Asiaczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 I kilka ostatnich fotek Erci. Trochę te ostatnie fotki sa monotematyczne. Ale to z założenia miała byc sesja zdjęciowa, to i była sesja zdjęciowa... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 To cena całkiem, całkiem A trudne są w utrzymaniu basenji? Dobrze dogadują się z innymi psami, dziecmi, itp.? Quote
DuDziaczek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Asiaczku fajne fotencje ale mam nadzieje ze po przyjezdzie zobacze jakies fotki z zabaw :loveu: Jutro wyjezdzam i nie wiem czy zdaze sie pozegnac pozniej więc... :calus: szczescia Wam zycze :loveu::bigok: Quote
jamnicze Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Asiaczek napisał(a):I specjalnie dla Jamnicze - fotki Erki. Pzdr. Dziękuję Asiaczku :loveu: DuDziaczek napisał(a):Asiaczku fajne fotencje ale mam nadzieje ze po przyjezdzie zobacze jakies fotki z zabaw :loveu: Ja też czekam ;) Quote
Asiaczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Izabela124. napisał(a):To cena całkiem, całkiem A trudne są w utrzymaniu basenji? Dobrze dogadują się z innymi psami, dziecmi, itp.? Z innymi psami, dziećmi, kotami - OK. Ale: samczyki są zdecydowanie ostrzejsze w charakterze i nie zawsze i nie każde psy im odpowiadaja... jak w zyciu. Z dziećmi - OK. Jednak na początku każdy kontakt małego/dorosłego basenji powinien byc pod kontrolą osób dorosłych. Z kotami - moje baski domowe koty traktują tak, jakby kotów wogóle nie było. Czasami wieczorową porą trochę pogonią je po domu, ale jak dogonią, to nie bardzo wiedzą, co z tym fantem zrobić... i mają naprawde głupie miny... Natomiast obce czyli podwórzowe koty powinny miec się na baczności. DuDziaczek napisał(a):Asiaczku fajne fotencje ale mam nadzieje ze po przyjezdzie zobacze jakies fotki z zabaw :loveu: Jutro wyjezdzam i nie wiem czy zdaze sie pozegnac pozniej więc... :calus: szczescia Wam zycze :loveu::bigok: O, a gdzie Ty wyjeżdżasz? Czy to juz wakacyjne podróże? Co do zabawowych fotek - to nie obiecuję. Najprędzej będą wystawowe, bo w następny weekend - wystawa w Luksemburgu. Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No na pewno w przyszłości będe miałą baska, rudaska :) Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Miło to słyszeć!:lol: Pzdr.To kolejna rasa, w której się zakochałam:cool3: Ale moim największym marzeniem to szetland (owczarek szetlandzki);) Quote
DuDziaczek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Asiaczek napisał(a): O, a gdzie Ty wyjeżdżasz? Czy to juz wakacyjne podróże? Nie daleko to nie jest ;) Do Sielpi kawaleczek od Kielc tylko :lol: Ale fajne domki;) i co najwazniejsze z psem i wracamy 1 lipca wiec to nie te fale upałow :loveu: miejmy nadzieje ze nie bedize padalo :diabloti: Aj moja ukochana to DN i baski wlasnie sie zakochlam po wystawie na ktorej je zobaczylam z Asiaczkiem :loveu: Tyllko ta cena... :placz: Moze kiedys jak bede dobrze zarabiac bedize mnie stać.... :roll: Quote
jamnicze Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 panienkabubu napisał(a):Asiu, bo ja się już pogubiłam :cool3: Erka, to siostra Sajduni tak? Z tegorocznego miotu? I ona została u Ciebie? :cool3: Asiaczek napisał(a):Tak, Erka (LOVE IS IN THE AIR AsiaczekFCI) to siostra Sajduni (LOVE IN ON MY SIDE AsiaczekFCI). Erka - jest u mnie. Sajdunia - u jamnicze.:lol: A Kenio, to ich starszy brat :loveu: (po tych samych rodzicach, czyli Felce i Wazirku :loveu::loveu:) Quote
Helga&Ares Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 http://img403.imageshack.us/img403/6003/resizeofimg4410kj5.jpg Felcia:loveu: taka dostojna dama z niej:loveu: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Izabela124.']To kolejna rasa, w której się zakochałam:cool3: Ale moim największym marzeniem to szetland (owczarek szetlandzki);) wiem, przecież na Twoim FB jestem codziennie!:lol: [quote name='DuDziaczek']Nie daleko to nie jest ;) Do Sielpi kawaleczek od Kielc tylko :lol: Ale fajne domki;) i co najwazniejsze z psem i wracamy 1 lipca wiec to nie te fale upałow :loveu: miejmy nadzieje ze nie bedize padalo Aj moja ukochana to DN i baski wlasnie sie zakochlam po wystawie na ktorej je zobaczylam z Asiaczkiem :loveu: Tyllko ta cena... :placz: Moze kiedys jak bede dobrze zarabiac bedize mnie stać.... :roll: No to zyczę pięknej pogody i cudownego wypoczynku! A jak już się zdecydujesz na baska - daj znać. Będziemy myśleć, co dalej.:lol: [quote name='jamnicze']A Kenio, to ich starszy brat :loveu: (po tych samych rodzicach, czyli Felce i Wazirku :loveu::loveu:) O, bonus za dobrą pamięć! Brawo jamnicze!!!:lol: Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 To jak ja też się zdecyduje na baska to również się odezwę:razz: Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Czekam na sygnał!:lol: Pzdr. To troszeczkę poczekasz:eviltong::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Na razie nie przewiduję zamknięcia hodowli... poczekam...:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Asiaczek'] O, bonus za dobrą pamięć! Brawo jamnicze!!!:lol: Pzdr. Jakże mogłabym zapomnieć skoro w pierwszym planie był szczeniak właśnie z tego miotu :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Tak, tak, zgadza się! No, ale chciałaś wystawowego maluszka, a wtedy urodziły się "trindle", prawda?;) Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 To była niezła zmyłka :evil_lol::eviltong: , ale ja zawsze twierdze, że niema tego złego, bo dzięki temu Krzysiek mógł kupić sobie lustrzankę (znaczy się prezent ode mnie :)) i teraz saidi ma więcej i ładniejszych zdjęć :lol: Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Na razie nie przewiduję zamknięcia hodowli... poczekam...:lol: Pzdr.hihi to super:lol::multi: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Racja! fotki są super! A przeczytałaś moją prośbę a propos fotek? Nie ukrywam, że bardzo mi na tym zależy. Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Racja! fotki są super! A przeczytałaś moją prośbę a propos fotek? Nie ukrywam, że bardzo mi na tym zależy. Pzdr. To do mnie? Nie widziałam prośby, wysłałaś na maila? Zdjęcia oczywiście podeślę, zresztą zawsze możesz sie poczęstować tymi z DGM ;). Wysłać Ci na maila? W jakim rozmiarze? Quote
Asiaczek Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Pierwszy raz - wysłałam maila. A teraz napisałam w Twoim FB. fotki moga być w rozmiarze jak na DGM. CD, oczywiście, bedzie do zwrotu. Pzdr. Quote
Savannah Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Asiaczku dziękuje za fotki wystawowe z Bańskiej, ze mna... :) co prawda na niektórych mam takie miny, że jak oszołom wyglądam, no ale przeżyje :lol: Quote
Recommended Posts