PIKA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Asiaczek napisał(a): Umówieni byliśmy na godz.8.00 . O matko to o ktorej Wy wstajcie? :crazyeye: :evil_lol: aaatammmm Quote
Agasia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 aaatammmm A jakie ma biedaczysko wyjscie po 3 godzinnym lataniu za nim z aparatem...? 0 prywatnosci! :D Quote
Asiaczek Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 PIKA napisał(a):O matko to o ktorej Wy wstajcie? :crazyeye: :evil_lol: Ja wstałam normalnie, o 5.00. A Krzysia i Agabass - nie pytałam się... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Agasia napisał(a):A jakie ma biedaczysko wyjscie po 3 godzinnym lataniu za nim z aparatem...? 0 prywatnosci! :D A tam, mała oszukanica. Bo po chwilowym odpoczynku , biegała i hasała z innymi jakby nic sie nie stało. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Ciąg dalszy zdjęć ze spacerku... Dabli pozujący Gom Odpoczywający Cdn. Pzdr. Quote
Poświata Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Asiaczek napisał(a):PIKA napisał(a):O matko to o ktorej Wy wstajcie? :crazyeye: :evil_lol:Ja wstałam normalnie, o 5.00. A Krzysia i Agabass - nie pytałam się... Pzdr.Asiu uwierz mi, TO nie jest normalnie :evil_lol: , u Piki nie ma nawet takiej godziny na zegarku :evil_lol: . Psiury są prześliczne, wyobrażam sobie, że te rudaski w ruchu wyglądają jak ogniki. Muszę kiedyś wybrać się z Wami, ale na Pola, bo bliżej :lol: :cool3: . Quote
Asiaczek Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 PIKA - prawda-li to? Jeżeli tak - to powiedz, gdzie kupiłaś taki zegarek, o którym pisze Poświata, co? Ja też takiego kcem!! Poświata - możemy i na Polach. Tylko trzeba zgrać terminy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Cd. spacerku na fortach: Dżezik Odpoczywający Żelcia - Dżezik - też w spoczynku Ciąg dalszy spoczynku Żelci i Dżezika Odpoczynek wojowników: Dab + Dżezik Żelka (w różnych konfiguracjach pod kolanem): Gom Leżący Żelka i Dżezik - odpoczywające rodzeństwo Dżezik Żelka Pozująca I na koniec Dżezik i Gomcio - z jednego gniazda! Prawda, że podobni? pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Info z ostatniej chwili: Legnica - Krajowa wystawa psów, 06-08-2006 r., sedzia Andrzej Szutkiewicz/PL I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - dosk., CWC, NSwR, BOB!!! Brawo!!! Wilno/LT, 05-08-2006 r., sędzia: Raisa SAVANDER/FIN JAZZY BOY Asiaczek - w.o., Best Puppy Abotere's ADUNBI - odsk., CAC, r.CACIB FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.2, JELLY JOSHREEN Asiaczek - w.o. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk1., CAC, CACIB, NSwR. No i osobisty sukces Felki: razem z Adell Brancevich z Łotwy zajęła I miejsce w konkurencji MP w grupie starszej, a potem razem wygrały Zwycięstwo Dnia!!! Zdjęcia są, ale trzeba na nie ździebko poczekać, OK? Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Asiaczek napisał(a):Info z ostatniej chwili: Legnica - Krajowa wystawa psów, 06-08-2006 r., sedzia Andrzej Szutkiewicz/PL I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - dosk., CWC, NSwR, BOB!!! bylam - widzialam - pogratulowalam :eviltong: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Ah, Ty! A ja myślałam, że byłaś tak zajęta swoimi sukcesami, że zupełnie zapomniałaś o baskach... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 :loveu:Brawo , moje ulubione bobaski:p Cudni chłopcy Quote
Elitesse Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Asiaczek napisał(a):Ah, Ty! A ja myślałam, że byłaś tak zajęta swoimi sukcesami, że zupełnie zapomniałaś o baskach... Pzdr. no wiesz co :mad: a takiej cudnej dziewczyny z recznikiem na plecach nie mozna bylo nie zauwazyc !! :lol: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Elitesse napisał(a):no wiesz co :mad: a takiej cudnej dziewczyny z recznikiem na plecach nie mozna bylo nie zauwazyc !! :lol: A tego, to nie rozumiem...:crazyeye: Kto mial ręcznik na plecach?! Jest pewnie coś, czego nie wiem...:razz: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:Brawo , moje ulubione bobaski:p Cudni chłopcy I podobni do siebie! Jak bracia. Pzdr. Quote
SuperGosia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Nawet nie wiedzialam, ze baski sa takie fajne i sliczniutkie :oops: Wiem, ze powyzsza wypowiedz brzmi troche bez sensu, ale jest szczera. Nigdy nie interesowalam sie ta rasa, ale dzieki Tobie Asiu rozszerzylam nieco horyzonty :lol: Nie moge sie doczeac wyglaskania tych psiakow :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 No to już niedługo. Białystok za pasem... Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Asiaczek napisał(a):A tego, to nie rozumiem...:crazyeye: Kto mial ręcznik na plecach?! Jest pewnie coś, czego nie wiem...:razz: Pzdr. jak wiesz lalo przeokropnie - wiec twoje dziecko paradowalo ubrane ... w czerwony recznik :lol: Quote
agabass Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 ach te fotki baskowe jak ich nie kochać gratuluje sukcesów wystawowych brava Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Asiaczek napisał(a):I podobni do siebie! Jak bracia. Pzdr.:oops:przyznam szczerze że dla mnie identyczni:razz: Quote
Asiaczek Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Elitesse napisał(a):jak wiesz lalo przeokropnie - wiec twoje dziecko paradowalo ubrane ... w czerwony recznik :lol: Aaaaa! Teraz już wszystko wiem. I rzeczywiście o czerwonym ręczniku nie słyszałam.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 agabass napisał(a):ach te fotki baskowe jak ich nie kochać gratuluje sukcesów wystawowych brava A gdzieś Ty się, włóczko, włóczyła w weekend, co? Szkoły już nie masz... pzdr. Quote
agabass Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Asiaczek napisał(a):A gdzieś Ty się, włóczko, włóczyła w weekend, co? Szkoły już nie masz... pzdr. gdzie się dało ;) Quote
Asiaczek Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Aha, beze mnie!!! Uh, nie daruję... Dobrze, że chociaż psią obstawę wzięła... Może dzisiaj późnym wieczorkiem wstawię jakieś zdjęcia z Wilna... Czy ktoś wogóle reflektuje na to?! pzdr. Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Asiaczek napisał(a):Aha, beze mnie!!! Uh, nie daruję... Dobrze, że chociaż psią obstawę wzięła... Może dzisiaj późnym wieczorkiem wstawię jakieś zdjęcia z Wilna... Czy ktoś wogóle reflektuje na to?! pzdr.:cool3:pytanie:razz: Quote
Recommended Posts