Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agasia napisał(a):
Asiu wykorzystalam Twoje zdjecie do avantara, mam nadzieje ze zla nie bedziesz...

Jestem bardzo zadowolona, że Wizirek tak się sposobał!

A po drugie - jestem zazdrosna, że umiesz takie rzeczy (jak umieszczanie w avatarku) robić! Ja tego nie potrafię.:oops:
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Dam teraz jeszcze Gusia i Farika. I zaraz idę spać.

Gusio-pręgusio:

I Fariczek:

Farik - na BOG:

Ale się chłopaczyna postarał, prawda? :lol:
Zuch z niego!

Jutro dam dziewczyny i konkurencje hodowlane.
Pzdr.

Posted

I teraz dziewczyny; było ich tylko dwie, tak więc i zdjęć jest mniej...

Uśmiechnięta Żelka:

I mamuśka Żelki - Felka:

Prawda, że córcia podobna do mamuśki?
Pzdr.

Posted

A tutaj wstęp do ćwiczeń "Para hodowlana". Ćwiczą Farik i Felka:

I prawdziwy pokaz Par hodowlanych:

I efekt ćwiczeń:

(na III miejscu nasza koleżanka z DGM - Ka-Vanga). Brawo Ola!

Cdn.
Pzdr.

Posted

Juz chyba jest OK.
Ciąg dalszy reportażu pt. Grupa hodowlana:

A po ocenie Grupy hodowlanej (II miejsce!), zobaczcie, jak sobie poszaleliśmy ze zdjęciami:

I to chyba wszystko.
Czas szykować aparat na następną wystawę.
pzdr.

Posted

Asiu a gdzie nastepna wystawa?

Zdjecia swietne, Dzezik jest przeslodki, z Zelki juz dostojna pannica, a tricolorki jak zawsze wygladaja swietnie! Szkoda ze zabraklo Wahzirka.... :D

Nie wiem czy nie oddac moich psiakow do Ciebie na jakies "ćwiczenia" bo ich efekty sa naprawde zdumiewajace :) Jeszcze raz wielkie gratulacje!!

Mozesz podac co to za seterki nikczemnie wkradly sie na 1 miejsce w grupach? :)

Posted

Agasia napisał(a):
Asiu a gdzie nastepna wystawa?

Zdjecia swietne, Dzezik jest przeslodki, z Zelki juz dostojna pannica, a tricolorki jak zawsze wygladaja swietnie! Szkoda ze zabraklo Wahzirka.... :D

Nie wiem czy nie oddac moich psiakow do Ciebie na jakies "ćwiczenia" bo ich efekty sa naprawde zdumiewajace :) Jeszcze raz wielkie gratulacje!!

Mozesz podac co to za seterki nikczemnie wkradly sie na 1 miejsce w grupach? :)

Następna wystawa (juz za 2 dni) to Kaliningrad. Potem Wilno (za 2 tygodnie) i pod koniec sierpnia - białystok. Co do września - to jeszcze trwa burza mózgów, choc juz teraz wiadomo, że Chorzów i Wrocław na pewno będą.

Co do grupy seterów irlandzkich: "My Irish Destiny of Lengford" - przydomek. A konkretnie to mogły byc:
pies, kl. ch - ARMANI,
suka, kl.o - ALINA
suka, kl. o - ALICE.
Wszystkie - oczywiście - z przydomkiem "My Irish Destiny of Lengford.
Właściciel: Johanna CSERMAK z Wiednia.
Pzdr.

Posted

Asiaczek buszuje nocą ;)
No ślicznie ile fotek uśmiechniętych boBasków ;)teraz zaczynam trzymać paluchy za następną wystawę ....;)idziecie jak burza :multi::multi::multi:

Posted

Rzeczywiście, aż się boję, co będzie dalej...
Głośno i z łoskotem spada się z konia, a z tak wysokiego jeszcze głośniej...
No nic. Pozytywne myślenie i "życzliwe" kciuki na pewno pomogą!:lol:
Pzdr.

Posted

No, Kochani, znowu muszę Was pożegnać. Bo... tradycyjnie... WYSTAWA!!!
Tym razem jadę do Kaliningradu. Jest zgłoszonych 6 basków, w tym 4 moje. Jeden piesek (z Rosji) jest w kl. młodzieży i jeden piesek (też z Rosji) jest w kl. pośredniej. Ioprócz Żelci w kl. szczeniąt, nie ma ani jednej zgłoszonej suni. Ciekawe, prawda?

Tradycyjnie, bardzo Was prosze o trzymanie kciuków. Jak do tej pory - zawsze mi pomagały Wasze paluszki. Czy i tym razem mogę na Was liczyc?
pzdr.

Posted

Dziewczyny - piekne podziękowania za Wasze paluszki!!! Przydały się, a jakże!!! I tak:
JAZZY BOY Asiaczek - w.o., Najlepsze Szczenię, BIS Szczeniąt 2 (Brawo Dżezik!!!)
Abotere's WAHZIRI - dosk., CAC, CACIB, NPwR, BOB, BOG4 (nowy Champion Rosji i nowy Champion RKF!!!)
Abotere's ADUNBI - dosk., CAC, r.CACIB (nowy Champion Rosji)
JELLY JOSHREEN Asiaczek - w.o.

Jestem b.zadowolona z wystawy!! Sędzina z Czech (Olga Dolejsova), gdzie jest b.dużo basenji. Zdecydowanie bardziej spodobał jej się Wazirek. Zwróciłą na niego uwagę już przed sędziowaniem.

Troche zdjęć:
Dżezik

Dżezik na Bis Szczeniąt:

Żelcia:

Wazirek:

Gusio:

Pzdr.

Posted

:laola::terazpol::laola:
BRAWO BRAWO BRAWO :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
wielkie mizianko dla słodziaków :loveu:
ufff mogę puścić paluchy ;)

Posted

Alu, przetrzymałam Was trochę, ale wróciliśmy do domków dopiero ok. 7.00 rano. Z Kalinka wyjechaliśmy dopiero ok. 22.00 (rano byly wystawy klubowe, a dopiero od 14.00 zaczęło się sędziowania na międzynarodowej wystawie).
I baaardzo serdecznie dziekuje Wam wszystkim za "paluszki". Przydały się!!! Jestescie super!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='Poświata'] B r a w o !

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Poświatko, a gdzieś Ty była, jak Ciebie nie było?!:crazyeye: Jakieś wakacje z dziecmi?
Zaniedbałaś nas i mnie!:bigcry:
Popraw się, niedobra kobieto!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Poświatko, a gdzieś Ty była, jak Ciebie nie było?!:crazyeye: Jakieś wakacje z dziecmi?
Zaniedbałaś nas i mnie!:bigcry:
Popraw się, niedobra kobieto!
Pzdr.
Jestem, jestem cały czas. Chorowało mi się troszkę na anginę, nie miałam siły pisać, ale ostatkiem sił czytałam i się cieszyłam Twoimi sukcesami :multi: . Wakacje dzieci spędzają w tym roku z tatusiem, ja zostaję ze zwierzyną (ktoś musi), właśnie wyjeżdżają w czwartek :lol: . A Konrad zdążył wczoraj z obozu wrócić, więc jedną walizkę rozpakowuję, żeby za chwilę całą trójkę pakować :roll: .

ps. zajżałabyś czasem do naszej galerii, wystarczy w banerek kliknąć:lol: .

Posted

[quote name='Poświata']Jestem, jestem cały czas. Chorowało mi się troszkę na anginę, nie miałam siły pisać, ale ostatkiem sił czytałam i się cieszyłam Twoimi sukcesami :multi: . Wakacje dzieci spędzają w tym roku z tatusiem, ja zostaję ze zwierzyną (ktoś musi), właśnie wyjeżdżają w czwartek :lol: . A Konrad zdążył wczoraj z obozu wrócić, więc jedną walizkę rozpakowuję, żeby za chwilę całą trójkę pakować :roll: .

ps. zajżałabyś czasem do naszej galerii, wystarczy w banerek kliknąć:lol: .
Aaaa. Rozumiem.
Co do Galerii - już klikam (zgodnie z poleceniem:lol: ; znam słowo, wiem, co oznacza i jakie wywiera skutki...).
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
. Co do września - to jeszcze trwa burza mózgów, choc juz teraz wiadomo, że Chorzów i Wrocław na pewno będą.

No i oczywiście Włocławek już obiecany:razz::razz: Niemogę się doczekac;)