Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
A ceny basenji nie są jeszcze takie duże, ale np. buldożki francuskie to potrafią nawet 4000zł kosztowac[/quote]
Izabela, ja napisałam, że ceny basków zaczynają się od kwoty 2000-2500 zł. Górnej granicy nie określałam, bo... może byc bardzo wysoka...

[quote name='bety']Hejka!
To jeszcze ja się dorzucę z fotkami z Portoroz :lol:
Pzdr[/quote]
Bety - na Ciebie zawsze można liczyc! Dziękuję!!!

[quote name='Mudik']Łaaaaa Bety extra foty,pełen profesjonizm! Brawo!:multi::multi::multi::loveu::loveu:[/quote]
Tak, zgadza się. Mudik, a byłaś w FB u bety? Tam sa fotki z całej wyprawy do Portoroz i Umag. Warto zajrzec!
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mudik']Łaaaaa Bety extra foty,pełen profesjonizm! Brawo!:multi::multi::multi::loveu::loveu:[/quote]

Ciiiiiiiiiiiiiiiiii, bo mnie jeszcze przechwalicie :evil_lol:;) DZIĘKI :oops::oops:

[quote name='Asiaczek']Bety - na Ciebie zawsze można liczyc! Dziękuję!!![/quote]

Nie ma za co :lol:

Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']Wpadaj, kiedy chcesz, tylko wczesniej daj znać, co lubisz...:lol:
Pzdr.
kurczak, frytki ...ostatnio dużo pizzy jem :evil_lol::evil_lol: niedługo nie zmieszczę się w drzwiach :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Rozumiem, że teraz przestawisz się na sałatki, surówki...? To tez może byc dobre i smaczne...:lol:
Pzdr.
Jak ktoś zrobi mi dobrą to mogę się przestawić :evil_lol::evil_lol: ale musi być baardzo dobra,najlepiej żeby miała troszkę kurczaka takiego jak w kfc :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']Jak ktoś zrobi mi dobrą to mogę się przestawić :evil_lol::evil_lol: ale musi być baardzo dobra,najlepiej żeby miała troszkę kurczaka takiego jak w kfc :diabloti:

w mc donaldzie jest sałatka premium z kurczakiem ;) do tego sor winegret albo 1000 wysp :eviltong: do tego szklanka gratis:evil_lol:

Asiaczku, szkoda, że Was w Wawie na wystawie nie będzie:shake:

Posted

[quote name='Matusz']
w mc donaldzie jest sałatka premium z kurczakiem ;) do tego sor winegret albo 1000 wysp :eviltong: do tego szklanka gratis:evil_lol:

haha cwaniak :evil_lol::evil_lol: ja w macu ostatnio często jadam :diabloti:

Posted

[quote name='Matusz']

Może uda mi się w sobotę dotrzec na wystawe, ale nie obiecuję.
A Ty którego dnia będziesz? Jako prezenter czy towarzysko?
Pzdr.

Posted

[quote name='jamnicze']Jumaszka podbija świat :multi:

Jak spokojnie znosi to całe sędziowanie :p, pełne dostojeństwo :) http://img371.imageshack.us/img371/6619/portorozparumag015gy5.jpg

Po prostu wszystkie jotki są the best! :happy1:
Tak, Jumcia teraz odbija sobie pierwsze niepowodzenia, kiedy był prezentowany przez Inge lub Pauliusa. Ale jak ich skontaktowałam z Godą, to... przemiana dokonała się błyskawicznie!!! Taki to był cwaniak z niego: udac, że ani be ani me... Ale jak trafił w fachowe ręce, to... hohoho!!!:multi:

[quote name='Rinuś']haha cwaniak :evil_lol::evil_lol: ja w macu ostatnio często jadam :diabloti:
My trafiamy do McDonalda lub KFC gdy wracamy z wystaw na "coś ciepłego"... hihihi...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Może uda mi się w sobotę dotrzec na wystawe, ale nie obiecuję.
A Ty którego dnia będziesz? Jako prezenter czy towarzysko?
Pzdr.

no ja planuję jak dobrze pójdzie piątek i sobotę także, raczej towarzysko ;) ale kto wie, może ktoś będzie potrzebował pomocy ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak, Jumcia teraz odbija sobie pierwsze niepowodzenia, kiedy był prezentowany przez Inge lub Pauliusa. Ale jak ich skontaktowałam z Godą, to... przemiana dokonała się błyskawicznie!!! Taki to był cwaniak z niego: udac, że ani be ani me... Ale jak trafił w fachowe ręce, to... hohoho!!!:multi:Pzdr.[/quote]
to może możesz kogoś polecić w Gdańsku? Przydałyby mi sie korepetycje :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Jak ktoś zrobi mi dobrą to mogę się przestawić :evil_lol::evil_lol: ale musi być baardzo dobra,najlepiej żeby miała troszkę kurczaka takiego jak w kfc :diabloti:

[quote name='Matusz']

[quote name='Rinuś']haha cwaniak :evil_lol::evil_lol: ja w macu ostatnio często jadam :diabloti:
Tak, zapraszam do KFC, "nasza" firma jest bardziej na potrzeby klienta nastawiona niż MC :eviltong: Dodatkowo zestawy można powiększać o dodatkowe nóżki, skrzydełka, udka, żeberka... do wyboru, fryteczki. Dzisiaj mielismy awarie automatów do pepsi, to sobie radzimy i nalewamy z butelki :diabloti: Polecam sałatke Cesar powiększoną o dodatkową porcyjkę zingerka :P

Posted

[quote name='Savannah']Tak, zapraszam do KFC, "nasza" firma jest bardziej na potrzeby klienta nastawiona niż MC :eviltong: Dodatkowo zestawy można powiększać o dodatkowe nóżki, skrzydełka, udka, żeberka... do wyboru, fryteczki. Dzisiaj mielismy awarie automatów do pepsi, to sobie radzimy i nalewamy z butelki :diabloti: Polecam sałatke Cesar powiększoną o dodatkową porcyjkę zingerka :P

u "nas" też są zestawy powiększone o frytki lub sałatkę :P do tego cola duża :eviltong: no i szklanka coca coli gratis:lol: do wyboru 5 kolorów:p:diabloti: nam ostanio popsuły się maszyny do lodów i szejków:evil_lol:

Posted

[quote name='Mudik']Będą fotki maluszków:multi::multi::multi::multi: Czekam (nie) cierpliwie!
Fotki sa i to nie tylko maluchów...

[quote name='jamnicze']to może możesz kogoś polecić w Gdańsku? Przydałyby mi sie korepetycje :evil_lol:
W tej chwili nie potrafię nikogo wymienić, ale postaram się cos poustalać. Dam znać.

[quote name='Helga&Ares']ale cudne fotki widziałam na wsteczu:loveu:
Cieszę się, że fotki podpasowały.:multi:

[quote name='Savannah']Tak, zapraszam do KFC, "nasza" firma jest bardziej na potrzeby klienta nastawiona niż MC :eviltong: Dodatkowo zestawy można powiększać o dodatkowe nóżki, skrzydełka, udka, żeberka... do wyboru, fryteczki. Dzisiaj mielismy awarie automatów do pepsi, to sobie radzimy i nalewamy z butelki :diabloti: Polecam sałatke Cesar powiększoną o dodatkową porcyjkę zingerka :P
Ooooo, a kogo my tu widzimy - Savannah!!! Witamy zapracowaną Kobitkę!!!

[quote name='Matusz']u "nas" też są zestawy powiększone o frytki lub sałatkę :P do tego cola duża :eviltong: no i szklanka coca coli gratis:lol: do wyboru 5 kolorów:p:diabloti: nam ostanio popsuły się maszyny do lodów i szejków:evil_lol:
Ostatnio, jak wracaliśmy z Gorzowa, to w McDonaldzie maszyny do lodów pracowały tak, jakby wogóle nie chciały pracowac. Coś tam się pozacinało a ponieważ był upał, to i kolejki po lody porobiły się gigantyczne. A przecież lody (i to lepsze!) można spokojnie było kupić w znajdującym się obok auchan czy innym Realu...:cool3:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Ostatnio, jak wracaliśmy z Gorzowa, to w McDonaldzie maszyny do lodów pracowały tak, jakby wogóle nie chciały pracowac. Coś tam się pozacinało a ponieważ był upał, to i kolejki po lody porobiły się gigantyczne. A przecież lody (i to lepsze!) można spokojnie było kupić w znajdującym się obok auchan czy innym Realu...:cool3:
Pzdr.

ale w mc lody są wyjątkowo smaczne :eviltong::cool1: