Asiaczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Ja nawet nie wiedziałam, że jakies prace trwają, choć ostatnio zauważyłam dziwną sytuację w ilości i sposobie naliczania postów... Dzisiaj , przykładowo mam 8, a jutro będę miała 16, a pojutrze - 3... Ale przestałam na to zwracac uwagę... Pzdr. Quote
bety Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Asiaczek napisał(a):Ja nawet nie wiedziałam, że jakies prace trwają, choć ostatnio zauważyłam dziwną sytuację w ilości i sposobie naliczania postów... Dzisiaj , przykładowo mam 8, a jutro będę miała 16, a pojutrze - 3... Ale przestałam na to zwracac uwagę... Pzdr. Z postami to się teraz porobiło tak, że wcześniej nie naliczano postów z Fotoblogów no ale jak tematy fotoblogowe wrzucili do pod-for o rasie no te posty naliczono na nowo i stąd te dziwne cyferki. Jednym słowem mamy groch z kapustą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Właśnie! Jeszcze wczoraj miałam ponad 12 tys., a dzisiaj juz 17.000 ... cuda się dzieją...:lol: Pzdr. Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ja tu chyba poraz pierwszyxD ale zapewniam ze nie ostatni ;) jestem zauroczona tymi maluszkami :loveu: zapraszam do siebie :) Quote
Asiaczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Witaj, łapeczek! Małe akitki japońskie urodziły się u naszej koleżanki z DGM - Donya. Ja tylko wstawiłam te fotki. Może juz jutro za to wstawię fotki moich basenji (basków) z wystawy w Luksemburgu... Zapraszam! Pzdr. Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 oj fajnie ale ja niestety jutro wyjezdzam na dzialeczke .... i nie bede mogla podziwiac twoich foteczek z wystawy ;( ale jak tylko wroce w sobote to poprzegladam obiecuje xD Quote
sylrwia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ech nic nie mowcie dziewczyny na gr VII tez balagan zrobili administratorzy :( Asiaczku jak chcesz ponownie na glowne Foto Blogi galerie wrzucic to napisz do moderatorow tego dzialu aby Ciebie przenieśli. Quote
Asiaczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 łapeczek napisał(a):oj fajnie ale ja niestety jutro wyjezdzam na dzialeczke .... i nie bede mogla podziwiac twoich foteczek z wystawy ;( ale jak tylko wroce w sobote to poprzegladam obiecuje xD Jak wrócisz - to nadrobisz! sylrwia napisał(a):ech nic nie mowcie dziewczyny na gr VII tez balagan zrobili administratorzy :( Asiaczku jak chcesz ponownie na glowne Foto Blogi galerie wrzucic to napisz do moderatorow tego dzialu aby Ciebie przenieśli. Tak właściwie nie mam zdania... Mogę tu być, mnie bez różnicy... Pzdr. Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 noo jasne ze nadrobie ...pewnie bedzie sporo ale bede twarda i bede nadrabiac xD Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 dziekuje ... jak tylko wroce to zapraszam do siebie bedzie mnutwo Makssikowych fotek z dzialeczki ... postaramy sie rownize o foty z opalanka jak i plywanka ...xD Quote
Bewarka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Asiaczek napisał(a):Nooooo, zaniedbałaś nas.... musisz to jakoś nadrobić. Tylko nie wiem, jak...Pzdr. Och, dziękuję Ci, o Wielka, za tę cierpliwość :modla: Pochwalę małe akiciaki - Ładne są :loveu: :lol: :p Quote
betel Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Śliczne te małe kudłacze ,ale gdzie fotki basków????;) Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi:Asiaczku jestem ..... zaglądam od 3 dni i nie doszłam do pisania ....:roll: wsiąkłam troszkę w inne prace no ale tak bywa ;) Zajrzyj może coś ci się spodoba :razz::razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10447715#post10447715[/FONT] Quote
