kaskaSz Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ale fajne macie tam tereny do pobiegania. Te fotki przedstawiające picie z czyjejś miski mnie powaliły :evil_lol: Zakazane i nie swoje najlepiej smakuje hihi. Pozdrawiamy. Quote
jamnicze Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Jaką Żelcia ma linię :) http://img104.imageshack.us/img104/9807/resizeofimg4846sp1.jpg :loveu: http://img241.imageshack.us/img241/2035/resizeofimg4855axv2.jpg :loveu: Quote
panienkabubu Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Asiaczku mieszkasz przy Polach Mokotowskich? :cool3: Cholipka, a ja w weekend byłam w Warszawie :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='hanacek']Kosice -tiez SKJ ;) O, dzięki, Hanacku! To wazna informacja. [quote name='Matusz']czyje to te zaprzyjaźnione ręce ?:razz: a zdjęcie superowe, dawno takich nie było :loveu: w sensie, że ze spacerów :) Młode Panny, które może (podkreślam może) niedługo stana się Właścicielkami Rudego Baska... [quote name='kaskaSz']Ale fajne macie tam tereny do pobiegania. Te fotki przedstawiające picie z czyjejś miski mnie powaliły :evil_lol: Zakazane i nie swoje najlepiej smakuje hihi. Pozdrawiamy. Pola Mokotowskie sa super! Ale w niedzielę ppłd. było tam za dużo ludzi (jak na mój gust...) [quote name='panienkabubu']Asiaczku mieszkasz przy Polach Mokotowskich? :cool3: Cholipka, a ja w weekend byłam w Warszawie :cool3: NO, niedaleko w kazdym badź razie. A cóz Ty robiłaś w W-wie...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='jamnicze'] :loveu: http://img241.imageshack.us/img241/2035/resizeofimg4855axv2.jpg :loveu: No i jak wypadło porównanie z Sajdunią? Pzdr. Quote
Mudik Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Nie wiedziałam Asiu,że tam bywasz musimy się tam kiedys umówić,pojechałabym z moimi chłopakami. A zdjęcia piękne jak zawsze:lol::lol: Quote
Asiaczek Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Mudik napisał(a):Nie wiedziałam Asiu,że tam bywasz musimy się tam kiedys umówić,pojechałabym z moimi chłopakami. A zdjęcia piękne jak zawsze:lol::lol: Na PM bywam od czasu do czasu, głównie w weekendy... No, chyba, że akurat mam wolne, to i w tygodniu trafi sie.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Witaj Wcześnie Wstana Girlasko!:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 nareszcie spacerkowe fotaski:multi::multi::multi:....kradzieje wody ;) the best a ja zapomniałam ze wystawa w Raciborzu ...grrrrr...toż to kawałeczek był tylko ...a porobiłabym fotaski :cool1: Quote
Asiaczek Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Oj, Alicja - gapiszonek z Ciebie! A Mila miałaby super fotki...:lol: (podejrzewam, że nie ma ani jednej z Raciborza...). Pzdr. Quote
Alicja Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Asiaczek']Oj, Alicja - gapiszonek z Ciebie! A Mila miałaby super fotki...:lol: (podejrzewam, że nie ma ani jednej z Raciborza...). Pzdr. pomieszały się mi dni ...myślałam , ze to za tydzień :cool1:.... jeszcze wczoraj wrabiałam znajomego aby się ze mną przejechali z córcią pokazać wystawę :roll::oops:...muszę ich wrobić na inną :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Byłam na weekendzie relaksacyjnym u siostry :cool3: Jej okolice to Służewiec, tzn. dokładniej - Tory Wyścigowe;) Quote
Asiaczek Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Alicja']pomieszały się mi dni ...myślałam , ze to za tydzień :cool1:.... jeszcze wczoraj wrabiałam znajomego aby się ze mną przejechali z córcią pokazać wystawę :roll::oops:...muszę ich wrobić na inną :evil_lol: Wrabiaj, wrabiaj! Może gdzieś się trafimy... [quote name='panienkabubu']Byłam na weekendzie relaksacyjnym u siostry :cool3: Jej okolice to Służewiec, tzn. dokładniej - Tory Wyścigowe;) Ło matko! Ja mieszkam 3-4 przystanki od Torów Wyścigów Konnych!!! Jak mogłaś mi to zrobić!:placz: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Cholipka nie pomysłałam:hmmmm: No to następnym razem :loveu: Siostra jeszcze długo tam pomieszka:cool3: Zaraz się okaże, że na spacery chodzicie w to samo miejsce, co Major i mój Szwagier:cool3: Quote
