panienkabubu Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Asiaczek napisał(a):Pierwszego sznaucera olbrzyma kupiłam w 1988 r., natomiast pierwszego baska kupiłam w 1997 r. O to chodziło? Pzdr. Tak dokładnie o to :loveu: Czyli w 2017 roku powinnam mieć na koncie tyle osiągnięć co Twoje psiaki :evil_lol: :turn-l: Oczywiście to wyśmianie tyczy się mnie :evil_lol: Nie ma szans na to :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 ...powolutku, małymi kroczkami... wszystko jest możliwe! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Kilka fotek z wystawy w Wilnie - JUMA MONGO Asiaczek FCI. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 moon_light napisał(a):Czy ja dobrze rozumiem, że są jakieś basenji na saskiej kępie ?????? :-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye: Tak, tak! Rozglądaj się dobrze!:lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Asiaczek napisał(a):A to tez byłaś w Wilnie?:crazyeye:Pzdr. Tak pojechalismy sobie choc potrzebujemy jednego ostatniego CACa dopiero po marcu. Ale jakoś tak wyszło. Widzialam ze zapytujesz o stawke baskó Jednego i drugiego dnia byly zgloszone te same psiaki psy kl otwarta FARAOLAND POINT TAKEN kl. championow JUMA MONG ASIACZEK suki kl posrednia TIM SPIRIT IGRUSHKA Quote
hanacek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Asiaczek- poznowa - ogromne gratulacie [SIZE=4]i za JUMA:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='sylrwia']Jednego i drugiego dnia byly zgloszone te same psiaki psy kl otwarta FARAOLAND POINT TAKEN kl. championow JUMA MONG ASIACZEK suki kl posrednia TIM SPIRIT IGRUSHKA O, bardzo dziękuję, Sylrwia. Jak przyjdę do domu, to przekopiuję stawkę do "Basenji na wystawach". [quote name='hanacek']Asiaczek- poznowa - ogromne gratulacie [SIZE=4]i za JUMA:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Hanacku - dziękujemy! Pzdr. Quote
Agasia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Brawo brawo brawo!! Takie sukcesy hodowlane to marzenie kazdego hodowcy! :) Ale fotek zdecydowanie za malo! Quote
Asiaczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Agasia, Kochanie, wiem, że mało. Mam przygotowane Kosice, ale za to nie bardzo mam czas na ich wstawienie. Dzisiaj raczej nie dam rady, może jutro... Zobaczymy. Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ohhh juz nie wiadomo co Asiaczkowi pisac:-(TYLE SUKCESOW ze az mowe odbieraja;)jeszcze raz OGORMENE GRATULACJE!!!! ASIACZKI---->THE BESCIAKI:loveu::multi: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Florka_xyz']Ohhh juz nie wiadomo co Asiaczkowi pisac:-(TYLE SUKCESOW ze az mowe odbieraja;)jeszcze raz OGORMENE GRATULACJE!!!! ASIACZKI---->THE BESCIAKI:loveu::multi: Florko - każde miłe słowa cieszą. A swoja drogą - lubimy jak nas doceniają...:oops: [quote name='Rinuś']Gratulacje :multi: i witamy się :loveu: Witaj, Rinuś! I babaski dziękują za gratki! Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 No widzisz Asiaczku masz sie czym chwalic SUPER:loveu:No pewnie ze doceniaja:)jej juz sie Bialegosotku doczekac nie moge :lol: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Florka_xyz napisał(a):No widzisz Asiaczku masz sie czym chwalic SUPER:loveu:No pewnie ze doceniaja:)jej juz sie Bialegosotku doczekac nie moge :lol: Ja tez jestem ciekawa, jak tam bedzie... łapeczek napisał(a):hello wam dzis ;] co tam slychac ? Ano wczoraj (bo dzisiaj to juz dzisiaj) przyjechał z 3-godzinnymopóźnieniem mój cioteczny siostrzeniec. Warszawa, to dla niego, przystanek w drodze do wojska. Idzie tam na 9 miesięcy... To chyba ostatni rok poboru, ma chłopak fart, co nie?;) Pzdr. Quote
Alicja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Asiaczek']J Ano wczoraj (bo dzisiaj to juz dzisiaj) przyjechał z 3-godzinnymopóźnieniem mój cioteczny siostrzeniec. Warszawa, to dla niego, przystanek w drodze do wojska. Idzie tam na 9 miesięcy... To chyba ostatni rok poboru, ma chłopak fart, co nie?;) Pzdr. współczuwam siostrzeńcowi poboru do woja :cool1:...mojemu Qbie się udało załapać inną kategorię :razz::razz:..jakoś nie mam zaufania do tej instytucji ...jak dla mnie powinna być armia zawodowa i dać spokój tym którzy nie czują powołania :roll: A tak wogóle to ..... fajnie się czuta o sukcesach basków :multi::multi::multi:i pomyśleć że jeszcze nie tak dawno nie wiedziałam jak na żywo taki psiak wygląda :oops:dopiero w Opolu na spotkanku z Agabaskiem mogłam sobie wymiziać chłopaków :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Mój brat był w woju u nas w Toruniu i to jeszcze jako kierowca :evil_lol: codziennie byl w domu :diabloti: Quote
Cosmo Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 plusem wojska jest fakt, ze szybciej prace dostanie ;) bynajmniej do tej pory tak było :) Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 hehe 9 miesiecy bedzie spokoju ....pozatym moze mu sie poszczesci i bedzie chcial zostac wojskowym ;] mojemu tatcie proponowali sluzbe jako wojskowego bo nie miel zadnego kierowcy na busa a moj tata akurat mial zrobione na to prawko ;p Quote
Asiaczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Mój siostrzeniec idzie do tego ośrodka na specjalność "radiowiec" czy jakoś tak podobnie... I nie wiem, czy zechce zostac w woju po przeszkoleniu, bo on już 3 lata pracuje w OPLU... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Alicja'] A tak wogóle to ..... fajnie się czuta o sukcesach basków :multi::multi::multi:i pomyśleć że jeszcze nie tak dawno nie wiedziałam jak na żywo taki psiak wygląda :oops:dopiero w Opolu na spotkanku z Agabaskiem mogłam sobie wymiziać chłopaków :evil_lol: ...a dlaczego mnie tam nie było...? Moje baski czują się niewymiziane....:placz: Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 aaaaaaaaaa to inna sprawa ;] wiesz wszystk0 zalezy od niego ;] Quote
Asiaczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Taaaa, a 5.9.2008 r. chłopak ma przysięgę. Chciałam być na takiej przysiędze, ale, niestety. Znowu wystawa i akurat 5 września mam wyjazd do Luksemburga... szkoda... Myślę, że byłoby mu przyjemnie zobaczyć nie tylko najbliższą rodzinę przy sobie w taki dzień... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Nic... Mówi się "trudno"... Ale ja tez żałuję, bo nigdy nie byłam na "przysiędze" wojskowej. I taka okazja mi się zmarnowała...eh... Pzdr. Quote
Recommended Posts