Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

hello:)
widziałam dziś pewną osóbkę na wystawie i dopiero jak poszłaś uświadomili mi, że to byłaś ty:cool3: w każdym razie miło było Cię zobaczyc:loveu:

Posted

[quote name='Elitesse']Asiu czy jadac do Luksemburga wystarczy dowod osobisty a dla psiakow paszport + aktulane szczepienia ? :roll:
Tak.
Żeby było weselej, na żadnej granicy nic nie pokazywalismy...:lol:

[quote name='Mi.']hello:)
widziałam dziś pewną osóbkę na wystawie i dopiero jak poszłaś uświadomili mi, że to byłaś ty:cool3: w każdym razie miło było Cię zobaczyc:loveu:
Ło matko! A jak się zachowywałam? Byłam grzeczna? Trzeba było podejśc i zagadać, a tak to nie wiadomo, kiedy bedzie to nastepne spotkanie...:cool3:
A z jakims psiakiem byłaś, czy towarzysko?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak.
Żeby było weselej, na żadnej granicy nic nie pokazywalismy...:lol:

Ło matko! A jak się zachowywałam? Byłam grzeczna? Trzeba było podejśc i zagadać, a tak to nie wiadomo, kiedy bedzie to nastepne spotkanie...:cool3:
A z jakims psiakiem byłaś, czy towarzysko?
Pzdr.
żegnałam się z Tobą nawet:cool3: Towarzysko. Stałam razem z Betty_labrador, Justą, Matuszem iiii nie wiem kim jeszcze :lol:
czy byłas grzeczna? pfff no coś ty:evil_lol: rozrabiałaś na każdym kroku :D

Posted

No i musze się pochwalić, na dzisiejszej wystawie w W-wie Agasia z baskiem o domowym imieniu Dżezik (JAZZY BOY Asiaczek FCI) zdobyła Zwycięstwo Grupy Starszej i Zwycięstwo Dnia!!!!!
Huraaaaaaaaaaa!!!

Brawo Agasia, Brawo Dżezik!!!

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::cool2::cool2::cool2::cool2::buzi: :iloveyou::klacz::laola:(dla Agasi!)

Agasia, a teraz do łózka, wygrzewac tę grypopodobna chorobę!
Pzdr.

Posted

A ja we wczorajszej poczcie dostałam pismo z FCI. Jak wyjmowałam ze skrzynki, to się z lekka zdziwiłam, bo i cóż takiego może do mnie FCI pisać... W pierwszej chwili to nawet pomyślałam, że jest coś nie tak z CACIB'ami Żelki.

A tu - niespodzianka! Pismo informujące o przyznaniu tytułu Interchampion właśnie dla JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI!!!

A pisałam chyba pod koniec kwietnia po Satu Mare/Rumunia. Wydaje mi się, że się szybko uwinęli!
Pzdr.

Posted

A teraz coś na smutno: Wahzirek (chyba w ramach zazdrości, że jego Ukochana Agasia wystawia Dżezika a nie jego) zainteresował się kartką, na której miałam spisane i opisane fotki z Luksemburga. Prawie cała robota poszła się.... kochać... eh, nie ma to jak psiak się nudzi...:angryy:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jesoo, chyba wrócę do FB!:nerwy::sg168::smokin::???:

Nic Ci to nie da :p - choćbyś się w mysiej norce ukryła i tak Cię znajdziemy :diabloti: i żyć nie damy :evil_lol:

Ale fajny drapieżny model
http://img136.imageshack.us/img136/2117/resizeofimg5134is0.jpg

U mnie też to rośnie
http://img213.imageshack.us/img213/8014/resizeofimg5231mg7.jpg

Pal licho podpisy (a chociaż smakowało łobuziakowi :p ) dawaj więcej fotek. Coś tak mało z podróży - mam niedosyt - czyżbyś autem z Formuły 1 śmignęła do Luksemburga???? :crazyeye:

Pzdr

Posted

[quote name='bety']
Pal licho podpisy (a chociaż smakowało łobuziakowi :p ) dawaj więcej fotek. Coś tak mało z podróży - mam niedosyt - czyżbyś autem z Formuły 1 śmignęła do Luksemburga???? :crazyeye:
Pzdr

Sporo fotek jest z drogi powrotnej...

[quote name='Matusz']Asiaczku, miło było dzisiaj się widzieć po "latach" :eviltong:
:buzi:
kciukasy mocno zaciśnięte ! :kciuki:

Super, że udało nam się spotkać na wystawie. Ja już przesłałam Ani fotki z ringu "hiszpanów" .
A Agasia wygrała Grupę Starszą i potem wygrała Zwycięstwo Dnia!!!! Masz może jakieś Jej fotki z ringu honorowego?

Pzdr.

Posted

Agappe napisał(a):
to co to jest????:roll:

Roślinka o nazwie "zielsko" albo "badziewko"..:evil_lol:

No dobra,dobra, żartowałam. Zaraz okaże się, że to jakas strrraszliwie droga bylinka..:cool3:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Super, że udało nam się spotkać na wystawie. Ja już przesłałam Ani fotki z ringu "hiszpanów" .
A Agasia wygrała Grupę Starszą i potem wygrała Zwycięstwo Dnia!!!! Masz może jakieś Jej fotki z ringu honorowego?

Pzdr.

wiem, że wygrała, osobiście jej gratulowałem ! :multi::multi:
mam, mam fotki :) ale teraz nie jestem na swoim kompie, dopiero po niedzieli może to wszystko ogarnę :diabloti:

chętnie bym się wybrał z Wami do Koszyc na "wycieczkę" krajoznawczą :eviltong::p

Posted

OK. To sobie spokojnie czekamy na foteczki.

Żebym wiedziała wczesniej, że masz ochotę na Kosice - to bym zarezerwowała dla Ciebie miejsce. Teraz to z miejscówką jest krucho. Jedziemy w 4 osoby + psy; jeden z psiaków bedzie w transporterku na siedzeniach i stąd lekkie ograniczenie w wolnych miejscach. Bo w innym przypadku to bys się zmieścił - szczupły jesteś!:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']OK. To sobie spokojnie czekamy na foteczki.

Żebym wiedziała wczesniej, że masz ochotę na Kosice - to bym zarezerwowała dla Ciebie miejsce. Teraz to z miejscówką jest krucho. Jedziemy w 4 osoby + psy; jeden z psiaków bedzie w transporterku na siedzeniach i stąd lekkie ograniczenie w wolnych miejscach. Bo w innym przypadku to bys się zmieścił - szczupły jesteś!:lol:
Pzdr.

wiem, spoko, żartuję :eviltong: to już by było czyste szaleństwo, taka wyprawa:evil_lol:

Posted

le jak sam wspomniałeś, do pracy idziesz dopiero we wrotek (dobrze pamiętam?) czy w środę. Tak więc zdążyłbys wypocząć i na spokojnie wrócić do domu.:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']le jak sam wspomniałeś, do pracy idziesz dopiero we wrotek (dobrze pamiętam?) czy w środę. Tak więc zdążyłbys wypocząć i na spokojnie wrócić do domu.:lol:
Pzdr.

a no dobrze pamiętasz, we wtorek;)