Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzisiaj - nie.

Fotek jest ponad 200 i to juz po selekcji.... Mam już je posegregowane i opisane. Ale samo wstawienie tylu fotek, to kwestia kilku dni. Jutro na pewno zacznę...
Pzdr.[/QUOTE]

u mnie wszystkich fotek 156 + ok 10 filmików :evil_lol: jak dojde jak wykasować głos z filmików to też je powstawiam :lol:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Cd.
Owoc, którego baaaardzo dawno nie widziałam na własne oczy i nie spróbowałam - Jaśnie Słodkość Poziomka!

Cdn.
Wieczorkiem będą roślinki i - jak zdążę - małe kitki...:loveu:
Pzdr.

Posted

[quote name='Elitesse']az slinka cieknie :eviltong:[/quote]
Muszę przyznać się, że i truskaweczki i poziomki popróbowałam. Za zgoda Donya, żeby nie było, ża sama się częstowałam...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Białe - niedojrzałe czy białe - dojrzałe...?
Pzdr.[/quote]

Witanko :lol:
Białe dojrzałe - taki gatunek, tak samo smakują jak czerwone :lol:
Pzdr

Posted

U Was na dziełce takie cudeńka rosną? I naprawde taka odmiana istnieje? Muszę to powiedziec Donya przy najbliższej okazji. A znasz fachową nazwę takiej odmiany?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']U Was na dziełce takie cudeńka rosną? I naprawde taka odmiana istnieje? Muszę to powiedziec Donya przy najbliższej okazji. A znasz fachową nazwę takiej odmiany?
Pzdr.

Oto ostatni zbiór z mojej działki, sprzed dwóch dni

Nazwy Ci nie podam (nie pamiętam :oops:), kiedyś kupiłam sadzonkę jako ciekawostkę i teraz same mi się wysiewają.

Pzdr

Posted

Mniam, mniam, mniam...
To może jakąś sadzonke dasz, co? Myślę, że Donya będzie zadowolona, a ja mogę robić za dostarczyciela, bo prawdopodobnie za 2 tygodnie znowu u Niej będe.
Kiedy takie sadzonki się robi?
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Mniam, mniam, mniam...
To może jakąś sadzonke dasz, co? Myślę, że Donya będzie zadowolona, a ja mogę robić za dostarczyciela, bo prawdopodobnie za 2 tygodnie znowu u Niej będe.
Kiedy takie sadzonki się robi?
pzdr.[/quote]

Chętnie bym dała tylko jak tu poznać, że akurat ta co się wysiała to biała a nie czerwona :roll: :evil_lol: zanim zaowocuje. W tej chwili to mam już stare krzaczki (takie 3 letnie), na nowe sadzonki trzeba poczekać do przyszłego roku.
Postaram się poszukać tej nazwy żeby było szybciej ;)
Pzdr

Posted

Asiaczku dawno mnie nie było a tu takie fajne zdjątka i historyjki :)
Ale już po mału nadrobiłam i oko nacieszyłam.
Śliczne masz te persiątka :loveu:
Muszę się kiedyś wreszcie z Tobą i Twoimi baskami na spacerku spotkać :loveu:

Posted

Byłoby super! Ale obawiam się, że mała Gabi wzbudziłaby w moich baskach instynkty łowieckie tak, jak to miało miejsce z chiłałkami... Tak więc, jeżeli zdecydujesz się na spacer z baskami, to, niestety, tylko Czesiek. Albo AŻ Czesiek.:loveu:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Byłoby super! Ale obawiam się, że mała Gabi wzbudziłaby w moich baskach instynkty łowieckie tak, jak to miało miejsce z chiłałkami... Tak więc, jeżeli zdecydujesz się na spacer z baskami, to, niestety, tylko Czesiek. Albo AŻ Czesiek.:loveu:
Pzdr.[/quote]

Hahahah no mogłaby by wzbudzić albo nawet zapolować na baska :) ONa jest łowna jak kot. Prawdziwy szczurołap.
Ale na spacerek mogę sama albo z Czesiem bo on ugodowy do psów jest tzn pewnie jak by chciały to by go zjadły żywcem on już tak ma że jakby co to się poddaje :evil_lol:
Zgadamy się na Priv jak będziesz miała jakiś wolny weekendzik bez wystawowy i się umówimy.

Posted

Mmmmmmm borówka amerykańska UWIELBIAM Je!!!!:loveu::loveu::loveu::multi:
ja ja ich dawno nie jadłam. A poziomki rosną licznie w lasie pod moim domem na wsi,jeden krzaczek nawet mi się na działce wysiał:lol:

Posted

[quote name='dzasta']Hahahah no mogłaby by wzbudzić albo nawet zapolować na baska :) ONa jest łowna jak kot. Prawdziwy szczurołap.
Ale na spacerek mogę sama albo z Czesiem bo on ugodowy do psów jest tzn pewnie jak by chciały to by go zjadły żywcem on już tak ma że jakby co to się poddaje :evil_lol:
Zgadamy się na Priv jak będziesz miała jakiś wolny weekendzik bez wystawowy i się umówimy.
No to ja mam wolny weekend po wystawie w-wskiej. Co prawda mnie w W-wie nie będzie (w sensie wystawowym), ale może uda mi się w sobotę wpaśc towarzysko. Bo na niedzielę wybrałam Kosice...

[quote name='jamnicze']Poziomeczki - pychotka :eating: wolę je nawet od truskawek.
http://img58.imageshack.us/img58/9407/resizeofimg4914mn9.jpg
Szkoda, że to sezonowe owocki, chociaz zamrażarka to też dobra rzecz, prawda?

[quote name='Mudik']Mmmmmmm borówka amerykańska UWIELBIAM Je!!!!:loveu::loveu::loveu::multi:
ja ja ich dawno nie jadłam. A poziomki rosną licznie w lasie pod moim domem na wsi,jeden krzaczek nawet mi się na działce wysiał:lol:
Szczęściara!
Pzdr.