Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tym bardziej doceniamy, że tutaj zaglądnęłas!:lol:
.

Póki co to wpadam częściej :eviltong: w pracy z nudów zaglądam, a potem w domu z nałogu też muszę wejść :evil_lol:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):

Nałóg to trudna do wyleczenia rzecz...:lol:
Pzdr.

oj żebyś wiedziała :evil_lol::evil_lol: przez jakiś czas nie byłam uzależniona od internetu , ale znów się zaczęło :shake:

Posted

Hahaha, ja potrafiłam CAŁY dzień przesiedzieć przed kompem, a wstawałam tylko wtedy, gdy musiałam wyjść z psami na spacerki... Ale teraz już tak nie robię, staram się panować nad komputerowym nałogiem...:lol:
Pzdr.

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Ja przez to zawaliłam caly zeszly semestr. :diabloti:
Ale naszczescie sie juz umiem opanowac :evil_lol:

Co za żajebiaszcza fotka :lol:
http://img76.imageshack.us/img76/2579/resizeofimg4982qb0.jpg

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, ja potrafiłam CAŁY dzień przesiedzieć przed kompem, a wstawałam tylko wtedy, gdy musiałam wyjść z psami na spacerki... Ale teraz już tak nie robię, staram się panować nad komputerowym nałogiem...:lol:
Pzdr.

eee ja przez internet miałam lacza z polaka z semestr w 2 klasie liceum :evil_lol::evil_lol: opamiętałam się jak mama odłączyła modem :diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Panienko - pozazdrościć wyników! Brawo!!

Bardzo dziękuję!:loveu: Tym bardziej, że Brno to czeska wystawa, z czeską konkurencją i czeskim sędzią :cool3: No i - Frania miała konkurentkę, Halszka także no i potem o CACIB też walczyła z suką z pośredniej :multi: Jestem PRZEszczęśliwa! Jeszcze po jednym CAC i CAJC i CACIB i mam: Mł. Ch. Cz., Ch. Cz. i Interkę :multi:

Mudik napisał(a):
BRAWOOOOO,świetne wieści,pozazdrościć

Sama sobie zazdroszczę :oops::evil_lol:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Ja przez to zawaliłam caly zeszly semestr. :diabloti:
Ale naszczescie sie juz umiem opanowac :evil_lol:

Co za żajebiaszcza fotka :lol:
http://img76.imageshack.us/img76/2579/resizeofimg4982qb0.jpg

Super ujęcie, a jakie zbliżenie...:lol:

panienkabubu napisał(a):
Bardzo dziękuję!:loveu: Tym bardziej, że Brno to czeska wystawa, z czeską konkurencją i czeskim sędzią :cool3: No i - Frania miała konkurentkę, Halszka także no i potem o CACIB też walczyła z suką z pośredniej :multi: Jestem PRZEszczęśliwa! Jeszcze po jednym CAC i CAJC i CACIB i mam: Mł. Ch. Cz., Ch. Cz. i Interkę :multi:
Sama sobie zazdroszczę :oops::evil_lol:

Oooooo, no to będziemy mieli co opijać! Mam nadzieję, że juz niedługo!
Pzdr.

Posted

Matusz napisał(a):
w Wawie !:diabloti:

Co w W-wie, co w W-wie... W W-wie nic nie bedziemy opijac, bo.... w sobotę w nocy wyjeżdżam do Kosic na wystawę...

kaskaSz napisał(a):
niedźwiadki super. Czekam na foty Twoich psiaków :)

Postanowiłam, że najpierw musze skończyc "puchatkowe" fotki. Mam ich jeszcze ok. 30. Jutro powinnam skończyć i dam Wam fotki z Luksemburga, OK?

panienkabubu napisał(a):
Asiu, niestety dopiero w przyszłym roku :cool3: Cholerne przepisy FCI :cool3::evil_lol:

E, tam. Przepisy, jak to przepisy... Poczekamy!:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

Zazdroszcze......:lol:

PS:Ale nas tu, choinka, dawno nie było :oops:

Posted

Jeszcze Was pomęczę fotkami mały kitek-akitek. Powinnam dzisiaj wstawić wszystkie fotki z tego spotkania. Ale nie martwcie się, mam juz nastepne, w wieku 7-8 tygodni...:evil_lol:

Cdn.
Pzdr.

Posted

Hej!
Co ja widzę - wyrzucili ;) Cię z Fotoblogów :evil_lol:
A kitki wstawiaj do woli - ja tam lubie patrzeć na takie małe kuleczki.
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Hej!
Co ja widzę - wyrzucili ;) Cię z Fotoblogów :evil_lol:
A kitki wstawiaj do woli - ja tam lubie patrzeć na takie małe kuleczki.
Pzdr

Jak to mnie wyrzucili - to gdzie ja jestem...?:crazyeye:

A, juz wiem. Dali mój FB do gr. V - basenji - Galerie. Załapałam...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak to mnie wyrzucili - to gdzie ja jestem...?:crazyeye:

A, juz wiem. Dali mój FB do gr. V - basenji - Galerie. Załapałam...
Pzdr.

Ja po tych wszystkich zmianach na dogo to też jestem mocno "zagubiona" - tematy thajów tak rozwalili że ja teraz nie mogę się połapać gdzie co jest. Obie akity też rozdzielili (może i dobrze) ale część tematów była wspólna dla obu ras (zdrowie, linkownia, solenizanci itd itp) i teraz nie wiadomo co z tym fantem zrobić :shake::shake::shake: Oj chyba będzie trzeba posiedzieć nad nowym dogo i pospisywać co gdzie mod ma przenieść podzielić itp. - bo tak mamy niezły bajzel. :mad::angryy:
Pzdr