bety Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Dzisiaj o godzinie mniej więcej 6 rano na ulicy Conrada mnie i moje suczydła "napadł" mały bandyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Cechy szczególne: nieduży, krótkowłosy, czarny podpalany ze stojącymi uszkami i zakręconym ogonkiem, ksywka Andżaro. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy komuś coś to mówi??????????? ;) Pzdr Quote
panienkabubu Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Elitesse :klacz::klacz: brawo!!! Czy ja też mogłabym prosić na PW stawki bernardynów o ile jakieś były? Quote
Anecioreczek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Jakie kitki cudnee:loveu: Planujecie jakies kitki wziasc ?:P zastanawiam sie czy w kazdej hodowli dziala "pies na wspolwanosc..":roll: Quote
Asiaczek Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='bety']Dzisiaj o godzinie mniej więcej 6 rano na ulicy Conrada mnie i moje suczydła "napadł" mały bandyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Cechy szczególne: nieduży, krótkowłosy, czarny podpalany ze stojącymi uszkami i zakręconym ogonkiem, ksywka Andżaro. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy komuś coś to mówi??????????? ;) Pzdr Hahaha, mnie to mówi i to baaaardzo duzo!!!:loveu: [quote name='Anecioreczek']Jakie kitki cudnee:loveu: Planujecie jakies kitki wziasc ?:P zastanawiam sie czy w kazdej hodowli dziala "pies na wspolwanosc..":roll: Nieeeee, kitki-akitki to nie "moja" rasa. Za duża, za dużo sierści ...:evil_lol: i dlatego nie planuję żadnej kitki w domu. Wolę pojechac do Donya i tam nacieszyć się 4 kitkami (tylko!), bo maluchy juz poszły do nowych domków... Co do "współwłasności" to musisz się po prostu dopytywać w hodowlach. Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Asiaczek napisał(a):Co do "współwłasności" to musisz się po prostu dopytywać w hodowlach. Pzdr. No to bede musiala sie dopytac :roll: Quote
Asiaczek Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 A zdradzisz chociaż, jaka to rasa...? pzdr. Quote
kaskaSz Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Asiaczek napisał(a): Jeżeli chodzi o B-stok - niedziela. Zapomniałam napisać gdzie :mdleje: Dobrze się domyśliłaś. Chodzi mi o Białystok ;) Ja też może będę. Quote
Asiaczek Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 kaskaSz napisał(a):Zapomniałam napisać gdzie :mdleje: Dobrze się domyśliłaś. Chodzi mi o Białystok ;) Ja też może będę. Jakie "może', jakie "może"... Masz byc i koniec!:lol: Pzdr. Quote
kaskaSz Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Jak nie przyjade z mamuśką to już się umówiłam z takim państwem co kochają się w bullterierach. Ale trzymam kciuki za mamuśki walkę o wolne w niedzielę :cool3: Quote
anetta Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Mudik, na upartego można by było ale tylko w tygoniu bo nie ma tłoku. Ale w tygodniu to Ty pracujesz. Więc nici z tego ;) Bety :o Mieszkasz przy Conrada i ani razu Ciebie nie widziałam tzn. psów :lol: A Andżaro to ja też kiedyś spotkałam :lol: Później się dowiedziałam że on to on :evil_lol::evil_lol: Tam mieszka moja wnuczka - córka I'M EVERYBODYS' DARLING Asiaczek FCI (Buszki). Sunia ma chyba na imię Yori. To chyba ja widział Basenjifiona... Anetta - dziękuję za baskowa czujnośc! :mdleje: Czy jest jakieś miejsce w którym basek z Twojej hodowli nie mieszka? :evil_lol: Prosze bardzo :evil_lol: Fajne te małe akitki :loveu: Quote
Anecioreczek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Asiaczek napisał(a):A zdradzisz chociaż, jaka to rasa...? pzdr. Nie mam pojecia..:shake: Oglądam pare psiaków,jednak obawiam sie. Ktoś mi kiedyś powiedział że Lęk jest objawiem dojrzałości więc mnie to podtrzymuje :evil_lol: Myśle o Małych rasach... Nie powiem że Myślałam o Chihuahua i Cavalierku ,bo to fakt:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 kaskaSz napisał(a):Jak nie przyjade z mamuśką to już się umówiłam z takim państwem co kochają się w bullterierach. Ale trzymam kciuki za mamuśki walkę o wolne w niedzielę :cool3: Ja też! anetta napisał(a):Mudik, na upartego można by było ale tylko w tygoniu bo nie ma tłoku. Ale w tygodniu to Ty pracujesz. Więc nici z tego ;) Bety :o Mieszkasz przy Conrada i ani razu Ciebie nie widziałam tzn. psów :lol: A Andżaro to ja też kiedyś spotkałam :lol: Później się dowiedziałam że on to on :evil_lol::evil_lol::mdleje: Czy jest jakieś miejsce w którym basek z Twojej hodowli nie mieszka? :evil_lol: Fajne te małe akitki :loveu: Oj, jeszcze jest dużo białych plam na mapie...:evil_lol: Anecioreczek napisał(a):Nie mam pojecia..:shake: Oglądam pare psiaków,jednak obawiam sie. Ktoś mi kiedyś powiedział że Lęk jest objawiem dojrzałości więc mnie to podtrzymuje :evil_lol: Myśle o Małych rasach... Nie powiem że Myślałam o Chihuahua i Cavalierku ,bo to fakt:evil_lol: Ciekawe, która rasa zwycięży... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 No to - tradycyjnie - z rana trochę kitek japońskich... Cdn. Pzdr. Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :loveu::loveu:akitki są fajniutkie .... poczytałam troszkę , melduję że żyję ;) miłego dzioneczka :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Wiem, że zyjesz, wpadam do Was i sobie poczytuję nowości Ozzulkowe...:lol: Pzdr. Quote
bety Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='anetta']Bety :o Mieszkasz przy Conrada i ani razu Ciebie nie widziałam tzn. psów :lol: Mieszkam kawałek dalej niż Conrada, ale w tamtych rejonach można mnie i moje psy spotkać najczęściej tak właśnie 5 - 6 :cool3: rano jak idziemy na działkę na Bemowie. A potem jak wracamy późnym popołudniem. Jaki jestem słodki :loveu: http://img237.imageshack.us/img237/264/resizeofimg5646sg8.jpg A to zdjęcie mi się podoba ze względu na kolorystykę - taki fajny ciepły półcień i te smugi promieni słońca na ścianie - taka nastrojowa fotka - bardzo łaaadna http://img518.imageshack.us/img518/7504/resizeofimg5582vs9.jpg Pzdr Quote
Anecioreczek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Asiaczek napisał(a): Ciekawe, która rasa zwycięży... Pewnie sie skończy na czymś zupłenie innym,np.Jamniku:evil_lol: Quote
Matusz Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 tych akitków końca chyba nie będzie co ?:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Anecioreczek']Pewnie sie skończy na czymś zupłenie innym,np.Jamniku:evil_lol: Nieeeee, tylko nie jamnik... [quote name='Matusz']tych akitków końca chyba nie będzie co ?:diabloti::loveu::loveu::loveu: Ano nie będzie! Mam ich jeszcze sporo. Ale w tym tygodniu muszę je skończyć, bo inaczej to Was zanudzę... Matusz - widzę, że jesteś Pierwszy Znudzony kitkami... Pzdr. Quote
bety Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Asiaczek'] Matusz - widzę, że jesteś Pierwszy Znudzony kitkami... Pzdr. Ja bym powiedziała - JEDYNY ZNUDZONY :eviltong::eviltong::eviltong: - Apelujemy o więcej akitkowych :loveu: fotek :evil_lol::eviltong::evil_lol::lol::lol::lol: Pzdr Quote
Matusz Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Asiaczek']Nieeeee, tylko nie jamnik... Ano nie będzie! Mam ich jeszcze sporo. Ale w tym tygodniu muszę je skończyć, bo inaczej to Was zanudzę... Matusz - widzę, że jesteś Pierwszy Znudzony kitkami... Pzdr. masz coś do jamników !!??:mad::mad: nie to, że znudzony, ale przydałyby się inne fotki, Asiaczków baskowych wszystkich bo dawno ich nie widziałem:razz: Quote
Bewarka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Mmmm...widziałam małe akitki :loveu: Śliczniaste!!! Quote
Recommended Posts