aga1215 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 http://img151.imageshack.us/img151/2314/resizeofimg5116ym6.jpg śliczne niedźwiadki :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Justys95 napisał(a):Och, dziękuję Ci, o Wielka, za tę cierpliwość :modla: Pochwalę małe akiciaki - Ładne są :loveu: :lol: :p Zaliczone!:lol: betel napisał(a):Śliczne te małe kudłacze ,ale gdzie fotki basków????;) Może jutro-pojutrze... [FONT=Arial]Pzdr.[/FONT] Quote
Asiaczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi:Asiaczku jestem ..... zaglądam od 3 dni i nie doszłam do pisania ....:roll: wsiąkłam troszkę w inne prace no ale tak bywa ;) Zajrzyj może coś ci się spodoba :razz::razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10447715#post10447715[/FONT] Ale to dopiero jutro ppłd. aga1215 napisał(a):śliczne niedźwiadki :loveu: Rzeczywiście sa jak małe niedźwiadki... Pzdr. Quote
Agappe Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Asia jak wczoraj wieczorem i dzis rano wyglądały Twoje ręce? :lol::lol: moje wyglądały jakbym się codziennie ciepła żyletkami :evil_lol: nie ma to jak mleczaki ;) Quote
bety Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 sylrwia napisał(a):ech nic nie mowcie dziewczyny na gr VII tez balagan zrobili administratorzy :( ............ No ale Ty jako mod to chyba możesz własnoręcznie to i owo naprawić - czy się mylę w tej kwestii. A ja szaraczek nie mogem :-( i będę musiała się kogoś prosić - a tych porządków szykuje się uuuuuuuuuuuuuu i jeszcze trochę. :shake: Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Agappe napisał(a):Asia jak wczoraj wieczorem i dzis rano wyglądały Twoje ręce? :lol::lol: moje wyglądały jakbym się codziennie ciepła żyletkami :evil_lol: nie ma to jak mleczaki ;) Hmmmm, ja robiłam generalnie za fotografa, więc moje ręce nie noszą śladów zabków małych akitek... bety napisał(a):No ale Ty jako mod to chyba możesz własnoręcznie to i owo naprawić - czy się mylę w tej kwestii. A ja szaraczek nie mogem :-( i będę musiała się kogoś prosić - a tych porządków szykuje się uuuuuuuuuuuuuu i jeszcze trochę. :shake: Pzdr A co jeszcze nas czeka...? Mało zmian było...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Dlaczego blondynka ma problem a napisaniem liczby "11"? - Ponieważ nie wie, którą jedynkę ma napisać najpierw! Miłego dnia. Pzdr. Quote
bety Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Asiaczek napisał(a):Dlaczego blondynka ma problem a napisaniem liczby "11"? - Ponieważ nie wie, którą jedynkę ma napisać najpierw! Miłego dnia. Pzdr. DOBRE - DOBRE - DOBRE :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Z rana się uśmiałam do łez. A co jeszcze nas czeka...? Mało zmian było...? Tego to pewnie nawet władze dogo nie wiedzą - kombinują i robią bałagan jeszcze większy. A jak człowiek zadeklaruje pomoc w danym dziale, żeby było łatwiej - to się nawet nie odezwą a potem się dziwią, że ludzie mają pretensje. Pzdr Quote
panienkabubu Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Asiaczek napisał(a):Dlaczego blondynka ma problem a napisaniem liczby "11"? - Ponieważ nie wie, którą jedynkę ma napisać najpierw! Miłego dnia. Pzdr. :evil_lol: Hahahaha, dobre Asiu :evil_lol: dzień dobry:loveu: Quote
tusia. Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Asiaczek napisał(a):Dlaczego blondynka ma problem a napisaniem liczby "11"? - Ponieważ nie wie, którą jedynkę ma napisać najpierw! Miłego dnia. Pzdr. :turn-l::diabloti: czeeeeeeść. :cool3: Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Asiaczek napisał(a):Dlaczego blondynka ma problem a napisaniem liczby "11"? - Ponieważ nie wie, którą jedynkę ma napisać najpierw! Miłego dnia. Pzdr. :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [FONT=Arial]Dobereczek [/FONT] [FONT=Arial] Asiaczku :razz::razz:zobacz co dziewczyny wstawiły :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115187[/FONT] Quote
Recommended Posts