hanacek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Asiaczek']Oj, Alicja - gapiszonek z Ciebie! A Mila miałaby super fotki...:lol: (podejrzewam, że nie ma ani jednej z Raciborza...). Pzdr. Fota juz wstawiala do topika wystawe ;) Quote
jamnicze Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Asiaczek napisał(a):No i jak wypadło porównanie z Sajdunią? Pzdr. Obie śliczne :loveu:. Saidi ma więcej brązu na jednej łapce, a Erka na przedpiersiu :p. Fajnie byłoby je razem zobaczyć. A co tam słychać u Andżaro? Widziałaś go może niedawno? Quote
bety Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Cześć dogomaniacka ferajno!!!!!!! :evil_lol: Ja se właśnie do domciu dotarłam i mam wieści z Portoroz (2 x CACIB) - wystąpił tam asiaczkowy JUMA MONGO Asiaczek i z tego co się zorientowałam to zgarnął w oba dni BOB-a. Z tą orientacją co kto dostał to czasem były kłopoty bo nie dawali żadnych medali itp. tylko takie kartoniki w odpowiednim kolorze i wydaje mi się, że JUMA wziął cały komplet kartoników. :lol: Rudasek był samiusieńki i robił za całą stawkę w oba dni :cool3: Była jeszcze w sobotę trzecia CACIB-ówka w Umagu (nocna) ale nie mam z niej katalogu i nie wiem czy JUMA też tam był. Wogóle w tym Umagu to badziewie a nie wystawa :p Fotki JUMY z Portoroz będą ale troszeczkę później. :lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='panienkabubu']Cholipka nie pomysłałam:hmmmm: No to następnym razem :loveu: Siostra jeszcze długo tam pomieszka:cool3: Zaraz się okaże, że na spacery chodzicie w to samo miejsce, co Major i mój Szwagier:cool3: Hahaha, no właśnie...:evil_lol: [quote name='hanacek']Fota juz wstawiala do topika wystawe ;) Zaraz tam zajrzę! [quote name='jamnicze']Obie śliczne :loveu:. Saidi ma więcej brązu na jednej łapce, a Erka na przedpiersiu :p. Fajnie byłoby je razem zobaczyć. A co tam słychać u Andżaro? Widziałaś go może niedawno? Niestety, nie widziałam Anjaro... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='bety']Cześć dogomaniacka ferajno!!!!!!! :evil_lol: Ja se właśnie do domciu dotarłam i mam wieści z Portoroz (2 x CACIB) - wystąpił tam asiaczkowy JUMA MONGO Asiaczek i z tego co się zorientowałam to zgarnął w oba dni BOB-a. Z tą orientacją co kto dostał to czasem były kłopoty bo nie dawali żadnych medali itp. tylko takie kartoniki w odpowiednim kolorze i wydaje mi się, że JUMA wziął cały komplet kartoników. :lol: Rudasek był samiusieńki i robił za całą stawkę w oba dni :cool3: Była jeszcze w sobotę trzecia CACIB-ówka w Umagu (nocna) ale nie mam z niej katalogu i nie wiem czy JUMA też tam był. Wogóle w tym Umagu to badziewie a nie wystawa :p Fotki JUMY z Portoroz będą ale troszeczkę później. :lol: Pzdr Bety, Kochana, pamiętałaś o nas!!! Super! Ja sobie poczekam na fotki..., może wczesniej Inga się odezwie...? I gdzie to Asiaczki zagnało...?:crazyeye: Pzdr. Quote
bety Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Asiaczek napisał(a):Bety, Kochana, pamiętałaś o nas!!! Super! Ja sobie poczekam na fotki..., może wczesniej Inga się odezwie...? I gdzie to Asiaczki zagnało...?:crazyeye: Pzdr. Oczywiście, że pamiętałam - jakże by mogło być inaczej :lol: Hi, hi też się dziwiłam, że asiaczkowy basek-bobasek tak daleko się zapuścił. :lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Jumcia to juz nie jest basek -bobasek, lecz basek-babasek! Jedna literka, a jakaz różnica,prawda? Wysłałam do Ingi maila, ale na razie cisza. Może jeszcze nie dojechali...? Pzdr. Quote
bety Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Asiaczek']Jumcia to juz nie jest basek -bobasek, lecz basek-babasek! Jedna literka, a jakaz różnica,prawda? Wysłałam do Ingi maila, ale na razie cisza. Może jeszcze nie dojechali...? Pzdr. No niby jest różnica, ale basek-bobasek to tak uroczo brzmi - hi hi. Mogli nie dojechać bo na autostradach i innych drogach to dziwne rzeczy po drodze widziałyśmy wracając, a może zrobili sobie wakacje nad Adriatykiem? Pzdr Quote
Recommended Posts