Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A, i zapomniałam jeszcze dodać, że fotek mam dostatek, cos około jeszcze 50-60... Kiedy ja to wstawię?:hmmmm::niewiem:
Pzdr.

cudaki śliczne!!!
a pamiętasz o płytce dla mnie??? oglądałaś Kyla??? nagrać Ci???

Posted

Agappe napisał(a):
cudaki śliczne!!!
a pamiętasz o płytce dla mnie??? oglądałaś Kyla??? nagrać Ci???

Jeżeli chodzi o fotki z wizyty u Donya, to ja nagram CD dla Niej i potem Ty i Piotr sobie przegracie.
Kyla oglądałam i żeby tak szczególnie, to, niestety, nie zachwycił mnie. Owszem, można oglądnąć, ale żeby specjalnie nagrywać i oglądać do rana, to nie. Dzięki za propozycję.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Bawiący się BIMBO...:loveu:

Cdn.
Pzdr.

słodziak Kochany!!!!! :loveu::loveu::loveu:
Asia wiesz skąd mój sentyment do Bimbonka??? - był drugą akitą po mojej Anacie, którą poznałam, miałam okazję patrzeć jak się rozwija, jak dorasta, spałam z Nim w jednym łóżku, Anata jadła z Nim z jednej miski i jakby ktoś go zaatakopwał Anata by go zjadła ;) Bimbuś ma prawie 5 lat a znam go prawie 4 lata - kupaaa czaasu :)

Posted

dostalam dzis dyplom CH.SK dla Zadry :multi::multi:
rowno 3 tygodnie po wystawie w Senec a przeca nie wyslalam od razu no i listy troche ida :eviltong: Slowacja to potrafi :loveu:

Posted

Elitesse napisał(a):
dostalam dzis dyplom CH.SK dla Zadry :multi::multi:
rowno 3 tygodnie po wystawie w Senec a przeca nie wyslalam od razu no i listy troche ida :eviltong: Slowacja to potrafi :loveu:
Ja tez już dostałam po Senecu: Mł.CH.SK dla Kenia i CH.SK dla Dżezika!
I zgadzam się z Tobą, że Słowacja, Węgry, Austria, LItwa, Estonia ..... - potrafią!:lol:

jamnicze napisał(a):
też uwielbiam maciejkę :loveu:
mama zawsze sadziła choć trochę pod balkonem aby wieczorem przyjemniej sie siedziało na balkoniku :razz:

Moja Mama sadziła NA balkonie... z tego samego powodu, co Twoja...:lol:
Pzdr.

Posted

Fajne te maluszki - szkoda, że szybko dorosną :shake: - a mogły by zostać takie na zawsze :loveu:
Dawaj resztę puchatych kuleczek :cool3:

A ja w tym roku bardzo późno posiałam maciejkę i dopiero mi wzeszła, czyli na cudny zapach sobie jeszcze poczekam.

Pzdr