Cambel&Megi Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Przepraszam za post pod postem, znalazłam: Abotere's EFIA - vel. Selma Niektórych rzeczy, które ta Baskowa dziewczynka 'wyprawia', to nawet mój lis nie umie :lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 AlaNowak napisał(a):Znam go:p:p:pChyba ją :lol:;) Quote
Matusz Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ala zna go, w znaczeniu, że film zna:p:eviltong: Quote
Bewarka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 No wreszcie jakieś baski widzę w galerii basków :D Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Pozwoliłam sobie od razu wysłac filmik właścicielce hodowli Abotere's. Pzdr. Quote
Agasia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Tanczacy basek rewelacja !!! :) Co do wyzlow na agility - racja, moze nie rownaja sie z BC czy aussie, ale uwielbiaja to robic i naprawde swietnie pracuja z czlowiekiem ;) Akurat mowiac to, mam na mysli setery - ale i to wyzly :) Łohoho niewiedzialam ze tylu fotografow uwiecznilo mnie z Jazzem :P Matusz - czy moge wykorzystac Twoje fotki na mojej stronie ( jak ogarnę sie, zeby ja ruszyc? :D) Quote
Matusz Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Agasia napisał(a): Co do wyzlow na agility - racja, moze nie rownaja sie z BC czy aussie, ale uwielbiaja to robic i naprawde swietnie pracuja z czlowiekiem ;) Akurat mowiac to, mam na mysli setery - ale i to wyzly :) Łohoho niewiedzialam ze tylu fotografow uwiecznilo mnie z Jazzem :P Matusz - czy moge wykorzystac Twoje fotki na mojej stronie ( jak ogarnę sie, zeby ja ruszyc? :D) dlatego ja mówię, nie mam zamiaru rywalizować w sensie, żeby być najlepszym, bo nie o to w tym chodzi... ;) a że wyżły się nadają do agility to już też się potwierdziło, bo pytałem gdzie trzeba ;) możesz, tylko podpisz ;) Quote
Jupi Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 i ja się przyłącze do wątku wyżeł i agility- wg mnie nie wzystkie ale jak najbardziej nadaja się Asiaczku musiałabyś zobaczyc Ciri na torze preszkód jest na prawde zwinna i szybka, pokonuje też przeszkody z niesamowitą gracją, aż miło popatrzeć:loveu: ale ona jest drobnym przedstawicielem rasy więc może dltego;) uwielbia też to robić, żałuje że nie ma w okolicy toru na pewno bym z nią jeździła:lol: Quote
Matusz Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jupi napisał(a):i ja się przyłącze do wątku wyżeł i agility- wg mnie nie wzystkie ale jak najbardziej nadaja się Asiaczku musiałabyś zobaczyc Ciri na torze preszkód jest na prawde zwinna i szybka, pokonuje też przeszkody z niesamowitą gracją, aż miło popatrzeć:loveu: ale ona jest drobnym przedstawicielem rasy więc może dltego;) uwielbia też to robić, żałuje że nie ma w okolicy toru na pewno bym z nią jeździła:lol: Węgrzy mieli swojego czasu w kadrze na m świata agility wyżła węgierskiego. ;) Quote
panienkabubu Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Asiu, troszkę się mylisz odnośnie Agility :) Ja uwazam, że każdy pies jest do tego stworzony, ja osobiście po prześwietleniu z Franią w kierunku dysplazji wybieram się na tor, a w Stanach jest Bernardyn, który ma tyle tytułów i ciągle wygrywa, że to niesamowite (mam filmiki na dowód :cool3:) Wszystko zależy od tego jak nauczy się psa reagować na aport - ja z Franią ćwiczyłam od malutkiego i ona jak teraz widzi aport to jest takim BC - nie do uwierzenia, trzeba zobaczyć na żywo :) Quote
Mudik Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Matusz napisał(a):Węgrzy mieli swojego czasu w kadrze na m świata agility wyżła węgierskiego. ;) I z tego co wiem nadal maja. A z "nie agilitowych ras" bardzo fajnie biegają: Jamnik Franc, rodezjan,goldeny (litwa i cavanowa KOka), wyżlica forumowej Renfri,gończa słowacka BIRA, gończa polska Una(te dwie ostatnie są super). a na pucharze ras na Węgrzech biegał nie jeden vizsla. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Hohoh, ile tu informacji! Wiedziałam, że Mudik ma dużo wiedzy na ten temat.:loveu: Pzdr. Quote
Cosmo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 witam Asiu :):) znów miałam przerwę z netem :roll: jeeejku ile mam do nadrobienia :cool3: Mam nadzieję, że z moimi słodkimi baskami wszystko dobrze :diabloti: :) pozdrawiam serdecznie, ajjj stęskniłam się P.S. a na avatarze maltanopodobny piesek mojej siostry, tymczasowo mieszkaja z nami :) wulkan energii :P Quote
Asiaczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Cosmo napisał(a):witam Asiu :):) znów miałam przerwę z netem :roll: jeeejku ile mam do nadrobienia :cool3: Mam nadzieję, że z moimi słodkimi baskami wszystko dobrze :diabloti: :) pozdrawiam serdecznie, ajjj stęskniłam się P.S. a na avatarze maltanopodobny piesek mojej siostry, tymczasowo mieszkaja z nami :) wulkan energii :P Ha, no właśnie! Dlaczego taka długo przerwa z netem? Tak się nie robi... Ale z drugiej strony cieszę się, że jednak o nas pamiętałaś. Z baskami - OK. Koty - OK. My - OK. Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Witam się, i proszę o Baskowe foteczki :) Quote
Asiaczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Mam już wstępnie przygotowane Kosice. Może zdążę dzisiaj... Pzdr. Quote
Mudik Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Asiaczek napisał(a):Hohoh, ile tu informacji! Wiedziałam, że Mudik ma dużo wiedzy na ten temat.:loveu: Pzdr. :oops::oops: oj po prostu się orientuję w temacie ,dobrze?;) Quote
Asiaczek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 A Żelcia jest INTERCHAMPIONEM!!!!:loveu::loveu::loveu: Już oficjalnie jest!!! Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 :multi::multi: Ogromne gratulacje ! ! ! :multi::multi: Quote
Matusz Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=7iArJm9gBvg :multi::multi::multi: Quote
simbik Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Asiaczek']A Żelcia jest INTERCHAMPIONEM!!!!:loveu::loveu::loveu: Już oficjalnie jest!!! Pzdr. [SIZE="5"] Wieeeelkie gratulacje :multi::multi::multi: Nadrobiłam troszkę zaległości fotkowych i ujeły mnie szczególnie ostatnie serie zdjęć akitkowych :loveu:... choć troszkę się przestraszyłam, że zmieniasz upodobania rasowe :evil_lol:. Quote
Recommended Posts