Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Błagam, bez szczegółów:mdleje: Na samą myśl mi... źle.:mdleje:

Płucka kojarza mi się z oddychającymi płucami w garnku, jak gotowałam psom jeść:mdleje: Ten zapach, wygląd......... nigdy .........:mdleje:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Asia, wyczulony węch mam juz na tego rodzaju potrawy :evil_lol: za dużo się tego nagotowałam :)
Ale z mięskiem rosołowym zmielonym albo z owockami, czy serkiem..... mniam :loveu:
No to uzgodnione - w najbliższym czasie jemy pierozki...z czymś...

[quote name='Alicja']:mad::mad::mad:zgłodniałam :placz::placz::placz::placz::placz:
Alicja - o tej porze? To niezdrowo!!!:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:patrzy jakby chciala powiedzieć ....Zrób mi Mati fotaska ...teraz ładnie pozuję :loveu:
http://i305.photobucket.com/albums/nn227/dogshow2008/IMG_5008.jpg

[quote name='Asiaczek']Witanko!
A ja myślę, że przy skręcie w prawo zapatrzyła się na Matusza i stąd te maślane oczka!:lol:
Pzdr.
Ona się raczej zastanawiała się co to za gość jej tu pstryka :crazyeye:Mateusza poznała później :razz:. I pewnie przypomniało jej się to pstrykanie, bo na początku była pewna rezerwa - "a może to szpieg? widziałam jak nam z cichca fotki strzela, lepiej się Pańcia nie spoufalajmy";)

Posted

[quote name='Asiaczek']Hihihi, Mateusz - szpion!:lol:
Pzdr.

ha ha .....dokładnie :evil_lol::evil_lol:

zjadłam na sniadanie paróweczkę z kaczupem pikantnym i 4 ciasteczka maslane z czekoladą mleczną :roll:

Posted

A propos oryginalnych nadzień pierogów to moja niedoszła teściowa robi genialne z czarnym salcesonem ,kapustką i cebulką mniiiiiaaam.
Normalnie czegoś takiego jak salceson bym nie tknęła a le w tych pierogach, miodziooo!:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Matusz']was ist das szpion?:razz::evil_lol:O. Boshe, Małolat, który nie zna słowa szpion...
To w języku naszych braci oznacza szpiega.:lol:

[quote name='panienkabubu']Asiu - na wystawie?:evil_lol:
Nieeee..., na wystawie to raczej ciasto...

[quote name='Alicja']ha ha .....dokładnie :evil_lol::evil_lol:
zjadłam na sniadanie paróweczkę z kaczupem pikantnym i 4 ciasteczka maslane z czekoladą mleczną :roll:
A ja zjadłam świeżą bułeczkę z ziarnami z serkiem żóltym i kaczka po staropolsku oraz surowym ogóreczkiem. Do tego siorbatka z cytrynką. Mniam, mniam...

[quote name='Mudik']A propos oryginalnych nadzień pierogów to moja niedoszła teściowa robi genialne z czarnym salcesonem ,kapustką i cebulką mniiiiiaaam.
Normalnie czegoś takiego jak salceson bym nie tknęła a le w tych pierogach, miodziooo!:loveu::loveu:
No nie wiem, nie wiem, czy by mi smakowały. Cebulka - tak, kapustka - tak, ale ten salcesonik... hm...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O. Boshe, Małolat, który nie zna słowa szpion...
To w języku naszych braci oznacza szpiega.:lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mudik']No ja tez miałam obiekcje ale to jest tak doprawione,że są pyszne, świeżego salcesoniku nie, dziękuję...:shake::eviltong:No, właśnie. Świeżego tez nie chcę. Ale może bym się skusiła na takie pierożki...

[quote name='Agappe']łaaa Asia przestane tu przychodzić jak będziecie ciągle o jedzeniu mówić:mad:
(jestem na diecie)
Agappe, a z czego Ty się odchudzasz?:crazyeye:
Pzdr.

Posted

[quote name='Agappe']łaaa Asia przestane tu przychodzić jak będziecie ciągle o jedzeniu mówić:mad:
[SIZE="1"](jestem na diecie)
Ja również jestem na diecie (ale do zrzucenia mam tylko 2 kg) więc proszę nie mówić o jedzeniu. Ale chętnie porozmawiam na temat ćwiczeń np. a6w, rozciąganie lub skakanie na aerobicznej skakance. :lol: Ktoś chętny na taką pogawędkę?

Posted

Też wiem coś o odchudzaniu, ale zgubiłam 16kg i BMI mam w normie. :multi:
A a6w to wole nie wspominać :evil_lol: Raz mnie przeziębienie rozłożyło, a potem zapomniałam. :oops: Ale zaśmiecam wątek dla Asiaczka...:roll:

Posted

O trafiłam na dobry temat , ja od wczoraj tez zaczęłam walke z nadwagą przez JPP czyli "jedz pół porcji" i jazdę na stacjonarnym rowerku. Trzymam za Was i za siebie kciuki.
Asiaczku , dzięki za odwiedzinki u nas , Twój komentarz był przemiły:loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']
Agappe, a z czego Ty się odchudzasz?:crazyeye:
Pzdr.
[quote name='lady_m']Bardzo dobre pytanie :roll:
ze zbędnych kilku kilo ;) trzeba powrócić do dawnej wagi (zanim bedzie za późno), bo sie powoli rozpuszcam :oops:

[quote name='Asiaczek']Agappe - zostałaś wezwana do tablicy...
Pzdr.
daj człowiekowi troche poromansować na boku :evil_lol:

Enchantress'ka;10670426 napisał(a):
Ja również jestem na diecie (ale do zrzucenia mam tylko 2 kg) więc proszę nie mówić o jedzeniu. Ale chętnie porozmawiam na temat ćwiczeń np. a6w, rozciąganie lub skakanie na aerobicznej skakance. :lol: Ktoś chętny na taką pogawędkę?

a6w?? szto eto?
o skakaniu na skakance nie porozmawiam, bo kolana nie chcą o takich rzeczach słyszeć..

Posted

Enchantress'ka;10670426 napisał(a):

Jeżeli możesz napisz coś więcej o ćwiczeniach a6w. Zupełnie nie wiem, co to takiego jest...:crazyeye:

[quote name='agaciaaa']Witamy :) chyba niepotrzebnie tu dziś weszłam, bo tylko zgłodniałam :evil_lol: a już za późno na jedzenie ;)
Hahaha...

[quote name='kaskaSz']Też wiem coś o odchudzaniu, ale zgubiłam 16kg i BMI mam w normie. :multi:
A a6w to wole nie wspominać :evil_lol: Raz mnie przeziębienie rozłożyło, a potem zapomniałam. :oops: Ale zaśmiecam wątek dla Asiaczka...:roll:
Wcale nie zaśmiecasz. Ja ciągle mam problemy z nadwagą. Raz gubię kilka kilo, raz mi przxybywa. Generalnie do "drobnych i szczupłych" nie należę...:cool3:
Ale już polubiłam siebie w tej wadze...;)

[quote name='betel']O trafiłam na dobry temat , ja od wczoraj tez zaczęłam walke z nadwagą przez JPP czyli "jedz pół porcji" i jazdę na stacjonarnym rowerku. Trzymam za Was i za siebie kciuki.
Asiaczku , dzięki za odwiedzinki u nas , Twój komentarz był przemiły:loveu:
A my trzymamy kciuki za Ciebie! Oby wszystko poszło po Twojej myśli.:lol:
Pzdr.