Helga&Ares Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Asiaczek napisał(a):Dlaczego blondynka ma problem a napisaniem liczby "11"? - Ponieważ nie wie, którą jedynkę ma napisać najpierw! Miłego dnia. Pzdr. :roflt::roflt: hiehie dobre! Quote
Bewarka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Napisał Asiaczek Dlaczego blondynka ma problem a napisaniem liczby "11"? - Ponieważ nie wie, którą jedynkę ma napisać najpierw! Miłego dnia. Pzdr. Co za szczęście, że nie jestem blądynkom :eviltong: Quote
Mudik Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Justys95 napisał(a): Co za szczęście, że nie jestem blądynkom :eviltong: A ja jestem blondynką [SIZE=2]i nie narzekam,dobrze mi z tym:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
panienkabubu Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Asiu jestem stękniona za Twoim Baskami, kiedy ich fotki? :cool3: Quote
Asiaczek Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Alicja napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [FONT=Arial]Dobereczek [/FONT] [FONT=Arial] Asiaczku :razz::razz:zobacz co dziewczyny wstawiły :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115187[/FONT] Jeszcze dzisiaj tam się zaloguję, bo mam upatrzone 3 motylki...:lol: Mudik napisał(a):A ja jestem blondynką [SIZE=2]i nie narzekam,dobrze mi z tym:eviltong::eviltong::eviltong: A ja jestem farbowaną i tez mi z tym dobrze... panienkabubu napisał(a):Asiu jestem stękniona za Twoim Baskami, kiedy ich fotki? :cool3: Jak się dobrze sprężę, to może i dzisiaj... Pzdr. Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]Motylki cudne :loveu:...ja na razie muszę się napatrzeć ale nie mowię nie ;)....teraz obrać muszę gotowką na bieżaco :roll:[/FONT] Quote
betel Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Zamiast kawałów o blondynkach wrzuc fotki baseczków:mad:;):lol: Quote
Agappe Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 betel napisał(a):Zamiast kawałów o blondynkach wrzuc fotki baseczków:mad:;):lol: a potem akitków!! :mad: Quote
kaskaSz Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Oo widzę, że Was przerzucili do gr. V. Czekam na foty :cool3: Quote
betel Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Asiaczku , nieszczęście - Zofii&Saszy uciekła Ruda , bo przestraszyła się, kiedy podczas spaceru inny pies zaatakował Saszę, miała adresówke , ale od wczoraj ani śladu:-( Quote
Agappe Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Asiu mam kilka zdjęć dla Ciebie.. co matka natura potrafi stworzyć.. niebo nad warszawą.. i to samo niebo, a właściwie czarna odchłań sprzed kilku dni Miłego dnia i dobranoc ;) Quote
Asiaczek Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 betel napisał(a):Zamiast kawałów o blondynkach wrzuc fotki baseczków:mad:;):lol: Kawały "wchodzą" same z siebie, a fotki trzeba obrobić... Agappe napisał(a):a potem akitków!! :mad: OK! Taka kolejnośc mi odpowiada. betel napisał(a):Asiaczku , nieszczęście - Zofii&Saszy uciekła Ruda , bo przestraszyła się, kiedy podczas spaceru inny pies zaatakował Saszę, miała adresówke , ale od wczoraj ani śladu:-( O, masz.... no to jest powazny problem... Ona może być wszędzie... Agappe napisał(a):Asiu mam kilka zdjęć dla Ciebie.. co matka natura potrafi stworzyć.. Miłego dnia i dobranoc ;) Masz rację. Te fotki naprawdę nadają się na tapetę w kompie! BRAWO!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Czoko napisał(a):Maluszki cuudowności! Czoko, to naprawdę Ty?!?!?! :multi: Witaj, po dłuuuuugiej nieobecności! Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Witamy się z Asiaczkami i p. Asiaczkową !!! :loveu::loveu::loveu: I zapraszamy do naszej Galerii ! :cool3: Quote
betel Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Asiaczku, to zabierz się wieczorową porą , jak już ululasz zwierzyniec , za obrabienie tych fotek, a kawał może byc przy okazji skoro "sam wchodzi":evil_lol: Quote
tusia. Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 wiesz juz czy bedziecie na wystawie we wrzesniu we wroclawiu?;> u nas duuuuzo nowych, zapraszamy :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 betel napisał(a):Asiaczku, to zabierz się wieczorową porą , jak już ululasz zwierzyniec , za obrabienie tych fotek, a kawał może byc przy okazji skoro "sam wchodzi":evil_lol: Niestety, nic z tego nie wyszło....:oops: MealyAngel napisał(a):wiesz juz czy bedziecie na wystawie we wrzesniu we wroclawiu?;> u nas duuuuzo nowych, zapraszamy :evil_lol: Wszystko wskazuje na to, że będziemy!:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dzień Dobry Asiu i baski bobaski (i rorosłe też,ale tak fajnie brzmi bobaski:evil_lol::evil_lol:) :lol: Quote
tusia. Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Asiaczek napisał(a):[ ... ] Wszystko wskazuje na to, że będziemy!:lol: Pzdr. No to tym razem musimy się spotkać. :loveu: A w który dzień będziecie? Ja chyba w niedzielę, bo w sobotę tata pracuje, chyba że zabrałabym się z mamą kol. :evil_lol:... Zapraszamy do nas. dużo nowych fotek :cool3: Quote
Recommended Posts