Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczku fajne fotencje ale mam nadzieje ze po przyjezdzie zobacze jakies fotki z zabaw :loveu:
Jutro wyjezdzam i nie wiem czy zdaze sie pozegnac pozniej więc...

:calus: szczescia Wam zycze :loveu::bigok:

Posted

Asiaczek napisał(a):
I specjalnie dla Jamnicze - fotki Erki. Pzdr.

Dziękuję Asiaczku :loveu:
DuDziaczek napisał(a):
Asiaczku fajne fotencje ale mam nadzieje ze po przyjezdzie zobacze jakies fotki z zabaw :loveu:

Ja też czekam ;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
To cena całkiem, całkiem
A trudne są w utrzymaniu basenji? Dobrze dogadują się z innymi psami, dziecmi, itp.?

Z innymi psami, dziećmi, kotami - OK.
Ale: samczyki są zdecydowanie ostrzejsze w charakterze i nie zawsze i nie każde psy im odpowiadaja... jak w zyciu.
Z dziećmi - OK. Jednak na początku każdy kontakt małego/dorosłego basenji powinien byc pod kontrolą osób dorosłych.
Z kotami - moje baski domowe koty traktują tak, jakby kotów wogóle nie było. Czasami wieczorową porą trochę pogonią je po domu, ale jak dogonią, to nie bardzo wiedzą, co z tym fantem zrobić... i mają naprawde głupie miny... Natomiast obce czyli podwórzowe koty powinny miec się na baczności.

DuDziaczek napisał(a):
Jutro wyjezdzam i nie wiem czy zdaze sie pozegnac pozniej więc...

:calus: szczescia Wam zycze :loveu::bigok:

O, a gdzie Ty wyjeżdżasz? Czy to juz wakacyjne podróże?

Co do zabawowych fotek - to nie obiecuję. Najprędzej będą wystawowe, bo w następny weekend - wystawa w Luksemburgu.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

O, a gdzie Ty wyjeżdżasz? Czy to juz wakacyjne podróże?

Nie daleko to nie jest ;) Do Sielpi kawaleczek od Kielc tylko :lol: Ale fajne domki;) i co najwazniejsze z psem i wracamy 1 lipca wiec to nie te fale upałow :loveu:

miejmy nadzieje ze nie bedize padalo :diabloti:

Aj moja ukochana to DN i baski wlasnie sie zakochlam po wystawie na ktorej je zobaczylam z Asiaczkiem :loveu:
Tyllko ta cena... :placz: Moze kiedys jak bede dobrze zarabiac bedize mnie stać.... :roll:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Asiu, bo ja się już pogubiłam :cool3:
Erka, to siostra Sajduni tak? Z tegorocznego miotu? I ona została u Ciebie? :cool3:

Asiaczek napisał(a):
Tak, Erka (LOVE IS IN THE AIR AsiaczekFCI) to siostra Sajduni (LOVE IN ON MY SIDE AsiaczekFCI).
Erka - jest u mnie.
Sajdunia - u jamnicze.:lol:

A Kenio, to ich starszy brat :loveu: (po tych samych rodzicach, czyli Felce i Wazirku :loveu::loveu:)

Posted

[quote name='Izabela124.']To kolejna rasa, w której się zakochałam:cool3: Ale moim największym marzeniem to szetland (owczarek szetlandzki);)
wiem, przecież na Twoim FB jestem codziennie!:lol:

[quote name='DuDziaczek']Nie daleko to nie jest ;) Do Sielpi kawaleczek od Kielc tylko :lol: Ale fajne domki;) i co najwazniejsze z psem i wracamy 1 lipca wiec to nie te fale upałow :loveu:

miejmy nadzieje ze nie bedize padalo

Aj moja ukochana to DN i baski wlasnie sie zakochlam po wystawie na ktorej je zobaczylam z Asiaczkiem :loveu:
Tyllko ta cena... :placz: Moze kiedys jak bede dobrze zarabiac bedize mnie stać.... :roll:
No to zyczę pięknej pogody i cudownego wypoczynku!
A jak już się zdecydujesz na baska - daj znać. Będziemy myśleć, co dalej.:lol:

[quote name='jamnicze']A Kenio, to ich starszy brat :loveu: (po tych samych rodzicach, czyli Felce i Wazirku :loveu::loveu:)
O, bonus za dobrą pamięć! Brawo jamnicze!!!:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
O, bonus za dobrą pamięć! Brawo jamnicze!!!:lol:
Pzdr.
Jakże mogłabym zapomnieć skoro w pierwszym planie był szczeniak właśnie z tego miotu :cool3:

Posted

To była niezła zmyłka :evil_lol::eviltong: , ale ja zawsze twierdze, że niema tego złego, bo dzięki temu Krzysiek mógł kupić sobie lustrzankę (znaczy się prezent ode mnie :)) i teraz saidi ma więcej i ładniejszych zdjęć :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Racja! fotki są super!
A przeczytałaś moją prośbę a propos fotek? Nie ukrywam, że bardzo mi na tym zależy.
Pzdr.

To do mnie? Nie widziałam prośby, wysłałaś na maila?
Zdjęcia oczywiście podeślę, zresztą zawsze możesz sie poczęstować tymi z DGM ;). Wysłać Ci na maila? W jakim rozmiarze?