Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
;) no to miło ze zapowiadali:multi: ....ja straciłam rachube czasu i o 19 pytałam o ..........TELEEXPRES :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A pochwalisz się zakupami...?

Śnieżynka napisał(a):
To ładna gromadka :) :loveu::loveu::loveu::loveu:

a gdzie foteczki ?? my ładnie prosimy o więcej :)

Zaraz będą następne...
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Łooooooo matko :crazyeye: - ledwo nadrobiłam dzisiejsze zaległości, ale się Asia rozpędziłaś z fotkami :cool3::cool3::cool3:
Fajna biegająca Erka :lol:
Pzdr

Posted

Dobry wieczór! My też zaglądamy często, ale nic nie piszemy, coby nie pisać bez sensu, bo i tak wiadomo, że masz super, extra, sliczne psiaki :loveu:

Posted

jenis napisał(a):
Witam
Asiu ja też tu jestem kilka razy dziennie ,nie odzywam sie ale często zaglądam.Super fotki.Pozdrawiam ;)

bety napisał(a):
Łooooooo matko :crazyeye: - ledwo nadrobiłam dzisiejsze zaległości, ale się Asia rozpędziłaś z fotkami :cool3::cool3::cool3:
Fajna biegająca Erka :lol:
Pzdr

kaskaSz napisał(a):
Dobry wieczór! My też zaglądamy często, ale nic nie piszemy, coby nie pisać bez sensu, bo i tak wiadomo, że masz super, extra, sliczne psiaki :loveu:

No, proszę, ile tu zaglądających...:multi:
Zaraz wstawiam następne fotki...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zobaczcie, co przesłała mi moja "konkurencja" z Niemiec:

http://canecorso.com/lorenzo.htm

Jestem pod wrażeniem...:multi:

Pzdr.

EXTRA
Ja kiedyś na żywo na zawodach jeździeckich widziałam takie wyczyny polskiego kaskadera - robią wrażenie (choć ze względu na mały hipodrom pokaz był ograniczony i nie aż tak odlotowy). Nawet był element grozy, bo konie (szóstka - tak jak i na tym filmie) się spłoszyły i kaskader nie mógł ich opanować - ale wszystko skończyło się dobrze.
Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Stało się to, że nie przyjęto moich basków na wystawę w Alytus.Pytanie, dlaczego...

Dokumenty wysłane 12 marca br. (czyli w terminie), mam ichniejsze 2-krotne potwierdzenie, że doszły i że płatnośc może byc na wystawie. W ostatni poniedziałek zajrzałam na ich stronę i okazało się, że jest już podana lista wystawców, porządek sedziowania oraz ilośc psów. No to ja patrzę i coś mi się zaczęło nie zgadzać. Ja zgłosiłam 3 baski, a na liście są zapisane tylko 2... Juz chciałam dzwonić, żeby wyjaśnić, co się stało z trzecim baskiem, ale coś mnie tknęło i zajrzałam do spisu wystawców. A tu NIE MA MOJEGO NAZWISKA!!! Ani pierwszego, ani drugiego członu...
W poniedziałek ppłd. nie mogłam się dodzwonić do Alytusa. Za to we wtorek,pan o imieniu Wołodia poinformował mnie, że nie ma możłiwości przyjęcia moich basków na wystawę. Ja na to, że ja dokumenty wysłałam w terminie i mam od nich potwierdzenie, a on mi wyskakuje tutaj z informacją, że każdy sedzia ma 90 psów i więcej nie mogą przyjąć. On wogóle nie zrozumiał, że ja z kolei mam ich potwierdzenie przyjęcia moich psów na wystawę! I tak żeśmy sobie pogadali...

Ja tutaj podejrzewam jakiś kant....
Co ciekawe, ani maila w tej sprawie, ani przepraszam, ani - jak możemy zrekompensować problem itp... ciekawe...

Pzdr.

Asiu, wg mnie sprawa jest prosta. Konkurencja Cię wykurzyła - zobaczyli, że zgłosiłaś, wiedzą, że masz najlepsze psy, które by wygrały, a im może brakuje po wniosku i tyle! Mówię Ci! Oszuści, ja bym skargę do głównego oddziału napisała...

Asiaczek napisał(a):
Zobaczcie, co przesłała mi moja "konkurencja" z Niemiec:

http://canecorso.com/lorenzo.htm

Jestem pod wrażeniem...:multi:

Pzdr.

Boskie, widziałam to już wiele razy i zawsze się wzruszam :loveu:

http://img91.imageshack.us/img91/126/resizeofimg3674dy5.jpg
jaka arystokratka :evil_lol:

Posted

Asiu nic tylko sie zakochać,przystojny facet i to jaki:crazyeye:,ON jest GENIALNY:loveu::loveu::loveu: i jaki ma kontakt z tymi końmi,prawdziwy zaklinacz koni ,one go traktują jak swego,zrobia wszystko dla niego,to jest CUUUUDOWNE,wspaniała rzecz do oglądania przed snem.BAAARDZO Dziękuję Asiu:loveu::loveu::loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Asiu, wg mnie sprawa jest prosta. Konkurencja Cię wykurzyła - zobaczyli, że zgłosiłaś, wiedzą, że masz najlepsze psy, które by wygrały, a im może brakuje po wniosku i tyle! Mówię Ci! Oszuści, ja bym skargę do głównego oddziału napisała...

I ja taka skargę napiszę...

sylrwia napisał(a):
Ojej jak paskudnie Was załatwili. :crazyeye::angryy:

Oni jeszcze niewiedza, jak ja mogę ich załatwic...:diabloti:

Mudik napisał(a):
Asiu nic tylko sie zakochać,przystojny facet i to jaki:crazyeye:,ON jest GENIALNY:loveu::loveu::loveu: i jaki ma kontakt z tymi końmi,prawdziwy zaklinacz koni ,one go traktują jak swego,zrobia wszystko dla niego,to jest CUUUUDOWNE,wspaniała rzecz do oglądania przed snem.BAAARDZO Dziękuję Asiu:loveu::loveu::loveu:

Jak oglądałam ten film, to aż dreszcze miałam na rękach... Kontakt z końmi to on ma jakiś taki metafizyczny...?
Pzdr.