Asiaczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 łapeczek napisał(a):Aha .... a czym sie zajmujesz w pracy ogolnie ??? Hmmmm... ogólnie ...? Przekładam papiery z lewej strony biurka na prawą... to takogólnie...;) Cosmo napisał(a):Asia a to urlop zaczynasz??? :diabloti: Tak jak napisałam: urlop zaczynam 22 sierpnia. Jeszcze 2 tygodnie.... łapeczek napisał(a):kiedy Asiaczek sie pojawi spowrotem ??? Tak jak pisałam wczesniej - jestem w pracy. I nigdy nie jestem w stanie przewidzieć, czym będę mogła usiąśc przy necie i pisać posty... taka dola...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Hejo!!!! Agappe wróciła!!!! Hura!!!!!:multi::multi::multi: Czy to oznacza, że będzie wysyp fotek podróżnych , postojowych i innych?:lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Asiaczek napisał(a):Hejo!!!! Agappe wróciła!!!! Hura!!!!!:multi::multi::multi: Czy to oznacza, że będzie wysyp fotek podróżnych , postojowych i innych?:lol: Pzdr. wysyp fotek będzie, ale może w moim fotoblogu tym razem, który założylam przed chwilą ;) Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 aha ...to masz fajna prace ....calkiem calkiem Quote
Alicja Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 u nas dziś pogoda zmienna jak w tropikach :roll:....był chłodny ranek , potem parówa , potem piaskowa zawierucha , grzmoty , ulewa i burza a teraz szaro , buro i ponuro ...mimo to ....przesyłamy pozdrowionka :multi::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Oooooo i cieszę się i nieco smutkam. Ale co tam. Lecę poszukać tego Twojego FB. Jak nie zamelduję się u Ciebie w ciągu najbliższych 10 minut, to znaczy, że nie znalazłam...:oops: Lecęęęęęęęęę..... pzdr. Quote
Agappe Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Asiaczek napisał(a):Oooooo i cieszę się i nieco smutkam. Ale co tam. Lecę poszukać tego Twojego FB. Jak nie zamelduję się u Ciebie w ciągu najbliższych 10 minut, to znaczy, że nie znalazłam...:oops: Lecęęęęęęęęę..... pzdr. na pewno znajdziesz :) wierze w Ciebie Quote
Asiaczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Udało się! Nie dośc, że znalazłam za pierwszym podejściem, to na dodatek Agappe jako pierwsze wstawiła moje fotki, które zrobiłam Anacie. A dodatkowo byłam PIERWSZą, która się wpisała do FB!!! Ha! Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Asiaczku,........:shake: Nie było mnie niecałe 2 dni, nadrabiam, a tu nagadane 4 strony, a fotek z Kosic dalej jak nie było tak nie ma... Liczę na poprawę ! pozdrawiam Ciebie i gromadkę :loveu: Quote
Inkaa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Cambel&Megi napisał(a): Nie było mnie niecałe 2 dni, nadrabiam, a tu nagadane 4 strony Ciebie nie było dwa dni, a moja nieobecność trwała koło dwóch tygodni. Już nawet nie mam siły nadrabiać tych zaległości w galeriach, i w tematach na forum. Więc wybacz Asiaczku, bo przejrzę twój Fotoblog pobieżnie. Życzę miłej nocki. ;) Quote
Cambel&Megi Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Enchantress'ka;10651833 napisał(a):Ciebie nie było dwa dni, a moja nieobecność trwała koło dwóch tygodni. Tyle to ja bym bez dogo nie wytrzymała. :lol: Quote
panienkabubu Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dobry wieczór Asiaczku :loveu: Czy jak wrócisz z Luksemburga, to będę mogła liczyć na stawkę bernasiów? :loveu: I gdzie fotki Twoich BoBasków?:hmmmm: Quote
