Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

No dobra.......Ja tu tak po cichu....Przeglądam, oglądam, podziwiam... :iloveyou: W szczególności Erkę..jak się cudnie rozwija...szkoda, ze nie przy moim boku...milcząc...A żem chora.......tradycyjne zapalenie gardła + niemiłosierny katar...to może to ja :oops:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jedna odważna, co się przyznała...;)
A katarzysko rozwija ise pieknie, mam już lekką chrypę i na pewno temperaturę...
Zobaczymy, co będzie dalej...
Pzdr.

Od razu przypomniało mi się jak chciałaś zachorować i zimą wyszłaś po nas z gołymi nogami :evil_lol:, choróbska są jednak złośliwe :diabloti:

Posted

Zdrowiej Asiaczku, zdrowiej szybciutko :thumbs::Rose:.
Ja tez mam od wczoraj choróbsko w domu, Gabryśka się zasmarkała, a w niedzielę mamy rocznicę Komunii :roll:, jak nie urok to sra..ka :roll:.

Posted

Poświata napisał(a):
Zdrowiej Asiaczku, zdrowiej szybciutko :thumbs::Rose:.
Ja tez mam od wczoraj choróbsko w domu, Gabryśka się zasmarkała, a w niedzielę mamy rocznicę Komunii :roll:, jak nie urok to sra..ka :roll:.

Postaram się...;)

Cambel&Megi napisał(a):
I jak po wizycie u lekarza?

Ha! Nie zgadniecie... do końca przyszłego tygodnia mam WOLNE!!!!!:multi:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ha! Nie zgadniecie... do końca przyszłego tygodnia mam WOLNE!!!!!:multi:
Pzdr.
Zazdroszczę...Ja za to w tym tygodniu 4/5 dni nie byłam w szkole... :lol:
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)

Posted

Aaaaa, a teraz już jest OK? Jakby co, to masz jeszcze sobotę i niedzielę na wyzdrowienie...

A ja aż się boję jutrzejszej wystawy. No nic. Biorę całe pudełko chusteczek i najwyżej będę smarkała...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aaaaa, a teraz już jest OK? Jakby co, to masz jeszcze sobotę i niedzielę na wyzdrowienie...

A ja aż się boję jutrzejszej wystawy. No nic. Biorę całe pudełko chusteczek i najwyżej będę smarkała...:evil_lol:
Pzdr.

OK, OK ;) Hm..Sobota...Jutro zamiast się porządnie doleczyć, to z rana jadę na trening agility z liskiem, ale Ty widzę podobnie...Leszno, tak?
Będziemy trzymać kciuki za kichającego Asiaczka i Baski - w pełnej formie!;) :kciuki: