łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a no ;] moze jeszcze ci sie kiedys uda byc na przysiedze u kogos ;] Quote
Asiaczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Raczej nie. Nic takiego się w Rodzince nie szykuje... No, ale trudno, za to w perspektywie mam Luksemburg! I to w jakim miłym towarzystwie...szkoda tylko, że ja po ok. 2 godzinach jazdy - zasypiam...:evil_lol: Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 hehe szybko cie jazda meczy ;] a kto jedzie ??? Quote
Asiaczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Nie, jazda mnie nie męczy, ino usypia... To taka "odmiana" choroby lokomocyjnej... Po prostu jadę sobie, rozmawiamy, śmiejemy się i nagle z mojej strony cisza. Ludziska patrzą - a tu Asiaczek śpi... Ot, taka niedogodność... Po czym, po ok. 20-30 minutach - wracam do świata zywych i dalej sobie konwersuję z innymi. A jedziemy z .... oj, nie wiem, czy dziewczyny życzą sobie, abym je wymieniła. No, wiesz, konkurencja itp. Na pewno jedzie ze mną - Agasia. Jej nick mogę spokojnie wymienić. Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 aha to niezle masz ;] to taki maly odjazd w inny swiat w czasie podrozy ;p aaa o.k rozumiem ;] to trzymam kciuki za was tego 5.08 hehe Quote
Asiaczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='łapeczek'] aaa o.k rozumiem ;] to trzymam kciuki za was tego 5.08 hehe My 5.09.2008 r. wyjezdżamy do Luksemburga, a wystawa jest 6.09.2008 r. To jest 1200 km w jedną stronę i stąd wyjazd dzień wczesniej... Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 aaaa przepraszammm to tego 5.09 bede trzymac te kciuki za szczesliwa podroz i 6.09 za wystawe ;] Quote
Asiaczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 łapeczek napisał(a):aaaa przepraszammm to tego 5.09 bede trzymac te kciuki za szczesliwa podroz i 6.09 za wystawe ;] Teraz jest OK!:lol: Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 to sie ciesze ;]bedzie nm smutno bez ciebie Asiaczku ;] Quote
Asiaczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Eeeee, to tylko 2 dni wyjazdowe.... Dasz rade!:lol: Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 noooo pewnie tak ale i tak bedzie pusto bez ciebie na DOGO Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 heheh ;] zobaczy sie ;] ale juz nie moge sie doczekac relacji ;] Quote
Alicja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Asiaczek']...a dlaczego mnie tam nie było...? Moje baski czują się niewymiziane....:placz: Pzdr. aaaa to ja nie wiem dlaczemu Ciebie nie było :hmmmm: mam nadzieję ze i Twoje BoBaski jeszcze wymiziam :loveu::loveu: Quote
DuDziaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jezu jak ja dawno tu nie bylam... i jeszcze teraz wejde z offem... Asiaczku wybacz!!! Ale wakacje nie ogarniam wszystkiego :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118037 WARSZAWO POMOCY!!!! Prosze dogomaniakow z wawrszawy POMOCY!!!! Wyslijcie info do znajomych i sami sie rozgladajcie!!!! Quote
Asiaczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='łapeczek']heheh ;] zobaczy sie ;] ale juz nie moge sie doczekac relacji ;] Wyruszamy "za dnia". I wracac tez pewnie będziemy jeszcze "za dnia", choć to już wrzesień. ale postaram sięzrobić ciekawe fotki podróżne, z wystawy (ale to chyba Agasia)... [quote name='Alicja'] aaaa to ja nie wiem dlaczemu Ciebie nie było :hmmmm: mam nadzieję ze i Twoje BoBaski jeszcze wymiziam :loveu::loveu: Liczę na to!:lol: [quote name='DuDziaczek']Jezu jak ja dawno tu nie bylam... i jeszcze teraz wejde z offem... Asiaczku wybacz!!! Ale wakacje nie ogarniam wszystkiego :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118037 WARSZAWO POMOCY!!!! Prosze dogomaniakow z wawrszawy POMOCY!!!! Wyslijcie info do znajomych i sami sie rozgladajcie!!!! Najgorsze jest to, że nikogo n Pradze nie znam.... Ale wysłałam do tych, którzy przejeżdżają przez Pragę. Mocno trzymam kciuki... Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Asiaczek']My 5.09.2008 r. wyjezdżamy do Luksemburga, a wystawa jest 6.09.2008 r. To jest 1200 km w jedną stronę i stąd wyjazd dzień wczesniej... Pzdr. od nas to jedyne ok 950 :evil_lol::evil_lol: ekipa juz znana, mam tylko nadzieje ze Przemo da rade jechac tam i z powrotem :roll: [quote name='Asiaczek']Nic... Mówi się "trudno"... Ale ja tez żałuję, bo nigdy nie byłam na "przysiędze" wojskowej. I taka okazja mi się zmarnowała...eh... Pzdr. nie ty jedna, Przemo jakos sie wymigal od woja, teraz cala nadzieja w moim 17 letnim braciszku .. choc jesli wprowadza wojsko zawodowe to chyba nigdy nie dostapie tego zaszczytu :eviltong: Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Witam Asiaczki! Nie nadążę już nadrobić galeryjki, dlatego życzę miłego dnia i wymiziać prosze ode mnie stadko:loveu: Quote
Asiaczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Elitesse napisał(a): nie ty jedna, Przemo jakos sie wymigal od woja, teraz cala nadzieja w moim 17 letnim braciszku .. choc jesli wprowadza wojsko zawodowe to chyba nigdy nie dostapie tego zaszczytu :eviltong: No to chyba możemy sobie rękę podać "w nieszczęściu"...;) Rybka_39 napisał(a):Witam Asiaczki! Nie nadążę już nadrobić galeryjki, dlatego życzę miłego dnia i wymiziać prosze ode mnie stadko:loveu: Witaj, Rybko! Babaski zostaną wymiziane, jak wrócę z pracy. Również życzę miłego dnia! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 W pracy jestem, to co tu może być słychać...?:lol: A myślami jestem już "po" pracy... poczta i odbiór paczuszki z bazarku z DGM, jutro rano - wizyta z kotem u weta i.... wolne!!!!! Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ooooooooo jak fajnie ;] a w pracy jestes i na dogo siedzisz ;] hehe Quote
Asiaczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 łapeczek napisał(a):ooooooooo jak fajnie ;] a w pracy jestes i na dogo siedzisz ;] hehe Mamy takie dojście do netu, więc, jak nikt nie zajmuje kompa, to ja sobie siadam i ot, tak klikam... Ale nie zawsze mam na to czas, no i nie zawsze mam takie możliwości... To jest stanowisko dostępne dla wszystkich, więc, sama wiesz, różnie z tym dostępem bywa...:cool1: Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Aha .... a czym sie zajmujesz w pracy ogolnie ??? Quote
Recommended Posts