Matusz Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Asiaczek']Wieści są i to nie "jakieś", ale całkiem, całkiem... KENTARO WITH ME Asiaczek FCI (Kenio) - dosk.1, CAC (rozpoczęty Championat Słowacji!) Abotere's WAHZIRI (Wazi) - dosk.1, CAC (skończony Championat Słowacji!) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - w.o., BIS PUPPY!!! JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI (Żelka) - dosk.1, CAC, BOB (skończony Championat Słowacji!); Żelcia na BOG załapała się do I piątki!!!). A, sędziował nas p. Dusan PAUNOVIC/Serbia, a BIS PUPPY wybierał p. Stefan STEFIK. Wielkie Gratulacje Asiaczki !!! znów poszaleliście za gramanicą i pokazaliście co to są polskie psy !! :klacz::Cool!::bigcool::klacz: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Był jeszcze 1 piesek w kl. o - GYN HANACEK WENET. Pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Asiu a jak ci się podobało ocenianie przez sędziego ? Na co zwracał uwagę itd :cool3:. Quote
panienkabubu Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Asiu, wymiękam przy was:mdleje::mdleje: :klacz: WIELKIE gratulacje! Za tego BIS'a najmocniej! Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Błyskotka napisał(a):Asiu a jak ci się podobało ocenianie przez sędziego ? Na co zwracał uwagę itd :cool3:. Powiem szczerze, że jego sędziowanie na początku (rasy szły alfabetycznie) napełniło mnie przerażeniem. Ostry, konsekwentny, za atak jednego alaskana na drugie - od razy dysk dla tego, który zaatakował... Padło wręcz stwierdzenie - ocena doskonała tylko dlatego, że to kl.championów, ale bez tytułu.Było sporo psów z ocena dosk., ale bez tytułu... Sprawny w ringu, dobre oko. Mnie tam się podobało jego ocenianie panienkabubu napisał(a):Asiu, wymiękam przy was:mdleje::mdleje: :klacz: WIELKIE gratulacje! Za tego BIS'a najmocniej! Nawet chyba wiem, dlaczego tego BIS'a cenisz tak mocno, jak ja...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Klaudia :-) napisał(a):Wielkie gratulacje Dzięki, Klaudia! Przekażę Baskom-babaskom... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Asiaczek napisał(a): Nawet chyba wiem, dlaczego tego BIS'a cenisz tak mocno, jak ja...:lol: Pzdr. Asiu, no ba! :cool3: Za sekundkę napiszę do Ciebie PW. Quote
Alicja Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Asiaczek']Alicja, A Ty jak zawsze czujna, zwarta i gotowa! Dzięki :buzi: Pzdr. bo czekałam :oops:.... wiedzialam ze będą wyniki ....a potem nie miałam za dużo czasu i mogłam przeoczyć ;) mam nadzieję , ze jednak kiedyś uda mi się poznać Ciebie i boBaski ;) Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Alicja'] bo czekałam :oops:.... wiedzialam ze będą wyniki ....a potem nie miałam za dużo czasu i mogłam przeoczyć ;) mam nadzieję , ze jednak kiedyś uda mi się poznać Ciebie i boBaski ;) Byłoby miło, tylko kiedy i gdzie? Pzdr. Quote
Alicja Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Asiaczek']Byłoby miło, tylko kiedy i gdzie? Pzdr. ano właśnie mam nadzieję , że się wreszcie kiedyś uda ;) Najbardziej żałuję że za późno wpadłyśmy na pomysł , ze moglyśmy dać Ci znać jak byłam w ubiegłym roku u Debe :razz: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 No tak. Bo teraz to u Debe można się umawiać, ale raczej tylko w pracy. A w pracy - to Debe pracuje i zarabia na chleb. No nic. Ja trochę jeżdżę po wystawach, to może jakoś wystawowo... Pzdr. Quote
Mudik Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Brawo!!!!! Asiaczkowe Bobaski Górą!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Śnieżynka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 My tak latająco gratulujemy wygranej na słowacji :) pokończenia i rozpoczęcia championatów Baskom :) Quote
bety Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Asiu i baseczki !!!!!!!!!!!!!OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: No i dzięki wielkie za małą niespodziewajkę wystawową ;):lol::lol: Pzdr Quote
Elitesse Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Asiu dziekuje za mile towarzystwo, zdjecia i pomoc !! :loveu: a teraz troszke fotek :) Erka :loveu: na pudle Madzia poznaje nowa rase :) Quote
Alicja Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 :loveu::loveu::loveu:ale super mini dogomaniaczka :evil_lol::loveu: http://img65.imageshack.us/img65/6504/msenec2008006sp8.jpg Quote
Elitesse Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:ale super mini dogomaniaczka :evil_lol::loveu: http://img65.imageshack.us/img65/6504/msenec2008006sp8.jpg w brzuszku u mamusi zjezdzila kawal swiata to teraz musi to sobie poogladac :eviltong: Quote
Alicja Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Asiaczek']No tak. Bo teraz to u Debe można się umawiać, ale raczej tylko w pracy. A w pracy - to Debe pracuje i zarabia na chleb. No nic. Ja trochę jeżdżę po wystawach, to może jakoś wystawowo... Pzdr. to będę śledzić w przyszłości twoje kroki wystawowe ;) [quote name='Elitesse']w brzuszku u mamusi zjezdzila kawal swiata to teraz musi to sobie poogladac :eviltong: no teraz to ramie w ramie ;) z mamusią :multi: Quote
Mudik Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Erka stoi jak dorosła gwiazda ringów stała bywalczyni wystaw. Jak figurka:loveu::loveu: P.S Od wczoraj mam taki sam składany fotel,jest b.wygodny właśnie na nim siedzę;):razz: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Madxka była bardzo dzielna na wystawie. Z ciekawością oglądała ringi, nowe ciotki oraz nowe rasy... Zupełnie niekłopotliwa uczestniczka wystaw!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 A Erka musi troszkę nabrać ciałka i mięśni (dopiero teraz to widać). Bo taki szczupaczek z niej. http://img222.imageshack.us/img222/4095/msenec2008024xj0.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 No i znowu moja prośbao kciuki. tym razem jedziemy do Gorzowa Pzdr. Quote
Recommended Posts