BlackSheWolf Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 a ja tez wpadlam sie przywitac :) no i dawno mnie tu nie bylo :(( Quote
Florka_xyz Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Oh te Asiaczkowe basenji a mnie do gustu przypadl Jezzik :loveu: Quote
Frytela Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Baski (V gr.) w Białymstoku sa w niedzielę. Rzeczywiście daaaawno Cię tutaj nie było. Ale cieszę się, że poczułaś chęc powrotu...:lol: O, to tak jak my, pewnie wpadne się przywitać :cool3::cool3: Quote
Asiaczek Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 BlackSheWolf napisał(a):a ja tez wpadlam sie przywitac :) no i dawno mnie tu nie bylo :(( Za to ja wpadam do Was często...:lol: Florka_xyz napisał(a):Oh te Asiaczkowe basenji a mnie do gustu przypadl Jezzik :loveu: Nie dziwię się i nawet wiem, dlaczego...:lol: Frytela napisał(a):O, to tak jak my, pewnie wpadne się przywitać :cool3::cool3: Jesteśmy w kontakcie. Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Asiaczek napisał(a): Nie dziwię się i nawet wiem, dlaczego...:lol: Ja chyba też ;) Quote
agaciaaa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Cześć Asiaczki :) widziałam mnóstwo fot, świetne te hotelowe :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 panienkabubu napisał(a):Asiuuuuuu daj foteczki :loveu: Chetnie, ale wczoraj nadrabiałam zaległości w "sprawach" , a dzisiaj - rano zakupy, a ppłd. - kto wie... Może znajdzie się czas na fotki. Pzr. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Matusz - ja się po prostu nie wyrabiam z fotkami. Leży Luksemburg, szczeniaki u donya, "hiszpany" z wystawy w Wawie, Kosice... eh... Pzdr. Quote
Matusz Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Asiaczek napisał(a):Matusz - ja się po prostu nie wyrabiam z fotkami. Leży Luksemburg, szczeniaki u donya, "hiszpany" z wystawy w Wawie, Kosice... eh... Pzdr. przyjechać Ci pomóc ?:diabloti::razz: Quote
Asiaczek Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Pewnie! Tylko najgorsze jest to, że ja dopiero ok. 15.00 będę wolna i mogę zabrać się za fotki... pzdr. Quote
Matusz Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Asiaczek napisał(a):Pewnie! Tylko najgorsze jest to, że ja dopiero ok. 15.00 będę wolna i mogę zabrać się za fotki... pzdr. ok, wsiadam w pociąg i przyjeżdżam:diabloti: co Ty będziesz do 15 robić co? niedziela jest:eviltong: Quote
Asiaczek Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Hahaha, już ja wiem, co będę robić! Wstałam o 5.00 5.00 - 7.00 - spacery z psami 7.00 - 7.30 - Sniadanie Nagranie CD dla Donya Przelewy Maile ... ... A o 9.00 muszę juz wyjść - zakupy z Donya w Liedlu...:lol: Po powrocie - spacery z psami i tak r"robi się" godz. 15.00... Pzdr. Quote
Matusz Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Asiaczek napisał(a):Hahaha, już ja wiem, co będę robić! Wstałam o 5.00 5.00 - 7.00 - spacery z psami 7.00 - 7.30 - Sniadanie Nagranie CD dla Donya Przelewy Maile ... ... A o 9.00 muszę juz wyjść - zakupy z Donya w Liedlu...:lol: Po powrocie - spacery z psami i tak r"robi się" godz. 15.00... Pzdr. a no tak, jak taka gromada to czas leci :) muszę kiedyś się wprosić do Ciebie w odwiedziny :) Quote
Asiaczek Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Mateusz - we wrzesniu mam urlop - przyjeżdżaj! Pzdr. Quote
Matusz Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Asiaczek napisał(a):Mateusz - we wrzesniu mam urlop - przyjeżdżaj! Pzdr. hmm... bardzo dobry pomysł !! :loveu: cały wrzesień masz?;) Quote
Asiaczek Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 No nie...Właściwie to urlop mam od 22 sierpnia, ale zaraz na poczatku - Vaimela/Estonia. Potem - Luksemburg, Panevezys/LT, Wrocław. A zaraz na poczatku października - Węgry. A urlop mam tak jakoś do 24 czy 25 wrzesnia, nie pamiętam dokładnie, bo jeszcze nie wiem, ile konkretnie mam wolnego... pzdr. Quote
Matusz Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Asiaczek napisał(a):No nie...Właściwie to urlop mam od 22 sierpnia, ale zaraz na poczatku - Vaimela/Estonia. Potem - Luksemburg, Panevezys/LT, Wrocław. A zaraz na poczatku października - Węgry. A urlop mam tak jakoś do 24 czy 25 wrzesnia, nie pamiętam dokładnie, bo jeszcze nie wiem, ile konkretnie mam wolnego... pzdr. ale pracowity urlop będzie wystawowo ;) mam nadzieję, że uda mi się wpaść choć na jeden dzień, zobaczymy jak to będzie :) tak żeby zgrać się z Tobą, żeby Ci pasowało:lol: Quote
Asiaczek Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Jak sam widzisz - w tygodniu urlopowym - nie ma problemu. Gorzej z weekendami... Ale jak by co - to chyba 1 weekend wzreśniowy jest wolny Aaaaa i jeszcze Białystok! Jak mogłam zapomniec...:oops:Matagi by mnie zabiła....:evil_lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Asiaczek napisał(a):Jak sam widzisz - w tygodniu urlopowym - nie ma problemu. Gorzej z weekendami... Ale jak by co - to chyba 1 weekend wzreśniowy jest wolny Aaaaa i jeszcze Białystok! Jak mogłam zapomniec...:oops:Matagi by mnie zabiła....:evil_lol: Pzdr. no właśnie, też mi go brakowało w tej rozpisce :diabloti: miłego dnia! Quote
Asiaczek Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Muszę, po prostu MUSZę napisać o dzisiejszym bardzo radosnym wydarzeniu. Otóż dzisiaj na wystawie w Gdyni debiutowała suczka z mojego ostatniego miotu - LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI. Właścicielką jest jamnicze. I oto jakie wyniki przywiozły dziewczyny do domu: ocena - w.o.1 Najlepsze Szczenię w Rasie Bis Szczeniąt - 2 miejsce!!!! Asiu i Sajduniu - jesteście wspaniałe!!!!:multi::loveu: Bardzo Wam dziękuję za znalezienie czasu na ćwiczenia, jazdę na wystawę, no i za odwagę samodzielnego zaprezentowania Sajduni na wystawie, a potem na ringu honorowym!!! BRAWO, nadal nie mogę w to uwierzyć...:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Asiaczek napisał(a):Muszę, po prostu MUSZę napisać o dzisiejszym bardzo radosnym wydarzeniu. Otóż dzisiaj na wystawie w Gdyni debiutowała suczka z mojego ostatniego miotu - LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI. Właścicielką jest jamnicze. I oto jakie wyniki przywiozły dziewczyny do domu: ocena - w.o.1 Najlepsze Szczenię w Rasie Bis Szczeniąt - 2 miejsce!!!! Asiu i Sajduniu - jesteście wspaniałe!!!!:multi::loveu: Bardzo Wam dziękuję za znalezienie czasu na ćwiczenia, jazdę na wystawę, no i za odwagę samodzielnego zaprezentowania Sajduni na wystawie, a potem na ringu honorowym!!! BRAWO, nadal nie mogę w to uwierzyć...:lol: Pzdr. Ja też nie :evil_lol: Sajdi jest tak padnięta, że cały czas śpi, moja kochanieńka :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Jeszcze kilka fotek z wystawy warszawskiej - dowodne psy hiszpańskie. Ale imion tych psiaków nie podejmuje się dopasowac... Cd. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Cd. fotek hiszpańskich psów dowodnych naszej koleżanki Rapp z DGM. Pzdr. Quote
Recommended Posts