Elitesse Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Asiaczek napisał(a):Pięknie dziękuję za trzymanie kciuków; na pewno się przydały, choć ja nie jestem zachwycona wynikami wystawy. I tak: Kenio - dosk.1, Dżezik - dosk.2 (sędzina powiedział, że on ją nie zachwycił... i pewnie dlatego nawet r.CACIB'a mu nie dała...:evil_lol:) Żelka - dosk.1, CAC, CACIB, NDSwR Felka - dosk.1 , CAC, r.CACIB. Pzdr. gratulacje dla dziewczynek !! :multi::multi: a chlopcy ... hmm zachowali sie jak prawdziwi mezczyzni i ustapili pola kobietkom ;):lol: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Witaj, Elitesse! I dzięki, że przy tak ograniczonym czasie - jesteś z nami!:buzi: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Asiaczek napisał(a): I masz rację - w każdym z nas jest coś z dziecka i dlatego - BAW SIę DZISIAJ DOBRZE I CAłUSKI! Pzdr. Dziękuję! :loveu: Ale właśnie wybieram się na uczelnię :watpliwy: Wpisów się zachciało w niedzielę..... :watpliwy: Quote
Błyskotka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Asiu i tak Gratulacje:). Co do pani sędziny to ja za nią też nie przepadam :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Błyskotko, witaj! Mnie ta Pani jeszcze nigdy nie sędziowała, tak więc jechałam w ciemno... Teraz juz mam jasną sytuację... Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Asiaczek napisał(a):Pięknie dziękuję za trzymanie kciuków; na pewno się przydały, choć ja nie jestem zachwycona wynikami wystawy. I tak: Kenio - dosk.1, Dżezik - dosk.2 (sędzina powiedział, że on ją nie zachwycił... i pewnie dlatego nawet r.CACIB'a mu nie dała...:evil_lol:) Żelka - dosk.1, CAC, CACIB, NDSwR Felka - dosk.1 , CAC, r.CACIB. Pzdr. Eeee to niefajna ta sędzina...:shake: Mimo wszystko, gratulacje :multi: A jak zdrowie? Quote
Bewarka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Asiaczek napisał(a):Pięknie dziękuję za trzymanie kciuków; na pewno się przydały, choć ja nie jestem zachwycona wynikami wystawy. I tak: Kenio - dosk.1, Dżezik - dosk.2 (sędzina powiedział, że on ją nie zachwycił... i pewnie dlatego nawet r.CACIB'a mu nie dała...:evil_lol:) Żelka - dosk.1, CAC, CACIB, NDSwR Felka - dosk.1 , CAC, r.CACIB. Pzdr. Tak czy inaczej twoje baski są najpiękniejsze...:loveu: ...Gratulacje. :D Quote
Asiaczek Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Powiem jedno: choroba się rozwija... Trzeba bedzie jednak trochę pochorować w tradycyjnym tego słowa znaczeniu: łóżeczko, tableteczki, ciepły soczek... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Justys95 napisał(a):Tak czy inaczej twoje baski są najpiękniejsze...:loveu: ...Gratulacje. :D Dzięki! Pzdr. Quote
betel Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Cóż jako totalny laik , nic z tych wynikóe nie rozumiem:-(. Ale swoje wiem , Twoje baski są tche best:loveu: . Kuruj się, bo ciplutko i szkoda czasu na chorowanie:lol: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Witaj, Betel! Dzięki za miłe słowa i życzenia! Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Asiaczek']Witaj, Elitesse! I dzięki, że przy tak ograniczonym czasie - jesteś z nami!:buzi: Pzdr. :-o czas mnie goni - najpozniej 15 czerwca musze oddac gotowa prace magisterska i wszytkie papiery do dziekanatu :roll: Quote
Błyskotka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Asiaczek napisał(a):Błyskotko, witaj! Mnie ta Pani jeszcze nigdy nie sędziowała, tak więc jechałam w ciemno... Teraz juz mam jasną sytuację... Pzdr. Ja u niej byłam już 3 razy i za każdym razem mnie zaskakiwała. Nie zawsze w pozytywnym tego słowa znaczeniu :razz:. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Elitesse']:-o czas mnie goni - najpozniej 15 czerwca musze oddac gotowa prace magisterska i wszytkie papiery do dziekanatu :roll: No to Elitesse - go on!!!!! Na pewno zdążysz ze wszystkim! Pzdr. [quote name='Błyskotka']Ja u niej byłam już 3 razy i za każdym razem mnie zaskakiwała. Nie zawsze w pozytywnym tego słowa znaczeniu :razz:. Jakie to dziwne - niektórzy z ras sędziowanych juz po baskach, tez mieli takie zdanie...:diabloti: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Asiu, to dopiero zaliczenie jednego przedmiotu, jeszcze 1 i 4 egzaminy :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 panienkabubu napisał(a):Asiu, to dopiero zaliczenie jednego przedmiotu, jeszcze 1 i 4 egzaminy :cool3: No, to przynajmniej 1 przedmiot masz już zaliczony (tak sądzę...?)... ! Za następne - mocno trzymam kciuki! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Tak już jeden przedmiot w całości zaliczony :loveu: Łącznie z egzaminem :loveu: NIE dziękuję za kolejne :loveu: Jutro finanse.. miedzynarodowe :cool3: Quote
agaciaaa Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Gratulacje :) a Ty Asiaczku do łóżka! Kuruj sie ;) Quote
Mudik Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Do łóżeczka i kuruj się ,szkoda czasu i pogody na chorobę, Pozdrawiamy cieplutko!:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 panienkabubu napisał(a):Tak już jeden przedmiot w całości zaliczony :loveu: Łącznie z egzaminem :loveu: NIE dziękuję za kolejne :loveu: Jutro finanse.. miedzynarodowe :cool3: Oooo, ciekawy prze3dmiot! Musisz zdac!!! agaciaaa napisał(a):Gratulacje :) a Ty Asiaczku do łóżka! Kuruj sie ;) Ja do łóżka to co i rusz idę... Trochę posiedzę przy kompie - i do łóżka, po spacerkach z psami - do łóżka itp... Izabela124. napisał(a):Gratuluje super wyników Wyniki w sumie OK, ale - jak juz pisałam - nie jestem zadowolona tak do końca... Mudik napisał(a):Do łóżeczka i kuruj się ,szkoda czasu i pogody na chorobę, Pozdrawiamy cieplutko!:loveu::loveu: Dzięki, Mudik! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 A jednak! dzięki uprzejmości "zpr" będzie kilka fotek z Leszna! ale wstawię je jutro... tzn. dzisiaj, ale później. Teraz idę spać. Pzdr. Quote
Rybka_39 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Witaj Asiaczkowa, wymiziaj tam swoje pięknosći!:loveu: (bez względu na kolor) są pięknee:diabloti: Quote
Recommended Posts