Matusz Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 przepraszam bardzo ! a ja to co robie?:diabloti::mad: oglądam Erkę i czekam dalej :loveu::loveu: i bardzo przykro, że się jutro nie spotkamy:shake: no ale cóż począć na takich "baranów" litewskich...:roll: którzy nawet nie przeproszą. Quote
panienkabubu Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Nikt do nas nie zagląda...:placz: Postanowiłam: jak nie będzie co najmniej 5 wpisów, to nie dam następnych fotek... Howgh! Pzdr. No a ja? :shake: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Asiaczek napisał(a):RAZ!!! Ponieważ mam wszystkie dokumenty, łącznie z ich potwierdzeniami (dwukrotne!), to jutro siadam i piszę oficjalną skargę na O/Alytus i wysyłam ją do Wilna, do ichniejszego Zarządu Głównego. Skargę przetłumaczę na angielski. Angielski znają i ciekawe, jaka bedzie odpowiedź...:cool1::diabloti: Pzdr. Asiaczku, a c otak właściwie się stało? :cool3::hmmmm: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Asiaczek napisał(a):DWA!! Noooo, Panienka to bywa u nas kilka razy dziennie...:lol: Pzdr. Ha! :-) Bo ja lubię Asiaczkowe pieski:loveu::loveu: I Asiaczka :loveu: Asiu, a co się stało na Litwie, że piszesz skargę? :cool3: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Matusz napisał(a):przepraszam bardzo ! a ja to co robie?:diabloti::mad: oglądam Erkę i czekam dalej :loveu::loveu: i bardzo przykro, że się jutro nie spotkamy:shake: no ale cóż począć na takich "baranów" litewskich...:roll: którzy nawet nie przeproszą. RAZ!!! Ponieważ mam wszystkie dokumenty, łącznie z ich potwierdzeniami (dwukrotne!), to jutro siadam i piszę oficjalną skargę na O/Alytus i wysyłam ją do Wilna, do ichniejszego Zarządu Głównego. Skargę przetłumaczę na angielski. Angielski znają i ciekawe, jaka bedzie odpowiedź...:cool1::diabloti: Pzdr. Quote
Śnieżynka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Posty chyba skaczą :) a ja chora leżę w łóżeczku i patrzę a tu czarny Asiaczek biega :D i co już go nie ma :( ja chcę więcej Asiaczków :D Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 panienkabubu napisał(a):No a ja? :shake: DWA!! Noooo, Panienka to bywa u nas kilka razy dziennie...:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 panienkabubu napisał(a):Ha! :-) Bo ja lubię Asiaczkowe pieski:loveu::loveu: I Asiaczka :loveu: Asiu, a co się stało na Litwie, że piszesz skargę? :cool3: Asiu cofnęło mi pościk:oops: Quote
Mudik Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jaka piękna:loveu::loveu::loveu: http://img261.imageshack.us/img261/1108/resizeofimg3640il0.jpg ja też bywam,ale dopiero teraz miałam czas by zajrzeć do FB Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Śnieżynka napisał(a):Posty chyba skaczą :) a ja chora leżę w łóżeczku i patrzę a tu czarny Asiaczek biega :D i co już go nie ma :( ja chcę więcej Asiaczków :D TRZY!!! Za chwilę będą następne fotki... Jeszcze 2 wpisy od innych osób i lecimy z tymi fotkami... Pzdr. Quote
Mudik Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Co jest ,jasna ch******** ciągle moje posty wrzuca przed Twoje Asiu:angryy::angryy::angryy: EDIT: no teraz jest OK Quote
Matusz Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 jakie restrykcje ! :evil_lol::evil_lol: ................... ........................ .................................... ............................................. ................................................................ . . .. . . . . . . . . . . .......... ...................... jeszcze 2 ! :diabloti: Quote
Mudik Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Matusz ,no nie Ty też,a ja to co!:angryy: ja CZTERY czyli jeszcze jeden Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 :multi::multi::multi:hopająca Erka :loveu:taka prawie jak ja :evil_lol:radosna co do pogody to oby nie padało bo wybieramy się na zakupy do Ostrawy a milej się jedzie kiedy nie pada ;) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 panienkabubu napisał(a):Ha! :-) Bo ja lubię Asiaczkowe pieski:loveu::loveu: I Asiaczka :loveu: Koffana! Asiu, a co się stało na Litwie, że piszesz skargę? :cool3: Stało się to, że nie przyjęto moich basków na wystawę w Alytus.Pytanie, dlaczego... Dokumenty wysłane 12 marca br. (czyli w terminie), mam ichniejsze 2-krotne potwierdzenie, że doszły i że płatnośc może byc na wystawie. W ostatni poniedziałek zajrzałam na ich stronę i okazało się, że jest już podana lista wystawców, porządek sedziowania oraz ilośc psów. No to ja patrzę i coś mi się zaczęło nie zgadzać. Ja zgłosiłam 3 baski, a na liście są zapisane tylko 2... Juz chciałam dzwonić, żeby wyjaśnić, co się stało z trzecim baskiem, ale coś mnie tknęło i zajrzałam do spisu wystawców. A tu NIE MA MOJEGO NAZWISKA!!! Ani pierwszego, ani drugiego członu... W poniedziałek ppłd. nie mogłam się dodzwonić do Alytusa. Za to we wtorek,pan o imieniu Wołodia poinformował mnie, że nie ma możłiwości przyjęcia moich basków na wystawę. Ja na to, że ja dokumenty wysłałam w terminie i mam od nich potwierdzenie, a on mi wyskakuje tutaj z informacją, że każdy sedzia ma 90 psów i więcej nie mogą przyjąć. On wogóle nie zrozumiał, że ja z kolei mam ich potwierdzenie przyjęcia moich psów na wystawę! I tak żeśmy sobie pogadali... Ja tutaj podejrzewam jakiś kant.... Co ciekawe, ani maila w tej sprawie, ani przepraszam, ani - jak możemy zrekompensować problem itp... ciekawe... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Mudik napisał(a):Jaka piękna:loveu::loveu::loveu: http://img261.imageshack.us/img261/1108/resizeofimg3640il0.jpg ja też bywam,ale dopiero teraz miałam czas by zajrzeć do FB CZTERY!!!! Mudik, na Ciebie też zawsze mogę liczyć! Jeszcze 1 post od innej osoby...:evil_lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No ładnie ,ale tam mają b***********:angryy::angryy::angryy::mad: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:hopająca Erka :loveu:taka prawie jak ja :evil_lol:radosna co do pogody to oby nie padało bo wybieramy się na zakupy do Ostrawy a milej się jedzie kiedy nie pada ;) PIęć!!!!! W TVN zapowiadali piękna, upalną pogodę na jutro i pojutrze! Udanych zakupów!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 OK, no to lecimy z następną partią fotek Ereczki... Jestem strrrasznie zły pies... A tutaj - już trochę mniej zły pies jestem, bo... ... pańcia kładła mi do głowy, że do ludzi to trzeba się uśmiechać... ... ale ja uciekłam z tej lekcji... ... i muszę się na nowo uczyć! Cdn. Pzdr. Quote
Śnieżynka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ale fajowa :D Asiaczku a ja mam pytanie ile ty psiaków masz w domu ?? Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ;) no to miło ze zapowiadali:multi: ....ja straciłam rachube czasu i o 19 pytałam o ..........TELEEXPRES :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Śnieżynka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Wszystkiego razem jest ... 10! Pzdr. To ładna gromadka :) :loveu::loveu::loveu::loveu: a gdzie foteczki ?? my ładnie prosimy o więcej :) Quote
Recommended Posts