Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 spóźnione życzonka Wszystkiego Najlepsiejszego od NAS Quote
DuDziaczek Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 :crazyeye: kurcze spoznione!!!!! Ale sa wszstkiego naj!!!! Quote
betel Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Asiaczku , czekamy na nowe zdjęcia Twoich pupilków:lol: Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Asiaczku czy ty dziś gdzieś na wystawie śmigałaś .....czy mi coś umknęło :razz: Quote
Asiaczek Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Alicja'] spóźnione życzonka Wszystkiego Najlepsiejszego od NAS [quote name='DuDziaczek']:crazyeye: kurcze spoznione!!!!! Ale sa wszstkiego naj!!!! Kochane - dziękuję!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='betel']Asiaczku , czekamy na nowe zdjęcia Twoich pupilków:lol: betelku - właśnie przed chwilą dostałam najnowsze fotki chłopaka, bardzo daaaawno tutaj nie prezentowanego. Nazywa się JERTI IN RED Asiaczek FCI. ale juz idę spać - jutro do pracy na 8.15. Tak więc albo jutro rano albo wieczorkiem je wstawię. Są na tyle ciekawe, że zdjęcia z BB musza poczekać!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja']Asiaczku czy ty dziś gdzieś na wystawie śmigałaś .....czy mi coś umknęło :razz: Nie nie nie... Ten weekend wyjątkowo spędzilam w domu... Pzdr. Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Asiaczek']Nie nie nie... Ten weekend wyjątkowo spędzilam w domu... Pzdr. bo ja taka ostatnio nie na czasie :roll:... dobereczek :multi::loveu: Quote
panienkabubu Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Asiaczek']betelku - właśnie przed chwilą dostałam najnowsze fotki chłopaka, bardzo daaaawno tutaj nie prezentowanego. Nazywa się JERTI IN RED Asiaczek FCI. ale juz idę spać - jutro do pracy na 8.15. Tak więc albo jutro rano albo wieczorkiem je wstawię. Są na tyle ciekawe, że zdjęcia z BB musza poczekać!:lol: Pzdr. Ech dzisiaj rano nie zdążyłaś:cool3: Ale z chęcią poczekamy do wieczora!:loveu: Dzień dobry Asiaczki :loveu: Quote
DuDziaczek Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 hm..... Sliczne nowe fotki sie zapowiadaja! :razz: Quote
jamnicze Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 wieczorkiem Asia chyba też nie zdążyła, przyjdzie nam poczekać do jutra. Quote
Asiaczek Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Alicja']bo ja taka ostatnio nie na czasie :roll:... dobereczek :multi::loveu: Witaj, Alicjo! [quote name='panienkabubu']Ech dzisiaj rano nie zdążyłaś:cool3: Ale z chęcią poczekamy do wieczora!:loveu: Dzień dobry Asiaczki :loveu: [quote name='DuDziaczek']hm..... Sliczne nowe fotki sie zapowiadaja! :razz: [quote name='jamnicze']wieczorkiem Asia chyba też nie zdążyła, przyjdzie nam poczekać do jutra. Tak, tak, niestety wczoraj zupełnie nie nadawałam się do uzytku... Ledwo doczłapałam się na pocztę i odebrałam certyfikat dla Wahzirka. Otóż od wczoraj Wazi jest oficjalnie INTERCHAMPIONEM!!!:multi: Tak się z tego faktu ucieszyłam, że poszłam spać... Nie wiem, pogoda czy starośc...:cool3: Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Asiaczek napisał(a): Otóż od wczoraj Wazi jest oficjalnie INTERCHAMPIONEM!!!:multi: Tak się z tego faktu ucieszyłam, że poszłam spać... Nie wiem, pogoda czy starośc...:cool3: Pzdr. Super! Noto gratulacje!!:loveu: Na pewno pogoda :cool3::cool3: Quote
Asiaczek Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 DuDziaczku i Panienko - dziękuję w imieniu Intera! Pzdr. Quote
Mudik Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 SERDECZNE GRATULACJEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
jamnicze Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ho, ho ale Sajdunia ma utytułowanych rodziców :loveu: Quote
Izabela124. Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Witanko Wszystko nadrobiam, ale tu bylo duzo foteczek no i spoznione zyczenia urodzinowe:loveu::multi: Quote
Asiaczek Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Dziekuję za zyczenia dla mnie (imienionowe!), no i dla Wazirka. Ale to jeszcze nie koniec: dzisiaj wyjęłam ze skrzynki dyplom Młodzieżowego Championa Polski dla Kenia. Tak więc... KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - Mł. CH.PL!!!:loveu: Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 :multi:Brawo Kenio :multi: - nasz starszy bracie :multi: Quote
Recommended Posts