Izabela124. Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Witanko Oznajmiam, że wszystko nadrobiłam, ale super zdjęc się naogladałam, pozdrawiam Quote
Kincia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Bry :diabloti: Wszystko nadrobione :) Gratuluje sukcesow :loveu: Fotki cudne :loveu: Quote
betel Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 http://img92.imageshack.us/img92/6606/resizeofimgp9997mp4.jpg ŚLICZNA SAJDUNIA , A JAKIE MA BŁYSZCZĄCE FUTERKO. POZDROWIENIA I DO PRZECZYTANIA ZA TYDZIEŃ ( przerwa na krótki wypad do Konstancina):lol: Quote
agaciaaa Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Asiaczku, strasznie lubię Twoje fotki z drogi :) :) Quote
anetta Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Nie wiem czy mam jutro zostać w domu czy jechać na działke :evil_lol::razz: Quote
Mudik Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Właśnie też się martwię Asiaczek się odzywała dzis na innych wątkach a tu cisza, obraziłaś się na mnie Asiu??:-(:oops: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Odzywam się i tutaj. Ale nie mam jeszcze przygotowanych fotek do wstawienia, więc... Anecioreczek - wieki całe!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Daaaawno nie widziany kolega - LESSON OF LOVE Asiaczek FCI - znaczy Anjaro. Z koleżanką lub kolegą, nie wiem... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Asiaczek'] Anecioreczek - wieki całe!:loveu: Pzdr. A no wieki :P Tak byłam dzisiaj na wystawie w Będzinie,i Mi brakawało pysznego Asiaczkowego ciasta...kiedy na wystawke sie wybieracie?:diabloti: Quote
Alicja Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [FONT=Arial]Przyszłam przywitać się niedzielnie [/FONT]:hand: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Anecioreczek']A no wieki :P Tak byłam dzisiaj na wystawie w Będzinie,i Mi brakawało pysznego Asiaczkowego ciasta...kiedy na wystawke sie wybieracie?:diabloti: Najbliższa wystawa to Estonia, Białystok, Luksemburg, Warszawa (?). Panevezys/Litwa, Wrocław, Budapeszt... [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Przyszłam przywitać się niedzielnie [/FONT]:hand: Poźno,bo późno, ale zawszeć! Witaj, Alu! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Asiaczek napisał(a):Najbliższa wystawa to Estonia, Białystok, Luksemburg, Warszawa (?). Panevezys/Litwa, Wrocław, Budapeszt... Nic po drodze..:shake: a Do Chorzowa sie nie wybieracie? ps.Chyba musze sobie zakupic cos rodowodowego zeby sie z wami spotkac xD Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa pa Quote
bety Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Asiaczek napisał(a):Najbliższa wystawa to Estonia, Białystok, Luksemburg, Warszawa (?). Panevezys/Litwa, Wrocław, Budapeszt... Pzdr. Oooooo no to na kilku z nich na siebie na pewno się natkniemy ;) Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Anecioreczek napisał(a):Nic po drodze..:shake: a Do Chorzowa sie nie wybieracie? ps.Chyba musze sobie zakupic cos rodowodowego zeby sie z wami spotkac xD W tym roku Chorzów odpada...Ale w przyszłym roku ma byc prawdopodobnie zagraniczny sedzia na baski, to jest duża szansa, że się tam pojawimy.:lol: No to myśl nad "tym czyms" rodowodowym. Oby tylko Mama się zgodziła, co? łapeczek napisał(a):my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa pa Miłego wyjazdu i czekamy na ciekawe relacje po powrocie! bety napisał(a):Oooooo no to na kilku z nich na siebie na pewno się natkniemy ;) Pzdr Daj, gdzie będziecie. Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 wrzuce troche prywaty ale jestem tak szczesliwa ze hej :eviltong: Tess na Night Dog Show w Debreczynie 26.07 ( prawdziwe NIGHT - BIS byl przed 2 w nocy !!) CAC BOB Best od Group i IV BEST IN SHOW !! a tu z czescia nagrod ( dostalismy jeszcze jeden worek karmy, klawiature do komputera z wegierskimi literkami i gadzety sponsora :lol:) Quote
Mudik Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Przeogromne gratulacje Elitesse!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='Elitesse']wrzuce troche prywaty ale jestem tak szczesliwa ze hej :eviltong: Tess na Night Dog Show w Debreczynie 26.07 ( prawdziwe NIGHT - BIS byl przed 2 w nocy !!) CAC BOB Best od Group i IV BEST IN SHOW !! a tu z czescia nagrod ( dostalismy jeszcze jeden worek karmy, klawiature do komputera z wegierskimi literkami i gadzety sponsora :lol:) Elitesse - cieszymy się razem z Toba! Tym bardziej, że sznaucery średnie tak rzadko stają na pudle, prawda? Chociaz Waszych psiaków to chyba nie dotyczy...:lol: Ogromne ucałowania dla Was no i uściski dla Teski!!! Napisz coś więcej o tej wystawie (jakis reportazyk + fotki), co? BTW - chyba najbardziej to ucieszyłas się z tej klawiatury z węgierskimi literkami, prawda? :evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Na miły początek dnia, jak i tygodnia - kwiatki z działki u Donya. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 No i troszkę małych kitek-akitek, ktore wszystkie już sa w nowych domkach! Pzdr. Quote
Nirse Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 No Akitki Agnieszki są świetne :loveu: mam nadzieję, że za jakiś czas zobaczymy je na ringach :p ps. Asiu dziękuję za gwarancje ;) No i jeszcze dodam jako ciekawostkę, że w sobotę miałem przyjemność spacerować po Saskiej Kempie z dziewczynką z miotu na " A " po domowemu Yori z hodowli African Elite po Buszi i Gusiu :p nasze dziewczyny nie poszalały zbytnio ale będzie jeszcze okazja bo mamy już kontakt :multi: Quote
Asiaczek Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Basenjifiona - a nie pamiętasz imienia rodowodowego tej suni? Pzdr. Quote
Matusz Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Witajcie Asiaczki ! :multi::loveu::multi: miłego dnia ! Quote
Recommended Posts