Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nieeeee, tylko nie jamnik...

Omg ^^
Tutaj widze ze Matusz pelny bulwers:evil_lol:

Mam kontkat z pewna hodowola...tzn znalazlam..co ma pieski na wspolwlasnosc...widzialam,moze sie uda dogadac:roll: narazie nie bede mowic nic :eviltong:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anecioreczek']Omg ^^

Mam kontkat z pewna hodowola...tzn znalazlam..co ma pieski na wspolwlasnosc...widzialam,moze sie uda dogadac:roll: narazie nie bede mowic nic :eviltong:

no tak, coś macie to jamników?:mad::mad:

wyslij mi na pw nazwe hodowli ;)

Posted

[quote name='bety']Ja bym powiedziała - JEDYNY ZNUDZONY :eviltong::eviltong::eviltong: - Apelujemy o więcej akitkowych :loveu: fotek :evil_lol::eviltong::evil_lol::lol::lol::lol:
Pzdr
OK, będą, będą!

[quote name='Matusz']masz coś do jamników !!??:mad::mad:

nie to, że znudzony, ale przydałyby się inne fotki, Asiaczków baskowych wszystkich bo dawno ich nie widziałem:razz:
Też uważam, że basków tutaj trochę jakby mniej, ale muszę już skończyć te akitki, bo nie wypada tak zostawić, prawda?

[quote name='Anecioreczek']Omg ^^

Ale jak już ustalisz coś na 100 %, to chcę być pierwszą, która to przeczyta, OK?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ale jak już ustalisz coś na 100 %, to chcę być pierwszą, która to przeczyta, OK?
Pzdr.

Ok,napisze nawet PW :)

Matusz niewiem czy Ci dam bo tam napiszesz jakies głupoty i bedzie:evil_lol:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Ok,napisze nawet PW :)

Matusz niewiem czy Ci dam bo tam napiszesz jakies głupoty i bedzie:evil_lol:

Matusz, zostałes rozszyfrowany!:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Śniezynko - zdjęcia były robione, jak maluchy miały ok. 7 tygodni. I jak sama widzisz, ucholki jeszcze nie stoją. Myślę, że tak ok. 3 miesiąca chyba zaczynają stawać... Ale niech ktoś, kto ma w domu AJ mnie poprawi w razie co...:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Mati ma alergię na Akitki ;)

nie to, że alergię, lubię akitki :) i te japońskie i amerykańskie :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']bety - to co, podenerwujemy Matusza?:evil_lol:

No jasne :p:evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Matusz - jeszcze 32 zdjęcia. Wytrzymasz...?
Pzdr.

Tylko 32 :-( - co tak mało :eviltong::p:evil_lol: - ha ha ha ha ha.

[quote name='Matusz']nie to, że alergię, lubię akitki :smile: i te japońskie i amerykańskie :loveu:

No to masz szczęście. :diabloti:

Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Mieszkam kawałek dalej niż Conrada, ale w tamtych rejonach można mnie i moje psy spotkać najczęściej tak właśnie 5 - 6 :cool3: rano jak idziemy na działkę na Bemowie. A potem jak wracamy późnym popołudniem.

Aaaa i już się wyjaśniło czemu was nie widziałam do tej pory :evil_lol::evil_lol:

Ranyyy, czemu te kitki później są takimi duuużyymi kitkami? :placz:
Wyściskałabym je wszystkie :loveu::loveu:

Posted

Chciałam dzisiaj rano wstawić ostatnie fotki kitek, aby podenerwowac Matusza i ucieszyć bety, a tu.... doooopa... nic nie działało. Teraz, w pracy, mogę czytac, ale po kilkakrotnym odświeżeniu strony.....
Czy to kogoś zalało, czy spaliło na skwarkę...?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chciałam dzisiaj rano wstawić ostatnie fotki kitek, aby podenerwowac Matusza i ucieszyć bety, a tu.... doooopa... nic nie działało. Teraz, w pracy, mogę czytac, ale po kilkakrotnym odświeżeniu strony.....
Czy to kogoś zalało, czy spaliło na skwarkę...?
Pzdr.

Od samego rana coś dogo nawala - u mnie jest to samo - wyskakiwało mi "DATABASE ERROR" - podczas gdy Beata na swoim komputerze mogła wejść na dogo. A teraz role się odwróciły - ja mogę wejść a ona nie. :p:roll:
Ja cierpliwie poczekam na fotki kitkowe - nie martw się :lol:
Pzdr

Posted

fajne te akitki:p, kiedyś przymierzałam sie do kupna psa tej rasy, przez 2 lata to było moje wielkie marzenie, ale zamiast tego wzielismy Jupiego i Bosara, ale sentyment został:loveu:

Posted

A kurczę ja nie mam problemów z Dogo :loveu::hmmmm:

Asiu, Akitki są urocze, ale ja proszę o Żelkę, Dżezika, Kenia itd... (nie spamiętam ich wszystkich chyba), o jest jeszcze i Waziri na pewno.... I jakie jeszcze?:hmmmm:

W każdym razie proszę o fotki Basenji :)