Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Raczej nie. Nic takiego się w Rodzince nie szykuje...

No, ale trudno, za to w perspektywie mam Luksemburg! I to w jakim miłym towarzystwie...szkoda tylko, że ja po ok. 2 godzinach jazdy - zasypiam...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Nie, jazda mnie nie męczy, ino usypia... To taka "odmiana" choroby lokomocyjnej... Po prostu jadę sobie, rozmawiamy, śmiejemy się i nagle z mojej strony cisza. Ludziska patrzą - a tu Asiaczek śpi... Ot, taka niedogodność...

Po czym, po ok. 20-30 minutach - wracam do świata zywych i dalej sobie konwersuję z innymi.

A jedziemy z .... oj, nie wiem, czy dziewczyny życzą sobie, abym je wymieniła. No, wiesz, konkurencja itp. Na pewno jedzie ze mną - Agasia. Jej nick mogę spokojnie wymienić.
Pzdr.

Posted

[quote name='łapeczek']
aaa o.k rozumiem ;]
to trzymam kciuki za was tego 5.08 hehe
My 5.09.2008 r. wyjezdżamy do Luksemburga, a wystawa jest 6.09.2008 r. To jest 1200 km w jedną stronę i stąd wyjazd dzień wczesniej...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']...a dlaczego mnie tam nie było...?
Moje baski czują się niewymiziane....:placz:
Pzdr.

aaaa to ja nie wiem dlaczemu Ciebie nie było :hmmmm: mam nadzieję ze i Twoje BoBaski jeszcze wymiziam :loveu::loveu:

Posted

[quote name='łapeczek']heheh ;] zobaczy sie ;]
ale juz nie moge sie doczekac relacji ;]
Wyruszamy "za dnia". I wracac tez pewnie będziemy jeszcze "za dnia", choć to już wrzesień. ale postaram sięzrobić ciekawe fotki podróżne, z wystawy (ale to chyba Agasia)...

[quote name='Alicja']

aaaa to ja nie wiem dlaczemu Ciebie nie było :hmmmm: mam nadzieję ze i Twoje BoBaski jeszcze wymiziam :loveu::loveu:

Liczę na to!:lol:

[quote name='DuDziaczek']Jezu jak ja dawno tu nie bylam... i jeszcze teraz wejde z offem...

Asiaczku wybacz!!! Ale wakacje nie ogarniam wszystkiego :placz:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118037

WARSZAWO POMOCY!!!!

Prosze dogomaniakow z wawrszawy POMOCY!!!!

Wyslijcie info do znajomych i sami sie rozgladajcie!!!!

Najgorsze jest to, że nikogo n Pradze nie znam.... Ale wysłałam do tych, którzy przejeżdżają przez Pragę. Mocno trzymam kciuki...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']My 5.09.2008 r. wyjezdżamy do Luksemburga, a wystawa jest 6.09.2008 r. To jest 1200 km w jedną stronę i stąd wyjazd dzień wczesniej...

Pzdr.

od nas to jedyne ok 950 :evil_lol::evil_lol: ekipa juz znana, mam tylko nadzieje ze Przemo da rade jechac tam i z powrotem :roll:

[quote name='Asiaczek']Nic... Mówi się "trudno"...
Ale ja tez żałuję, bo nigdy nie byłam na "przysiędze" wojskowej. I taka okazja mi się zmarnowała...eh...
Pzdr.

nie ty jedna, Przemo jakos sie wymigal od woja, teraz cala nadzieja w moim 17 letnim braciszku .. choc jesli wprowadza wojsko zawodowe to chyba nigdy nie dostapie tego zaszczytu :eviltong:

Posted

Elitesse napisał(a):

nie ty jedna, Przemo jakos sie wymigal od woja, teraz cala nadzieja w moim 17 letnim braciszku .. choc jesli wprowadza wojsko zawodowe to chyba nigdy nie dostapie tego zaszczytu :eviltong:

No to chyba możemy sobie rękę podać "w nieszczęściu"...;)

Rybka_39 napisał(a):
Witam Asiaczki!
Nie nadążę już nadrobić galeryjki, dlatego życzę miłego dnia i wymiziać prosze ode mnie stadko:loveu:

Witaj, Rybko!
Babaski zostaną wymiziane, jak wrócę z pracy.
Również życzę miłego dnia!
Pzdr.

Posted

W pracy jestem, to co tu może być słychać...?:lol:

A myślami jestem już "po" pracy... poczta i odbiór paczuszki z bazarku z DGM, jutro rano - wizyta z kotem u weta i.... wolne!!!!!
Pzdr.

Posted

łapeczek napisał(a):
ooooooooo jak fajnie ;]
a w pracy jestes i na dogo siedzisz ;] hehe

Mamy takie dojście do netu, więc, jak nikt nie zajmuje kompa, to ja sobie siadam i ot, tak klikam...
Ale nie zawsze mam na to czas, no i nie zawsze mam takie możliwości... To jest stanowisko dostępne dla wszystkich, więc, sama wiesz, różnie z tym dostępem bywa...:cool1:
Pzdr.