betel Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 http://img53.imageshack.us/img53/7091/resizeofimg4947ff8.jpg ale rozkoszniak!!!!!:loveu: Quote
Agappe Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 wieści ze świata [SIZE="3"]KENIO - CAC DŻEZIK - BOB ERKA - wo2 ŻELKA - dosk2 czekają teraz na pary, hodowle i BISy!!! Quote
Agappe Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ŻELKA i DŻEZIK 5 miejsce w parach hodowlanych!! hodowla Asiaczek 2 miejsce Quote
jamnicze Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Gratki dla Asiaczków :multi: no to chłopaki dali czadu, DŻEZIK - BOB :loveu: Quote
donya Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ojej, ile zdjęć moich maluszków :loveu: Na sobote proponuje ubrać się w kombinezony - najlepiej grube i z mocnej gumy :diabloti: Małe wampirki tylko czychaja aby capnąć :diabloti: Gratulacje oczywiscie :multi::multi::multi: Quote
Agappe Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 donya napisał(a):Ojej, ile zdjęć moich maluszków :loveu: Na sobote proponuje ubrać się w kombinezony - najlepiej grube i z mocnej gumy :diabloti: Małe wampirki tylko czychaja aby capnąć :diabloti: Gratulacje oczywiscie :multi::multi::multi: hahaha może rękawiczki nurkowe założyć? ;) :evil_lol: Quote
Elitesse Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 gtaulacje ! szczegolnie dla chlopakow :sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz::klacz: Quote
hanacek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Asiaczku - Brawo ,Brawo Brawo - GRATULACIE:laola: Quote
Asiaczek Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Do domu dotarłam ok. godz. 15.30, zmęczona, w połowie zadowolona i nieziemsko niewyspana... O wynikach, wrażeniach, emocjach napisze może dzisiaj późnym wieczorem albo dopiero jutro. Teraz tylko Wam ciepło podziękuję: [FONT=Arial]dzasta Matusz Elitesse DuDziaczek agaciaaa Mudik bety Helga&Ares Agappe jamnicze Jupi betel donya hanacek[/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: - jesteście niezawodni! Pzdr. Quote
sylrwia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Gartulacje Asiaczku :) A ja się pochwale:p dojechałam do Brna rozpoczeliśmy Championat Czech, Foryś w swojej klasie dostał CAC, a potem w porównaniu dostaliśmy resCACIB czyli mamy druga lokatę na 14 samców. Wszystkich rudych było 24 piekne psiaki, było na czym oko zawiesić. Quote
miroszki Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Widzę, że nic się nie zmienia u Ciebie, Asiaczku - znowu same sukcesy, nie ma o czym pogadać..! :diabloti: Tylko baski Ci jakoś ... oMISIOwiały! :lol: Żartuje oczywiście, akitki na zdjątkach są bardzo miłe i śmieszne! Pozdrawiamy Cie słonecznie! Quote
Asiaczek Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='sylrwia']Gartulacje Asiaczku :) A ja się pochwale:p dojechałam do Brna rozpoczeliśmy Championat Czech, Foryś w swojej klasie dostał CAC, a potem w porównaniu dostaliśmy resCACIB czyli mamy druga lokatę na 14 samców. Wszystkich rudych było 24 piekne psiaki, było na czym oko zawiesić. Jeeeeeee, nawet nie wiesz, jak się cieszę z Waszych sukcesów! A z Fortka to robi się "stary wymiatacz ringowy"! BRAWO!!!:loveu: [quote name='miroszki']Widzę, że nic się nie zmienia u Ciebie, Asiaczku - znowu same sukcesy, nie ma o czym pogadać..! :diabloti: Tylko baski Ci jakoś ... oMISIOwiały! :lol: Żartuje oczywiście, akitki na zdjątkach są bardzo miłe i śmieszne! Pozdrawiamy Cie słonecznie! Miroszki!!!!!!!! Witamy Was, Koffana!!! Widziałam fotki i filmik z Jaszką w roli głównej!!! Rozumiem, że wróciliście na stałe, prawda? Pzdr. Quote
jenis Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Witaj Asiu jak zwykle zaszalałas GRATKI .Pozdrawiam Quote
bety Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 No patrz Asia jaka ze mnie gapa (coś ostatnio jakoś tak często się ze mną dzieje :p ) trzymałam kciuki a nie pogratulowałam - gamoń i tyle ze mnie :evil_lol: Nadrabiając zaległości: OLBRZYMIASTE GRATULACJE DLA CIEBIE I BASKOWEJ BANDY POGROMCÓW RINGÓW :multi: !!!!!!!!!!!! :multi: :multi::multi::multi: Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='jenis']Witaj Asiu jak zwykle zaszalałas GRATKI .Pozdrawiam ... ale pewien niedosyt pozostał...:loveu: [quote name='bety']No patrz Asia jaka ze mnie gapa (coś ostatnio jakoś tak często się ze mną dzieje :p ) trzymałam kciuki a nie pogratulowałam - gamoń i tyle ze mnie :evil_lol: Nadrabiając zaległości: OLBRZYMIASTE GRATULACJE DLA CIEBIE I BASKOWEJ BANDY POGROMCÓW RINGÓW :multi: !!!!!!!!!!!! :multi: :multi::multi::multi: Pzdr bety - ja i tak wiem, że mi dobrze zyczysz!:lol: Pzdr. Quote
betel Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 No to czekamy na fotki małych zwycięzców:lol: i przesyłamy ugłaskanka Quote
miroszki Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Asiaczek napisał(a): Miroszki!!!!!!!! Witamy Was, Koffana!!! Widziałam fotki i filmik z Jaszką w roli głównej!!! Rozumiem, że wróciliście na stałe, prawda? Pzdr. Wrócilismy??:crazyeye: A gdzie byliśmy? :roll: Quote
Jupi Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 net mi znowu nie chodził i dopiero teraz dotarłam by P O G R A T U L O W A Ć :p tradycyjnie;)nieczego innego się nie spodziewałam:loveu: Quote
Jupi Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Asiaczek napisał(a):Jeeeeeee, nawet nie wiesz, jak się cieszę z Waszych sukcesów! A z Fortka to robi się "stary wymiatacz ringowy"! BRAWO!!!:loveu: Pzdr. właśnie i oby tak dalej Forysław Wspaniały:loveu: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [quote name='betel']No to czekamy na fotki małych zwycięzców:lol: i przesyłamy ugłaskanka Fotki mamy, nawet całkiem, całkiem udane. A dodatkowo wczoraj dostałam fotki od zaprzyjaxnionej hodowczyni basków z Belgii. Także mam co wstawiać, ale nie mam... na to czasu. Może dzisiaj choć kilka fotek uda mi się Wam pokazac. [quote name='miroszki']Wrócilismy??:crazyeye: A gdzie byliśmy? :roll: Nie wiem, gdzie byliście, ale daaaaaawno Wam nie czytałam na forum, juz nie mówiąc o wizycie u nas... [quote name='Jupi']net mi znowu nie chodził i dopiero teraz dotarłam by P O G R A T U L O W A Ć :p tradycyjnie;)nieczego innego się nie spodziewałam:loveu: Hahaha, dobre! Ale ja tak do końca wcale nie jestem zadowolona. Według mnie Erka zasłużenie dostała II lokate, ale Żelka powinna byc na I miejscu... Na, ale cóż, ja z sędziami nie dyskutuję (z zasady...).:cool1: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Jeszcze trochę fotek małych kitek. Musze je szybciutko powstawiać, bo... prawdopodobnie w najblizsza sobote będa nastepne fotki tych samych misiów... Pora karmienia.:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts