Asiaczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='Mudik']Wygląda tu jak figurka psa:-o:-o, tak nie realnie http://img510.imageshack.us/img510/9250/resizeofimg5732qh0.jpg PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNE!!!:loveu::loveu: http://img526.imageshack.us/img526/4610/resizeofimg5684xo9.jpg i to (ach ta głębia i ostrość lustra:loveu::loveu::loveu:) http://img185.imageshack.us/img185/2452/resizeofimg5719hg2.jpg Dzięki, Mudik! [quote name='bety']No to niefajnie :shake: - tak właśnie sobie myślałam, że nic nie doszło. To wysyłam Ci to co było w mailu na PW. Pzdr Zaraz go przeczytam. [quote name='Jupi']cudowne te akity, z 3 możliwości oczywiście rudą wersje bym wybrała;) choc ostatnio podobaja mi sie pręgowane ale te jasne nawet prace mgr napisałam szukając hodowli z której chciałabym psa:evil_lol:, znalazłam odpowiednią, ale zmieniły się potrzeby, ale może kiedyś...;) O, a jaki konkretnie to był tytuł? [quote name='jamnicze']a gdzie byliście w tym zoo? U nas z psem nie można wejść :shake: No, właśnie, tak przypuszczałam. A Mila pewnie była gdzieś u siebie, w Czechach. [quote name='hanacek'][quote name='jamnicze']a gdzie byliście w tym zoo? U nas z psem nie można wejść :shake:[/quot Bylisme sw.Kopecek u OLOMOUC- u na wiencej ZOO kde moge s psiami- i w Prage.;););) Dobrze macie! Pozazdrościć!!!:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 hanacek napisał(a):[quote name='jamnicze']a gdzie byliście w tym zoo? U nas z psem nie można wejść :shake:[/quot Bylisme sw.Kopecek u OLOMOUC- u na wiencej ZOO kde moge s psiami- i w Prage.;););) U nas krzyczą, że psy zwierzęta płoszą. A mi się wydaje, że one by się przyzwyczaiły tak jak do ludzi, niektóre dzieciaki, to dopiero się drą :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Obiecane fotki basków. Na razie - Dżezik, podczas prezentacji przez Agasię na MP na wystawie w W-wie. Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 zamiana piesków? http://i305.photobucket.com/albums/nn227/dogshow2008/IMG_2700.jpg Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Matusz - bardzo się dziękuję za wstawienie fotek. Mam u Ciebie dług...;) Pzdr. Quote
Matusz Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Asiaczek']Matusz - bardzo się dziękuję za wstawienie fotek. Mam u Ciebie dług...;) Pzdr. nie ma za co ;) dług = basek bobasek?:loveu: Quote
Matusz Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Asiaczek napisał(a):A chciałbyś...? Pzdr. pewnie, dlaczego by nie ? ;) Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 O, Ty zdrajco! To juz jamniczków nie kochasz, nie chcesz następnego jamniczka...? Pzdr. Quote
Matusz Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Asiaczek napisał(a):O, Ty zdrajco! To juz jamniczków nie kochasz, nie chcesz następnego jamniczka...? Pzdr. trochę się zmieniło... czuję potrzebę posiadania większego psa...(agility etc) myślałem też o wyżle... ;) oczywiście jamnik też będzie... ech.... dobrze, że za marzenia się nie płaci... Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Na agility to super są BC, parsonki... Pzdr. Quote
Matusz Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Asiaczek napisał(a):Na agility to super są BC, parsonki... Pzdr. wiem, że są super, ale i super może być też wyżeł;) Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Matusz napisał(a):wiem, że są super, ale i super może być też wyżeł;) Oj, mi się wydaje, że są zbyt ociężałe na agility, nie mają tej zwinności, co BC/parsonki... Popytaj się Mudik. Ona ma owczarki węgierskie - mudi. Na pewno duuuuzo może Ci opowiedziec o preferencjach niektórych psów do Agility. Pzdr. Quote
Matusz Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Asiaczek napisał(a):Oj, mi się wydaje, że są zbyt ociężałe na agility, nie mają tej zwinności, co BC/parsonki... Popytaj się Mudik. Ona ma owczarki węgierskie - mudi. Na pewno duuuuzo może Ci opowiedziec o preferencjach niektórych psów do Agility. Pzdr. nie są ;) poza tym ja nie chcę brać udział w zawodach byle by zdobywać nie wiadomo jakie nagrody, dla samego siebie, dla ruchu i zdrowia :) dla samej satysfakcji z tego co agility przynosi :) myślę np o niemieckim wyżle krótkowł. ;) no dobra, nie róbmy offa tylko jakieś zdjęcia basków by się przydały co? ile można czekać?:diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Witanko Super fotki A co do wyżłów na zawodach to dają sobie dobrze rade, bardzo ładnie skaczą i wogle, jak najbardziej nadają sie do agility Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Matusz napisał(a): no dobra, nie róbmy offa tylko jakieś zdjęcia basków by się przydały co? ile można czekać?:diabloti: Przecież stronę wcześniej był Dżezik na MP z Agasia... No, właśnie - ile można...? Teraz obrabiam fotki z Kosic. Tam bedzie większe zróżnicowanie moich basków... Izabela124. napisał(a):Witanko Super fotki A co do wyżłów na zawodach to dają sobie dobrze rade, bardzo ładnie skaczą i wogle, jak najbardziej nadają sie do agility Ja tam pozostanę przy moim zdaniu... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ja sobie i tak szelciaka kupię do agility :P Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 O, i te rase pochwalam! Super się nadają: nieduże, zwinne, efektowne z wyglądu, lubia pracowac z człowiekiem...:lol: Pzdr. Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ja juz od kilku lat chorują na psa tej rasy.... Muszę w końcu spełnic marzenie Quote
Cambel&Megi Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Witam, znowu chwilę nie pisałam, ale jestem na bieżąco :loveu: I tak z Baska coś wyciągnę na agility i nie tylko...! Ostatnio widziałam świetny filmik na Youtube - Basenji, to była bodajże sunia z hod. Abotere's - w Dog Dancing...rewelacja :loveu: Czekam na fotki z Kosic :) pozdrawiam, Kamila & lisek Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Witam, znowu chwilę nie pisałam, ale jestem na bieżąco :loveu: I tak z Baska coś wyciągnę na agility i nie tylko...! Ostatnio widziałam świetny filmik na Youtube - Basenji, to była bodajże sunia z hod. Abotere's - w Dog Dancing...rewelacja :loveu: Czekam na fotki z Kosic :) pozdrawiam, Kamila & lisek Oooo, ta hodowla jest mi szczególnie bliska, bo i Gusio i Wahzirek tam się urodzili. No i tatus Buszki i Rudych Jotek tez pochodzi z Abotere's! Możesz mi jakos przybliżyć, gdzie ten filmik dokładnie był? A może masz linka...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Izabela124. napisał(a):Ja juz od kilku lat chorują na psa tej rasy.... Muszę w końcu spełnic marzenie Jestem za! Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Asiaczek napisał(a):Oooo, ta hodowla jest mi szczególnie bliska, bo i Gusio i Wahzirek tam się urodzili. No i tatus Buszki i Rudych Jotek tez pochodzi z Abotere's! Możesz mi jakos przybliżyć, gdzie ten filmik dokładnie był? A może masz linka...? Pzdr. Tak, tak, wiem...:loveu: Zaraz poszukam, i wkleję. Quote
Recommended Posts