Mudik Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 GRATULACJEEEE!!!!! U nas tez nowinki i fotki [SIZE=2] Fotki obejrzane(lubie takie relacje) A to dzikie to według mnie myszołów. Dobranoc!;-) Quote
Asiaczek Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Wracam do fotek z Luksemburga. Tak oto bawili się w hotelowych piernatach Żelka i Dżezik. O co się pytałaś? Do Rudych dołączyła trikolorka Erka. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 sylrwia napisał(a):Gratulacje Masz PW. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Asiu, czy to Ci się już nie nudzi?:eviltong: hihihi... Chociaż.... Mnie nie, to i Tobie pewnie też nie :loveu: My też mamy wieści - Frania w Warszawie BOB Junior + BOB; nasz chłopczyk z hodowli w Estonii 2xBOB Junior + 2xCAJC + BIS Junior IV i tym samym zakończył Mł. Ch. Estonii :loveu: Quote
DuDziaczek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No to gratuluje i Asiaczkom i panience :loveu::loveu: Quote
bety Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Agappe']wiadomości z wielkiego świata: tak się spisały Asiaczki w Koszycach: KENIO - CAC DŻEZIK - CAC, BOS WAZIREK - CAC ŻELKA - CAC, BOS, BOB, [SIZE=5]BOG II FELKA - CAC para hodowlana DŻEZIK + ŻELKA - 3 miejsce hodowla Asiaczek - 2 miejsce GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE To o co mnie prosiłaś - to w Warszawie nie było ;) Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='panienkabubu']Asiu, czy to Ci się już nie nudzi?:eviltong: hihihi... Chociaż.... Mnie nie, to i Tobie pewnie też nie :loveu: My też mamy wieści - Frania w Warszawie BOB Junior + BOB; nasz chłopczyk z hodowli w Estonii 2xBOB Junior + 2xCAJC + BIS Junior IV i tym samym zakończył Mł. Ch. Estonii :loveu: Nie no, moje wyniki przy Twoich ... wymiękam!:multi: [quote name='DuDziaczek']No to gratuluje i Asiaczkom i panience :loveu::loveu: Dzięki! [quote name='bety']GRATULACJE To o co mnie prosiłaś - to w Warszawie nie było ;) Pzdr bety - dzięki. A ja, niestety, nie spisałam się w Kosicach:oops:. Ale była właścicielka ANUBISA i robiła fotki i ma wyniki. Chciałam napisać stawkę AA, ale jakoś się pogubiłam w Waszych tematach...fujara ze mnie...:oops: Na pociechę powiem, że ANUBIS zajął BOG1!!!!!! Pięknie się prezentował! [quote name='Kinia']Gratulacje! Dzięki! [quote name='Matusz']gratulacje !! :multi::multi::multi::multi: Dzięki! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Asiaczek napisał(a):Nie no, moje wyniki przy Twoich ... wymiękam!:multi: Hihi :oops::oops::oops: Ale Wy i tak pobijacie wszystkich na kolana!!:multi: Quote
bety Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Asiaczek napisał(a):bety - dzięki. A ja, niestety, nie spisałam się w Kosicach:oops:. Ale była właścicielka ANUBISA i robiła fotki i ma wyniki. Chciałam napisać stawkę AA, ale jakoś się pogubiłam w Waszych tematach...fujara ze mnie...:oops: Na pociechę powiem, że ANUBIS zajął BOG1!!!!!! Pięknie się prezentował! O Anubisie już wiem, że Cię "wygryzł" z pudła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - taki mały żarcik :lol::lol::lol: Eh, nie tylko Ty się gubisz teraz na dogo :shake::shake::shake: Pzdr Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Agappe']wiadomości z wielkiego świata: tak się spisały Asiaczki w Koszycach: KENIO - CAC DŻEZIK - CAC, BOS WAZIREK - CAC ŻELKA - CAC, BOS, BOB, [SIZE=5]BOG II FELKA - CAC para hodowlana DŻEZIK + ŻELKA - 3 miejsce hodowla Asiaczek - 2 miejsce GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Już jesteśmy :multi:, wszystko obejrzane, śliczne małe akitki i hotelowa sesja :loveu: A przede wszystkim gratulacje wyników wystawowych i intera :klacz::klacz::klacz: Quote
Elitesse Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Agappe'] tak się spisały Asiaczki w Koszycach: KENIO - CAC DŻEZIK - CAC, BOS WAZIREK - CAC ŻELKA - CAC, BOS, BOB, BOG II FELKA - CAC para hodowlana DŻEZIK + ŻELKA - 3 miejsce hodowla Asiaczek - 2 miejsce orgomniaste GRATULACJE !!! ASIACZKI znowu gora !! :laola: :laola: Quote
betel Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 http://img91.imageshack.us/img91/1853/resizeofimg5178dr9.jpg fajnie , dobrze ,że własciciel hotelu tego nie widział , bo by padł na serce:cool3: Ale u mnie w domu tez tak jest:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='bety']O Anubisie już wiem, że Cię "wygryzł" z pudła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - taki mały żarcik :lol::lol::lol: Eh, nie tylko Ty się gubisz teraz na dogo :shake::shake::shake: Pzdr Poniewaz ANUBIS jest większy od Żelinki, to i nie dziwota, że zajął I miejsce!;) A poza tym on nie wygryzł nas z pudła, tylko z I miejsca...:evil_lol: [quote name='jamnicze']Już jesteśmy :multi:, wszystko obejrzane, śliczne małe akitki i hotelowa sesja :loveu: A przede wszystkim gratulacje wyników wystawowych i intera :klacz::klacz::klacz: Cieszę się, że wróciliście! [quote name='Elitesse']orgomniaste GRATULACJE !!! ASIACZKI znowu gora !! :laola: :laola: Witaj, Elitesse! I dziękujemy za pamięć! [quote name='betel']http://img91.imageshack.us/img91/1853/resizeofimg5178dr9.jpg fajnie , dobrze ,że własciciel hotelu tego nie widział , bo by padł na serce:cool3: Ale u mnie w domu tez tak jest:evil_lol: Hotel ("Campanile") przyjmuje psy bez żadnych dodatkowych opłat. Proszą tylko przy rezerwacji więcej niż 1 pokoju na to samo nazwisko, o podanie numerupokoju, w którym będą psy... Pzdr. Quote
bety Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Asiaczek']Poniewaz ANUBIS jest większy od Żelinki, to i nie dziwota, że zajął I miejsce!;) A poza tym on nie wygryzł nas z pudła, tylko z I miejsca...:evil_lol: To miałam na myśli :evil_lol: No tak może lepiej nie stawiać się amerykańcowi ;););) A trzecie miejsce na pudle też poszło do Polaków, czy aż tak dobrze nie było? Pzdr Quote
hanacek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ogromne gratulacje - super:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::Rose::Rose::Rose::klacz::klacz::klacz::cunao::laola: Quote
kaskaSz Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Piękne wyniki!!! Gratki wielkie!!! :loveu::loveu::multi::multi: Quote
Nirse Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gratuluję :multi::multi: Super fotki z igraszek hotelowych :p:p Quote
DuDziaczek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 przywitam się w końcu już nowy dzień :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='bety']To miałam na myśli :evil_lol: No tak może lepiej nie stawiać się amerykańcowi ;););) A trzecie miejsce na pudle też poszło do Polaków, czy aż tak dobrze nie było? Pzdr UCZCIWIE MóWIąC, NAWET NIE WIEM, KTO BYł NA III MIEJSCU...:oops: [quote name='hanacek']Ogromne gratulacje - super:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::Rose::Rose::Rose::klacz::klacz::klacz::cunao::laola: Witaj, Hanacku! Dzięki!:lol: [quote name='łapeczek']uuuuuuuuuuuu my rowniez gRATULUJMY xD Dzięki! [quote name='kaskaSz']Piękne wyniki!!! Gratki wielkie!!! :loveu::loveu::multi::multi: Dzięki! [quote name='basenjifiona']Gratuluję :multi::multi: Super fotki z igraszek hotelowych :p:p Hej! Dawno Cię tutaj nie było! [quote name='DuDziaczek']przywitam się w końcu już nowy dzień :loveu: Hahaha, ja tez Cię witam i zycze miłego dnia! Pzdr. Quote
Recommended Posts