Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej, ile zdjęć moich maluszków :loveu:
Na sobote proponuje ubrać się w kombinezony - najlepiej grube i z mocnej gumy :diabloti: Małe wampirki tylko czychaja aby capnąć :diabloti:
Gratulacje oczywiscie :multi::multi::multi:

Posted

donya napisał(a):
Ojej, ile zdjęć moich maluszków :loveu:
Na sobote proponuje ubrać się w kombinezony - najlepiej grube i z mocnej gumy :diabloti: Małe wampirki tylko czychaja aby capnąć :diabloti:
Gratulacje oczywiscie :multi::multi::multi:

hahaha może rękawiczki nurkowe założyć? ;) :evil_lol:

Posted

Do domu dotarłam ok. godz. 15.30, zmęczona, w połowie zadowolona i nieziemsko niewyspana...

O wynikach, wrażeniach, emocjach napisze może dzisiaj późnym wieczorem albo dopiero jutro. Teraz tylko Wam ciepło podziękuję:
[FONT=Arial]dzasta
Matusz
Elitesse
DuDziaczek
agaciaaa
Mudik
bety
Helga&Ares
Agappe
jamnicze
Jupi
betel
donya
hanacek
[/FONT]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: - jesteście niezawodni!

Pzdr.

Posted

Gartulacje Asiaczku :)
A ja się pochwale:p dojechałam do Brna rozpoczeliśmy Championat Czech, Foryś w swojej klasie dostał CAC, a potem w porównaniu dostaliśmy resCACIB czyli mamy druga lokatę na 14 samców. Wszystkich rudych było 24 piekne psiaki, było na czym oko zawiesić.

Posted

Widzę, że nic się nie zmienia u Ciebie, Asiaczku - znowu same sukcesy, nie ma o czym pogadać..! :diabloti:
Tylko baski Ci jakoś ... oMISIOwiały! :lol: Żartuje oczywiście, akitki na zdjątkach są bardzo miłe i śmieszne!
Pozdrawiamy Cie słonecznie!

Posted

[quote name='sylrwia']Gartulacje Asiaczku :)
A ja się pochwale:p dojechałam do Brna rozpoczeliśmy Championat Czech, Foryś w swojej klasie dostał CAC, a potem w porównaniu dostaliśmy resCACIB czyli mamy druga lokatę na 14 samców. Wszystkich rudych było 24 piekne psiaki, było na czym oko zawiesić.
Jeeeeeee, nawet nie wiesz, jak się cieszę z Waszych sukcesów! A z Fortka to robi się "stary wymiatacz ringowy"!
BRAWO!!!:loveu:

[quote name='miroszki']Widzę, że nic się nie zmienia u Ciebie, Asiaczku - znowu same sukcesy, nie ma o czym pogadać..! :diabloti:
Tylko baski Ci jakoś ... oMISIOwiały! :lol: Żartuje oczywiście, akitki na zdjątkach są bardzo miłe i śmieszne!
Pozdrawiamy Cie słonecznie!
Miroszki!!!!!!!! Witamy Was, Koffana!!!
Widziałam fotki i filmik z Jaszką w roli głównej!!!
Rozumiem, że wróciliście na stałe, prawda?
Pzdr.

Posted

No patrz Asia jaka ze mnie gapa (coś ostatnio jakoś tak często się ze mną dzieje :p ) trzymałam kciuki a nie pogratulowałam - gamoń i tyle ze mnie :evil_lol:

Nadrabiając zaległości:

OLBRZYMIASTE GRATULACJE DLA CIEBIE I BASKOWEJ BANDY POGROMCÓW RINGÓW
:multi: !!!!!!!!!!!! :multi:
:multi::multi::multi:

Pzdr

Posted

[quote name='jenis']Witaj Asiu jak zwykle zaszalałas GRATKI .Pozdrawiam
... ale pewien niedosyt pozostał...:loveu:

[quote name='bety']No patrz Asia jaka ze mnie gapa (coś ostatnio jakoś tak często się ze mną dzieje :p ) trzymałam kciuki a nie pogratulowałam - gamoń i tyle ze mnie :evil_lol:

Nadrabiając zaległości:

OLBRZYMIASTE GRATULACJE DLA CIEBIE I BASKOWEJ BANDY POGROMCÓW RINGÓW
:multi: !!!!!!!!!!!! :multi:
:multi::multi::multi:

Pzdr

bety - ja i tak wiem, że mi dobrze zyczysz!:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Miroszki!!!!!!!! Witamy Was, Koffana!!!
Widziałam fotki i filmik z Jaszką w roli głównej!!!
Rozumiem, że wróciliście na stałe, prawda?
Pzdr.

Wrócilismy??:crazyeye: A gdzie byliśmy? :roll:

Posted

net mi znowu nie chodził i dopiero teraz dotarłam by
P O G R A T U L O W A Ć :p
tradycyjnie;)nieczego innego się nie spodziewałam:loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeeeeeee, nawet nie wiesz, jak się cieszę z Waszych sukcesów! A z Fortka to robi się "stary wymiatacz ringowy"!
BRAWO!!!:loveu:
Pzdr.

właśnie i oby tak dalej Forysław Wspaniały:loveu:

Posted

[quote name='betel']No to czekamy na fotki małych zwycięzców:lol: i przesyłamy ugłaskanka
Fotki mamy, nawet całkiem, całkiem udane. A dodatkowo wczoraj dostałam fotki od zaprzyjaxnionej hodowczyni basków z Belgii. Także mam co wstawiać, ale nie mam... na to czasu. Może dzisiaj choć kilka fotek uda mi się Wam pokazac.

[quote name='miroszki']Wrócilismy??:crazyeye: A gdzie byliśmy? :roll:
Nie wiem, gdzie byliście, ale daaaaaawno Wam nie czytałam na forum, juz nie mówiąc o wizycie u nas...

[quote name='Jupi']net mi znowu nie chodził i dopiero teraz dotarłam by
P O G R A T U L O W A Ć :p
tradycyjnie;)nieczego innego się nie spodziewałam:loveu:
Hahaha, dobre! Ale ja tak do końca wcale nie jestem zadowolona. Według mnie Erka zasłużenie dostała II lokate, ale Żelka powinna byc na I miejscu... Na, ale cóż, ja z sędziami nie dyskutuję (z zasady...).:cool1:
Pzdr.

Posted

Jeszcze trochę fotek małych kitek. Musze je szybciutko powstawiać, bo... prawdopodobnie w najblizsza sobote będa nastepne fotki tych samych misiów...

Pora karmienia.:loveu:

Cdn.
Pzdr.