betel Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 No to trzymam kciuki , żeby przeszedł Ci katar i żeby wystawa była udana. POWODZENIA!!!!:loveu: Quote
Mudik Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Powodzenia w Lesznie! P.S Ania od belgów też będzie:cool3::cool3:,może się spotkacie:evil_lol::eviltong: I dwa mudiki zgłoszone ,ale nie polskie to pewnie jakieś z zagramanicy:roll: Quote
Asiaczek Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 betel napisał(a):No to trzymam kciuki , żeby przeszedł Ci katar i żeby wystawa była udana. POWODZENIA!!!!:loveu: tfu, tfu, tfu... Mudik napisał(a):Powodzenia w Lesznie! P.S Ania od belgów też będzie:cool3::cool3:,może się spotkacie:evil_lol::eviltong: I dwa mudiki zgłoszone ,ale nie polskie to pewnie jakieś z zagramanicy:roll: A Ania jest w sobotę czy w niedzielę... Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Już zaczynamy trzymać kciuki :kciuki: Asiaczki i tak na pewno sobie świetnie poradzą ;) Quote
Mudik Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Asiaczek napisał(a):tfu, tfu, tfu... A Ania jest w sobotę czy w niedzielę... Pzdr. Nie wiem, ale na pierwszą grupę Quote
panienkabubu Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Pewnie BOG V i zostają na jutro, dlatego taka cisza :cool3::kciuki: Quote
betel Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 No to dalej zaciskam kciuki i czekam na relację:lol: Quote
agaciaaa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Trzymam kciuki :razz: i zdrówka życze, ja też pociągająca... nosem :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Pięknie dziękuję za trzymanie kciuków; na pewno się przydały, choć ja nie jestem zachwycona wynikami wystawy. I tak: Kenio - dosk.1, Dżezik - dosk.2 (sędzina powiedział, że on ją nie zachwycił... i pewnie dlatego nawet r.CACIB'a mu nie dała...:evil_lol:) Żelka - dosk.1, CAC, CACIB, NDSwR Felka - dosk.1 , CAC, r.CACIB. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Asiu nie zachwycona? GRATULUJĘ!!!!:loveu: A w jakiej klasie był Kenio? Quote
Asiaczek Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 panienkabubu napisał(a):Asiu nie zachwycona? GRATULUJĘ!!!!:loveu: A w jakiej klasie był Kenio? Keni jest juz w kl. pośredniej. Starzeje nam sie chłopak... Pzr. Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 :shake: nie lubiam tej pani sędziny .....jak mógł jej Dżezik nie zachwycić :mad: wymiziaj dzieciarnię ;) z okazji dnia dziecka :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Alicja, miał nas sędziowac p. Piotr Król, ale nastąpiła zmiana... No cóż, chyba zacznę na wysyłanych zgłoszeniach pisać informację, że "W przypadku zmiany sedziego proszę o wycofanie moich zgłoszeń i zwrot wpłaconej kwoty"...:evil_lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Asiaczek napisał(a):Alicja, miał nas sędziowac p. Piotr Król, ale nastąpiła zmiana... No cóż, chyba zacznę na wysyłanych zgłoszeniach pisać informację, że "W przypadku zmiany sedziego proszę o wycofanie moich zgłoszeń i zwrot wpłaconej kwoty"...:evil_lol: Pzdr. To dobry patent, Asiu :evil_lol: Już w pośredniej? :mdleje: Ale ten czas leci!! Quote
Asiaczek Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Ja sobie niedawno uświadomiłam, że Farik i Felka są z 2001 r. i niedługo będa mogli przejść do kl. weteranów... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Asiaczek napisał(a):Ja sobie niedawno uświadomiłam, że Farik i Felka są z 2001 r. i niedługo będa mogli przejść do kl. weteranów... Pzdr. :crazyeye: Niektóre Bernardyny niestety nie dożywają tak sędziwego wieku :shake: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Tak to już jest z dużymi psiakami, Panienko. Trzeba o tym pamiętać...:cool1: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Asiaczek napisał(a):Tak to już jest z dużymi psiakami, Panienko. Trzeba o tym pamiętać...:cool1: Pzdr. No niestety.... A masz Asiaczku dla nas dzisiaj jakieś zdjęcia? :loveu: I jak się czujesz?:loveu: Aha - i wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka :loveu: W końcu w każdym z nas jest coś z dziecka:loveu: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Z wystawy z Lesznie - nie mam ani jednego zdjęcia; nie miał kto robić... Natomiast pracuję nad fotkami z BB. Do następnego etapu pt. selekcja zostało mi juz tylko 380 fotek...:evil_lol: I masz rację - w każdym z nas jest coś z dziecka i dlatego - BAW SIę DZISIAJ DOBRZE I CAłUSKI! Pzdr. Quote
Recommended Posts