Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']
Anecioreczek - wieki całe!:loveu:
Pzdr.
A no wieki :P

Tak byłam dzisiaj na wystawie w Będzinie,i Mi brakawało pysznego Asiaczkowego ciasta...kiedy na wystawke sie wybieracie?:diabloti:

Posted

[quote name='Anecioreczek']A no wieki :P

Tak byłam dzisiaj na wystawie w Będzinie,i Mi brakawało pysznego Asiaczkowego ciasta...kiedy na wystawke sie wybieracie?:diabloti:
Najbliższa wystawa to Estonia, Białystok, Luksemburg, Warszawa (?). Panevezys/Litwa, Wrocław, Budapeszt...

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Przyszłam przywitać się niedzielnie [/FONT]:hand:
Poźno,bo późno, ale zawszeć! Witaj, Alu!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Najbliższa wystawa to Estonia, Białystok, Luksemburg, Warszawa (?). Panevezys/Litwa, Wrocław, Budapeszt...

Nic po drodze..:shake:
a Do Chorzowa sie nie wybieracie?

ps.Chyba musze sobie zakupic cos rodowodowego zeby sie z wami spotkac xD

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

Oooooo no to na kilku z nich na siebie na pewno się natkniemy ;)
Pzdr

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Nic po drodze..:shake:
a Do Chorzowa sie nie wybieracie?
ps.Chyba musze sobie zakupic cos rodowodowego zeby sie z wami spotkac xD

W tym roku Chorzów odpada...Ale w przyszłym roku ma byc prawdopodobnie zagraniczny sedzia na baski, to jest duża szansa, że się tam pojawimy.:lol:
No to myśl nad "tym czyms" rodowodowym. Oby tylko Mama się zgodziła, co?

łapeczek napisał(a):
my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem ....
papa pa

Miłego wyjazdu i czekamy na ciekawe relacje po powrocie!

bety napisał(a):
Oooooo no to na kilku z nich na siebie na pewno się natkniemy ;)
Pzdr

Daj, gdzie będziecie.
Pzdr.

Posted

wrzuce troche prywaty ale jestem tak szczesliwa ze hej :eviltong:

Tess na Night Dog Show w Debreczynie 26.07 ( prawdziwe NIGHT - BIS byl przed 2 w nocy !!)
CAC BOB Best od Group i IV BEST IN SHOW !!

a tu z czescia nagrod ( dostalismy jeszcze jeden worek karmy, klawiature do komputera z wegierskimi literkami i gadzety sponsora :lol:)

Posted

[quote name='Elitesse']wrzuce troche prywaty ale jestem tak szczesliwa ze hej :eviltong:

Tess na Night Dog Show w Debreczynie 26.07 ( prawdziwe NIGHT - BIS byl przed 2 w nocy !!)
CAC BOB Best od Group i IV BEST IN SHOW !!

a tu z czescia nagrod ( dostalismy jeszcze jeden worek karmy, klawiature do komputera z wegierskimi literkami i gadzety sponsora :lol:)

Elitesse - cieszymy się razem z Toba! Tym bardziej, że sznaucery średnie tak rzadko stają na pudle, prawda? Chociaz Waszych psiaków to chyba nie dotyczy...:lol:

Ogromne ucałowania dla Was no i uściski dla Teski!!!

Napisz coś więcej o tej wystawie (jakis reportazyk + fotki), co?

BTW - chyba najbardziej to ucieszyłas się z tej klawiatury z węgierskimi literkami, prawda? :evil_lol:
Pzdr.

Posted

No Akitki Agnieszki są świetne :loveu: mam nadzieję, że za jakiś czas zobaczymy je na ringach :p

ps. Asiu dziękuję za gwarancje ;)

No i jeszcze dodam jako ciekawostkę, że w sobotę miałem przyjemność spacerować po Saskiej Kempie z dziewczynką z miotu na " A " po domowemu Yori z hodowli African Elite po Buszi i Gusiu :p nasze dziewczyny nie poszalały zbytnio ale będzie jeszcze okazja bo mamy już kontakt :multi: