Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Wazi. No to jak będzie, Pańcia? Damy radę? Cdn. Pzdr. Quote
Bewarka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Fotki z Kosic! :multi: Pięknie się prezentujecie...:loveu: Quote
Florka_xyz Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ohhh Asiaczku jak super sie prezentujecie rewelacja:loveu:Czekam na wiecej....:cool3: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 No to teraz dziewczynki... Żelcia. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 A teraz BOB - Dżezik i Żelcia. No i BOG. Chciałam jeszcze dodać, że ta akita amerykańska na I miejscu też jest z Polski! To ANUBIS Nocne Życzenie. Pzdr. Quote
Agasia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Fotki :multi: Bede bardzo nieobiektywna, ale co mi tam - "moj" Wahzirek wyszedl najpiekniej, ciacho z niego takie ze hej ! :diabloti: :loveu::loveu: http://img375.imageshack.us/img375/5053/resizeofimg5827wy9.jpg -> Co za sylwetka, co za klata, co za dostojnosc mrrr :D Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='Agappe']co tak mało Żelci???:placz: Masz jeszcze z porównania o BOB i z BOG... A ja znalazłam jeszcze chłopaków..., którzy czekają na porónanie... Pzdr. Quote
Agappe Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Agasia']Fotki :multi: Bede bardzo nieobiektywna, ale co mi tam - "moj" Wahzirek wyszedl najpiekniej, ciacho z niego takie ze hej ! :diabloti: :loveu::loveu: http://img375.imageshack.us/img375/5053/resizeofimg5827wy9.jpg -> Co za sylwetka, co za klata, co za dostojnosc mrrr :D Agasia nie znasz się:evil_lol: Żelcia wyszła najpiękniej "hej sexy lady:loveu:" :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Noo!! Nareszcie Baski :multi::multi: Idę pooglądać :multi::multi: Asiu, Frania ma kolejnego BIS'a Junior na koncie :oops: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='Agasia']Fotki :multi: Bede bardzo nieobiektywna, ale co mi tam - "moj" Wahzirek wyszedl najpiekniej, ciacho z niego takie ze hej ! :diabloti: :loveu::loveu: http://img375.imageshack.us/img375/5053/resizeofimg5827wy9.jpg -> Co za sylwetka, co za klata, co za dostojnosc mrrr :D Oczywiście, że jesteś nieobiektywna. Ale co mi tam! Mnie tez szalenie podoba się ta fotka! Wahzirek = ciacho... hihihi:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 No i - tradycyjnie - fotki z drogi powrotnej... Cdn. Pzdr. Quote
Agasia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Agappe napisał(a):Żelcia wyszła najpiękniej "hej sexy lady:loveu:" :evil_lol: Pfiiii!!! :mad: No dobra bedzie na 2 miejscu... Asiaczek napisał(a):Oczywiście, że jesteś nieobiektywna. Ale co mi tam! Mnie tez szalenie podoba się ta fotka! Wahzirek = ciacho... hihihi:loveu: Pzdr. A co mi tam! :D Jak strace cierpliwosc do szukania mojego setera (swiat chyba jeszcze takiego niewyprodukowal co by mi pasowal w 100% :cool3:) to Ci skubne Wahzirka i tyle :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Cd. SARIS to marka piwa. Chyba słowackiego...? Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Agappe napisał(a):Agasia nie znasz się:evil_lol: Żelcia wyszła najpiękniej "hej sexy lady:loveu:" :evil_lol: Spotkały się przedstawicielki (Agasia i Agappe) dwóch fanklubów: Żelki i Wahzirka... panienkabubu napisał(a):Noo!! Nareszcie Baski :multi::multi: Idę pooglądać :multi::multi: Asiu, Frania ma kolejnego BIS'a Junior na koncie :oops: Ooooo, brawo!!! A i ja mam dla Ciebie miła informację: mam fotkę z BIS par hodowlanych z Kosic... Za chwilę je wstawię... Agasia napisał(a):Pfiiii!!! :mad: No dobra bedzie na 2 miejscu... A co mi tam! :D Jak strace cierpliwosc do szukania mojego setera (swiat chyba jeszcze takiego niewyprodukowal co by mi pasowal w 100% :cool3:) to Ci skubne Wahzirka i tyle :diabloti: Hahaha, uśmiałam się co do tego niewyprodukowanego jeszcze seterka... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Reszta fotek z drogi powrotnej... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Fotka specjalnie dla Panienki. Pzdr. Quote
Agasia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Hahaha, uśmiałam się co do tego niewyprodukowanego jeszcze seterka... No dobra, wyprodukowal, ale nie na sprzedaz ;( Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 A ja znowu mogę się pochwalić: LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - ocena w.o.1, Najlepsze Szczenię w Rasie. BRAWO jamnicze, brawo Sajdunia!!! Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 No barwo Jamnicze:loveu: Hallo Hallo sa tu Asiaczku 3 fancluby:D jeszcze ja bo ja za Dzezikiem :loveu::loveu:Miod cud i orzeszki taki jest"moj"Dzezik :loveu::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Aaaa, sorki, juz zanotowałam, że powstał trzeci fancklub, - Dzezika.:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Fotki:multi::multi::multi: poznaję kolejne miasto i kraj :razz::razz:, Sliczna fota z pudła(gupio zabrzmiało:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) a o stawki z Luxemburga(jak doczytałam dopiero będzie ale nie szkodzi poproszę),a w Koszycach były jakieś? Quote
Recommended Posts