Asiaczek Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 o 2.00 startujemy do Senec/SK. Mocno trzymajcie kciuki! Pzdr. Quote
Mudik Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 A to dlatego jeszcze nie śpisz Asiu:cool3: Powodzenia i trzymam kciuki(przez sen bo juz wreszcie idę spać). Jakby Ci wpadły mudiki w obiektyw byłabym niezmiernie dzwięczna:lol::loveu: Quote
AMIŚKA Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Trzymamy kciuki :thumbs::thumbs: i jamnisiowe łapcie:lol::lol::lol::lol: Quote
Helga&Ares Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Asiaczek napisał(a):o 2.00 startujemy do Senec/SK. Mocno trzymajcie kciuki! Pzdr. mooocno trzymamy :thumbs: Quote
DuDziaczek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Kciuki trzymamy ! :diabloti::diabloti::diabloti: zeby nie bylo od samego ranatylko teraz znalazlam chwilke zeby cos skrobnąc ;) Quote
bety Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 MY TEŻ :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Pzdr Quote
agaciaaa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Trzymam kciuki! http://img379.imageshack.us/img379/16/resizeofimg4457aib8.jpg uwielbiam te ich synchrony ;) :loveu: Quote
dzasta Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno :kciuki: i czekamy na relacje po wystawowe i nie tylko :eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='panienkabubu']Są jakieś wieści?Wieści są i to nie "jakieś", ale całkiem, całkiem... KENTARO WITH ME Asiaczek FCI (Kenio) - dosk.1, CAC (rozpoczęty Championat Słowacji!) Abotere's WAHZIRI (Wazi) - dosk.1, CAC (skończony Championat Słowacji!) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - w.o., BIS PUPPY!!! JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI (Żelka) - dosk.1, CAC, BOB (skończony Championat Słowacji!); Żelcia na BOG załapała się do I piątki!!!). A, sędziował nas p. Dusan PAUNOVIC/Serbia, a BIS PUPPY wybierał p. Stefan STEFIK. Mudik AMISKA Helga&Ares panienkabubu Matusz Błyskotka Cambel&Megi DuDziaczek bety Alicja agaciaaa Kincia dzasta - bardzo Wam ciepło dziękuję; Wasze kciukaski działają cuda!:multi::lol::loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Mudik']A to dlatego jeszcze nie śpisz Asiu:cool3: Powodzenia i trzymam kciuki(przez sen bo juz wreszcie idę spać). Jakby Ci wpadły mudiki w obiektyw byłabym niezmiernie dzwięczna:lol::loveu: Mudik, wystawa była na baaaardzo duzym terenie i - uczciwie mówiąc - całego terenu + wszystkich ringów nawet nie zdązyłam obejść...:oops:Ale jak będę w Koszicach to tam postaram się zrobić jakieś fotki esp. for You, OK? [quote name='DuDziaczek']Kciuki trzymamy ! :diabloti::diabloti::diabloti: zeby nie bylo od samego ranatylko teraz znalazlam chwilke zeby cos skrobnąc ;) Koffana!:loveu: [quote name='agaciaaa']Trzymam kciuki! http://img379.imageshack.us/img379/16/resizeofimg4457aib8.jpg uwielbiam te ich synchrony ;) :loveu: Ja tez! A na tej fotce, to cała Trójka zgrała się idealnie, prawda? [quote name='dzasta']Trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno :kciuki: i czekamy na relacje po wystawowe i nie tylko :eviltong: Pewnie chodzi Ci o fotki? Mam jakieś, niedużo. Ale nasze koleżanki z DGM też robiły, więc licze, że za parę dni te fotki będa u mnie. Pzdr. Quote
Alicja Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 :Cool!::Cool!::Cool!: wielkie HURRRRAAAAAAAA!!!!!!!!!!! :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Alicja']:Cool!::Cool!::Cool!: wielkie HURRRRAAAAAAAA!!!!!!!!!!! :B-fly::B-fly::B-fly: Alicja, A Ty jak zawsze czujna, zwarta i gotowa! Dzięki :buzi: Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Asiaczek']Wieści są i to nie "jakieś", ale całkiem, całkiem... KENTARO WITH ME Asiaczek FCI (Kenio) - dosk.1, CAC (rozpoczęty Championat Słowacji!) Abotere's WAHZIRI (Wazi) - dosk.1, CAC (skończony Championat Słowacji!) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - w.o., BIS PUPPY!!! JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI (Żelka) - dosk.1, CAC, BOB (skończony Championat Słowacji!); Żelcia na BOG załapała się do I piątki!!!). A, sędziował nas p. Dusan PAUNOVIC/Serbia, a BIS PUPPY wybierał p. Stefan STEFIK. Super wyniki :multi: Buziaczki od nas :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='jamnicze']Super wyniki :multi: Buziaczki od nas :loveu: jamnicze - teraz kolej na Sajdusię!:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Asiaczek']jamnicze - teraz kolej na Sajdusię!:lol: Pzdr. Lipiec tuż, tuż, nam to dopiero przydadzą się kciukasy (bardziej mi, bo mam większą tremę od Małej :evil_lol:) Jeszcze nie mam rodowodu :shake: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 To w sumie na którą wystawę zgłosiłaś Sajdunię? A co do rodowodu - jakieś 2 miesiące to trzeba poczekać. Spoko. I bez rodowodu Was przyjmą na wystawę (do klasy młodzieży włącznie). Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Tak wiem. Umawiałam się z Panią ze Związku, że zgłoszę Saidi na początku czerwca na Gdynię (lipiec) i Sopot (sierpień). Miał być już wtedy rodowód do odebrania. Chyba jednak nie będę czekała na info od nich Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Zgłaszaj teraz, bo potem może się okazać, że termin wskazany przez panią z Oddziału, jest droższy o te 5-10 zł... Bo pamiętaj, że oddziały mogą podawać I, II lub IIi termin płatności, co jeden - to wyzszy... Pzdr. Quote
Recommended Posts