Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bGirl']

nie moglo być inaczej kochana

[quote name='sylrwia']Gratulacje Asiu :)

[quote name='agaciaaa']Gratulacje :)

http://img507.imageshack.us/img507/911/resizeofimg4768add9.jpg świetna fotka :loveu:

Te z drogi też bardzo fajne, lubie takie :)

[quote name='Matusz']Gratulacje tytułu Baltic Champion :multi::loveu::multi:

[quote name='DuDziaczek']Gratulujemy! :lol:
Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki - dla każdego po jednym!:loveu:
Pzdr.

Posted

Jeszcze raz dziękuję za gratki. Felka jest bardzo ucieszona,bo za każdy Wasz post dostaje nieduże psie ciasteczko...:lol:

Zmykam teraz na spacerek na PM. Wezmę ze sobą Wazirka, Żelcię i Ercię. No i aparat...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

No i Asiu sędzina Zasada się nie popisała :shake:.
Zajęliśmy 2 lokatę, przegraliśmy z psem który cały czas miał opuszczony ogon, nie chciał sprawdzić sobie jąder, pokazać zębów :shake:. I ten oto pies wygrał rasę :crazyeye::roll:. Dla niej nie liczy się nic (przynajmniej w mojej rasie) tylko to czy pies jest wystarczająco krótki. Dziękuję za takie sędziowanie. Nigdy więcej chyba nawet z moimi przyszłymi psami :shake:.

Posted

[quote name='Błyskotka']No i Asiu sędzina Zasada się nie popisała :shake:.
Zajęliśmy 2 lokatę, przegraliśmy z psem który cały czas miał opuszczony ogon, nie chciał sprawdzić sobie jąder, pokazać zębów :shake:. I ten oto pies wygrał rasę :crazyeye::roll:. Dla niej nie liczy się nic (przynajmniej w mojej rasie) tylko to czy pies jest wystarczająco krótki. Dziękuję za takie sędziowanie. Nigdy więcej chyba nawet z moimi przyszłymi psami :shake:.
Mnie tiez niechodzilo do glowy - :shake::shake::shake:

Posted

panienakabubu aby mieć Baltic Champion musisz mieć championat Litwy, Łotwy i Estonii i to daje Baltic Championat

Asiaczku przepraszam, ze zaśmiecę Twoją galerię ale mam pytanie nie wiesz kto jedzie do Brna w sobotę 28.06 i mógłby mnie z psem wziąć za dorzucienie się do kosztów, miałam mieć transport ale dziś dowiedziałam się, że nici z tego. :-(

Posted

[quote name='Błyskotka']No i Asiu sędzina Zasada się nie popisała .
Zajęliśmy 2 lokatę, przegraliśmy z psem który cały czas miał opuszczony ogon, nie chciał sprawdzić sobie jąder, pokazać zębów . I ten oto pies wygrał rasę . Dla niej nie liczy się nic (przynajmniej w mojej rasie) tylko to czy pies jest wystarczająco krótki. Dziękuję za takie sędziowanie. Nigdy więcej chyba nawet z moimi przyszłymi psami .
Hmmmm, ciekawe....

[quote name='hanacek']Mnie tiez niechodzilo do glowy -
Witaj, Hanacku! Cieszę się, że do nas zajrzałaś!

[quote name='bonita']Gratulki Asiaczki

U Was zawsze się dzieje coś fajnego

Pozdrawiam Was serdecznie i Życzę dalszych Wielkich sukcesów
Witaj, Przywrócona do Życia, Bonito!:lol:

[quote name='Klaudia :-)']Gratulacje
Dzieki!

[quote name='panienkabubu']Asiu - a jak zdobywa się tytuł Baltic Champion?:loveu:
Gratulacje
Sylrwia już Ci odpowiedziała.
Dodam jeszcze, że za taki tytuł trzeba zapłacić 20-25 Euro (nie pamiętam). Na stronie Estonii jest wszystko podane.

[quote name='sylrwia']
Asiaczku przepraszam, ze zaśmiecę Twoją galerię ale mam pytanie nie wiesz kto jedzie do Brna w sobotę 28.06 i mógłby mnie z psem wziąć za dorzucienie się do kosztów, miałam mieć transport ale dziś dowiedziałam się, że nici z tego.
Nie mam pojęcia; a na topiku Brna byłaś? Może tam zasygnalizuj swój problem i może coś się trafi. Czesto w ostatniej chwili ludzie rezygnują... Próbuj...

[quote name='Alicja']
http://img174.imageshack.us/img174/6426/resizeofimg4835fy9.jpg

przejrzałam wsie fotaski z zaległości

Witaj, Alicjo!
Pzdr.