Klaudia :-) Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 grupowe fotki basków świetne:-) Asiaczek co to za grupa hodowlana border collie? Quote
Asiaczek Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Klaudia :-) napisał(a):grupowe fotki basków świetne:-) Asiaczek co to za grupa hodowlana border collie? "Fatransky sen" - Miro Kotulas. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Savanah spisała się superowo :loveu: Ale te puchary... Mogliby większe dać :cool3::cool3: Quote
jamnicze Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 One nawet łapki równo stawiają :) http://img155.imageshack.us/img155/7908/resizeofimg4456ahx4.jpg Quote
Asiaczek Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='panienkabubu']Savanah spisała się superowo :loveu: Ale te puchary... Mogliby większe dać :cool3::cool3: A np. woreczek z karmą był większy dla Par hodowlanych niz dla Grup hodowlanych; jeszcze większy paradoks, prawda? [quote name='jamnicze']One nawet łapki równo stawiają :) http://img155.imageshack.us/img155/7908/resizeofimg4456ahx4.jpg O, mamy już sporo takich ujęc, gdy baski idą noga w nogę...:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Rudzielce jak klony , gdyby nie różnej długości podkolanówki:lol::lol::loveu: Quote
Helga&Ares Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 http://img529.imageshack.us/img529/2094/resizeofimg4530awz4.jpg brawa dla Baseczków:loveu::loveu: Quote
Śnieżynka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Asia a ja mam pytanko czemu te tricolory są mniejsze od rudasków ?? one tak ogólnie w tym kolorze są mniejsze czy akurat te ?? Quote
Asiaczek Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Śnieżynka napisał(a):Asia a ja mam pytanko czemu te tricolory są mniejsze od rudasków ?? one tak ogólnie w tym kolorze są mniejsze czy akurat te ?? Akurat te... Pierwszy z lewej - Dżezik jest troszkę przerośnięty, potem idzie ruda Żelka (suczka), Felka (suczka), no i najmłodsza Erka, która w dniu wystawy miała 5 miesięcy i 2 dni... Jak sama widzisz, trudno porównać Dżeziki (chłopak) z Erką (jeszcze szczenię, a na dodatek suczka).:lol: Pzdr. Quote
McDzik Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Nooo nadrobiłam zaległości! :) gratulacje przeogromne!!! To aż miesiąc musielismy czekać, żeby sie o takich sukcesach dowiedzieć? jak tak można nas tyle w niewiedzy trzymać :P:P:P !!! Quote
Śnieżynka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ta większa czarna mi sie podoba :D Zwana Felka choć myślałam ze to facet :D upsss ale cichutko, żeby Felcia sie nie dowiedziała bo sie jeszcze na mnie obrazi :D muszę gdzieś Was na wystawach spotkać :D choć nie ukrywam, że widziałam Was we Wrocku, ale brakło mi odwagi podejść i zagadać :) ale przy następnej okazji podejdę :) Quote
Asiaczek Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 McDzik napisał(a):Nooo nadrobiłam zaległości! :) gratulacje przeogromne!!! To aż miesiąc musielismy czekać, żeby sie o takich sukcesach dowiedzieć? jak tak można nas tyle w niewiedzy trzymać :P:P:P !!! Mea culpa, mea culpa...:oops: Przyjmuję słowa nagany z pochylona głową...;) Śnieżynka napisał(a):Ta większa czarna mi sie podoba :D Zwana Felka choć myślałam ze to facet :D upsss ale cichutko, żeby Felcia sie nie dowiedziała bo sie jeszcze na mnie obrazi :D muszę gdzieś Was na wystawach spotkać :D choć nie ukrywam, że widziałam Was we Wrocku, ale brakło mi odwagi podejść i zagadać :) ale przy następnej okazji podejdę :) W tym roku prawdopodobnie tez będziemy we Wrocku; oby tylko nasze dni wystawowe się zgodziły... A na drugi raz to trzeba podejść i już. Tylko nie tuż przed samym sędziowaniem, OK?;) Pzdr. Quote
Śnieżynka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 W zeszłym roku to szłam koło Was zaraz po tym jak wysiedliście z Busa :) razem z Ilonka i grzywaczem Molly :) Quote
Asiaczek Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Następnym razem nie idź za nami, tylko z nami...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 I jeszcze fotki z BOG. W rolach głownych: Dzezik i Savannah. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Troszkę fotek z terenu wystawy. Cdn. Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Asiaczek napisał(a): A na drugi raz to trzeba podejść i już. Tylko nie tuż przed samym sędziowaniem, OK?;) Pzdr. Asiaczek napisał(a):Następnym razem nie idź za nami, tylko z nami...:lol: Pzdr. tak tak Asiaczka nie ma sie co bac :loveu: Co prawda ja tez tak odrazu nie podeszlam, ale jak juz doszlismy to bylismy wyczestowani ciastem i obdarowanie ze doniesc tego do naszego tozowskiego stoiska nie mielismy jak :evil_lol::evil_lol: Własnie ubolewam nad tym ze sie z Asiaczkiem nie zobaczymy na wystawkach bo w Krk nie bedzie :shake: Quote
Śnieżynka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Asiaczku a Wy w wawie na wystawie będziecie ?? Quote
Asiaczek Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 DuDziaczek napisał(a):tak tak Asiaczka nie ma sie co bac :loveu: Co prawda ja tez tak odrazu nie podeszlam, ale jak juz doszlismy to bylismy wyczestowani ciastem i obdarowanie ze doniesc tego do naszego tozowskiego stoiska nie mielismy jak :evil_lol::evil_lol: Własnie ubolewam nad tym ze sie z Asiaczkiem nie zobaczymy na wystawkach bo w Krk nie bedzie :shake: Tak jak pisałam: w tym czasie mam wystawę zagraniczna... Śnieżynka napisał(a):Asiaczku a Wy w wawie na wystawie będziecie ?? A o której warszawskiej wystawie mówisz? Pzdr. Quote
Śnieżynka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 tej w lipcu :D międzynarodowej i dniu piątku :D Quote
Asiaczek Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Na pewno mnie nie będzie; w piątki to ja pracuję i zarabiam na wydatki związane z moimi psami. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Jakby nie spojrzał - w ten konkretny weekend mam Koszice. Pzdr. Quote
Recommended Posts