panienkabubu Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Błagam, bez szczegółów:mdleje: Na samą myśl mi... źle.:mdleje: Płucka kojarza mi się z oddychającymi płucami w garnku, jak gotowałam psom jeść:mdleje: Ten zapach, wygląd......... nigdy .........:mdleje: Quote
Asiaczek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Hahaha, ale jakbys nie widziała, nie czuła itp. to pewnie by smakowały, co? Mięsko jest mięsko...;) Pzdr. Quote
panienkabubu Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Asia, wyczulony węch mam juz na tego rodzaju potrawy :evil_lol: za dużo się tego nagotowałam :) Ale z mięskiem rosołowym zmielonym albo z owockami, czy serkiem..... mniam :loveu: Quote
Alicja Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 :mad::mad::mad:zgłodniałam :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='panienkabubu']Asia, wyczulony węch mam juz na tego rodzaju potrawy :evil_lol: za dużo się tego nagotowałam :) Ale z mięskiem rosołowym zmielonym albo z owockami, czy serkiem..... mniam :loveu: No to uzgodnione - w najbliższym czasie jemy pierozki...z czymś... [quote name='Alicja']:mad::mad::mad:zgłodniałam :placz::placz::placz::placz::placz: Alicja - o tej porze? To niezdrowo!!!:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:patrzy jakby chciala powiedzieć ....Zrób mi Mati fotaska ...teraz ładnie pozuję :loveu: http://i305.photobucket.com/albums/nn227/dogshow2008/IMG_5008.jpg [quote name='Asiaczek']Witanko! A ja myślę, że przy skręcie w prawo zapatrzyła się na Matusza i stąd te maślane oczka!:lol: Pzdr. Ona się raczej zastanawiała się co to za gość jej tu pstryka :crazyeye:Mateusza poznała później :razz:. I pewnie przypomniało jej się to pstrykanie, bo na początku była pewna rezerwa - "a może to szpieg? widziałam jak nam z cichca fotki strzela, lepiej się Pańcia nie spoufalajmy";) Quote
Asiaczek Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Hihihi, Mateusz - szpion!:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Asiaczek napisał(a):Hihihi, Mateusz - szpion!:lol: Pzdr. was ist das szpion?:razz::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Asiaczek napisał(a):No to uzgodnione - w najbliższym czasie jemy pierozki...z czymś... . Asiu - na wystawie?:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Asiaczek']Hihihi, Mateusz - szpion!:lol: Pzdr. ha ha .....dokładnie :evil_lol::evil_lol: zjadłam na sniadanie paróweczkę z kaczupem pikantnym i 4 ciasteczka maslane z czekoladą mleczną :roll: Quote
Mudik Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A propos oryginalnych nadzień pierogów to moja niedoszła teściowa robi genialne z czarnym salcesonem ,kapustką i cebulką mniiiiiaaam. Normalnie czegoś takiego jak salceson bym nie tknęła a le w tych pierogach, miodziooo!:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Matusz']was ist das szpion?:razz::evil_lol:O. Boshe, Małolat, który nie zna słowa szpion... To w języku naszych braci oznacza szpiega.:lol: [quote name='panienkabubu']Asiu - na wystawie?:evil_lol: Nieeee..., na wystawie to raczej ciasto... [quote name='Alicja']ha ha .....dokładnie :evil_lol::evil_lol: zjadłam na sniadanie paróweczkę z kaczupem pikantnym i 4 ciasteczka maslane z czekoladą mleczną :roll: A ja zjadłam świeżą bułeczkę z ziarnami z serkiem żóltym i kaczka po staropolsku oraz surowym ogóreczkiem. Do tego siorbatka z cytrynką. Mniam, mniam... [quote name='Mudik']A propos oryginalnych nadzień pierogów to moja niedoszła teściowa robi genialne z czarnym salcesonem ,kapustką i cebulką mniiiiiaaam. Normalnie czegoś takiego jak salceson bym nie tknęła a le w tych pierogach, miodziooo!:loveu::loveu: No nie wiem, nie wiem, czy by mi smakowały. Cebulka - tak, kapustka - tak, ale ten salcesonik... hm... Pzdr. Quote
Mudik Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No ja tez miałam obiekcje ale to jest tak doprawione,że są pyszne, świeżego salcesoniku nie, dziękuję...:shake::eviltong: Quote
Agappe Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 łaaa Asia przestane tu przychodzić jak będziecie ciągle o jedzeniu mówić:mad: [SIZE="1"](jestem na diecie) Quote
Matusz Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Asiaczek napisał(a):O. Boshe, Małolat, który nie zna słowa szpion... To w języku naszych braci oznacza szpiega.:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Mudik']No ja tez miałam obiekcje ale to jest tak doprawione,że są pyszne, świeżego salcesoniku nie, dziękuję...:shake::eviltong:No, właśnie. Świeżego tez nie chcę. Ale może bym się skusiła na takie pierożki... [quote name='Agappe']łaaa Asia przestane tu przychodzić jak będziecie ciągle o jedzeniu mówić:mad: (jestem na diecie) Agappe, a z czego Ty się odchudzasz?:crazyeye: Pzdr. Quote
lady_m Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Asiaczek napisał(a): Agappe, a z czego Ty się odchudzasz?:crazyeye: Pzdr. Bardzo dobre pytanie :roll: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Agappe - zostałaś wezwana do tablicy... Pzdr. Quote
Inkaa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Agappe']łaaa Asia przestane tu przychodzić jak będziecie ciągle o jedzeniu mówić:mad: [SIZE="1"](jestem na diecie) Ja również jestem na diecie (ale do zrzucenia mam tylko 2 kg) więc proszę nie mówić o jedzeniu. Ale chętnie porozmawiam na temat ćwiczeń np. a6w, rozciąganie lub skakanie na aerobicznej skakance. :lol: Ktoś chętny na taką pogawędkę? Quote
agaciaaa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Witamy :) chyba niepotrzebnie tu dziś weszłam, bo tylko zgłodniałam :evil_lol: a już za późno na jedzenie ;) Quote
kaskaSz Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Też wiem coś o odchudzaniu, ale zgubiłam 16kg i BMI mam w normie. :multi: A a6w to wole nie wspominać :evil_lol: Raz mnie przeziębienie rozłożyło, a potem zapomniałam. :oops: Ale zaśmiecam wątek dla Asiaczka...:roll: Quote
betel Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 O trafiłam na dobry temat , ja od wczoraj tez zaczęłam walke z nadwagą przez JPP czyli "jedz pół porcji" i jazdę na stacjonarnym rowerku. Trzymam za Was i za siebie kciuki. Asiaczku , dzięki za odwiedzinki u nas , Twój komentarz był przemiły:loveu: Quote
Agappe Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Asiaczek'] Agappe, a z czego Ty się odchudzasz?:crazyeye: Pzdr. [quote name='lady_m']Bardzo dobre pytanie :roll: ze zbędnych kilku kilo ;) trzeba powrócić do dawnej wagi (zanim bedzie za późno), bo sie powoli rozpuszcam :oops: [quote name='Asiaczek']Agappe - zostałaś wezwana do tablicy... Pzdr. daj człowiekowi troche poromansować na boku :evil_lol: Enchantress'ka;10670426 napisał(a):Ja również jestem na diecie (ale do zrzucenia mam tylko 2 kg) więc proszę nie mówić o jedzeniu. Ale chętnie porozmawiam na temat ćwiczeń np. a6w, rozciąganie lub skakanie na aerobicznej skakance. :lol: Ktoś chętny na taką pogawędkę? a6w?? szto eto? o skakaniu na skakance nie porozmawiam, bo kolana nie chcą o takich rzeczach słyszeć.. Quote
Asiaczek Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Enchantress'ka;10670426 napisał(a):Ja również jestem na diecie (ale do zrzucenia mam tylko 2 kg) więc proszę nie mówić o jedzeniu. Ale chętnie porozmawiam na temat ćwiczeń np. a6w, rozciąganie lub skakanie na aerobicznej skakance. :lol: Ktoś chętny na taką pogawędkę? Jeżeli możesz napisz coś więcej o ćwiczeniach a6w. Zupełnie nie wiem, co to takiego jest...:crazyeye: [quote name='agaciaaa']Witamy :) chyba niepotrzebnie tu dziś weszłam, bo tylko zgłodniałam :evil_lol: a już za późno na jedzenie ;) Hahaha... [quote name='kaskaSz']Też wiem coś o odchudzaniu, ale zgubiłam 16kg i BMI mam w normie. :multi: A a6w to wole nie wspominać :evil_lol: Raz mnie przeziębienie rozłożyło, a potem zapomniałam. :oops: Ale zaśmiecam wątek dla Asiaczka...:roll: Wcale nie zaśmiecasz. Ja ciągle mam problemy z nadwagą. Raz gubię kilka kilo, raz mi przxybywa. Generalnie do "drobnych i szczupłych" nie należę...:cool3: Ale już polubiłam siebie w tej wadze...;) [quote name='betel']O trafiłam na dobry temat , ja od wczoraj tez zaczęłam walke z nadwagą przez JPP czyli "jedz pół porcji" i jazdę na stacjonarnym rowerku. Trzymam za Was i za siebie kciuki. Asiaczku , dzięki za odwiedzinki u nas , Twój komentarz był przemiły:loveu: A my trzymamy kciuki za Ciebie! Oby wszystko poszło po Twojej myśli.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts