Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, na forum faktycznie dawno nie zaglądaliśmy..! :roll: Jezeli już - to baaardzo rzadko.

Bardzo przyjemnie z rana się ogląda takie puchate zdjęcia! :loveu:
Ostatnie zdjątko - "a gdzie moje jedzonko"..?

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Melduję , że biegam już do pracy .....nadrobię zaległości jak wrócę ....:hand:[/FONT]
Wyszłaś do pracy prawie o tej samej godzinie, co ja... Ja byłam o czasie, a Ty?

[quote name='miroszki']No tak, na forum faktycznie dawno nie zaglądaliśmy..! :roll: Jezeli już - to baaardzo rzadko.

No widzisz! I dlatego tym bardziej cieszę się, że jesteście!:lol:

[quote name='Rinuś']Fotek nie widzę, bo w pracy mam zablokowane ale przyszłam się przywitać :p
Rinuś - Ciebie tez daaaawno nie słyszałam na forum. Gdzieś była, dobra kobieto?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Rinuś - Ciebie tez daaaawno nie słyszałam na forum. Gdzieś była, dobra kobieto?
Pzdr.
no jaa...yyy.... to tu się pokłóciłam , to tam się pokłóciłam :evil_lol: jestem na forum ale do galerrii nie zagladam zbyt często :eviltong:

Posted

miroszki napisał(a):
No tak, na forum faktycznie dawno nie zaglądaliśmy..! :roll: Jezeli już - to baaardzo rzadko.

pewnie mamcia zjadła :evil_lol:

Posted

Asiu, nie było mnie w domu, bym mogła potrzymać kciuki z Dogomaniakami, bo w sobotę wystawiałam Franię w Krakowie (V2,dosk), a w neidzielę w Brnie (Frania - CAJC, Halszka CAC, CACIB, BOS :multi:) ale ja uważam, że za Was nie trzeba, bo i tak dajecie wszystkim popalić!!!:multi:

Gratuluję wyników :loveu:
U mnie wieści ze świata są takie, że psiak z mojej hodowli z Finlandii na wystawie Bernardynów wygrał BIS Junior :mdleje:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Asiu, nie było mnie w domu, bym mogła potrzymać kciuki z Dogomaniakami, bo w sobotę wystawiałam Franię w Krakowie (V2,dosk), a w neidzielę w Brnie (Frania - CAJC, Halszka CAC, CACIB, BOS :multi:) ale ja uważam, że za Was nie trzeba, bo i tak dajecie wszystkim popalić!!!:multi:

U mnie wieści ze świata są takie, że psiak z mojej hodowli z Finlandii na wystawie Bernardynów wygrał BIS Junior :mdleje:

BRAWOOOOO,świetne wieści,pozazdrościć:multi::multi::multi::multi:

Posted

Rinuś napisał(a):
no jaa...yyy.... to tu się pokłóciłam , to tam się pokłóciłam :evil_lol: jestem na forum ale do galerrii nie zagladam zbyt często :eviltong:

Tym bardziej doceniamy, że tutaj zaglądnęłas!:lol:

panienkabubu napisał(a):

Panienko - pozazdrościć wyników! Brawo!!!:multi:

Agappe napisał(a):
Asiaaaa ustaliłaś coś? :roll:

Dobranoc :evil_lol::cool3:

Wczoraj Donya była zajęta i dzisiaj będę do Niej dzwoniła ok. 12.00. Dam znać.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, dobre!

Witaj, jamnicze, z rana!!! Mam kilka fotek Anjaro, ale wstawię je chyba dopiero w weekend, bo... - tradycyjnie - brak czasu. Nie sa to fotki wystawowe, tylko takie z urlopu...;)
Pzdr.

witanko :multi:
takie lubię chyba jeszcze bardziej :loveu:
wpadnij też przy okazji do nas, a zobaczysz jak Saidi "zagryza" setera :evil_lol: