bety Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Agappe napisał(a):Asiaaa obijasz się :shake: No właśnie :p:evil_lol: Pzdr Quote
DuDziaczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ups... troche mnie tu nie bylo ale ponadrabialam... troche to trwalo :diabloti: A tu patrze a tu sie cioteczka obija :placz: Quote
betel Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 A dla oka dalej jak nic niebyło tak i nie ma:cool1: FOTKI PROSZĘ:cool3: Quote
betel Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 OCZYWIŚCIE NIE BYŁO ( na nie- niebyło) , ALE BRAK EDYTUJ I NAWET NIE MOGĘ POPRAWIć , CHOLERA:mad: Quote
Asiaczek Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 betel napisał(a):OCZYWIŚCIE NIE BYŁO ( na nie- niebyło) , ALE BRAK EDYTUJ I NAWET NIE MOGĘ POPRAWIć , CHOLERA:mad: Ktoś na DGM słusznie zauważył, że ta opcja pewnie pojawi się, ale w wersji płatnej...:evil_lol: Pzdr. Quote
Poświata Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Cześć Asiaczki, akitki są odlotowe, szkoda że tak po cichutku byłaś w sąsiedztwie :lookarou:, też bym takie puchate kluseczki pomiziała :cool3:. Quote
Asiaczek Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Hm, jakby to powiedziec. Decyzja o spotkaniu nie wyszła ode mnie...:cool3: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Dobra wiadomość dla oczekujących na fotki z Luksemburga: ponad połowa fotek jest już posegregowana i opisana... Jest szansa, że dzisiaj zacznę je wstawiać! Pzdr. Quote
Mudik Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ooo to może przed wyjazdem je zobaczę!!:multi::multi::multi: Quote
marzenna79 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Asiaczek napisał(a):Dobra wiadomość dla oczekujących na fotki z Luksemburga: ponad połowa fotek jest już posegregowana i opisana... Jest szansa, że dzisiaj zacznę je wstawiać! Pzdr. Witam !!! :multi: Ja również czekam na fotki Asiu. :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam. :multi: Quote
Agappe Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Asiaczek napisał(a):Dobra wiadomość dla oczekujących na fotki z Luksemburga: ponad połowa fotek jest już posegregowana i opisana... Jest szansa, że dzisiaj zacznę je wstawiać! Pzdr. Asiaaa i jak Ci idzie??? Quote
bety Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Asiaczek']Dobra wiadomość dla oczekujących na fotki z Luksemburga: ponad połowa fotek jest już posegregowana i opisana... Jest szansa, że dzisiaj zacznę je wstawiać! Pzdr. Hi hi hi a tu mamy już jutro :diabloti: a fotek jak nie było tak nie ma :eviltong::evil_lol:;) Pzdr :lol::lol::lol: Quote
Agappe Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 no jawnie się obija :mad::mad: Asia masz teraz przechlapane.. po eksmisji z fotoblogów mamy z bety bliżej do Ciebie, więc będziemy Cie zamęczać :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Agappe']no jawnie się obija :mad::mad: Asia masz teraz przechlapane.. po eksmisji z fotoblogów mamy z bety bliżej do Ciebie, więc będziemy Cie zamęczać :evil_lol: Jesoo, chyba wrócę do FB!:nerwy::sg168::smokin::???: A tak na powaznie, to wczoraj miałam akcję pt. kupowanie transporterka dla psów. I... kupiłam!!! Transporter firmy FERPLAST stoi sobie w domku i czeka na uzycie. A - co najwazniejsze - jest od razu na kółkach, nic nie musze dokupować, montować... Transakcja odbyła się "z ręki do ręki". A tak wygląda ten kontenerek: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 No to zaczynamy Luksemburg. Taki oto domeczek był wypatrywany jako miejsce naszego I postoju w Niemczech.Postoju we Wrocku nie liczę, bo tam wpadlismy tylko aby zabrac Savannah. Przy okazji palenia przez niektórych papierosków, ja wyczaiłam takie oto dzikie cudo. Musicie się dobrze przypatrzeć, aby je zoabczyć: Dla tych, co nie widzą - powiększam: Model był dosyc cierpliwy, ale w pewnym momencie uznał, że jestem za blisko i zrobił fruuuu... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Jeszcze tylko kilka fotek krzaczków na postoju ... ... i ruszamy dalej: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 I juz jesteśmy w Luksemburgu (prawda, jak 1300 km szybko mineły...?:lol:). Wejście do "naszego" hotelu "Campanile": Chińska restauracja, obok hotelu. Aby uprzedzic Wasze pytanie - nie, nie bylismy na kolacji w tym przybytku... Kolorowy (naprawdę!) budynek koło hotelu. Cdn. Pzdr. Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]uwielbiam Twoje fotki z podróży ...mam wtedy namiastkę wycieczki ;) dzikusek piękny [/FONT] Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Piękna, lekko zaniedbana willa, niezamieszkana... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]uwielbiam Twoje fotki z podróży ...mam wtedy namiastkę wycieczki ;) dzikusek piękny [/FONT] Ciekawa jestem, czy ktoś rozpozna, co to było to "dzikie"? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Biurowce w naszej okolicy... Hotele, niedaleko "Campanile". W hotelu "Etap" (ten z lewej strony) mieszkałam 2 lata temu... Lotnisko w Luksemburgu (cywilne). Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Roślinki w okolicy hotelu, dalej się nie zapuszczałam, bo... czasu nie było...:evil_lol: Cos podobnego chyba rośnie u Donya? Różyczki. Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts