Anecioreczek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Asiaczek napisał(a):Nieeeee, tylko nie jamnik... Omg ^^ Tutaj widze ze Matusz pelny bulwers:evil_lol: Mam kontkat z pewna hodowola...tzn znalazlam..co ma pieski na wspolwlasnosc...widzialam,moze sie uda dogadac:roll: narazie nie bede mowic nic :eviltong: Quote
Matusz Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Anecioreczek']Omg ^^ Tutaj widze ze Matusz pelny bulwers:evil_lol: Mam kontkat z pewna hodowola...tzn znalazlam..co ma pieski na wspolwlasnosc...widzialam,moze sie uda dogadac:roll: narazie nie bede mowic nic :eviltong: no tak, coś macie to jamników?:mad::mad: wyslij mi na pw nazwe hodowli ;) Quote
Asiaczek Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='bety']Ja bym powiedziała - JEDYNY ZNUDZONY :eviltong::eviltong::eviltong: - Apelujemy o więcej akitkowych :loveu: fotek :evil_lol::eviltong::evil_lol::lol::lol::lol: Pzdr OK, będą, będą! [quote name='Matusz']masz coś do jamników !!??:mad::mad: nie to, że znudzony, ale przydałyby się inne fotki, Asiaczków baskowych wszystkich bo dawno ich nie widziałem:razz: Też uważam, że basków tutaj trochę jakby mniej, ale muszę już skończyć te akitki, bo nie wypada tak zostawić, prawda? [quote name='Anecioreczek']Omg ^^ Tutaj widze ze Matusz pelny bulwers:evil_lol: Mam kontkat z pewna hodowola...tzn znalazlam..co ma pieski na wspolwlasnosc...widzialam,moze sie uda dogadac:roll: narazie nie bede mowic nic :eviltong: Ale jak już ustalisz coś na 100 %, to chcę być pierwszą, która to przeczyta, OK? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Asiaczek napisał(a): Ale jak już ustalisz coś na 100 %, to chcę być pierwszą, która to przeczyta, OK? Pzdr. Ok,napisze nawet PW :) Matusz niewiem czy Ci dam bo tam napiszesz jakies głupoty i bedzie:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Anecioreczek napisał(a):Ok,napisze nawet PW :) Matusz niewiem czy Ci dam bo tam napiszesz jakies głupoty i bedzie:evil_lol: Matusz, zostałes rozszyfrowany!:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 bety - to co, podenerwujemy Matusza?:evil_lol: Cdn. Pzdr. Quote
Śnieżynka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Jakie one fajowe :D więcej więcej :D a w jakim wieku tym kitkom uchole stoja :D ?? Quote
Asiaczek Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Śniezynko - zdjęcia były robione, jak maluchy miały ok. 7 tygodni. I jak sama widzisz, ucholki jeszcze nie stoją. Myślę, że tak ok. 3 miesiąca chyba zaczynają stawać... Ale niech ktoś, kto ma w domu AJ mnie poprawi w razie co...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Matusz']tych akitków końca chyba nie będzie co ?:diabloti::loveu::loveu::loveu: Matusz - jeszcze 32 zdjęcia. Wytrzymasz...? Pzdr. Quote
Matusz Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Asiaczek']Matusz - jeszcze 32 zdjęcia. Wytrzymasz...? Pzdr. a mam inne wyjście ?:razz::eviltong: Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Mati ma alergię na Akitki ;) Quote
Matusz Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Mati ma alergię na Akitki ;) nie to, że alergię, lubię akitki :) i te japońskie i amerykańskie :loveu: Quote
Florka_xyz Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ohhh Asiaczku akitki sa przesliczne:loveu:Ale fakt faktem mam ochote poogladac Twoje lobuzaki kochane :loveu: Quote
bety Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Asiaczek']bety - to co, podenerwujemy Matusza?:evil_lol: No jasne :p:evil_lol: [quote name='Asiaczek']Matusz - jeszcze 32 zdjęcia. Wytrzymasz...? Pzdr. Tylko 32 :-( - co tak mało :eviltong::p:evil_lol: - ha ha ha ha ha. [quote name='Matusz']nie to, że alergię, lubię akitki :smile: i te japońskie i amerykańskie :loveu: No to masz szczęście. :diabloti: Pzdr Quote
Mudik Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 A one ciągle gadają i gadają,ale nuuuuudyyyy:evil_lol::evil_lol: http://img503.imageshack.us/img503/1677/resizeofimg5575af0.jpg Quote
kaskaSz Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Dobry wieczór! U nas nowe fotki na 2 ostatnich stronach. Zapraszamy :) Quote
anetta Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 bety napisał(a):Mieszkam kawałek dalej niż Conrada, ale w tamtych rejonach można mnie i moje psy spotkać najczęściej tak właśnie 5 - 6 :cool3: rano jak idziemy na działkę na Bemowie. A potem jak wracamy późnym popołudniem. Aaaa i już się wyjaśniło czemu was nie widziałam do tej pory :evil_lol::evil_lol: Ranyyy, czemu te kitki później są takimi duuużyymi kitkami? :placz: Wyściskałabym je wszystkie :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Chciałam dzisiaj rano wstawić ostatnie fotki kitek, aby podenerwowac Matusza i ucieszyć bety, a tu.... doooopa... nic nie działało. Teraz, w pracy, mogę czytac, ale po kilkakrotnym odświeżeniu strony..... Czy to kogoś zalało, czy spaliło na skwarkę...? Pzdr. Quote
Matusz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 mnie paliło na skwarkę nad morzem:eviltong: teraz zmieniam skórę jak wąż:p:cool1: Quote
bety Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Asiaczek napisał(a):Chciałam dzisiaj rano wstawić ostatnie fotki kitek, aby podenerwowac Matusza i ucieszyć bety, a tu.... doooopa... nic nie działało. Teraz, w pracy, mogę czytac, ale po kilkakrotnym odświeżeniu strony..... Czy to kogoś zalało, czy spaliło na skwarkę...? Pzdr. Od samego rana coś dogo nawala - u mnie jest to samo - wyskakiwało mi "DATABASE ERROR" - podczas gdy Beata na swoim komputerze mogła wejść na dogo. A teraz role się odwróciły - ja mogę wejść a ona nie. :p:roll: Ja cierpliwie poczekam na fotki kitkowe - nie martw się :lol: Pzdr Quote
Jupi Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 fajne te akitki:p, kiedyś przymierzałam sie do kupna psa tej rasy, przez 2 lata to było moje wielkie marzenie, ale zamiast tego wzielismy Jupiego i Bosara, ale sentyment został:loveu: Quote
jamnicze Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Robię już 3 podejście aby coś napisać na tym wątku. Akitki śliczne, jamniczki też Asiu ;) Quote
panienkabubu Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 A kurczę ja nie mam problemów z Dogo :loveu::hmmmm: Asiu, Akitki są urocze, ale ja proszę o Żelkę, Dżezika, Kenia itd... (nie spamiętam ich wszystkich chyba), o jest jeszcze i Waziri na pewno.... I jakie jeszcze?:hmmmm: W każdym razie proszę o fotki Basenji :) Quote
Recommended Posts