam na zdjecia :) Quote
Asiaczek Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='Florka_xyz']È tam a Wy Laski caly czas o odchudzaniu:cool3: Ja siedze sobie w Holandii i powiem Wam ze schudlam z czego jestem zadowolona nie jem w ogole chleba jem suchary, nie jem masla,jem ser i serek topiony i pomidory i banany to moje Holnderskie jedzenie :evil_lol:No i obiad normalny :evil_lol:Wiec dajcie spokoj szkoda zycia na odchydzanie;) Prawde rzekłaś! [quote name='Elitesse']ja po ciazy cierpie chyba na efekt jo-jo to gubie pare kilo to znow blyskawicznie przybieram :shake::shake: aktualnie jestem na etapie zlapania dodatkowych 7 kg i wygladam jak baleron :placz::placz::placz: nie moze mi sie waga ustabilizowac ehhh Może jak Mała trochę podrośnie i będziesz mogła więcej czasu poświęcić swojej osobie, to wtedy waga wróci do normy... [quote name='lady_m']Widze, ze sie rozgadalismy o odchudzaniu :cool3: Ja porzucam diety- super szczupla juz nigdy nie bede i dobrze mi z tym :evil_lol: Mnie też! Enchantress'ka;10683836 napisał(a): Po raz pierwszy ktoś zwrócił sie do mnie po polsku! :multi: Znam ten język, z którego masz nick... [quote name='betel']Kurcze wątek się zmieniła na "Kwadransowe grubaski" czy jak??? Co prawda mnie ten temat jak już pisałam nie obcy , ale wolę o psiakach. Asiaczku, proszę foteczki i nowinki dotyczące twojej gromadki. Pozdrawiam Co do nowinek. Wróciłam z Dzezikiem od weta. Ucho było 2-krotnie przepłukane (oj, nie podobało się to mojego ulubieńcowi:cool1:, ale obyło się bez krwi) i chyba poskutkowało. Dżezik nie trzebie już głową, ucho wróciło do normalnej pozycji. Na wszelki wypadek, gdyby jutro stan wrócił do poprzedniego mam Dicortinef (nie wiem dokładnie, jak pisze się jego nazwę). Ale jestem optymistką i wierzę, że najgorsze mamy za sobą! Oprócz tego - w Vaimela (wystawa 23.08.2008 r.) - zgłoszone sa .... 3 baski - wszystkie moje!:evil_lol: Felka zaczęła cieczkę... W przyszłym tygodniu chyba przyjeżdża sunia na krycie... Zaraz po powrocie z Vaimela musze jechać z Felką do Holandii na krycie... Kiedy ja to wszystko zdażę przeżyć...?:crazyeye: pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Chcecie fotki basków? No to wstawię 2 fotki mojej wnuczki (córcia Buszki i Gusia-pręgusia) - AMINIA African Elite "Yori". Basenjifiona stwierdził, że sunia ma za krótką szyję. Ja nie mogę podpisac się pod tym stwierdzeniem, bo... musiałabym najpierw zobaczyć sunię w realu. pzdr. Quote
lady_m Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Jak szyja to nie wiem ale za to ma bardzo fajna glowe ;) Quote
Asiaczek Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Mnie się też głowa podoba.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts