panienkabubu Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Asiu gratulacje dyplomiku Intera!! :loveu::loveu: Coś szybko przejechaliście te 1300 :hmmmm::evil_lol: Quote
Agappe Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Asiaczek'] Cos podobnego chyba rośnie u Donya? http://img213.imageshack.us/img213/8014/resizeofimg5231mg7.jpg http://img291.imageshack.us/img291/5056/resizeofimg5232pr2.jpg http://img213.imageshack.us/img213/842/resizeofimg5233ga4.jpg Pzdr. hmm nie przypominam sobie i właśnie chciałam się zapytać co to takiego :roll: Quote
Elitesse Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Asiu czy jadac do Luksemburga wystarczy dowod osobisty a dla psiakow paszport + aktulane szczepienia ? :roll: Quote
Mi. Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 hello:) widziałam dziś pewną osóbkę na wystawie i dopiero jak poszłaś uświadomili mi, że to byłaś ty:cool3: w każdym razie miło było Cię zobaczyc:loveu: Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Elitesse']Asiu czy jadac do Luksemburga wystarczy dowod osobisty a dla psiakow paszport + aktulane szczepienia ? :roll: Tak. Żeby było weselej, na żadnej granicy nic nie pokazywalismy...:lol: [quote name='Mi.']hello:) widziałam dziś pewną osóbkę na wystawie i dopiero jak poszłaś uświadomili mi, że to byłaś ty:cool3: w każdym razie miło było Cię zobaczyc:loveu: Ło matko! A jak się zachowywałam? Byłam grzeczna? Trzeba było podejśc i zagadać, a tak to nie wiadomo, kiedy bedzie to nastepne spotkanie...:cool3: A z jakims psiakiem byłaś, czy towarzysko? Pzdr. Quote
Mi. Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Asiaczek']Tak. Żeby było weselej, na żadnej granicy nic nie pokazywalismy...:lol: Ło matko! A jak się zachowywałam? Byłam grzeczna? Trzeba było podejśc i zagadać, a tak to nie wiadomo, kiedy bedzie to nastepne spotkanie...:cool3: A z jakims psiakiem byłaś, czy towarzysko? Pzdr. żegnałam się z Tobą nawet:cool3: Towarzysko. Stałam razem z Betty_labrador, Justą, Matuszem iiii nie wiem kim jeszcze :lol: czy byłas grzeczna? pfff no coś ty:evil_lol: rozrabiałaś na każdym kroku :D Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 No i musze się pochwalić, na dzisiejszej wystawie w W-wie Agasia z baskiem o domowym imieniu Dżezik (JAZZY BOY Asiaczek FCI) zdobyła Zwycięstwo Grupy Starszej i Zwycięstwo Dnia!!!!! Huraaaaaaaaaaa!!! Brawo Agasia, Brawo Dżezik!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::cool2::cool2::cool2::cool2::buzi: :iloveyou::klacz::laola:(dla Agasi!) Agasia, a teraz do łózka, wygrzewac tę grypopodobna chorobę! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 A ja we wczorajszej poczcie dostałam pismo z FCI. Jak wyjmowałam ze skrzynki, to się z lekka zdziwiłam, bo i cóż takiego może do mnie FCI pisać... W pierwszej chwili to nawet pomyślałam, że jest coś nie tak z CACIB'ami Żelki. A tu - niespodzianka! Pismo informujące o przyznaniu tytułu Interchampion właśnie dla JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI!!! A pisałam chyba pod koniec kwietnia po Satu Mare/Rumunia. Wydaje mi się, że się szybko uwinęli! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 A teraz coś na smutno: Wahzirek (chyba w ramach zazdrości, że jego Ukochana Agasia wystawia Dżezika a nie jego) zainteresował się kartką, na której miałam spisane i opisane fotki z Luksemburga. Prawie cała robota poszła się.... kochać... eh, nie ma to jak psiak się nudzi...:angryy: Pzdr. Quote
