Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak. Włocławek; może uda sie tam rozpocząć Młodzieżowy Championat Polski dla maluchów. Może i Agabasek pojedzie? Rozmowy trwaja...
pzdr.

A z maluchami nie będzie trzeba pomóc przy porównaniu o NJwR?:razz:;)
Trzymam kciuki za pomyślne wyniki rozmów z Agabass;)
Pozdrawiam

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pewnie tak. Już zapisuję się w kolejkę do Ciebie. Jest jeszcze wolne miejsce? Zdążysz uporać się ze swoja rasą?
pzdr.

Asiaczku jestesmy na tym samym ringu u jednej sędziny:razz: nie powinno byc problemów prawda?;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Już przeczytane i odpowiedziane.
Teraz ja czekam na info.
pzdr.

Odpowiedziane :) również czekam na więcej info. Maila dostałyśmy obie. dziękujemy!

Posted

To, co bylo z Kalinka - wstawiłam. Niestety, w Kalinku nie było Tomka i stąd tak mało... Ale za półtora tygodnia mamy Wilno i tam już Tomek podziała. Już moja w tym głowa!

A w najbliższą niedzielę - jak dobrze pójdzie - spacerek na Fortach. Ciekawa jestem, ile basków tam się zjawi...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jestem b.ciekawa, co z tego wszystkiego wyniknie (to moja prywatna uwaga dla Savannah; sorki za prywatę!).
Pzdr.

Ok. Rozumiem:razz:. Też jestem ciekawa co dalej z tą sprawą się potoczy.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To, co bylo z Kalinka - wstawiłam. Niestety, w Kalinku nie było Tomka i stąd tak mało... Ale za półtora tygodnia mamy Wilno i tam już Tomek podziała. Już moja w tym głowa!

A w najbliższą niedzielę - jak dobrze pójdzie - spacerek na Fortach. Ciekawa jestem, ile basków tam się zjawi...
Pzdr.

Kurcze też bym chciała taki spacerek. Teraz te wakacje to mam ochotę na taki spacerek, zwlaszcza rasy która lubie a jeszo jej nie mam:razz: Chciałabym się udac do Wawy chocby po to by zobaczyc Asiaczki (swoją drogą dawno się nie widzieliśmy nie:razz:) i nawet jestem skłonna jechac sobie do Warszawy...tylko to nie takie proste. No i jakies foty by się porobiło:razz:
No ale narazie wystawa w Chojnicach..

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.
:oops:no to ja znów pomyliłam terminy wystaw i myślałam że jeszcze cosik będzie ....no nic cierpliwie zaczekam na Baski -bobaski;)

Posted

Asiaczek - mam zdjęcia basków z Szombathely - były całe 4 sztuki - 3 psy i 1 suczka w championach. Jesteś zainteresowana :roll: :lol: :lol: :lol:

Posted

donya napisał(a):
Asiaczek - mam zdjęcia basków z Szombathely - były całe 4 sztuki - 3 psy i 1 suczka w championach. Jesteś zainteresowana :roll: :lol: :lol: :lol:

Pewnie!!!
Jak będzie Ci się chciało, to wstaw je tutaj.
Pzdr.

Posted

Szombathely - 23.07.06 - sędzie: Tibor Havelka

pies młodzież
AFRICAN RAINBOW'S DIMBA

pies otwarta
EMINEM EKIBONDO (SLO.CH. HCH.)

w tlenasze interchampiony - Bimbonek i kawałek Anaty :lol:

Posted

pies championy
ESCAPADES BRAVO OUT OF AFRIKA (CH.)

porównanie - psy

suka championy
AFRIKAN RAINBOW'S ABAYOMI AZANA (CH.)

porównanie o BOB

i zdjecie z sędzią

Posted

Donya - dzięki!
Wszystkie te psiaki znam. Eminem - jeżdzi b.dużo, ale ze zmiennym szczęściem...
No i psy p. Kocha (hodowca z Niemiec) - pręgowana suka i pies. Na tych zdjęciach wyglądają wyjątkowo nieciekawie. Może już niedługo pora na "zmianę warty"?
I nadal będę się twierdzić, że nie podobają mi się: Arfican Rainbow ABAY
OMI AZANA i ESCAPADE'S BRAVO OUT OF AFRIKA (ojciec i córka)...
Pzdr.

Posted

Savannah napisał(a):
Asiaczku wiesz co to za SH na 3 miejscu?
Według moich danych to może byc: Kay Gus Von Tanua - piesek z kl. otwartej (Dasty Beneton x Golden Gianna of Sewernaja Semlija, wł. Felix Gerhard - Austria.
Pzdr.