Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mudik']Wygląda tu jak figurka psa:-o:-o, tak nie realnie

http://img510.imageshack.us/img510/9250/resizeofimg5732qh0.jpg

PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNE!!!:loveu::loveu:

http://img526.imageshack.us/img526/4610/resizeofimg5684xo9.jpg
i to (ach ta głębia i ostrość lustra:loveu::loveu::loveu:)
http://img185.imageshack.us/img185/2452/resizeofimg5719hg2.jpg
Dzięki, Mudik!

[quote name='bety']No to niefajnie :shake: - tak właśnie sobie myślałam, że nic nie doszło. To wysyłam Ci to co było w mailu na PW.
Pzdr
Zaraz go przeczytam.

[quote name='Jupi']cudowne te akity, z 3 możliwości oczywiście rudą wersje bym wybrała;) choc ostatnio podobaja mi sie pręgowane ale te jasne

nawet prace mgr napisałam szukając hodowli z której chciałabym psa:evil_lol:, znalazłam odpowiednią, ale zmieniły się potrzeby, ale może kiedyś...;)
O, a jaki konkretnie to był tytuł?

[quote name='jamnicze']a gdzie byliście w tym zoo?
U nas z psem nie można wejść :shake:
No, właśnie, tak przypuszczałam. A Mila pewnie była gdzieś u siebie, w Czechach.

[quote name='hanacek'][quote name='jamnicze']a gdzie byliście w tym zoo?
U nas z psem nie można wejść :shake:[/quot
Bylisme sw.Kopecek u OLOMOUC- u na wiencej ZOO kde moge s psiami- i w Prage.;););)
Dobrze macie! Pozazdrościć!!!:lol:
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

hanacek napisał(a):
[quote name='jamnicze']a gdzie byliście w tym zoo?
U nas z psem nie można wejść :shake:[/quot
Bylisme sw.Kopecek u OLOMOUC- u na wiencej ZOO kde moge s psiami- i w Prage.;););)

U nas krzyczą, że psy zwierzęta płoszą. A mi się wydaje, że one by się przyzwyczaiły tak jak do ludzi, niektóre dzieciaki, to dopiero się drą :diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, Ty zdrajco! To juz jamniczków nie kochasz, nie chcesz następnego jamniczka...?
Pzdr.

trochę się zmieniło... czuję potrzebę posiadania większego psa...(agility etc) myślałem też o wyżle... ;)
oczywiście jamnik też będzie...

ech.... dobrze, że za marzenia się nie płaci...

Posted

Matusz napisał(a):
wiem, że są super, ale i super może być też wyżeł;)

Oj, mi się wydaje, że są zbyt ociężałe na agility, nie mają tej zwinności, co BC/parsonki...
Popytaj się Mudik. Ona ma owczarki węgierskie - mudi.
Na pewno duuuuzo może Ci opowiedziec o preferencjach niektórych psów do Agility.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, mi się wydaje, że są zbyt ociężałe na agility, nie mają tej zwinności, co BC/parsonki...
Popytaj się Mudik. Ona ma owczarki węgierskie - mudi.
Na pewno duuuuzo może Ci opowiedziec o preferencjach niektórych psów do Agility.
Pzdr.

nie są ;)
poza tym ja nie chcę brać udział w zawodach byle by zdobywać nie wiadomo jakie nagrody, dla samego siebie, dla ruchu i zdrowia :) dla samej satysfakcji z tego co agility przynosi :)
myślę np o niemieckim wyżle krótkowł. ;)

no dobra, nie róbmy offa tylko jakieś zdjęcia basków by się przydały co? ile można czekać?:diabloti:

Posted

Matusz napisał(a):

no dobra, nie róbmy offa tylko jakieś zdjęcia basków by się przydały co? ile można czekać?:diabloti:

Przecież stronę wcześniej był Dżezik na MP z Agasia...
No, właśnie - ile można...?

Teraz obrabiam fotki z Kosic. Tam bedzie większe zróżnicowanie moich basków...

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Super fotki
A co do wyżłów na zawodach to dają sobie dobrze rade, bardzo ładnie skaczą i wogle, jak najbardziej nadają sie do agility

Ja tam pozostanę przy moim zdaniu...
Pzdr.

Posted

Witam, znowu chwilę nie pisałam, ale jestem na bieżąco :loveu:
I tak z Baska coś wyciągnę na agility i nie tylko...! Ostatnio widziałam świetny filmik na Youtube - Basenji, to była bodajże sunia z hod. Abotere's - w Dog Dancing...rewelacja :loveu:
Czekam na fotki z Kosic :)

pozdrawiam,
Kamila & lisek

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Witam, znowu chwilę nie pisałam, ale jestem na bieżąco :loveu:
I tak z Baska coś wyciągnę na agility i nie tylko...! Ostatnio widziałam świetny filmik na Youtube - Basenji, to była bodajże sunia z hod. Abotere's - w Dog Dancing...rewelacja :loveu:
Czekam na fotki z Kosic :)

pozdrawiam,
Kamila & lisek

Oooo, ta hodowla jest mi szczególnie bliska, bo i Gusio i Wahzirek tam się urodzili. No i tatus Buszki i Rudych Jotek tez pochodzi z Abotere's!

Możesz mi jakos przybliżyć, gdzie ten filmik dokładnie był? A może masz linka...?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oooo, ta hodowla jest mi szczególnie bliska, bo i Gusio i Wahzirek tam się urodzili. No i tatus Buszki i Rudych Jotek tez pochodzi z Abotere's!

Możesz mi jakos przybliżyć, gdzie ten filmik dokładnie był? A może masz linka...?
Pzdr.

Tak, tak, wiem...:loveu:

Zaraz poszukam, i wkleję.