Asiaczek Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Cd. Zdjęcie nieostre, wiem, ale chciałam Wam pokazac, z jakim rozmachem budują autostrady na Słowacji... efekt końcowy budowy./.. Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Asiaczek napisał(a):Raczej wpatrzona w Pańcię...:cool1: Pzdr. Wpatrzona w pancie a pancia domna :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Oj, tak! Żelcia pięknie pokazała się na wystawie, a na BOG została wybrana do pierwszej piątki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Wraz z piątkową pocztą taka oto ciekawa przesyłka przyszła na nasz adres: Felka - dzielna dziewczynka! :loveu::loveu::loveu:To nasz pierwszy taki tytuł! Pzdr. Quote
agaciaaa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Gratulacje :) http://img507.imageshack.us/img507/911/resizeofimg4768add9.jpg świetna fotka :loveu: Te z drogi też bardzo fajne, lubie takie :) Quote
Matusz Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Gratulacje tytułu Baltic Champion :multi::loveu::multi: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='bGirl']nie moglo być inaczej kochana [quote name='sylrwia']Gratulacje Asiu :) [quote name='agaciaaa']Gratulacje :) http://img507.imageshack.us/img507/911/resizeofimg4768add9.jpg świetna fotka :loveu: Te z drogi też bardzo fajne, lubie takie :) [quote name='Matusz']Gratulacje tytułu Baltic Champion :multi::loveu::multi: [quote name='DuDziaczek']Gratulujemy! :lol: Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki - dla każdego po jednym!:loveu: Pzdr. Quote
Jupi Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 śliczne to cuś:loveu: G R A T U L A C J E :cool2::laola: Quote
Jupi Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Jupi']śliczne to cuś:loveu: G R A T U L A C J E :cool2::laola: http://img507.imageshack.us/img507/911/resizeofimg4768add9.jpg cudowna:loveu:całusek w nochalek a może baska sobie kupię;)asiaczku reflektujesz raty:eviltong::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Jupi']http://img507.imageshack.us/img507/911/resizeofimg4768add9.jpg cudowna:loveu:całusek w nochalek a może baska sobie kupię;)asiaczku reflektujesz raty:eviltong::evil_lol: Hahaha, najpierw kup tego devona czy innego koszmarka:loveu:, a potem bedziemy dyskutowac o baskach! I więcej nie będę powtarzać - bierz Fiji, no ewent. Corneliusa! Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Witanko Ale fajne widoczki No i gratulacje Quote
kaskaSz Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jakie cudne widoki z trasy :crazyeye: Gratuluje wygranej i tytułu Baltic Champion :loveu: Pozdrowionka! Quote
Asiaczek Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Jeszcze raz dziękuję za gratki. Felka jest bardzo ucieszona,bo za każdy Wasz post dostaje nieduże psie ciasteczko...:lol: Zmykam teraz na spacerek na PM. Wezmę ze sobą Wazirka, Żelcię i Ercię. No i aparat...:evil_lol: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No i Asiu sędzina Zasada się nie popisała :shake:. Zajęliśmy 2 lokatę, przegraliśmy z psem który cały czas miał opuszczony ogon, nie chciał sprawdzić sobie jąder, pokazać zębów :shake:. I ten oto pies wygrał rasę :crazyeye::roll:. Dla niej nie liczy się nic (przynajmniej w mojej rasie) tylko to czy pies jest wystarczająco krótki. Dziękuję za takie sędziowanie. Nigdy więcej chyba nawet z moimi przyszłymi psami :shake:. Quote
hanacek Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Błyskotka']No i Asiu sędzina Zasada się nie popisała :shake:. Zajęliśmy 2 lokatę, przegraliśmy z psem który cały czas miał opuszczony ogon, nie chciał sprawdzić sobie jąder, pokazać zębów :shake:. I ten oto pies wygrał rasę :crazyeye::roll:. Dla niej nie liczy się nic (przynajmniej w mojej rasie) tylko to czy pies jest wystarczająco krótki. Dziękuję za takie sędziowanie. Nigdy więcej chyba nawet z moimi przyszłymi psami :shake:. Mnie tiez niechodzilo do glowy - :shake::shake::shake: Quote
bonita Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Gratulki Asiaczki :multi: U Was zawsze się dzieje coś fajnego :loveu: Pozdrawiam Was serdecznie i Życzę dalszych Wielkich sukcesów :) Quote
panienkabubu Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Asiu - a jak zdobywa się tytuł Baltic Champion?:loveu: Gratulacje:) Quote
sylrwia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 panienakabubu aby mieć Baltic Champion musisz mieć championat Litwy, Łotwy i Estonii i to daje Baltic Championat Asiaczku przepraszam, ze zaśmiecę Twoją galerię ale mam pytanie nie wiesz kto jedzie do Brna w sobotę 28.06 i mógłby mnie z psem wziąć za dorzucienie się do kosztów, miałam mieć transport ale dziś dowiedziałam się, że nici z tego. :-( Quote
Alicja Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 :multi::multi::multi::loveu::loveu: http://img174.imageshack.us/img174/6426/resizeofimg4835fy9.jpg :Rose: przejrzałam wsie fotaski z zaległości :multi: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Błyskotka']No i Asiu sędzina Zasada się nie popisała . Zajęliśmy 2 lokatę, przegraliśmy z psem który cały czas miał opuszczony ogon, nie chciał sprawdzić sobie jąder, pokazać zębów . I ten oto pies wygrał rasę . Dla niej nie liczy się nic (przynajmniej w mojej rasie) tylko to czy pies jest wystarczająco krótki. Dziękuję za takie sędziowanie. Nigdy więcej chyba nawet z moimi przyszłymi psami . Hmmmm, ciekawe.... [quote name='hanacek']Mnie tiez niechodzilo do glowy - Witaj, Hanacku! Cieszę się, że do nas zajrzałaś! [quote name='bonita']Gratulki Asiaczki U Was zawsze się dzieje coś fajnego Pozdrawiam Was serdecznie i Życzę dalszych Wielkich sukcesów Witaj, Przywrócona do Życia, Bonito!:lol: [quote name='Klaudia :-)']Gratulacje Dzieki! [quote name='panienkabubu']Asiu - a jak zdobywa się tytuł Baltic Champion?:loveu: Gratulacje Sylrwia już Ci odpowiedziała. Dodam jeszcze, że za taki tytuł trzeba zapłacić 20-25 Euro (nie pamiętam). Na stronie Estonii jest wszystko podane. [quote name='sylrwia'] Asiaczku przepraszam, ze zaśmiecę Twoją galerię ale mam pytanie nie wiesz kto jedzie do Brna w sobotę 28.06 i mógłby mnie z psem wziąć za dorzucienie się do kosztów, miałam mieć transport ale dziś dowiedziałam się, że nici z tego. Nie mam pojęcia; a na topiku Brna byłaś? Może tam zasygnalizuj swój problem i może coś się trafi. Czesto w ostatniej chwili ludzie rezygnują... Próbuj... [quote name='Alicja'] http://img174.imageshack.us/img174/6426/resizeofimg4835fy9.jpg przejrzałam wsie fotaski z zaległości Witaj, Alicjo! Pzdr. Quote
Recommended Posts