Anecioreczek Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Piekne zdjecia Jeti In Red :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 A ja się chciałam zapytac, kto był tak uprzejmy i "sprzedał" mi przeziębienie z ohydnym katarem w tle... :mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Ha, tak myślałam... nie ma winnego... Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 No dobra.......Ja tu tak po cichu....Przeglądam, oglądam, podziwiam... :iloveyou: W szczególności Erkę..jak się cudnie rozwija...szkoda, ze nie przy moim boku...milcząc...A żem chora.......tradycyjne zapalenie gardła + niemiłosierny katar...to może to ja :oops: Quote
Asiaczek Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Jedna odważna, co się przyznała...;) A katarzysko rozwija ise pieknie, mam już lekką chrypę i na pewno temperaturę... Zobaczymy, co będzie dalej... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 jamnicze - to w ramach gościnności...;) No, wiesz, witasz gościa przy drzwiach i odprowadzasz go do drzwi... i takie tam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Nawet z temperaturę pojadę do Leszna... najwyżej w poniedziałek będę na moim ulubionym L4...:loveu: Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Asiaczek napisał(a):Jedna odważna, co się przyznała...;) A katarzysko rozwija ise pieknie, mam już lekką chrypę i na pewno temperaturę... Zobaczymy, co będzie dalej... Pzdr. Od razu przypomniało mi się jak chciałaś zachorować i zimą wyszłaś po nas z gołymi nogami :evil_lol:, choróbska są jednak złośliwe :diabloti: Quote
betel Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Trzymaj się, teraz zmienna pogoda, więc o zaziębienie łatwo. Mój TZ też chory od tygodnia. Zdrówka:loveu: Quote
Asiaczek Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Dzięki za zyczenia powrotu do zdrowia, ale - podejrzewam - że i tak 7 dni musze przechorować... przeziębienie rozwija się wzorcowo...:evil_lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Wchodzę i co widzę ?:-o Asiu ZDRÓWKA!!! choróbsko-precz:mad::mad: Quote
Asiaczek Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Dzisiaj o 14.15 mam wizytę u lekarza... Pzdr. Quote
Poświata Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Zdrowiej Asiaczku, zdrowiej szybciutko :thumbs::Rose:. Ja tez mam od wczoraj choróbsko w domu, Gabryśka się zasmarkała, a w niedzielę mamy rocznicę Komunii :roll:, jak nie urok to sra..ka :roll:. Quote
Asiaczek Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Poświata napisał(a):Zdrowiej Asiaczku, zdrowiej szybciutko :thumbs::Rose:. Ja tez mam od wczoraj choróbsko w domu, Gabryśka się zasmarkała, a w niedzielę mamy rocznicę Komunii :roll:, jak nie urok to sra..ka :roll:. Postaram się...;) Cambel&Megi napisał(a):I jak po wizycie u lekarza? Ha! Nie zgadniecie... do końca przyszłego tygodnia mam WOLNE!!!!!:multi: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Asiaczek napisał(a):Ha! Nie zgadniecie... do końca przyszłego tygodnia mam WOLNE!!!!!:multi: Pzdr.Zazdroszczę...Ja za to w tym tygodniu 4/5 dni nie byłam w szkole... :lol: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) Quote
Asiaczek Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 A czemuz to tak leniu****esz? Ja przynajmniej mam podkładkę...;) Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Asiaczek napisał(a):A czemuz to tak leniu****esz? Ja przynajmniej mam podkładkę...;) Pzdr. Też byłam chora...:razz: Quote
Asiaczek Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Aaaaa, a teraz już jest OK? Jakby co, to masz jeszcze sobotę i niedzielę na wyzdrowienie... A ja aż się boję jutrzejszej wystawy. No nic. Biorę całe pudełko chusteczek i najwyżej będę smarkała...:evil_lol: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Asiaczek napisał(a):Aaaaa, a teraz już jest OK? Jakby co, to masz jeszcze sobotę i niedzielę na wyzdrowienie... A ja aż się boję jutrzejszej wystawy. No nic. Biorę całe pudełko chusteczek i najwyżej będę smarkała...:evil_lol: Pzdr. OK, OK ;) Hm..Sobota...Jutro zamiast się porządnie doleczyć, to z rana jadę na trening agility z liskiem, ale Ty widzę podobnie...Leszno, tak? Będziemy trzymać kciuki za kichającego Asiaczka i Baski - w pełnej formie!;) :kciuki: Quote
Recommended Posts