Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj o godzinie mniej więcej 6 rano na ulicy Conrada mnie i moje suczydła "napadł" mały bandyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Cechy szczególne: nieduży, krótkowłosy, czarny podpalany ze stojącymi uszkami i zakręconym ogonkiem, ksywka Andżaro. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy komuś coś to mówi??????????? ;)
Pzdr

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bety']Dzisiaj o godzinie mniej więcej 6 rano na ulicy Conrada mnie i moje suczydła "napadł" mały bandyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Cechy szczególne: nieduży, krótkowłosy, czarny podpalany ze stojącymi uszkami i zakręconym ogonkiem, ksywka Andżaro. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy komuś coś to mówi??????????? ;)
Pzdr
Hahaha, mnie to mówi i to baaaardzo duzo!!!:loveu:

[quote name='Anecioreczek']Jakie kitki cudnee:loveu:
Planujecie jakies kitki wziasc ?:P
zastanawiam sie czy w kazdej hodowli dziala "pies na wspolwanosc..":roll:
Nieeeee, kitki-akitki to nie "moja" rasa. Za duża, za dużo sierści ...:evil_lol: i dlatego nie planuję żadnej kitki w domu. Wolę pojechac do Donya i tam nacieszyć się 4 kitkami (tylko!), bo maluchy juz poszły do nowych domków...

Co do "współwłasności" to musisz się po prostu dopytywać w hodowlach.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Jeżeli chodzi o B-stok - niedziela.

Zapomniałam napisać gdzie :mdleje: Dobrze się domyśliłaś. Chodzi mi o Białystok ;) Ja też może będę.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Zapomniałam napisać gdzie :mdleje: Dobrze się domyśliłaś. Chodzi mi o Białystok ;) Ja też może będę.

Jakie "może', jakie "może"... Masz byc i koniec!:lol:
Pzdr.

Posted

Jak nie przyjade z mamuśką to już się umówiłam z takim państwem co kochają się w bullterierach. Ale trzymam kciuki za mamuśki walkę o wolne w niedzielę :cool3:

Posted

Mudik, na upartego można by było ale tylko w tygoniu bo nie ma tłoku. Ale w tygodniu to Ty pracujesz. Więc nici z tego ;)

Bety :o Mieszkasz przy Conrada i ani razu Ciebie nie widziałam tzn. psów :lol:
A Andżaro to ja też kiedyś spotkałam :lol: Później się dowiedziałam że on to on :evil_lol::evil_lol:

Tam mieszka moja wnuczka - córka I'M EVERYBODYS' DARLING Asiaczek FCI (Buszki). Sunia ma chyba na imię Yori. To chyba ja widział Basenjifiona...
Anetta - dziękuję za baskowa czujnośc!

:mdleje: Czy jest jakieś miejsce w którym basek z Twojej hodowli nie mieszka? :evil_lol:
Prosze bardzo :evil_lol:

Fajne te małe akitki :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A zdradzisz chociaż, jaka to rasa...?
pzdr.

Nie mam pojecia..:shake: Oglądam pare psiaków,jednak obawiam sie.
Ktoś mi kiedyś powiedział że Lęk jest objawiem dojrzałości więc mnie to podtrzymuje :evil_lol:
Myśle o Małych rasach...
Nie powiem że Myślałam o Chihuahua i Cavalierku ,bo to fakt:evil_lol:

Posted

kaskaSz napisał(a):
Jak nie przyjade z mamuśką to już się umówiłam z takim państwem co kochają się w bullterierach. Ale trzymam kciuki za mamuśki walkę o wolne w niedzielę :cool3:

Ja też!

anetta napisał(a):
Mudik, na upartego można by było ale tylko w tygoniu bo nie ma tłoku. Ale w tygodniu to Ty pracujesz. Więc nici z tego ;)
Bety :o Mieszkasz przy Conrada i ani razu Ciebie nie widziałam tzn. psów :lol:
A Andżaro to ja też kiedyś spotkałam :lol: Później się dowiedziałam że on to on :evil_lol::evil_lol::mdleje: Czy jest jakieś miejsce w którym basek z Twojej hodowli nie mieszka? :evil_lol:
Fajne te małe akitki :loveu:

Oj, jeszcze jest dużo białych plam na mapie...:evil_lol:

Anecioreczek napisał(a):
Nie mam pojecia..:shake: Oglądam pare psiaków,jednak obawiam sie.
Ktoś mi kiedyś powiedział że Lęk jest objawiem dojrzałości więc mnie to podtrzymuje :evil_lol:
Myśle o Małych rasach...
Nie powiem że Myślałam o Chihuahua i Cavalierku ,bo to fakt:evil_lol:

Ciekawe, która rasa zwycięży...

Pzdr.

Posted

[quote name='anetta']Bety :o Mieszkasz przy Conrada i ani razu Ciebie nie widziałam tzn. psów :lol:

Mieszkam kawałek dalej niż Conrada, ale w tamtych rejonach można mnie i moje psy spotkać najczęściej tak właśnie 5 - 6 :cool3: rano jak idziemy na działkę na Bemowie. A potem jak wracamy późnym popołudniem.

Jaki jestem słodki :loveu:
http://img237.imageshack.us/img237/264/resizeofimg5646sg8.jpg

A to zdjęcie mi się podoba ze względu na kolorystykę - taki fajny ciepły półcień i te smugi promieni słońca na ścianie - taka nastrojowa fotka - bardzo łaaadna
http://img518.imageshack.us/img518/7504/resizeofimg5582vs9.jpg

Pzdr

Posted

[quote name='Anecioreczek']Pewnie sie skończy na czymś zupłenie innym,np.Jamniku:evil_lol:
Nieeeee, tylko nie jamnik...

[quote name='Matusz']tych akitków końca chyba nie będzie co ?:diabloti::loveu::loveu::loveu:

Ano nie będzie! Mam ich jeszcze sporo. Ale w tym tygodniu muszę je skończyć, bo inaczej to Was zanudzę...
Matusz - widzę, że jesteś Pierwszy Znudzony kitkami...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Pzdr.

Ja bym powiedziała - JEDYNY ZNUDZONY :eviltong::eviltong::eviltong: - Apelujemy o więcej akitkowych :loveu: fotek :evil_lol::eviltong::evil_lol::lol::lol::lol:
Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']Nieeeee, tylko nie jamnik...

Ano nie będzie! Mam ich jeszcze sporo. Ale w tym tygodniu muszę je skończyć, bo inaczej to Was zanudzę...
Pzdr.

masz coś do jamników !!??:mad::mad:

nie to, że znudzony, ale przydałyby się inne fotki, Asiaczków baskowych wszystkich bo dawno ich nie widziałem:razz: