Poświata Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Asiaczek napisał(a):Witaj, Zapracowana Poświato! U Ciebie za to super wiosennie-ogrodowo-słonecznie... U mnie - raczej monotematycznie... Pzdr.Cześć i czołem :hand:, w ten deszczowo paskudny dzionek przytachałam Ci wiecheć kffiatków :-D Quote
DuDziaczek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Asiaczek, krowa kurczak i jemiola cuudo!:loveu: Hm... nic tylko pod takim drzewkiem stanac :oops: :diabloti::diabloti: Quote
DuDziaczek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Asiaczek napisał(a):Cd. jemioły Przypominam, że fotki były robione z samochodu, który ma to do siebie, że jak jedzie, to... jedzie... Pzdr. Hm... ma to do siebie ze jak jedzie to jedzie... --- ciekawa teroria :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Poświata napisał(a):Cześć i czołem :hand:, w ten deszczowo paskudny dzionek przytachałam Ci wiecheć kffiatków :-D Jeeeeee... cudny wiecheć! I to wszystko Twoje, ogródkowe?:crazyeye: DuDziaczek napisał(a):Asiaczek, krowa kurczak i jemiola cuudo!:loveu: Hm... nic tylko pod takim drzewkiem stanac :oops: :diabloti::diabloti: Też o tym pomyslałam...:oops: DuDziaczek napisał(a):Hm... ma to do siebie ze jak jedzie to jedzie... --- ciekawa teroria :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oh, teoria, jak teoria. Ale to działa...!:evil_lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Odmeldowuję się ;) Krowa najlepsza:evil_lol: A lizumyna..... Ajjjj pojeździłoby się :cool3: Quote
DuDziaczek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Asiaczek napisał(a): Też o tym pomyslałam...:oops: trzeba bylo wolac zeby sie kierowca zatrzymal!!!! :evil_lol: Quote
jamnicze Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Asiu wszystkiego najnajnajnajnaj....lepszego :tort: Dużo zdrówka, radości i pociechy z czworonogów :loveu: :iloveyou::buzi::BIG::knajpa::laola::cunao: Quote
Anecioreczek Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 oooo Urodzinkiii??? Naj Naj Naj Naaajlepszeeegooo!!!!!!!!!! :):):) Quote
panienkabubu Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 jamnicze napisał(a):Asiu wszystkiego najnajnajnajnaj....lepszego :tort: Dużo zdrówka, radości i pociechy z czworonogów :loveu: :iloveyou::buzi::BIG::knajpa::cunao: :laola: również się dołączam :drinking::drinking::loveu: Quote
Matusz Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='panienkabubu']:laola: również się dołączam :drinking::drinking::loveu: i ja także !! :loveu: najlepszego ! :drinking::drinking: Quote
kaskaSz Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ooo załapałam się na urodzinki hihi Wszystykiego najlepszego Dużo zdrowia, szczęścia, sukcesów na wystawach, pociechy z psiaków i wszystkiego czego sobie zamarzysz!!! :loveu: życzą Kasia & Foxi :) Quote
jamnicze Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Dzisiaj są imieninki Asiaczka, czyli Joanny :loveu:;) Quote
McDzik Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 o i ja się załapałam :) No to wszystkiego najlepszego!!!! Samych sukcesów wystawowych z psiakami i w ogóle spełnienia marzeń :) Quote
Bewarka Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Wszystkiego naj, naj naj i pociechy z psiaków! Hi hi :drink1: Quote
Anecioreczek Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 O to żeśmy sie z zyczeniami urodzinowymi pospieszyli:evil_lol::evil_lol: Z Okazji imieninek,zyczymy wszystkieggooooo co najlepszeee!!!! CAłA NASZA SOSNOWIECKA CZWóRKA :P:lol: ps.a szczególy w galerii ;p Quote
agaciaaa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 http://img172.imageshack.us/img172/2692/resizeofimg3899wd2.jpg a mi sie to bardziej podoba ;) Spełnienia marzeń!!! Quote
betel Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 To życzonka i ode mnie, jak juz Dogo takie łaskawe,że udało mi się na nie wejśc:loveu: Quote
Asiaczek Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 bGirl napisał(a):poranne buziaki zostawiamy Witaj! Cieszę się, że wróciłaś na DGM!:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Błyskotka napisał(a):Dziękuję za płytkę :loveu:. Nie ma sprawy! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 jamnicze Anecioreczek panienkabubu bety Matusz Błyskotka KaskaSz McDzik Justys95 agaciaaa betel - pięknie dziękuję za piękne i ciepłe życzenia!:loveu: Pzdr. Quote
Recommended Posts