simbik Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Asiaczek']A to jeszcze nie koniec super wieści... JUMA MONGO Asiaczek FCI w Wilnie otrzymał: I dzień - CAC, R.CACIB, II dzień - CAC, CACIB i tym samym skończył walkę o tytuł [SIZE=4]Interchampiona i Baltic Champion!!!!! Teraz trzeba jeszcze poczekac na oficjalne potwierdzenia i.... chyba będziemy pić!:crazyeye: Pzdr. [SIZE="5"]Gratulacje :multi::multi::multi:. ...i mocno zazdraszczam wyjazdu do Luxemburga :cool3:. My tymczasem po przerwie też mamy w planach jeszcze kilka wyjazdów w tym roku :lol:. Będziesz może w Białymstoku... gdzieś mi przemknęła taka informacja? Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Asiaczku,........:shake: Nie było mnie niecałe 2 dni, nadrabiam, a tu nagadane 4 strony, a fotek z Kosic dalej jak nie było tak nie ma... Liczę na poprawę ! pozdrawiam Ciebie i gromadkę :loveu: Fotki są.... przygotowane do wstawienia. Pewnie dzisiaj ppłd. Enchantress'ka;10651833 napisał(a):Ciebie nie było dwa dni, a moja nieobecność trwała koło dwóch tygodni. Już nawet nie mam siły nadrabiać tych zaległości w galeriach, i w tematach na forum. Więc wybacz Asiaczku, bo przejrzę twój Fotoblog pobieżnie. Życzę miłej nocki. ;) OK, wybaczam!:lol: [quote name='Cambel&Megi']Tyle to ja bym bez dogo nie wytrzymała. :lol: Prawdziwa Dogomaniaczka!:lol: [quote name='panienkabubu']Dobry wieczór Asiaczku :loveu: Czy jak wrócisz z Luksemburga, to będę mogła liczyć na stawkę bernasiów? :loveu: I gdzie fotki Twoich BoBasków?:hmmmm: Nie ma sprawy. Stawka będzie. A fotki pewnie dzisiaj ppłd. [quote name='łapeczek']czekamy na foty ... Wiem, wiem... [quote name='simbik']Gratulacje :multi::multi::multi:. ...i mocno zazdraszczam wyjazdu do Luxemburga :cool3:. My tymczasem po przerwie też mamy w planach jeszcze kilka wyjazdów w tym roku :lol:. Będziesz może w Białymstoku... gdzieś mi przemknęła taka informacja? Witaj dawno nie widziana i nie słyszana Simbik! W B-stoku będę w niedzielę. Pzdr. Quote
simbik Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Asiaczek napisał(a): Witaj dawno nie widziana i nie słyszana Simbik! W B-stoku będę w niedzielę. Pzdr. Widziana kilka stronek temu ;)...powoli się poprawiam :lol:. Właśnie zerknęłam na grupy w Białymstoku i się mijamy, szkoda :shake:. Quote
Mudik Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 To ja bym ładnie poprosiła os stawkę mudików:loveu::loveu::loveu: o ile w ogóle jakiś był:roll::roll: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Ooooo, niedobrze... a w Warszawie we wrzesniu, a we Wrocku będziecie? pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Mudik napisał(a):To ja bym ładnie poprosiła os stawkę mudików:loveu::loveu::loveu: o ile w ogóle jakiś był:roll::roll: Mudik, a o jakiej wystawie myślisz? Bo ja bardzo chętnie napisze Ci stawkę, ale napisz mi, o jaka wystawę chodzi... Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Fotki są.... przygotowane do wstawienia. Pewnie dzisiaj ppłd. Prawdziwa Dogomaniaczka!:lol: Czekamy...;) Czy ja wiem, ja bym to raczej uzależnieniem od komputera nazwała.. :lol: Quote
Agappe Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 po południu jest już od prawie 6 h.. gdzie fotki? :evil_lol: kiedy jest Luksemburg? Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Zacznę od łatwiejszego zestawu pytań: Luksemburg jest 6 i 7 wrzesnia 2008 r. My będziemy w sobotę, 6.9.2008. A fotki już zaczynam wstawiać. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 No to lecimy z obiecanymi fotkami z Kosic. Jak mi sie będzie chciało, to dam wszystkie, bo... nie ma ich znowu tak wiele...:evil_lol: Dżezik Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts