Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):

Co zrobiła? Paskuda mała nie chciała stać na ringu. Wszystko było ciekawsze niż stanie... Biegała ślicznie, równiutko, a przy "stójce" odmówiła współpracy. Byc może było tu trochę mojej winy, bo w oczekiwaniu na ocenę (a przed nami było ok. 30 afganów) bawiła się ze swoja konkurencją. No i po wejściu na ring mały głupolek tez chciał się pobawić, ale Pańcia ie dała i jeszcze palcem pogroziła! I stąd jej II miejsce, a miała szansę na I miejsce. Chociaz sunia, która była na I miejscu miała mocniejszą kośc niż Ercia, więc wynik trudno było przewidzieć...

Ale ona jeszcze taki dzieciaczek jest:loveu:, więc jak tu takiej nie wybaczyć...?

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie, że pozwolę. Uwielbiam takie relacje z wyjazdów, obojętne też jakiego typu były te wyjazdy...Czekam z niecierpliwością!

Ja zabieram aparat i kamerkę do Bulgarii... tez moge troszkę pozasmiecac :D

Posted

Asiaczek napisał(a):
A jak się umawiałaś z Lady_m? Bo to Ona zrobiła tę fotke...
Pzdr.

tutaj wstawiła zdjęcia dlatego tutaj sie pytam, na wystawie zamieniłyśmy tylko parę słów, bo jak pisałam byłam akurat okropnie zakręcona :oops:

Posted

O hodowcy pomyslalam, bo jak sie ostatnio widzialysmy rozmawialysmy o Sajduni ale o wlascicielu to juz nie :huh:

Wlasnie zanioslam zdjecia i do wlascicielki ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Ooooo, jakie śliczne fotusie super Sajduni!:loveu: A to się jamnicze ucieszy!!!
Matusz, bardzo serdecznie dziekuję!
Pzdr.

nie ma za co :)

dobrze, że w porę zdążyłem, akurat jak przyszedłem to Asia biegała po ringu...;) wszystko przez ten spóźniony pociąg....:mad: a z powrotem to dopiero była zabawna podróż :evil_lol::evil_lol: weszliśmy do wagonu zarezerwowanego dla kolonii jakiejś... :evil_lol: ale 3 przedziały były puste, ale naklejka, że od Iławy zarezerwowane, a my właśnie jechaliśmy do Iławy, piszę jechaliśmy, bo byłem ze swoim kolegą, a i takie panie i dziewczyny, które się okazało też z Ostródy są:lol:
a zabawnie było, bo nam nie chcieli tych przedziałów otworzyć, to pan który jeździ tym wózkiem z Warsu to miał taki specjalny klucz:evil_lol: i nam otworzył, długo nie siedzieliśmy, bo przyszedł konduktor i wygonił nas bezczelny jeden no:evil_lol::mad: a siedzieliśmy w ciemnościach :diabloti: i tak nas zobaczył:eviltong: a potem jedna z pań zagadywała te dzieci kolonijne, że ona jedzie z nimi do Zakopca i jest ich kucharką i że jutro na obiad będą pierogi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ubaw po pachy:evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']Hej Asiaczki :multi:
Witanko!

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:patrzy jakby chciala powiedzieć ....Zrób mi Mati fotaska ...teraz ładnie pozuję :loveu:
http://i305.photobucket.com/albums/nn227/dogshow2008/IMG_5008.jpg

A ja myślę, że przy skręcie w prawo zapatrzyła się na Matusza i stąd te maślane oczka!:lol:

[quote name='panienkabubu']Pierogi to ja bym zjadła:hmmmm:
Ja też! Takie np. ruskie albo z truskawkami... albo z płuckami, jakie robiła moja Mama. Mniam, mniam, mniam...

[quote name='Helga&Ares']przyszliśmy się przywitać wieczorkową porą ;)
Witaj, Aresowa!
Pzdr.

Posted

[quote name='Matusz']nie ma za co :)

dobrze, że w porę zdążyłem, akurat jak przyszedłem to Asia biegała po ringu...;) wszystko przez ten spóźniony pociąg....:mad: a z powrotem to dopiero była zabawna podróż :evil_lol::evil_lol: weszliśmy do wagonu zarezerwowanego dla kolonii jakiejś... :evil_lol: ale 3 przedziały były puste, ale naklejka, że od Iławy zarezerwowane, a my właśnie jechaliśmy do Iławy, piszę jechaliśmy, bo byłem ze swoim kolegą, a i takie panie i dziewczyny, które się okazało też z Ostródy są:lol:
a zabawnie było, bo nam nie chcieli tych przedziałów otworzyć, to pan który jeździ tym wózkiem z Warsu to miał taki specjalny klucz:evil_lol: i nam otworzył, długo nie siedzieliśmy, bo przyszedł konduktor i wygonił nas bezczelny jeden no:evil_lol::mad: a siedzieliśmy w ciemnościach :diabloti: i tak nas zobaczył:eviltong: a potem jedna z pań zagadywała te dzieci kolonijne, że ona jedzie z nimi do Zakopca i jest ich kucharką i że jutro na obiad będą pierogi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ubaw po pachy:evil_lol:

No to tez przygody były. Ale najwazniejsze, że jesteś w domu i masz super fotki naszych psiaków!

Ale i tak Wasza przygoda pociągowa nie przebije tego, co miała Savannah, prawda?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ja też! Takie np. ruskie albo z truskawkami... albo z płuckami, jakie robiła moja Mama. Mniam, mniam, mniam...

Z pluckami? :crazyeye: Pierwsze slysze... Ale musialo to byc dobre...

Posted

Oj, było, było... Do tego był dodany czosneczek, a płucka gotowane były w rosołku. I nadzienie było takie mięciutkie... No, po prostu rozpływało się w ustach!
Pzdr.