Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pięknie dziękuję za trzymanie kciuków; na pewno się przydały, choć ja nie jestem zachwycona wynikami wystawy. I tak:

Kenio - dosk.1,
Dżezik - dosk.2 (sędzina powiedział, że on ją nie zachwycił... i pewnie dlatego nawet r.CACIB'a mu nie dała...:evil_lol:)

Żelka - dosk.1, CAC, CACIB, NDSwR
Felka - dosk.1 , CAC, r.CACIB.

Pzdr.

gratulacje dla dziewczynek !! :multi::multi: a chlopcy ... hmm zachowali sie jak prawdziwi mezczyzni i ustapili pola kobietkom ;):lol:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):

I masz rację - w każdym z nas jest coś z dziecka i dlatego - BAW SIę DZISIAJ DOBRZE I CAłUSKI!
Pzdr.

Dziękuję! :loveu: Ale właśnie wybieram się na uczelnię :watpliwy: Wpisów się zachciało w niedzielę..... :watpliwy:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pięknie dziękuję za trzymanie kciuków; na pewno się przydały, choć ja nie jestem zachwycona wynikami wystawy. I tak:

Kenio - dosk.1,
Dżezik - dosk.2 (sędzina powiedział, że on ją nie zachwycił... i pewnie dlatego nawet r.CACIB'a mu nie dała...:evil_lol:)

Pzdr.

Eeee to niefajna ta sędzina...:shake:

Mimo wszystko, gratulacje :multi:

A jak zdrowie?

Posted

Asiaczek napisał(a):

Kenio - dosk.1,

Pzdr.

Tak czy inaczej twoje baski są najpiękniejsze...:loveu: ...Gratulacje. :D

Posted

Powiem jedno: choroba się rozwija... Trzeba bedzie jednak trochę pochorować w tradycyjnym tego słowa znaczeniu: łóżeczko, tableteczki, ciepły soczek...
Pzdr.

Posted

Cóż jako totalny laik , nic z tych wynikóe nie rozumiem:-(. Ale swoje wiem , Twoje baski są tche best:loveu: . Kuruj się, bo ciplutko i szkoda czasu na chorowanie:lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Witaj, Elitesse!
I dzięki, że przy tak ograniczonym czasie - jesteś z nami!:buzi:
Pzdr.

:-o czas mnie goni - najpozniej 15 czerwca musze oddac gotowa prace magisterska i wszytkie papiery do dziekanatu :roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Błyskotko, witaj!

Mnie ta Pani jeszcze nigdy nie sędziowała, tak więc jechałam w ciemno...
Teraz juz mam jasną sytuację...
Pzdr.

Ja u niej byłam już 3 razy i za każdym razem mnie zaskakiwała. Nie zawsze w pozytywnym tego słowa znaczeniu :razz:.

Posted

[quote name='Elitesse']:-o czas mnie goni - najpozniej 15 czerwca musze oddac gotowa prace magisterska i wszytkie papiery do dziekanatu :roll:
No to Elitesse - go on!!!!! Na pewno zdążysz ze wszystkim!
Pzdr.

[quote name='Błyskotka']Ja u niej byłam już 3 razy i za każdym razem mnie zaskakiwała. Nie zawsze w pozytywnym tego słowa znaczeniu :razz:.
Jakie to dziwne - niektórzy z ras sędziowanych juz po baskach, tez mieli takie zdanie...:diabloti:
Pzdr.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Asiu, to dopiero zaliczenie jednego przedmiotu, jeszcze 1 i 4 egzaminy :cool3:

No, to przynajmniej 1 przedmiot masz już zaliczony (tak sądzę...?)... !
Za następne - mocno trzymam kciuki!
Pzdr.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Tak już jeden przedmiot w całości zaliczony :loveu: Łącznie z egzaminem :loveu:

NIE dziękuję za kolejne :loveu:

Jutro finanse.. miedzynarodowe :cool3:

Oooo, ciekawy prze3dmiot! Musisz zdac!!!

agaciaaa napisał(a):
Gratulacje :) a Ty Asiaczku do łóżka! Kuruj sie ;)

Ja do łóżka to co i rusz idę... Trochę posiedzę przy kompie - i do łóżka, po spacerkach z psami - do łóżka itp...

Izabela124. napisał(a):
Gratuluje super wyników

Wyniki w sumie OK, ale - jak juz pisałam - nie jestem zadowolona tak do końca...

Mudik napisał(a):
Do łóżeczka i kuruj się ,szkoda czasu i pogody na chorobę, Pozdrawiamy cieplutko!:loveu::loveu:

Dzięki, Mudik!
Pzdr.