Alicja Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Asiaczek']No i znowu moja prośbao kciuki. tym razem jedziemy do Gorzowa Pzdr. Zaciskać już :razz::razz: ....nie ma innej opcji ...musi być :cool2: Quote
panienkabubu Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Asiu i tak powalicie wszystkich na kolana! Ale trzymam :kciuki: (ps. u mnie zawsze trzymamy za doskonałe i ew. wnioski do championatów, u Asiaczka za BISy :evil_lol:) Quote
betel Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 http://img65.imageshack.us/img65/6504/msenec2008006sp8.jpg super fotka:loveu: Pozdrawiamy i trzymamy kciuki:lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Asiaczek']Wieści są i to nie "jakieś", ale całkiem, całkiem... KENTARO WITH ME Asiaczek FCI (Kenio) - dosk.1, CAC (rozpoczęty Championat Słowacji!) Abotere's WAHZIRI (Wazi) - dosk.1, CAC (skończony Championat Słowacji!) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - w.o., BIS PUPPY!!! JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI (Żelka) - dosk.1, CAC, BOB (skończony Championat Słowacji!); Żelcia na BOG załapała się do I piątki!!!). A, sędziował nas p. Dusan PAUNOVIC/Serbia, a BIS PUPPY wybierał p. Stefan STEFIK. Wooooow! Ale wynik! Pokazaliście klasę, jak zawsze! GRATULACJE! Ojjjj Ercia dała czadu... :loveu: Rzecz jasna trzymam kciuki za Gorzów, ale teraz już pewnie po wszystkim, i będziecie wracać z kolejnymi wspaniałymi wynikami...:) Quote
Mudik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 rety, ale maraton. jednego dnia jedna, drugiego druga wystawa:crazyeye::lol::multi: Quote
panienkabubu Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 sylrwia napisał(a):Asiaczki juz wracaja, po upalnej wystawie. No, ale jakie wyniki????? Quote
Mudik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No ja tez wchodząc liczyłam na wyniki, myślałam,że gratulacje będą(bo będą :p:razz:) a tu pusto:roll:. Quote
panienkabubu Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No i nadal nic... Szkoda, ale i tak wiem, że wszystkie laury Wasze!!!:multi: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Kochani,dopiero teraz siadam do kompa. Odświeżona, mogę podac wyniki. KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk.1, CWC JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, NDPwR JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, NDSwR, BOB. Para hodowlana - III miejsce (na 13 zgłoszonych par) Grupa hodowlana - II miejsce (na 2 zgłoszone grupy:oops:) Cieszę się ogromnie, że mogłam pomóc jenis, że spotkałam Sylrwia i Jupi. Dziękuję bardzo Loczkowi za pomoc na ringu i przy prezentacji Grupy hodowlanej. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 sylrwia napisał(a):Asiaczki juz wracaja, po upalnej wystawie. Cieszę się, że mogłam zamienić z Toba choć kilka słów, no i z Jupi. Szkoda, że tak mało czasu (zawsze go brakuje, prawda?). Do usłyszenia i do zobaczenia.:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 GRATULACJE!!!! :) Można by rzec.... "A nie mówiłam" :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Hahaha, ale coś "BOG" nas omija... Chyba trzeba jakąś daninę złozyc albo co...?;) Pzdr. Quote
Mudik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dokładnie ,można tak rzec, GRATULACJEEEEEE!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Mudik napisał(a):Dokładnie ,można tak rzec, GRATULACJEEEEEE!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Mudik, dziękuję! I od razu mówię dobranocka, bo... ciutkę zmęczona jestem... Pzdr. Quote
Mudik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja jeszcze z psami wyszłam,teraz ostatni rzut okiem nadogo i też idę spać Dobranoc! Quote
dzasta Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Wielkie Graty Asiaczku :multi: :multi::multi::multi:Szalejecie oj szalejecie :multi::multi::multi: Oby tak dalej !!! P.S. Ale jakieś fotki z tych szaleństw by się zdały Quote
hanacek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Asiaczku - poznowa OGROMNE GRATULACJE !!!:loveu::multi::multi: Quote
Cambel&Megi Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Jak zwykle super wynik :) Ogromne gratulacje! Quote
Recommended Posts