Nirse Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Asiaczek']Basenjifiona - a nie pamiętasz imienia rodowodowego tej suni? Pzdr. Asia, będę wiedział i wstawię a jak się zobaczymy to zrobię jej zdjęcia :p Quote
Asiaczek Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='Matusz']Witajcie Asiaczki ! :multi::loveu::multi: miłego dnia ! Witaj, Matusz! [quote name='basenjifiona']Asia, będę wiedział i wstawię a jak się zobaczymy to zrobię jej zdjęcia :p Ja juz wysłałam zapytanie do koleżanki, czy YORI, to sunia, która jest u Jej teściów. Pasuje mi tutaj Saska Kępa... A o fotki małej nawet nie śmiem prosić...:oops: Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Elitesse']Tess na Night Dog Show w Debreczynie 26.07 ( prawdziwe NIGHT - BIS byl przed 2 w nocy !!) CAC BOB Best od Group i IV BEST IN SHOW !! a tu z czescia nagrod ( dostalismy jeszcze jeden worek karmy, klawiature do komputera z wegierskimi literkami i gadzety sponsora :lol:) Wielkie gratulacje :multi: Spójrzcie jaki przystojniak rośnie z naszego braciszka :loveu: http://img157.imageshack.us/img157/6223/resizeof4nh6.jpg Quote
Inkaa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 My również dołączymy się do gratulacji. :multi: Quote
Asiaczek Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Asiaczek napisał(a): Ja juz wysłałam zapytanie do koleżanki, czy YORI, to sunia, która jest u Jej teściów. Pasuje mi tutaj Saska Kępa... A o fotki małej nawet nie śmiem prosić...:oops: Pzdr. Już się wyjaśniło. Suczka, o której myślałam, po domowemu nazywa się Ayo. Yori to inna sunia. Tak więc, naprawdę będę baaaardzo wdzięczna o fotki małej. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='jamnicze']Wielkie gratulacje :multi: Spójrzcie jaki przystojniak rośnie z naszego braciszka :loveu: http://img157.imageshack.us/img157/6223/resizeof4nh6.jpg Bardzo jestem ciekawa Anjaro w realu... Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Asiaczek napisał(a):Bardzo jestem ciekawa Anjaro w realu... Pzdr. Ja też, ale jeszcze bardziej Erki ;) Mam nadzieję, że uda nam się kiedyś poznać siostrzyczki :razz: Quote
Asiaczek Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 No to w przyszłym roku na pewno spotkamy się na jakiejś wystawie.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 No to jeszcze troszkę roślinek... troszkę fauny... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 I, na przemian, troszkę kitek... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 jamnicze napisał(a):Ja też, ale jeszcze bardziej Erki ;) Mam nadzieję, że uda nam się kiedyś poznać siostrzyczki :razz: A może przyjechałabyś do W-wy we wrześniu na wystawę krajową? Pzdr. Quote
agaciaaa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Melduje że fotki obejrzane! Małe kitki cuudniaste :loveu: Quote
Elitesse Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Asiaczek']Elitesse - cieszymy się razem z Toba! Tym bardziej, że sznaucery średnie tak rzadko stają na pudle, prawda? Chociaz Waszych psiaków to chyba nie dotyczy...:lol: Ogromne ucałowania dla Was no i uściski dla Teski!!! Napisz coś więcej o tej wystawie (jakis reportazyk + fotki), co? BTW - chyba najbardziej to ucieszyłas się z tej klawiatury z węgierskimi literkami, prawda? :evil_lol: Pzdr. klawiatura jest the best ! :eviltong: sredniaki jakos w PL sa niedoceniane, za to w innych krajach i owszem - cora Tess 2 x w tym tygodniu na pudle BOG stawala :multi: wystawa Night jest co roku w lipcu, nie wiem jak w zeszlym roku ale w tym byla na terenie na obrzezach miasta, parking bardzo blisko ringow kazdy wystawca na wstepie razem z katalogiem dostawal butle Tokaja ze stosowna wystawowa etykietka, dodatkowo panie dostawaly roze :) zwiedzajacy tez mogi tokaja pokosztowac przy wejsciu na wystawe ;) start sedziowania 18:30 na poczatku przy swietle dziennym a potem przy reflektorach, zastanawialam sie czy bedzie cos widac ale nie bylo zle ( tylko w tojce bylo zupelnie ciemno :evil_lol:) bardzo fajny klimat i masa zwiedzajacych !! deszcz przed BISami wygonil ludkow ale przed byly tlumy do budki z Langosami :loveu: stalam prawie godzine ale czego sie dla nich nie robi - MNIAM ! :loveu: finaly sie sporo opoznily bo mialy byc od 22 ale jeszcze kilka ringow ocenialo wiec zaczely sie po 23 - przynajmniej ulewa minela a zakonczyly sie przed 2 bardzo duzo nagrod - za BOB sznurek i na finalach puchar, na BOGach tylko 2 lokaty ale z pucharami i karma na bis i bis junior po 10 lokat !! kazdy dostawal karme puchar i torbe z prezentami od komputerowego sponsora sprawne prowadzenie, sedziowie z wegier i rumunii psow prawie 1100 glownie miejscowych, troche czechow i slowakow, polakow razem z nami tylko 3 basenji 7 PSY kl.ml Child of Fortune Movie Star Loango kl.posrednia Antelope Lollipop Arman African kl.otwarta Congo's Heart Beat Andrew Togot Bello Del Tromontini SUKI kl.otwarta Cagadtt Kegl del Tromotini Suntribe's Shmi Skywalker kl.champ Lembergi Box Izara na pary wyszly dwa cz-biale baski ale bez sukcesow na bog pojawil sie pregowany (chyba) basenji tez bez sukcesu BOG II BOG V BIS Quote
bety Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Elitesse - GRATULACJE To teraz ja wyjadę z prywatą :oops: - mogę prosić o stawkę Akit Amerykańskich z tej wystawy (ale to na PW żeby nie zaśmiecać Asiaczkowego tematu :lol:) Asiaczek - fajne kwiatki zwłaszcza kwitnące kaktusy - moje ulubione kwiatki doniczkowe :loveu: - u mnie też w tym roku kwitły obficie (jak nigdy) różne ich gatunki. I małe kitki fajniusie :loveu: Pzdr Quote
Anecioreczek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Asiaczek napisał(a):W tym roku Chorzów odpada...Ale w przyszłym roku ma byc prawdopodobnie zagraniczny sedzia na baski, to jest duża szansa, że się tam pojawimy.:lol: No to myśl nad "tym czyms" rodowodowym. Oby tylko Mama się zgodziła, co? . w Tej kwestii nie mama decyduje...tylko ROZSĄDEK... a on podpowiada..... Nie,bo Atos w domu...wolalabym zeby dziecko moje rodowodowe nie zylo w stresie xD Moze cos malego mogloby w domu byc..:roll: Ale to...naprawde kwestia myslenia... Kitki cudneee! I kwiatki!! AH! Quote
kaskaSz Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Miałm takie kaktusy. Pięknie kwitną :loveu: Asiaczku, na wystawie będziesz w sobotę czy niedzielę? Quote
anetta Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Elitesse, gratuluje!! Asiaczek, widziałam na Kępie Potockiej brązowego baska :cool3: :evil_lol: Quote
Mudik Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ty tam bywasz??? Może się tam umłówimy kiedyś, odwiedziłabym stare śmieci:eviltong::eviltong::cool3::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Elitesse']klawiatura jest the best ! :eviltong: sredniaki jakos w PL sa niedoceniane, za to w innych krajach i owszem - cora Tess 2 x w tym tygodniu na pudle BOG stawala :multi: wystawa Night jest co roku w lipcu, nie wiem jak w zeszlym roku ale w tym byla na terenie na obrzezach miasta, parking bardzo blisko ringow kazdy wystawca na wstepie razem z katalogiem dostawal butle Tokaja ze stosowna wystawowa etykietka, dodatkowo panie dostawaly roze :) zwiedzajacy tez mogi tokaja pokosztowac przy wejsciu na wystawe ;) start sedziowania 18:30 na poczatku przy swietle dziennym a potem przy reflektorach, zastanawialam sie czy bedzie cos widac ale nie bylo zle ( tylko w tojce bylo zupelnie ciemno :evil_lol:) bardzo fajny klimat i masa zwiedzajacych !! deszcz przed BISami wygonil ludkow ale przed byly tlumy do budki z Langosami :loveu: stalam prawie godzine ale czego sie dla nich nie robi - MNIAM ! :loveu: finaly sie sporo opoznily bo mialy byc od 22 ale jeszcze kilka ringow ocenialo wiec zaczely sie po 23 - przynajmniej ulewa minela a zakonczyly sie przed 2 bardzo duzo nagrod - za BOB sznurek i na finalach puchar, na BOGach tylko 2 lokaty ale z pucharami i karma na bis i bis junior po 10 lokat !! kazdy dostawal karme puchar i torbe z prezentami od komputerowego sponsora sprawne prowadzenie, sedziowie z wegier i rumunii psow prawie 1100 glownie miejscowych, troche czechow i slowakow, polakow razem z nami tylko 3 basenji 7 PSY kl.ml Child of Fortune Movie Star Loango kl.posrednia Antelope Lollipop Arman African kl.otwarta Congo's Heart Beat Andrew Togot Bello Del Tromontini SUKI kl.otwarta Cagadtt Kegl del Tromotini Suntribe's Shmi Skywalker kl.champ Lembergi Box Izara na pary wyszly dwa cz-biale baski ale bez sukcesow na bog pojawil sie pregowany (chyba) basenji tez bez sukcesu Elitesse, dzięki! Może w przyszłym roku się wybiorę, zobaczymy... W stawce widzę, że i moje koleżanka Petra zaprezentowała swoją czarno-białą sunię. Ciekawe jak jej poszło... [quote name='Anecioreczek']w Tej kwestii nie mama decyduje...tylko ROZSĄDEK... a on podpowiada..... Nie,bo Atos w domu...wolalabym zeby dziecko moje rodowodowe nie zylo w stresie xD Moze cos malego mogloby w domu byc..:roll: Ale to...naprawde kwestia myslenia... Kitki cudneee! I kwiatki!! AH! No to myśl! Ja będę mocno trzymała kciuki za pomyślne myślenie!:evil_lol: [quote name='kaskaSz']Miałm takie kaktusy. Pięknie kwitną :loveu: Asiaczku, na wystawie będziesz w sobotę czy niedzielę? Jeżeli chodzi o B-stok - niedziela. [quote name='anetta']Elitesse, gratuluje!! Asiaczek, widziałam na Kępie Potockiej brązowego baska :cool3: :evil_lol: Tam mieszka moja wnuczka - córka I'M EVERYBODYS' DARLING Asiaczek FCI (Buszki). Sunia ma chyba na imię Yori. To chyba ja widział Basenjifiona... Anetta - dziękuję za baskowa czujnośc!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 No to tak z samego rana, trochę kitek... Cdn. Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Asiaczek napisał(a):A może przyjechałabyś do W-wy we wrześniu na wystawę krajową? Pzdr. raczej nie da rady :shake: Quote
Recommended Posts