Asiaczek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Cambel&Megi']:multi::multi: Ogromne gratulacje ! ! ! :multi::multi: [quote name='panienkabubu']:klacz: gratulacje!! [quote name='Matusz']http://pl.youtube.com/watch?v=7iArJm9gBvg :multi::multi::multi: [quote name='Agasia']Brawo brawo brawo Żelinkaa!!!! :) :) Dziękuję, Kochani! Ciesze się razem z Wami, To już 3 Interchampion z moim przydomkiem, a w kolejce stoją Jumaszka, Dżezik... No, a w hodowli to 6 (Włoszka, Felka, Farik, Gusio-pręgusio, Wahzirek, Żelcia). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='simbik'] Wieeeelkie gratulacje :multi::multi::multi: Nadrobiłam troszkę zaległości fotkowych i ujeły mnie szczególnie ostatnie serie zdjęć akitkowych :loveu:... choć troszkę się przestraszyłam, że zmieniasz upodobania rasowe :evil_lol:. Nieeee, ja juz jestem za stara na zmianę upodobań psiowych...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Ha! Wiedziałam, że tą informacją skuszę Cię do napisania kilku słów...:lol: Dzięki za wejście! Pzdr. Quote
sylrwia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Asiaczek napisał(a):Ha! Wiedziałam, że tą informacją skuszę Cię do napisania kilku słów...:lol: Dzięki za wejście! Pzdr. he he nie do końca :eviltong: nie było mnie od czwartku rano i wróciłam dopiero wczoraj pózno wieczorem:p wiec dlatego mam zaległości z kilku dni Quote
Asiaczek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='bety']GRATKI DLA ŻELKI!!!!!!! Pzdr Żelcia pięknie dziękuje. Jak wstanie, to nawet poda łapkę...:lol: [quote name='sylrwia']he he nie do końca :eviltong: nie było mnie od czwartku rano i wróciłam dopiero wczoraj pózno wieczorem:p wiec dlatego mam zaległości z kilku dni Nieważne! Ważne, że jesteś z nami i choćby w ten sposób mam z Toba kontakt. A propos - przelew doszedł? Pzdr. Quote
sylrwia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Kieszonkowe pewnie doszło nie sprawdzałam:p ale pewnie tak, dzieki Quote
Mudik Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Juuuuuupi BRAWAAAAA!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Florka_xyz Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Asiaczki, Asiaczki, Asiaczki, Asiaczki, SZALEJA:loveu::multi::multi: Super, Super, Super, ZELCIA THE BEST:loveu: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 A to jeszcze nie koniec super wieści... JUMA MONGO Asiaczek FCI w Wilnie otrzymał: I dzień - CAC, R.CACIB, II dzień - CAC, CACIB i tym samym skończył walkę o tytuł [SIZE=4]Interchampiona i Baltic Champion!!!!! Teraz trzeba jeszcze poczekac na oficjalne potwierdzenia i.... chyba będziemy pić!:crazyeye: Pzdr. Quote
sylrwia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 he he a ja żałowałam, że nie mam aparatu aby pofocic Ci baski :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 A to tez byłaś w Wilnie?:crazyeye: Pzdr. Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Asiaczek']A Żelcia jest INTERCHAMPIONEM!!!!:loveu::loveu::loveu: Już oficjalnie jest!!! Pzdr. :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: cieszkam i gratuluję Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Asiaczek']A to jeszcze nie koniec super wieści... JUMA MONGO Asiaczek FCI w Wilnie otrzymał: I dzień - CAC, R.CACIB, II dzień - CAC, CACIB i tym samym skończył walkę o tytuł [SIZE=4]Interchampiona i Baltic Champion!!!!! Teraz trzeba jeszcze poczekac na oficjalne potwierdzenia i.... chyba będziemy pić!:crazyeye: Pzdr. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Dzięki Alu za wizyte i gratki! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nie no Asiu - powalasz mnie ooooo tak -> :mdleje: :klacz: czapki z głów. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Panienko - tak, jak pisałam wcześniej - wszystko przed Wami!:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Asiaczek']A to jeszcze nie koniec super wieści... JUMA MONGO Asiaczek FCI w Wilnie otrzymał: I dzień - CAC, R.CACIB, II dzień - CAC, CACIB i tym samym skończył walkę o tytuł [SIZE=4]Interchampiona i Baltic Champion!!!!! Teraz trzeba jeszcze poczekac na oficjalne potwierdzenia i.... chyba będziemy pić!:crazyeye: Pzdr. No nie Asiu toż zabraknie słownika na gratulacje, jeśli miałabym się nie powtarzać:lol::lol::lol::lol::eviltong::eviltong::multi::multi: Quote
kaskaSz Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ooo ale musisz być przeszczęśliwa! Gratuluję!!!!:multi::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Mudik napisał(a):No nie Asiu toż zabraknie słownika na gratulacje, jeśli miałabym się nie powtarzać:lol::lol::lol::lol::eviltong::eviltong::multi::multi: Hahaha! Nie zabraknie!:lol: kaskaSz napisał(a):Ooo ale musisz być przeszczęśliwa! Gratuluję!!!!:multi::loveu: Tak, sukcesy Jumaszki to sukcesy jego właścicielki - Ingi i handlerki - Gody. Gdyby nie ich samozaparcie, to pewnie nic by z tego nie wyszło... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Asiu a od kiedy istnieje Twoja hodowla? Quote
Asiaczek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Pierwszego sznaucera olbrzyma kupiłam w 1988 r., natomiast pierwszego baska kupiłam w 1997 r. O to chodziło? Pzdr. Quote
moon_light Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 basenjifiona napisał(a):No Akitki Agnieszki są świetne :loveu: mam nadzieję, że za jakiś czas zobaczymy je na ringach :p ps. Asiu dziękuję za gwarancje ;) No i jeszcze dodam jako ciekawostkę, że w sobotę miałem przyjemność spacerować po Saskiej Kempie z dziewczynką z miotu na " A " po domowemu Yori z hodowli African Elite po Buszi i Gusiu :p nasze dziewczyny nie poszalały zbytnio ale będzie jeszcze okazja bo mamy już kontakt :multi: Czy ja dobrze rozumiem, że są jakieś basenji na saskiej kępie ?????? :-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye: Quote
Recommended Posts