Savannah Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Tak. Włocławek; może uda sie tam rozpocząć Młodzieżowy Championat Polski dla maluchów. Może i Agabasek pojedzie? Rozmowy trwaja... pzdr. A z maluchami nie będzie trzeba pomóc przy porównaniu o NJwR?:razz:;) Trzymam kciuki za pomyślne wyniki rozmów z Agabass;) Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Pewnie tak. Już zapisuję się w kolejkę do Ciebie. Jest jeszcze wolne miejsce? Zdążysz uporać się ze swoja rasą? pzdr. Quote
Savannah Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Pewnie tak. Już zapisuję się w kolejkę do Ciebie. Jest jeszcze wolne miejsce? Zdążysz uporać się ze swoja rasą? pzdr. Asiaczku jestesmy na tym samym ringu u jednej sędziny:razz: nie powinno byc problemów prawda?;) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Prawda, dobrze prawisz. Masz PW. pzdr. Quote
agabass Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 ach te moje wiewiórki śliczniaste bravo :multi: :multi: :multi: Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Ja już raz mówiłam ale się powtórzę! [CENTER]:multi: :multi: :multi: :multi: Brawo Asiaczku :multi: :multi: :multi: :multi: [/CENTER] Quote
Savannah Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Asiaczek napisał(a):Prawda, dobrze prawisz. Masz PW. pzdr. już napisałam aż 2 w odpowiedzi;) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 jo-jo napisał(a):Ja już raz mówiłam ale się powtórzę! :multi: :multi: :multi: :multi: Brawo Asiaczku :multi: :multi: :multi: :multi: Dzięki! :buzi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Już przeczytane i odpowiedziane. Teraz ja czekam na info. pzdr. Quote
Savannah Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Asiaczek napisał(a):Już przeczytane i odpowiedziane. Teraz ja czekam na info. pzdr. Odpowiedziane :) również czekam na więcej info. Maila dostałyśmy obie. dziękujemy! Quote
Asiaczek Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Jestem b.ciekawa, co z tego wszystkiego wyniknie (to moja prywatna uwaga dla Savannah; sorki za prywatę!). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 To, co bylo z Kalinka - wstawiłam. Niestety, w Kalinku nie było Tomka i stąd tak mało... Ale za półtora tygodnia mamy Wilno i tam już Tomek podziała. Już moja w tym głowa! A w najbliższą niedzielę - jak dobrze pójdzie - spacerek na Fortach. Ciekawa jestem, ile basków tam się zjawi... Pzdr. Quote
Savannah Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Asiaczek napisał(a):Jestem b.ciekawa, co z tego wszystkiego wyniknie (to moja prywatna uwaga dla Savannah; sorki za prywatę!). Pzdr. Ok. Rozumiem:razz:. Też jestem ciekawa co dalej z tą sprawą się potoczy. Quote
Savannah Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Asiaczek napisał(a):To, co bylo z Kalinka - wstawiłam. Niestety, w Kalinku nie było Tomka i stąd tak mało... Ale za półtora tygodnia mamy Wilno i tam już Tomek podziała. Już moja w tym głowa! A w najbliższą niedzielę - jak dobrze pójdzie - spacerek na Fortach. Ciekawa jestem, ile basków tam się zjawi... Pzdr. Kurcze też bym chciała taki spacerek. Teraz te wakacje to mam ochotę na taki spacerek, zwlaszcza rasy która lubie a jeszo jej nie mam:razz: Chciałabym się udac do Wawy chocby po to by zobaczyc Asiaczki (swoją drogą dawno się nie widzieliśmy nie:razz:) i nawet jestem skłonna jechac sobie do Warszawy...tylko to nie takie proste. No i jakies foty by się porobiło:razz: No ale narazie wystawa w Chojnicach.. Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Asiaczek napisał(a):To, co bylo z Kalinka - wstawiłam. Niestety, w Kalinku nie było Tomka i stąd tak mało... Ale za półtora tygodnia mamy Wilno i tam już Tomek podziała. Już moja w tym głowa! A w najbliższą niedzielę - jak dobrze pójdzie - spacerek na Fortach. Ciekawa jestem, ile basków tam się zjawi... Pzdr.:oops:no to ja znów pomyliłam terminy wystaw i myślałam że jeszcze cosik będzie ....no nic cierpliwie zaczekam na Baski -bobaski;) Quote
Savannah Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Asiaczek'] Asiaczku wiesz co to za SH na 3 miejscu? Quote
donya Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Asiaczek - mam zdjęcia basków z Szombathely - były całe 4 sztuki - 3 psy i 1 suczka w championach. Jesteś zainteresowana :roll: :lol: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Savannah napisał(a):Asiaczku wiesz co to za SH na 3 miejscu? Postaram się dowiedzieć/ustalić. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 donya napisał(a):Asiaczek - mam zdjęcia basków z Szombathely - były całe 4 sztuki - 3 psy i 1 suczka w championach. Jesteś zainteresowana :roll: :lol: :lol: :lol: Pewnie!!! Jak będzie Ci się chciało, to wstaw je tutaj. Pzdr. Quote
donya Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Szombathely - 23.07.06 - sędzie: Tibor Havelka pies młodzież AFRICAN RAINBOW'S DIMBA pies otwarta EMINEM EKIBONDO (SLO.CH. HCH.) w tlenasze interchampiony - Bimbonek i kawałek Anaty :lol: Quote
donya Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 pies championy ESCAPADES BRAVO OUT OF AFRIKA (CH.) porównanie - psy suka championy AFRIKAN RAINBOW'S ABAYOMI AZANA (CH.) porównanie o BOB i zdjecie z sędzią Quote
Asiaczek Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Donya - dzięki! Wszystkie te psiaki znam. Eminem - jeżdzi b.dużo, ale ze zmiennym szczęściem... No i psy p. Kocha (hodowca z Niemiec) - pręgowana suka i pies. Na tych zdjęciach wyglądają wyjątkowo nieciekawie. Może już niedługo pora na "zmianę warty"? I nadal będę się twierdzić, że nie podobają mi się: Arfican Rainbow ABAY OMI AZANA i ESCAPADE'S BRAVO OUT OF AFRIKA (ojciec i córka)... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Savannah napisał(a):Asiaczku wiesz co to za SH na 3 miejscu?Według moich danych to może byc: Kay Gus Von Tanua - piesek z kl. otwartej (Dasty Beneton x Golden Gianna of Sewernaja Semlija, wł. Felix Gerhard - Austria. Pzdr. Quote
Recommended Posts