Mudik Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Sałatka mniam,ale ten szczypior na pierwszym planie bleee:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. http://img401.imageshack.us/img401/8941/resizeofimg4898nk3.jpg A to do Poświaty(nie będziesz mieć za złe Asiu?) takie kwatki ode mnie dostałaś,jak się przyjmą to powinny tak zacząć wyglądać,ale zakwitną juz w przyszłym roku, bo u mnie juz kwitły,Asiu a wiesz jak się nazywają?(ja znalazłam gdzieś nazwę,ale nie pamiętam:oops:) http://img93.imageshack.us/img93/1868/resizeofimg4917ev1.jpg Quote
Asiaczek Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Mudik']Sałatka mniam,ale ten szczypior na pierwszym planie bleee:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. http://img401.imageshack.us/img401/8941/resizeofimg4898nk3.jpg A to do Poświaty(nie będziesz mieć za złe Asiu?) takie kwatki ode mnie dostałaś,jak się przyjmą to powinny tak zacząć wyglądać,ale zakwitną juz w przyszłym roku, bo u mnie juz kwitły,Asiu a wiesz jak się nazywają?(ja znalazłam gdzieś nazwę,ale nie pamiętam:oops:) http://img93.imageshack.us/img93/1868/resizeofimg4917ev1.jpg Hahaha, ten szczypior, to wg mnie - czosnek... A nazwy kwiatków nie znam, ja nie mam ogródka i ta wiedza jest mi niepotrrzebna. Może Donya będzie wiedziała? Ale ona tu rzadko zagląda... Pzdr. Quote
bety Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Asiu, czy to Twoje maleństwo??? http://public.fotki.com/terjeru-klubas/parodos08/marijampol08/img2777800x600.html http://public.fotki.com/terjeru-klubas/parodos08/marijampol08/img2811800x600.html Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='panienkabubu']Ale tu pięknie Asiaczku :loveu: Takl po cichu powiem, że mam jeszcze więcej fotek szeroko rozumianej przyrody... Dzisiaj coś tam wstawię. [quote name='bety']Asiu, czy to Twoje maleństwo??? http://public.fotki.com/terjeru-klubas/parodos08/marijampol08/img2777800x600.html http://public.fotki.com/terjeru-klubas/parodos08/marijampol08/img2811800x600.html Pzdr Tak, tak, tak! To Jumaszka na wystawie w Mariampolu! bety - dzięki ogromne za fotki!!!:lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Asiaczek']Cd. Z Agappe. http://img129.imageshack.us/img129/8312/resizeofimg5017jk9.jpg Pzdr. toż to rzeczywiście ja ;) + kochaniutki Bimbonik i śliczna kluseczka ;) przekopiuje zdjecia do galerii akit Quote
dzasta Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Asiaczek napisał(a):No to ja mam wolny weekend po wystawie w-wskiej. Co prawda mnie w W-wie nie będzie (w sensie wystawowym), ale może uda mi się w sobotę wpaśc towarzysko. Bo na niedzielę wybrałam Kosice... no to się jeszcze jakoś umówimy i spotkamy :loveu: Quote
Mudik Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Asiu ja bym jednak obstawiała sczypior, czosnek ma grubsze takie płaskawe łodyżki i większe głowki kwiatowe. Ale dość gadania czekamy na fotki:cool3::p Quote
Asiaczek Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 dzasta napisał(a):no to się jeszcze jakoś umówimy i spotkamy :loveu: OK. Mudik napisał(a):Asiu ja bym jednak obstawiała sczypior, czosnek ma grubsze takie płaskawe łodyżki i większe głowki kwiatowe. Ale dość gadania czekamy na fotki:cool3::p Może masz rację... ja tak sobie strzeliłam, że to czosnek. Ale jak będę w najbliższym czasie u Donya, to się spytam. Pzdr. Quote
Alicja Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [FONT=Arial]aaaaa ale mi pociekła ślinka na te poziomki .....uwielbiam .... jak Qba był mały siedzieliśmy sobie na górze w Wiśle i na zboczu były polanki poziomkodajne ...miodzioooooooo..... a teraz nawet nie mam jak tam pojechać :roll:[/FONT] Quote
