Agappe Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj - nie. Fotek jest ponad 200 i to juz po selekcji.... Mam już je posegregowane i opisane. Ale samo wstawienie tylu fotek, to kwestia kilku dni. Jutro na pewno zacznę... Pzdr.[/QUOTE] u mnie wszystkich fotek 156 + ok 10 filmików :evil_lol: jak dojde jak wykasować głos z filmików to też je powstawiam :lol: Quote
Asiaczek Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Trochę Was podenerwuję i na początek dam owoce dojrzewające na działce u Donya... Morelki (?) [/URL Pyszny agrest. [URL=http://imageshack.us] Porzeczki. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Cd. Truskawki (naprawdę słodkie!) Jeszcze zielone i malutkie jabłuszko. Borówka amerykańska. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Cd. Owoc, którego baaaardzo dawno nie widziałam na własne oczy i nie spróbowałam - Jaśnie Słodkość Poziomka! Cdn. Wieczorkiem będą roślinki i - jak zdążę - małe kitki...:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Elitesse']az slinka cieknie :eviltong:[/quote] Muszę przyznać się, że i truskaweczki i poziomki popróbowałam. Za zgoda Donya, żeby nie było, ża sama się częstowałam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='sylrwia']A jadłaś Asiu kiedyś białe poziomki?[/quote] Białe - niedojrzałe czy białe - dojrzałe...? Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Białe w pełni dojrzałe, taka odmiana. Są bardzo słodkie :eating: przynajmniej te nasze takie były. Quote
bety Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Asiaczek']Białe - niedojrzałe czy białe - dojrzałe...? Pzdr.[/quote] Witanko :lol: Białe dojrzałe - taki gatunek, tak samo smakują jak czerwone :lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 U Was na dziełce takie cudeńka rosną? I naprawde taka odmiana istnieje? Muszę to powiedziec Donya przy najbliższej okazji. A znasz fachową nazwę takiej odmiany? Pzdr. Quote
bety Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Asiaczek']U Was na dziełce takie cudeńka rosną? I naprawde taka odmiana istnieje? Muszę to powiedziec Donya przy najbliższej okazji. A znasz fachową nazwę takiej odmiany? Pzdr. Oto ostatni zbiór z mojej działki, sprzed dwóch dni Nazwy Ci nie podam (nie pamiętam :oops:), kiedyś kupiłam sadzonkę jako ciekawostkę i teraz same mi się wysiewają. Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Mniam, mniam, mniam... To może jakąś sadzonke dasz, co? Myślę, że Donya będzie zadowolona, a ja mogę robić za dostarczyciela, bo prawdopodobnie za 2 tygodnie znowu u Niej będe. Kiedy takie sadzonki się robi? pzdr. Quote
bety Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Asiaczek']Mniam, mniam, mniam... To może jakąś sadzonke dasz, co? Myślę, że Donya będzie zadowolona, a ja mogę robić za dostarczyciela, bo prawdopodobnie za 2 tygodnie znowu u Niej będe. Kiedy takie sadzonki się robi? pzdr.[/quote] Chętnie bym dała tylko jak tu poznać, że akurat ta co się wysiała to biała a nie czerwona :roll: :evil_lol: zanim zaowocuje. W tej chwili to mam już stare krzaczki (takie 3 letnie), na nowe sadzonki trzeba poczekać do przyszłego roku. Postaram się poszukać tej nazwy żeby było szybciej ;) Pzdr Quote
dzasta Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Asiaczku dawno mnie nie było a tu takie fajne zdjątka i historyjki :) Ale już po mału nadrobiłam i oko nacieszyłam. Śliczne masz te persiątka :loveu: Muszę się kiedyś wreszcie z Tobą i Twoimi baskami na spacerku spotkać :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Byłoby super! Ale obawiam się, że mała Gabi wzbudziłaby w moich baskach instynkty łowieckie tak, jak to miało miejsce z chiłałkami... Tak więc, jeżeli zdecydujesz się na spacer z baskami, to, niestety, tylko Czesiek. Albo AŻ Czesiek.:loveu: Pzdr. Quote
dzasta Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Asiaczek']Byłoby super! Ale obawiam się, że mała Gabi wzbudziłaby w moich baskach instynkty łowieckie tak, jak to miało miejsce z chiłałkami... Tak więc, jeżeli zdecydujesz się na spacer z baskami, to, niestety, tylko Czesiek. Albo AŻ Czesiek.:loveu: Pzdr.[/quote] Hahahah no mogłaby by wzbudzić albo nawet zapolować na baska :) ONa jest łowna jak kot. Prawdziwy szczurołap. Ale na spacerek mogę sama albo z Czesiem bo on ugodowy do psów jest tzn pewnie jak by chciały to by go zjadły żywcem on już tak ma że jakby co to się poddaje :evil_lol: Zgadamy się na Priv jak będziesz miała jakiś wolny weekendzik bez wystawowy i się umówimy. Quote
jamnicze Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Poziomeczki - pychotka :eating: wolę je nawet od truskawek. http://img58.imageshack.us/img58/9407/resizeofimg4914mn9.jpg Quote
Mudik Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Mmmmmmm borówka amerykańska UWIELBIAM Je!!!!:loveu::loveu::loveu::multi: ja ja ich dawno nie jadłam. A poziomki rosną licznie w lasie pod moim domem na wsi,jeden krzaczek nawet mi się na działce wysiał:lol: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='dzasta']Hahahah no mogłaby by wzbudzić albo nawet zapolować na baska :) ONa jest łowna jak kot. Prawdziwy szczurołap. Ale na spacerek mogę sama albo z Czesiem bo on ugodowy do psów jest tzn pewnie jak by chciały to by go zjadły żywcem on już tak ma że jakby co to się poddaje :evil_lol: Zgadamy się na Priv jak będziesz miała jakiś wolny weekendzik bez wystawowy i się umówimy. No to ja mam wolny weekend po wystawie w-wskiej. Co prawda mnie w W-wie nie będzie (w sensie wystawowym), ale może uda mi się w sobotę wpaśc towarzysko. Bo na niedzielę wybrałam Kosice... [quote name='jamnicze']Poziomeczki - pychotka :eating: wolę je nawet od truskawek. http://img58.imageshack.us/img58/9407/resizeofimg4914mn9.jpg Szkoda, że to sezonowe owocki, chociaz zamrażarka to też dobra rzecz, prawda? [quote name='Mudik']Mmmmmmm borówka amerykańska UWIELBIAM Je!!!!:loveu::loveu::loveu::multi: ja ja ich dawno nie jadłam. A poziomki rosną licznie w lasie pod moim domem na wsi,jeden krzaczek nawet mi się na działce wysiał:lol: Szczęściara! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 No to tak na szybko następna porcja "zachęcania"... Tym razem małe akitki z najmłodszym uczestnikiem naszego spotkania - Mikołajem. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Trochę przyrody i znikam... Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts