Matusz Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Asiaczek']A wiesz, że mi nie podpasowały? Pzdr. ale ja mówię o Ostródzie :eviltong: tutaj na pewno by Ci posmakowały, tym bardziej, gdybym to ja Ciebie obsługiwał i dostałabyś lody "od serca";) Quote
panienkabubu Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Najlepsze lody w MC są z polewą toffi, szkoda, tylko, że ta polewa jest ciepła i lody są roztopione :evil_lol: Asiu, dziś nie na wystawie?:cool3: Quote
jamnicze Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='panienkabubu']Najlepsze lody w MC są z polewą toffi, szkoda, tylko, że ta polewa jest ciepła i lody są roztopione :evil_lol:[/quote] a mi właśnie te polewy najbardziej smakowały :) Quote
Agappe Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 odwiedzałyśmy wczoraj z Asią takie maleństwa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Matusz']ale ja mówię o Ostródzie :eviltong: tutaj na pewno by Ci posmakowały, tym bardziej, gdybym to ja Ciebie obsługiwał i dostałabyś lody "od serca";) Ha, na pewno! [quote name='panienkabubu']Najlepsze lody w MC są z polewą toffi, szkoda, tylko, że ta polewa jest ciepła i lody są roztopione :evil_lol: Asiu, dziś nie na wystawie?:cool3: No, właśnie, te ostatnio jedzone lody to były z polewą toffi. I tak: lody - zupełnie bez smaku, polewa za szybko gęstniała od lodów... nie, nie byłam zachwycona... [quote name='jamnicze']a mi właśnie te polewy najbardziej smakowały :) To tak. Smak polewy był OK! [quote name='Agappe']odwiedzałyśmy wczoraj z Asią takie maleństwa :loveu: Tak, byłysmy u takich akitkowych ślicznotek!:loveu: Właśnie siedze i porządkuję fotki. Nie wiem, czy dzisiaj zdążę wstawić chociaz część tego, co zostało napstrykane... Dzieki, Agappe za tę fotkę. Myślę, że Donya będzie się podobała!:loveu: Pzdr. Quote
McDzik Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Przeboskie maluchy :loveu: fotka jak pocztówka :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Tak na szybko - zaległa historyjka. W rolach głównych - Wazirek, Lowka i Ercia... Zaczynamy: Wazi sobie spokojnie leżał na ukochanej poduszeczce... ... aż tu nagle Lowka i Erka wpadły na szatański plan, aby mu w tej sielance przeszkodzic. Jak umyśliły - tak zrobiły. Wazirek nie wiedział, czy miał bronić poduszeczki, czy własnej strefy intymności... Lowka zdecydowała się jednak na ucieczkę... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Cd. Po ucieczce Lowki, Erka tez zrezygnowała i Wazirek został sam na tapczanie. A jaki ucieszony, że te wredne małe babiszonki sobie poszły... ... a podusia jest moja i tylko moja! Niech każdy to zapamięta!!! NO, z tymi puchatymi ostatecznie mogę spać. Ale niech za bardzo nie zbliżają się do mnie, wrrrr.... Wazi-Zwycięzco, uwaga, fotka! Pzdr. Quote
McDzik Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 OoO heheh dobre :):D i że dało sie to wszystko uchwycic! Jednak w stadku raźniej :) Quote
Rybka_39 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Cześć Asiaczkowa z stadkiem! Witam i przepraszam, ze dawno nie odwiedzałam Was!:multi::multi: Całuski!:loveu: Quote
Asiaczek Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Witaj, Rybko! Ale juz wróciłaś i jesteś z nami!!!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 I jeszcze 1 fotka Rudego - ciekawe ujęcie...:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [FONT=Arial]dopiero odzyskalam dogo :razz::razz::razz: fotaski i historyjka supcio :multi: jak wygram na loterii to kupuje dom i co najmniej 2 piesy jeszcze ;)[/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Alu, cieszę się potrójnie- ze fotaski i historyjka się podoba - że udało się zalogowac na DGM - że zajrzałaś do nas! A co do wygranej na loterii, to życzę Tobie tego z całęgo serducha! pzdr. Quote
jamnicze Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Świetna historyjka :cool3: podoba mi się ciekawska mordka Erki :p http://img208.imageshack.us/img208/204/resizeofimg1812iu5.jpg No i oczywiście zwycięski Wazirek :loveu: Quote
Mudik Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Wazirek śliczności,taki dumny sfinx:loveu::loveu::loveu: A ta szylkretka obok ostrzyżona?? Quote
Asiaczek Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Mudik']Wazirek śliczności,taki dumny sfinx:loveu::loveu::loveu: A ta szylkretka obok ostrzyżona??[/quote] Tak, ja strzyge moje persy 2 x w roku... [quote name='McDzik']Rudy mina a'la "ŻADNYCH ZDJĘĆ!" :D[/quote] Hahaha, dobre! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 To sa fotki z lutego. Teraz juz cała 6 czeka na rachu-ciachu...:evil_lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ale rudy jest futrzasty,rozumiem,że przed strzyżeniem ,tak? A u mnie nowe fotki:cool3::cool3: Quote
Asiaczek Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Dzisiaj - nie. Fotek jest ponad 200 i to juz po selekcji.... Mam już je posegregowane i opisane. Ale samo wstawienie tylu fotek, to kwestia kilku dni. Jutro na pewno zacznę... Pzdr. Quote
agaciaaa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Witamy :) coś mi sie tu obiło o uszy, że będą małe akitki ;) już sie nie moge doczekać :loveu: http://img508.imageshack.us/img508/7049/dsc09039ani7.jpg :loveu: Fajna historyjka :lol: Quote
Recommended Posts