Asiaczek Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko To zcekamy na foteczki Juz za chwilę będą fotki z Leszna... Rybka_39 napisał(a):Witaj Asiaczkowa, wymiziaj tam swoje pięknosći!:loveu: (bez względu na kolor) są pięknee:diabloti: Witaj, Rybko! Wykonano!!! panienkabubu napisał(a):Asiaczku, zdałam! Na 5!:) Wierzyłam w Ciebie!!! Gratulacje, Zdolniacho!!!:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 No to szybciutko - fotki z Leszna. Jest ich niedużo, bo... nasza koleżanka z DGM "zpr" na nasz ring dotarła dopiero wtedy, gdy już szły suczki. Stad fotki tylko Żelki i Felki. Zaczynami: Żelcia Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 I porównanie o NDSwR: Żelka i Felka. Pzdr. Quote
Helga&Ares Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 http://img177.imageshack.us/img177/1374/dsc0048iy2.jpg co tam Pańcia masz?:lol: śliczne zdjęcia no i piękni modele :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Helga&Ares']http://img177.imageshack.us/img177/1374/dsc0048iy2.jpg co tam Pańcia masz?:lol: śliczne zdjęcia no i piękni modele :loveu::loveu: Oj, tam w saszetce była pokrojona paróweczka...:evil_lol: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Asiu trzymaj kciuki bo zgłosiłam Sułtana na Racibórz do Zasady :cool3:. Mamy pięknego jak noc konkurenta i pewnie znając Panią Zasadę z nim przegramy :evil_lol:. Ciekawe jeśli to się stanie jaki poda argument :diabloti:. Ostatnio było że imponujący pies ale ....... Quote
Helga&Ares Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Asiaczek napisał(a):Oj, tam w saszetce była pokrojona paróweczka...:evil_lol: Pzdr. aj, co parówa potrafi z psem zdziałać (nie raz się w schronie przekonywałam) :lol: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Błyskotka napisał(a):Asiu trzymaj kciuki bo zgłosiłam Sułtana na Racibórz do Zasady :cool3:. Mamy pięknego jak noc konkurenta i pewnie znając Panią Zasadę z nim przegramy :evil_lol:. Ciekawe jeśli to się stanie jaki poda argument :diabloti:. Ostatnio było że imponujący pies ale ....... Hahaha... Pewnie, że będę za Was trzymała kciuki. Napisz potem, jaka była reakcja p. sędziny, bom ciekawa... Helga&Ares napisał(a):aj, co parówa potrafi z psem zdziałać (nie raz się w schronie przekonywałam) :lol: Ja nieraz robię tak, że nie mam saszetki przy sobie, ale moje ręce pachną paróweczką. I reakcja psiaka tez jest wtedy OK!!! Zasada Pawłowa działa... Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='panienkabubu']:crazyeye: Niektóre Bernardyny niestety nie dożywają tak sędziwego wieku :shake: Toż to tylko 7 lat! :-o. Jak dla mnie stanowczo za krótko, jeszcze jeden argument za mniejszymi pieskami.:roll: [quote name='Asiaczek']Mnie ta Pani jeszcze nigdy nie sędziowała, tak więc jechałam w ciemno...Pzdr. A kto sędziował w Lesznie? Asiu baaaaardzo gratuluję, uważam, że to świetne wyniki :loveu: A dzisiaj składam ERECZCE najlepsze życzenia i mizianki z okazji pół roczku:multi: Od Sajduni kurza łapka w prezencie Quote
Nirse Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Gratulacje :))) ojj tak fajnie było bo jak w ogródeczkach te ringi :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 jamnicze, nie no, popłakałam się ze śmiechu nad tą kurzą i psia łapką... SUPER UJęCIE!!!! Ja równiez Sajdusi i Anjaro życze duuuuzo dobrego! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 jamnicze napisał(a): A kto sędziował w Lesznie? Pani Maria Zasada. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='basenjifiona']Gratulacje :))) ojj tak fajnie było bo jak w ogródeczkach te ringi :loveu: Witaj, Basenjifiona! No, właśnie. A przeciez wolnego miejsca było az nadto... Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cześć Asiaczku, nie było mnie kilka dni więc dopiero teraz Gratulacje. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Witaj, Sylrwia! Cieszę się, że zawitałaś do nas! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Asiu, fajniste te Twoje Basenji :loveu: Ale Ty to wiesz już no :cool3::loveu: ps. nie działa Ci podpis :hmmmm: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Ale to chyba tylko chwilowo, prawda? Bo ja normalnie otwieram i galerię i stronę... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Asiaczek napisał(a):Ale to chyba tylko chwilowo, prawda? Bo ja normalnie otwieram i galerię i stronę... Pzdr. Asiu, miałam na myśli, że nie wyświetla się logo. Quote
betel Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No cóż obie panny śliczne , ale dla mnia , z wiadomych wzgledów, ideał urody stanowi Felcia:evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 panienkabubu napisał(a):Asiu, miałam na myśli, że nie wyświetla się logo. Nie mam pojęcia, dlaczego tak się dzieje...:crazyeye: betel napisał(a):No cóż obie panny śliczne , ale dla mnia , z wiadomych wzgledów, ideał urody stanowi Felcia:evil_lol:. Wiem, wiem... znam ten rozbrykany powód...:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 No to lecimy z fotkami z Banskiej Bystricy: KENTARO WITH ME Asiaczek FCI vel Kenio. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 JAZZY BOY Asiaczek vel Dżezik, prezentowanyprzez Savannah. Abotere's WAHZIRI vel Wazirek No i porównanie o tytuł NDPwR. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 To ja - przed wstawieniem fotek dziewczynek + konkurencji finałowych - poczekam sobie na jakie ochy, achy lub inne zachwyty, albo jeszcze coś innego...:diabloti: Pzdr. Quote
Recommended Posts