Rinuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Asiaczek napisał(a):Tym bardziej doceniamy, że tutaj zaglądnęłas!:lol: . Póki co to wpadam częściej :eviltong: w pracy z nudów zaglądam, a potem w domu z nałogu też muszę wejść :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 betel napisał(a):http://img76.imageshack.us/img76/2579/resizeofimg4982qb0.jpg uroczy nawet "z drugiej strony":lol: Dlatego wstawiłam tę fotkę!:loveu: Rinuś napisał(a):Póki co to wpadam częściej :eviltong: w pracy z nudów zaglądam, a potem w domu z nałogu też muszę wejść :evil_lol: Nałóg to trudna do wyleczenia rzecz...:lol: Pzdr. Quote
Rinuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Asiaczek napisał(a): Nałóg to trudna do wyleczenia rzecz...:lol: Pzdr. oj żebyś wiedziała :evil_lol::evil_lol: przez jakiś czas nie byłam uzależniona od internetu , ale znów się zaczęło :shake: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Hahaha, ja potrafiłam CAŁY dzień przesiedzieć przed kompem, a wstawałam tylko wtedy, gdy musiałam wyjść z psami na spacerki... Ale teraz już tak nie robię, staram się panować nad komputerowym nałogiem...:lol: Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ja przez to zawaliłam caly zeszly semestr. :diabloti: Ale naszczescie sie juz umiem opanowac :evil_lol: Co za żajebiaszcza fotka :lol: http://img76.imageshack.us/img76/2579/resizeofimg4982qb0.jpg Quote
Rinuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 DuDziaczek napisał(a):Ja przez to zawaliłam caly zeszly semestr. :diabloti: Ale naszczescie sie juz umiem opanowac :evil_lol: Co za żajebiaszcza fotka :lol: http://img76.imageshack.us/img76/2579/resizeofimg4982qb0.jpg Asiaczek napisał(a):Hahaha, ja potrafiłam CAŁY dzień przesiedzieć przed kompem, a wstawałam tylko wtedy, gdy musiałam wyjść z psami na spacerki... Ale teraz już tak nie robię, staram się panować nad komputerowym nałogiem...:lol: Pzdr. eee ja przez internet miałam lacza z polaka z semestr w 2 klasie liceum :evil_lol::evil_lol: opamiętałam się jak mama odłączyła modem :diabloti: Quote
DuDziaczek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Rinuś napisał(a):opamiętałam się jak mama odłączyła modem :diabloti: :megagrin::megagrin::megagrin: Dobrze ze mama czuwa :razz: Quote
panienkabubu Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Asiaczek napisał(a): Panienko - pozazdrościć wyników! Brawo!! Bardzo dziękuję!:loveu: Tym bardziej, że Brno to czeska wystawa, z czeską konkurencją i czeskim sędzią :cool3: No i - Frania miała konkurentkę, Halszka także no i potem o CACIB też walczyła z suką z pośredniej :multi: Jestem PRZEszczęśliwa! Jeszcze po jednym CAC i CAJC i CACIB i mam: Mł. Ch. Cz., Ch. Cz. i Interkę :multi: Mudik napisał(a):BRAWOOOOO,świetne wieści,pozazdrościć Sama sobie zazdroszczę :oops::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 DuDziaczek napisał(a):Ja przez to zawaliłam caly zeszly semestr. :diabloti: Ale naszczescie sie juz umiem opanowac :evil_lol: Co za żajebiaszcza fotka :lol: http://img76.imageshack.us/img76/2579/resizeofimg4982qb0.jpg Super ujęcie, a jakie zbliżenie...:lol: panienkabubu napisał(a):Bardzo dziękuję!:loveu: Tym bardziej, że Brno to czeska wystawa, z czeską konkurencją i czeskim sędzią :cool3: No i - Frania miała konkurentkę, Halszka także no i potem o CACIB też walczyła z suką z pośredniej :multi: Jestem PRZEszczęśliwa! Jeszcze po jednym CAC i CAJC i CACIB i mam: Mł. Ch. Cz., Ch. Cz. i Interkę :multi: Sama sobie zazdroszczę :oops::evil_lol: Oooooo, no to będziemy mieli co opijać! Mam nadzieję, że juz niedługo! Pzdr. Quote
Matusz Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Asiaczek napisał(a): Oooooo, no to będziemy mieli co opijać! Mam nadzieję, że juz niedługo! Pzdr. w Wawie !:diabloti: Quote
kaskaSz Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 niedźwiadki super. Czekam na foty Twoich psiaków :) Quote
panienkabubu Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Asiu, niestety dopiero w przyszłym roku :cool3: Cholerne przepisy FCI :cool3::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Matusz napisał(a):w Wawie !:diabloti: Co w W-wie, co w W-wie... W W-wie nic nie bedziemy opijac, bo.... w sobotę w nocy wyjeżdżam do Kosic na wystawę... kaskaSz napisał(a):niedźwiadki super. Czekam na foty Twoich psiaków :) Postanowiłam, że najpierw musze skończyc "puchatkowe" fotki. Mam ich jeszcze ok. 30. Jutro powinnam skończyć i dam Wam fotki z Luksemburga, OK? panienkabubu napisał(a):Asiu, niestety dopiero w przyszłym roku :cool3: Cholerne przepisy FCI :cool3::evil_lol: E, tam. Przepisy, jak to przepisy... Poczekamy!:evil_lol: Pzdr. Quote
Bewarka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Asiaczek napisał(a):Hahaha, ja potrafiłam CAŁY dzień przesiedzieć przed kompem, a wstawałam tylko wtedy, gdy musiałam wyjść z psami na spacerki... Ale teraz już tak nie robię, staram się panować nad komputerowym nałogiem...:lol: Pzdr. Zazdroszcze......:lol: PS:Ale nas tu, choinka, dawno nie było :oops: Quote
Asiaczek Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Nooooo, zaniedbałaś nas.... musisz to jakoś nadrobić. Tylko nie wiem, jak...Pzdr. Quote
agaciaaa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Cześć Asiaczki! :) Gratuluje kolejnych sukcesów, jak zwykle wymiatacie! :lol: http://img65.imageshack.us/img65/415/resizeofimg4988rx0.jpg jakie tłumy przy mleczarni :lol: :loveu: Quote
Izabela124. Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Witanko Trochę mnie nie było a tu znów takie sukcesy, ogromnie gratuluję Quote
Asiaczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Jeszcze Was pomęczę fotkami mały kitek-akitek. Powinnam dzisiaj wstawić wszystkie fotki z tego spotkania. Ale nie martwcie się, mam juz nastepne, w wieku 7-8 tygodni...:evil_lol: Cdn. Pzdr. Quote
bety Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Hej! Co ja widzę - wyrzucili ;) Cię z Fotoblogów :evil_lol: A kitki wstawiaj do woli - ja tam lubie patrzeć na takie małe kuleczki. Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 bety napisał(a):Hej! Co ja widzę - wyrzucili ;) Cię z Fotoblogów :evil_lol: A kitki wstawiaj do woli - ja tam lubie patrzeć na takie małe kuleczki. Pzdr Jak to mnie wyrzucili - to gdzie ja jestem...?:crazyeye: A, juz wiem. Dali mój FB do gr. V - basenji - Galerie. Załapałam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Jeszcze 2 posty z fotkami kitek i... pora na fotki z Luksa. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 I ostatnie fotki z sesji akitkowej w dniu 21.06.2008 r. u Donya... Uffff.... skończone! Pzdr. Quote
bety Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Asiaczek napisał(a):Jak to mnie wyrzucili - to gdzie ja jestem...?:crazyeye: A, juz wiem. Dali mój FB do gr. V - basenji - Galerie. Załapałam... Pzdr. Ja po tych wszystkich zmianach na dogo to też jestem mocno "zagubiona" - tematy thajów tak rozwalili że ja teraz nie mogę się połapać gdzie co jest. Obie akity też rozdzielili (może i dobrze) ale część tematów była wspólna dla obu ras (zdrowie, linkownia, solenizanci itd itp) i teraz nie wiadomo co z tym fantem zrobić :shake::shake::shake: Oj chyba będzie trzeba posiedzieć nad nowym dogo i pospisywać co gdzie mod ma przenieść podzielić itp. - bo tak mamy niezły bajzel. :mad::angryy: Pzdr Quote
Recommended Posts