Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

betel napisał(a):
OCZYWIŚCIE NIE BYŁO ( na nie- niebyło) , ALE BRAK EDYTUJ I NAWET NIE MOGĘ POPRAWIć , CHOLERA:mad:

Ktoś na DGM słusznie zauważył, że ta opcja pewnie pojawi się, ale w wersji płatnej...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Dobra wiadomość dla oczekujących na fotki z Luksemburga: ponad połowa fotek jest już posegregowana i opisana...
Jest szansa, że dzisiaj zacznę je wstawiać!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dobra wiadomość dla oczekujących na fotki z Luksemburga: ponad połowa fotek jest już posegregowana i opisana...
Pzdr.

Witam !!! :multi:
Ja również czekam na fotki Asiu. :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam. :multi:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

Asiaaa i jak Ci idzie???

Posted

[quote name='Asiaczek']Dobra wiadomość dla oczekujących na fotki z Luksemburga: ponad połowa fotek jest już posegregowana i opisana...
Pzdr.

Hi hi hi a tu mamy już jutro :diabloti: a fotek jak nie było tak nie ma :eviltong::evil_lol:;)
Pzdr :lol::lol::lol:

Posted

no jawnie się obija :mad::mad:
Asia masz teraz przechlapane.. po eksmisji z fotoblogów mamy z bety bliżej do Ciebie, więc będziemy Cie zamęczać :evil_lol:

Posted

[quote name='Agappe']no jawnie się obija :mad::mad:
Asia masz teraz przechlapane.. po eksmisji z fotoblogów mamy z bety bliżej do Ciebie, więc będziemy Cie zamęczać :evil_lol:
Jesoo, chyba wrócę do FB!:nerwy::sg168::smokin::???:

A tak na powaznie, to wczoraj miałam akcję pt. kupowanie transporterka dla psów. I... kupiłam!!! Transporter firmy FERPLAST stoi sobie w domku i czeka na uzycie. A - co najwazniejsze - jest od razu na kółkach, nic nie musze dokupować, montować... Transakcja odbyła się "z ręki do ręki".

A tak wygląda ten kontenerek:

Pzdr.

Posted

No to zaczynamy Luksemburg.

Taki oto domeczek był wypatrywany jako miejsce naszego I postoju w Niemczech.Postoju we Wrocku nie liczę, bo tam wpadlismy tylko aby zabrac Savannah.

Przy okazji palenia przez niektórych papierosków, ja wyczaiłam takie oto dzikie cudo. Musicie się dobrze przypatrzeć, aby je zoabczyć:

Dla tych, co nie widzą - powiększam:

Model był dosyc cierpliwy, ale w pewnym momencie uznał, że jestem za blisko i zrobił fruuuu...

Cdn.
Pzdr.

Posted

I juz jesteśmy w Luksemburgu (prawda, jak 1300 km szybko mineły...?:lol:).

Wejście do "naszego" hotelu "Campanile":

Chińska restauracja, obok hotelu.
Aby uprzedzic Wasze pytanie - nie, nie bylismy na kolacji w tym przybytku...

Kolorowy (naprawdę!) budynek koło hotelu.

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]uwielbiam Twoje fotki z podróży ...mam wtedy namiastkę wycieczki ;)

dzikusek piękny
[/FONT]
Ciekawa jestem, czy ktoś rozpozna, co to było to "dzikie"?
Pzdr.

Posted

Biurowce w naszej okolicy...

Hotele, niedaleko "Campanile". W hotelu "Etap" (ten z lewej strony) mieszkałam 2 lata temu...

Lotnisko w Luksemburgu (cywilne).

Cdn.
Pzdr.