bety Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Asiaczek']Jesoo, chyba wrócę do FB!:nerwy::sg168::smokin::???: Nic Ci to nie da :p - choćbyś się w mysiej norce ukryła i tak Cię znajdziemy :diabloti: i żyć nie damy :evil_lol: Ale fajny drapieżny model http://img136.imageshack.us/img136/2117/resizeofimg5134is0.jpg U mnie też to rośnie http://img213.imageshack.us/img213/8014/resizeofimg5231mg7.jpg Pal licho podpisy (a chociaż smakowało łobuziakowi :p ) dawaj więcej fotek. Coś tak mało z podróży - mam niedosyt - czyżbyś autem z Formuły 1 śmignęła do Luksemburga???? :crazyeye: Pzdr Quote
Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Asiaczku, miło było dzisiaj się widzieć po "latach" :eviltong: :buzi: kciukasy mocno zaciśnięte ! :kciuki: Quote
Agappe Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='bety'] U mnie też to rośnie http://img213.imageshack.us/img213/8014/resizeofimg5231mg7.jpg to co to jest????:roll: Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='bety'] Pal licho podpisy (a chociaż smakowało łobuziakowi :p ) dawaj więcej fotek. Coś tak mało z podróży - mam niedosyt - czyżbyś autem z Formuły 1 śmignęła do Luksemburga???? :crazyeye: Pzdr Sporo fotek jest z drogi powrotnej... [quote name='Matusz']Asiaczku, miło było dzisiaj się widzieć po "latach" :eviltong: :buzi: kciukasy mocno zaciśnięte ! :kciuki: Super, że udało nam się spotkać na wystawie. Ja już przesłałam Ani fotki z ringu "hiszpanów" . A Agasia wygrała Grupę Starszą i potem wygrała Zwycięstwo Dnia!!!! Masz może jakieś Jej fotki z ringu honorowego? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Agappe napisał(a):to co to jest????:roll: Roślinka o nazwie "zielsko" albo "badziewko"..:evil_lol: No dobra,dobra, żartowałam. Zaraz okaże się, że to jakas strrraszliwie droga bylinka..:cool3: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Tak na szybko kilka fotek Agasi z Dżezikiem, podczas eliminacji. Ładnie się prezentowali, prawda? Pzdr. Quote
Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Asiaczek'] Super, że udało nam się spotkać na wystawie. Ja już przesłałam Ani fotki z ringu "hiszpanów" . A Agasia wygrała Grupę Starszą i potem wygrała Zwycięstwo Dnia!!!! Masz może jakieś Jej fotki z ringu honorowego? Pzdr. wiem, że wygrała, osobiście jej gratulowałem ! :multi::multi: mam, mam fotki :) ale teraz nie jestem na swoim kompie, dopiero po niedzieli może to wszystko ogarnę :diabloti: chętnie bym się wybrał z Wami do Koszyc na "wycieczkę" krajoznawczą :eviltong::p Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 OK. To sobie spokojnie czekamy na foteczki. Żebym wiedziała wczesniej, że masz ochotę na Kosice - to bym zarezerwowała dla Ciebie miejsce. Teraz to z miejscówką jest krucho. Jedziemy w 4 osoby + psy; jeden z psiaków bedzie w transporterku na siedzeniach i stąd lekkie ograniczenie w wolnych miejscach. Bo w innym przypadku to bys się zmieścił - szczupły jesteś!:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Asiaczek']OK. To sobie spokojnie czekamy na foteczki. Żebym wiedziała wczesniej, że masz ochotę na Kosice - to bym zarezerwowała dla Ciebie miejsce. Teraz to z miejscówką jest krucho. Jedziemy w 4 osoby + psy; jeden z psiaków bedzie w transporterku na siedzeniach i stąd lekkie ograniczenie w wolnych miejscach. Bo w innym przypadku to bys się zmieścił - szczupły jesteś!:lol: Pzdr. wiem, spoko, żartuję :eviltong: to już by było czyste szaleństwo, taka wyprawa:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 le jak sam wspomniałeś, do pracy idziesz dopiero we wrotek (dobrze pamiętam?) czy w środę. Tak więc zdążyłbys wypocząć i na spokojnie wrócić do domu.:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Asiaczek']le jak sam wspomniałeś, do pracy idziesz dopiero we wrotek (dobrze pamiętam?) czy w środę. Tak więc zdążyłbys wypocząć i na spokojnie wrócić do domu.:lol: Pzdr. a no dobrze pamiętasz, we wtorek;) Quote
Recommended Posts