bety Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Asiaczek']Tak, tak, tak! To Jumaszka na wystawie w Mariampolu! bety - dzięki ogromne za fotki!!!:lol: Pzdr. No tak też sobie porównałam fotki i tak coś mi się wydawało, że to właśnie Jumaszka. Ależ nie ma za co - ja je tylko w necie znalazłam szukając moich amerykańców :lol: Ja też czekam na dalsze roślinkowe fotaski :cool3: Pzdr Quote
donya Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Asiaczek napisał(a):Trochę Was podenerwuję i na początek dam owoce dojrzewające na działce u Donya... Morelki (?) Pzdr. Asiaczek - rozwieję twoje wątpliwości. To co miało być morelkami to są brzoskwinie ;) Obrodziły w tym roku :lol: Białe poziomki - proponowałam Ci to nimi wzgardziłaś - a teraz udajesz, że nie było ;) Także za sadzonki bardzo dziekuję. Mamy jedną białą i resztę czerwonych - to w zupełności wystarczy. To z prawie fioletowymi główkami to przekwitły szczypiorek 2-letni. A ta zielona roslinka z czerwonymi kwiatkami to żurawka - mamy jeszcze w innych kolorach np. czerwone liście i czerwone kwiatki, czerwone liście i białe kwiatki. Ach - jak miło pooglądać swoje kluchy - maluchy. Dzięki. Wstawiaj więcej fotek maluchów - one zaraz będą duuuuże. Quote
Elitesse Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]aaaaa ale mi pociekła ślinka na te poziomki .....uwielbiam .... [/FONT] mi sie poziomki kojarza z dziecinstwem... u dziadkow na dzialce bylo kilka krzaczkow, babcia mi zrywala do kubeczka ... mmmm :loveu: a potem przyszla powodz tysiaclecia, zalala dzialki i trza je bylo zlikwidowac :diabloti::placz::placz: Quote
Asiaczek Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]aaaaa ale mi pociekła ślinka na te poziomki .....uwielbiam .... jak Qba był mały siedzieliśmy sobie na górze w Wiśle i na zboczu były polanki poziomkodajne ...miodzioooooooo..... a teraz nawet nie mam jak tam pojechać :roll:[/FONT] A teraz to sobie możesz popatrzec na poziomki u mnie w FB...:evil_lol: [quote name='bety']No tak też sobie porównałam fotki i tak coś mi się wydawało, że to właśnie Jumaszka. Ależ nie ma za co - ja je tylko w necie znalazłam szukając moich amerykańców Ja też czekam na dalsze roślinkowe fotaski Pzdr Zaraz coś wstawię... [quote name='Matusz']ale fajne te małe kitki Małe kitki sa suuuuper! Poczekaj na następne fotki! [quote name='donya']Asiaczek - rozwieję twoje wątpliwości. To co miało być morelkami to są brzoskwinie Obrodziły w tym roku Białe poziomki - proponowałam Ci to nimi wzgardziłaś - a teraz udajesz, że nie było Także za sadzonki bardzo dziekuję. Mamy jedną białą i resztę czerwonych - to w zupełności wystarczy. To z prawie fioletowymi główkami to przekwitły szczypiorek 2-letni. A ta zielona roslinka z czerwonymi kwiatkami to żurawka - mamy jeszcze w innych kolorach np. czerwone liście i czerwone kwiatki, czerwone liście i białe kwiatki. Ach - jak miło pooglądać swoje kluchy - maluchy. Dzięki. Wstawiaj więcej fotek maluchów - one zaraz będą duuuuże. Oooooo, a kto tutaj się pojawił po latach świetlnych nieobecności!!!! A wiesz, że ja wogóle sobie nie przypominam, że na Waszej działce sa białe poziomki...? Autentycznie, nic nie pamiętam... Pewnie do tego grilla albo do super sernika na zimno dodałaś jakąś tabletkę "zapomnienia".... albo ja byłam tak zaaferowana kitkami, że nie zwróciłam uwagi...:oops: No cóż, stracona okazja!:placz: [quote name='Elitesse']mi sie poziomki kojarza z dziecinstwem... u dziadkow na dzialce bylo kilka krzaczkow, babcia mi zrywala do kubeczka ... mmmm :loveu: a potem przyszla powodz tysiaclecia, zalala dzialki i trza je bylo zlikwidowac A wiesz, że mi poziomki tez kojarzą się z kubeczkiem, do którego je zbierałam? :lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Obiecana przyroda. Ostrokrzew (?) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Cd. Na razie zostawmy przyrodę, zaraz będą fotki małych kitek...:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 O ile Gospodarze przywitali nas bardzo ciepło i serdecznie, o tyle małe kitki były wyraźnie nieprzygotowane (przynajmniej na początku... Sami zobaczcie: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 A, i zapomniałam jeszcze dodać, że fotek mam dostatek, cos około jeszcze 50-60... Kiedy ja to wstawię?:hmmmm::niewiem: Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Asiaczek napisał(a):A, i zapomniałam jeszcze dodać, że fotek mam dostatek, cos około jeszcze 50-60... Kiedy ja to wstawię?:hmmmm::niewiem: Pzdr. my cierpliwe ludki - za obietnice niesamowitych wrazen przy podziwianiu obiecujemy ze nie bedziemy sie niecierpliwic :eviltong: a malce takie wielkie przytulanki :loveu: Quote
Alicja Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:śpiące kitusie :loveu:miodzio ...... widzę że też dopadłaś przyrodę ;).....ozzy przyzwyczajony że latam za nim z aparatem ostatnio pomaga mi focić naturę ;)...wczoraj ustawiam sobie aparat , siebie wygodnie ustawiam .....szykuję się do nacisnięcia guziczka ...na listu miodzio biedroneczka ........aż tu nagle wpada Ozzy z pytaniem co focisz :diabloti:....tak samo miałam z 2 motylkami w kolorze orange :loveu:...Ozzulek musi się zaraz znaleść i sprawdzić czy obiekt godny mojego zainteresowania[/FONT] Quote
Elitesse Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:śpiące kitusie :loveu:miodzio ......[/FONT] [FONT=Arial]widzę że też dopadłaś przyrodę ;).....ozzy przyzwyczajony że latam za nim z aparatem ostatnio pomaga mi focić naturę ;)...wczoraj ustawiam sobie aparat , siebie wygodnie ustawiam .....szykuję się do nacisnięcia guziczka ...na listu miodzio biedroneczka ........aż tu nagle wpada Ozzy z pytaniem co focisz :diabloti:....tak samo miałam z 2 motylkami w kolorze orange :loveu:...Ozzulek musi się zaraz znaleść i sprawdzić czy obiekt godny mojego zainteresowania[/FONT] on robi cenzure prewencyjna - co bedziesz marnowala pamiec na karcie na niewarte uwagi obiekty :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Elitesse']my cierpliwe ludki - za obietnice niesamowitych wrazen przy podziwianiu obiecujemy ze nie bedziemy sie niecierpliwic :eviltong: a malce takie wielkie przytulanki :loveu: Żebys Ty je mogła dotknąć i przytulić, to bys dopiero spać nie mogła...:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:śpiące kitusie :loveu:miodzio ......[/FONT] [FONT=Arial]widzę że też dopadłaś przyrodę ;).....ozzy przyzwyczajony że latam za nim z aparatem ostatnio pomaga mi focić naturę ;)...wczoraj ustawiam sobie aparat , siebie wygodnie ustawiam .....szykuję się do nacisnięcia guziczka ...na listu miodzio biedroneczka ........aż tu nagle wpada Ozzy z pytaniem co focisz :diabloti:....tak samo miałam z 2 motylkami w kolorze orange :loveu:...Ozzulek musi się zaraz znaleść i sprawdzić czy obiekt godny mojego zainteresowania[/FONT] Alicjo, ja bardzo lubię focić przyrodę, bo... nie ucieka a przynajmniej nie przemieszcza się tak szybko, jak np.psiaki. Musze zastosowac Twoją metodę: usiąść i czekać...zobaczymy, co z tego wyjdzie.:evil_lol: [quote name='Elitesse']on robi cenzure prewencyjna - co bedziesz marnowala pamiec na karcie na niewarte uwagi obiekty :evil_lol::evil_lol: Podejrzewam, że dla Ozzulka kazdy przedmiot/element itp., który nie jest NIM, jest niegodny uwagi Pańci...:evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts