Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Alicja napisał(a):;) no to miło ze zapowiadali:multi: ....ja straciłam rachube czasu i o 19 pytałam o ..........TELEEXPRES :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A pochwalisz się zakupami...? Śnieżynka napisał(a):To ładna gromadka :) :loveu::loveu::loveu::loveu: a gdzie foteczki ?? my ładnie prosimy o więcej :) Zaraz będą następne... Pzdr. Quote
jenis Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Witam Asiu ja też tu jestem kilka razy dziennie ,nie odzywam sie ale często zaglądam.Super fotki.Pozdrawiam ;) Quote
bety Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Łooooooo matko :crazyeye: - ledwo nadrobiłam dzisiejsze zaległości, ale się Asia rozpędziłaś z fotkami :cool3::cool3::cool3: Fajna biegająca Erka :lol: Pzdr Quote
kaskaSz Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dobry wieczór! My też zaglądamy często, ale nic nie piszemy, coby nie pisać bez sensu, bo i tak wiadomo, że masz super, extra, sliczne psiaki :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 jenis napisał(a):Witam Asiu ja też tu jestem kilka razy dziennie ,nie odzywam sie ale często zaglądam.Super fotki.Pozdrawiam ;) bety napisał(a):Łooooooo matko :crazyeye: - ledwo nadrobiłam dzisiejsze zaległości, ale się Asia rozpędziłaś z fotkami :cool3::cool3::cool3: Fajna biegająca Erka :lol: Pzdr kaskaSz napisał(a):Dobry wieczór! My też zaglądamy często, ale nic nie piszemy, coby nie pisać bez sensu, bo i tak wiadomo, że masz super, extra, sliczne psiaki :loveu: No, proszę, ile tu zaglądających...:multi: Zaraz wstawiam następne fotki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Lecimy, pędzimy... ...zjadamy smakoszki... ...gadamy sobie albo śpiewamy... ...oblizujemy się... Cdn. Pzdr. Quote
agaciaaa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 http://img513.imageshack.us/img513/4271/resizeofimg3656kg6.jpg aż sie pomarszczyła :lol: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Byłam dzisiaj chyba ze 3 razy. Rozumiem, że już wstawiłaś cieplutkie fotki...? Pzdr. Quote
Mudik Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 http://img140.imageshack.us/img140/5985/resizeofimg3662pf5.jpg Słodkości:loveu::loveu::loveu: Bardzo mi się ta fota podoba,zapraszam do nas. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Następna porcja... Biegamy, Podnosimy łapkę... Jeszcze wyżej podnosimy łapkę... Rozglądamy się... Oglądamy się... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Cd. Front... I tyłeczek... Boczek... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 I ostatnia porcja fotek biegająco-stojącej-prezentującej się Erki...:loveu: Ufffff... Pzdr. Quote
Śnieżynka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 A kogo teraz będą foteczki jak foteczek Erką zabraknie :( Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Nie, nie zabraknie! Mam jeszcze portrety Erki, Felkę z Dżezikiem, Kenio z Żelką, Żelka... Jeszcze się znudzicie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Zobaczcie, co przesłała mi moja "konkurencja" z Niemiec: http://canecorso.com/lorenzo.htm Jestem pod wrażeniem...:multi: Pzdr. Quote
bety Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Hi, hi tutaj ma taką mine jakby chciała powiedzieć: "Długo mam tak jeszcze stać i pozować" http://img372.imageshack.us/img372/8271/resizeofimg3695nu0.jpg Pzdr Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Coś w tym stylu... Na razie mówię dobranocka, a jutro - portreciki Erki.:loveu: Pzdr. Quote
bety Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Zobaczcie, co przesłała mi moja "konkurencja" z Niemiec: http://canecorso.com/lorenzo.htm Jestem pod wrażeniem...:multi: Pzdr. EXTRA Ja kiedyś na żywo na zawodach jeździeckich widziałam takie wyczyny polskiego kaskadera - robią wrażenie (choć ze względu na mały hipodrom pokaz był ograniczony i nie aż tak odlotowy). Nawet był element grozy, bo konie (szóstka - tak jak i na tym filmie) się spłoszyły i kaskader nie mógł ich opanować - ale wszystko skończyło się dobrze. Pzdr Quote
panienkabubu Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Stało się to, że nie przyjęto moich basków na wystawę w Alytus.Pytanie, dlaczego... Dokumenty wysłane 12 marca br. (czyli w terminie), mam ichniejsze 2-krotne potwierdzenie, że doszły i że płatnośc może byc na wystawie. W ostatni poniedziałek zajrzałam na ich stronę i okazało się, że jest już podana lista wystawców, porządek sedziowania oraz ilośc psów. No to ja patrzę i coś mi się zaczęło nie zgadzać. Ja zgłosiłam 3 baski, a na liście są zapisane tylko 2... Juz chciałam dzwonić, żeby wyjaśnić, co się stało z trzecim baskiem, ale coś mnie tknęło i zajrzałam do spisu wystawców. A tu NIE MA MOJEGO NAZWISKA!!! Ani pierwszego, ani drugiego członu... W poniedziałek ppłd. nie mogłam się dodzwonić do Alytusa. Za to we wtorek,pan o imieniu Wołodia poinformował mnie, że nie ma możłiwości przyjęcia moich basków na wystawę. Ja na to, że ja dokumenty wysłałam w terminie i mam od nich potwierdzenie, a on mi wyskakuje tutaj z informacją, że każdy sedzia ma 90 psów i więcej nie mogą przyjąć. On wogóle nie zrozumiał, że ja z kolei mam ich potwierdzenie przyjęcia moich psów na wystawę! I tak żeśmy sobie pogadali... Ja tutaj podejrzewam jakiś kant.... Co ciekawe, ani maila w tej sprawie, ani przepraszam, ani - jak możemy zrekompensować problem itp... ciekawe... Pzdr. Asiu, wg mnie sprawa jest prosta. Konkurencja Cię wykurzyła - zobaczyli, że zgłosiłaś, wiedzą, że masz najlepsze psy, które by wygrały, a im może brakuje po wniosku i tyle! Mówię Ci! Oszuści, ja bym skargę do głównego oddziału napisała... Asiaczek napisał(a):Zobaczcie, co przesłała mi moja "konkurencja" z Niemiec: http://canecorso.com/lorenzo.htm Jestem pod wrażeniem...:multi: Pzdr. Boskie, widziałam to już wiele razy i zawsze się wzruszam :loveu: http://img91.imageshack.us/img91/126/resizeofimg3674dy5.jpg jaka arystokratka :evil_lol: Quote
sylrwia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ojej jak paskudnie Was załatwili. :crazyeye::angryy: Quote
Mudik Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Asiu nic tylko sie zakochać,przystojny facet i to jaki:crazyeye:,ON jest GENIALNY:loveu::loveu::loveu: i jaki ma kontakt z tymi końmi,prawdziwy zaklinacz koni ,one go traktują jak swego,zrobia wszystko dla niego,to jest CUUUUDOWNE,wspaniała rzecz do oglądania przed snem.BAAARDZO Dziękuję Asiu:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 panienkabubu napisał(a):Asiu, wg mnie sprawa jest prosta. Konkurencja Cię wykurzyła - zobaczyli, że zgłosiłaś, wiedzą, że masz najlepsze psy, które by wygrały, a im może brakuje po wniosku i tyle! Mówię Ci! Oszuści, ja bym skargę do głównego oddziału napisała... I ja taka skargę napiszę... sylrwia napisał(a):Ojej jak paskudnie Was załatwili. :crazyeye::angryy: Oni jeszcze niewiedza, jak ja mogę ich załatwic...:diabloti: Mudik napisał(a):Asiu nic tylko sie zakochać,przystojny facet i to jaki:crazyeye:,ON jest GENIALNY:loveu::loveu::loveu: i jaki ma kontakt z tymi końmi,prawdziwy zaklinacz koni ,one go traktują jak swego,zrobia wszystko dla niego,to jest CUUUUDOWNE,wspaniała rzecz do oglądania przed snem.BAAARDZO Dziękuję Asiu:loveu::loveu::loveu: Jak oglądałam ten film, to aż dreszcze miałam na rękach... Kontakt z końmi to on ma jakiś taki metafizyczny...? Pzdr. Quote
Alicja Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 koniki :loveu::loveu::loveu:wspaniałe Erka się uczyła dygać na dzień dobry :evil_lol: http://img530.imageshack.us/img530/9826/resizeofimg3699lc5.jpg Quote
Alicja Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Asiaczek napisał(a):A wiesz, że na to nie wpadłam, że ona dyga...? Pzdr. a widzisz jaka dziewczynka z savoir vivre na co dzien obyta ;) Quote
Asiaczek Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 A wiesz, że na to nie wpadłam, że ona dyga...? Pzdr. Quote
Recommended Posts