Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

simbik napisał(a):
Ale z niej węszynosek :cool3:.

Właśnie widzę, że nie doszedł mój mail do Ciebie :shake:. Chyba stracę do końca zaufanie do mojej poczty. Wysyłam jeszcze raz i zaraz na PW wszystko dodatkowo podam. W mailu było w załączniku moje zgłoszenie. Mam nadzieję że tym razem do Ciebie dojdzie.

Maile doszły puste. Ale za to PW jest OK.
Pzdr.

Posted

No to wstawię następną część fotek z wyjazdu na wystawę do Bydgoszczy. Nadal - oczywiście - Erka, ale tym razem juz biegająca się bez smyczy...

Zobaczcie, jakie to Maleństwo jest sprytne:
Biegnę sobie, biegnę...i coś zobaczyłam...

Co tam przede mną chowaśz...?

To, co schowałaś, na pewno było dla mnie, prawdaaaaa?

Ej, no, nie bądź taka. Dawaj!

A, widzisz. Wiedziałam, że tam coś masz dla mnie!

No, dziękuję!

Cdn.
Pzdr.

Posted

Sprytna i zdolna z niej bestyjka!
MKM nauczył ją komendy "na kolana!" i Mała robi to juz prawie bezbłędnie: MKM kuca i woła "Na kolana!". Mała przylatuje, gramoli się na kolana, sadza tam swój tłusty tyłeczek i taka zadowolona siedzi. Potem zaczyna się kręcić , staje na tylnych łapkach i patrzy, co jest na ladzie... A tam często sa baaaardzo ciekawe (czyt. smaczne) rzeczy...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A może odwrotnie...?;) Sajdusia tak piękna jak Erka...?
Pzdr.

:loveu::loveu::loveu:wszystkie piękne

[quote name='Asiaczek']Sprytna i zdolna z niej bestyjka!
MKM nauczył ją komendy "na kolana!" i Mała robi to juz prawie bezbłędnie: MKM kuca i woła "Na kolana!". Mała przylatuje, gramoli się na kolana, sadza tam swój tłusty tyłeczek i taka zadowolona siedzi. Potem zaczyna się kręcić , staje na tylnych łapkach i patrzy, co jest na ladzie... A tam często sa baaaardzo ciekawe (czyt. smaczne) rzeczy...
Pzdr.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój nie musi na kolanka .......zresztą ciężkawy jest:evil_lol:

Doberek :multi:

Posted

Alicja napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój nie musi na kolanka .......zresztą ciężkawy jest:evil_lol:

Doberek :multi:

Doberek, Alu!
Moje sznaucery tez nie musiały... Świetnie sobie same radziły z tym "problemem"...:lol:

Izabela124. napisał(a):
Witanko:multi::multi::multi:
Ale śliczniaste foteczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Witaj, Izabela124!
Dzisiaj tez będą nowe fotki Erki...

Polna napisał(a):
Fajne zdjęcie :)

Ooooo, kogo my tutaj witamy! Polna, do nas zawitała!!!:lol:
Pzdr.

Posted

Nieeeee,
miałam jechac do Alytus, ale "z przyczyn obiektywnych" nie jadę. I tym sposobem mam wolny weekend! Hura!!!
Następna wystawa to dopiero Leszno-Prestige.
Pzdr.

Posted

Dziękuj,e cudne:loveu::loveu:
Witamy!
Ty liczysz na pogode ciepła,a ja chętnie słonko Ci oddam ,nam na treningu ono zbędne i nie mile widziane;-)

Posted

Alicja napisał(a):
No to zamawiaj pogodę na weekend ;)skoro błogie lenistwo cię czeka :evil_lol::evil_lol:

Uczciwie? Pogoda na ten weekend to mi akurat nie jest potrzebna, bo planuje skończyc z fotkami z wystawy w Bydgoszczy. No i zacząć wstawiać fotki z Banskiej Bystricy...

Mudik - trochę słoneczka oddamy Alicji, zgadzasz się?:lol:
Pzdr.

Posted

Ja już tak wpadłam w wir wystawowy, że poprzedni weekend był najgorszym, co mogło mnie spotkać od półtora miesiąca :evil_lol: Nie wiedziałam, gdzie sie podziać :cool3:
Ale za to ten weekend z podwójną siła wchodzi w moje zycie, najpierw Cavikada rekreacyjnie, potem Bytom, także rekreacyjnie, bo wszystko już mamy do Championatów :loveu:

Asiu to miłe, że zamiast leniuchować w wolny weekend, planujesz nas uraczyć fotkami :loveu: