miroszki Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Witaj Asiu! :multi: A w tym hotelu psy mogły być za darmo, czy trzeba było za nie zapłacić? Ogólnie przyjazne nastawnienie było wobec psiaków? Quote
betel Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 "Hotel ("Campanile") przyjmuje psy bez żadnych dodatkowych opłat. Proszą tylko przy rezerwacji więcej niż 1 pokoju na to samo nazwisko, o podanie numerupokoju, w którym będą psy... Pzdr." Inny świat - NIESAMOWITE!!!!!!!!!:-o Pozdrówka. Quote
bonita Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ja jeszcze przyleciałam z GRATULEJSZYNAMI:multi::multi::multi: Witam Wszystkie Asiaczki po długiej nieobecności :) Quote
Agappe Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Asiaaaa gdzie są zdjęcia?? :mad::mad: nie zobacze przed wyjazdem żadnych zdjęć??:shake: Quote
Asiaczek Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='bonita']Ja jeszcze przyleciałam z GRATULEJSZYNAMI:multi::multi::multi: Witam Wszystkie Asiaczki po długiej nieobecności :) Bardzo się cieszymy i też witamy!!!:loveu: [quote name='Agappe']Asiaaaa gdzie są zdjęcia?? :mad::mad: nie zobacze przed wyjazdem żadnych zdjęć??:shake: A kiedy wyjeżdżasz? Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Asiaczek napisał(a): A kiedy wyjeżdżasz? Pzdr. Cioteczka Ty sie nie pytaj tylko wstawiaj foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Poświata Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Cześć Asiaczki, widzę że i Was przemeblowali :shake: :roll:. Quote
Asiaczek Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 DuDziaczek napisał(a):Cioteczka Ty sie nie pytaj tylko wstawiaj foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chciałam się zorientowac, ile mam czasu... Ale już wiem, że chyba jutro Agappe wyjeżdża. No to będzie miała niespodziewajkę jak wróci. Pzdr. Quote
bety Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Asiaczek napisał(a):Chciałam się zorientowac, ile mam czasu... Ale już wiem, że chyba jutro Agappe wyjeżdża. No to będzie miała niespodziewajkę jak wróci. Pzdr. Agappe miała dzisiaj wieczorem lecieć, z tego co mi opowiadała. Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 No to tym bardziej nie oglądnie fotek, choćbym się zaraz wzięła do roboty.... Pzdr. Quote
bety Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Asiaczek napisał(a):No to tym bardziej nie oglądnie fotek, choćbym się zaraz wzięła do roboty.... Pzdr. Będzie musiała nadrabiać zaległości :evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Przypominam, że nadal "jesteśmy w hotelu w Luksemburgu"...:lol: Dzezik i kawałek trikolorowego udka... Erka walcząca z poduszka... Mina zdobywcy! Szafa, niestety, nie miała drzwiczek i Erka zaraz ją sobie zaanektowała... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Erka i poduszka - seria. Przecież nic nie robię! Czyje to nózki obok Erki...? Cdn. Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Asiaczek napisał(a): Czyje to nózki obok Erki...? Pzdr. stawiam na Żelcię ;) Quote
DuDziaczek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ojojoj co tam się wyprawiało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betel Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Erka jest cudna, a jaką fajną "budę" sobie znalazła:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 jamnicze napisał(a):stawiam na Żelcię ;)Ja też! Elitesse napisał(a):hotel chyba baskom odpowiadal :lol::lol: W pokoju hotelowym czuły się wy smienicie. Tylko z terenami do wybiegania było trochę krucho... Niedaleko nas było pole golfowe, ale aż głupio łazić tam z psami, które qupkają i trzeba to zbierać... Pzdr. Quote
marzenna79 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Śliczne rudzielce. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam. :multi: Quote
Bewarka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Tak sobie patrze na was Asiaczki...i wy macie już wszystkie ogniki. I patrze sobie na galerie...i macie stron dużo. I tak sobie czytam kilkanaście stron wstecz...i widze, że ja jakoś tak nie ide z duchem czasu :rolleyes: Albo inaczej - że wasza galeria nabiera za szybko mnóstwa stron :lol: [quote name='Agappe'] tak się spisały Asiaczki w Koszycach: KENIO - CAC DŻEZIK - CAC, BOS WAZIREK - CAC ŻELKA - CAC, BOS, BOB, [SIZE=5]BOG II FELKA - CAC para hodowlana DŻEZIK + ŻELKA - 3 miejsce hodowla Asiaczek - 2 miejsce GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulacje :multi::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Justys95 napisał(a):Tak sobie patrze na was Asiaczki...i wy macie już wszystkie ogniki. I patrze sobie na galerie...i macie stron dużo. I tak sobie czytam kilkanaście stron wstecz...i widze, że ja jakoś tak nie ide z duchem czasu :rolleyes: Albo inaczej - że wasza galeria nabiera za szybko mnóstwa stron :lol: Gratulacje :multi::loveu: Mądrala!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 No to wracamy do hotelu w LUksemburgu. Jeszcze trochę fotek z wieczornego kotłowania się, szczególnie Żelki... Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts