Asiaczek Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Matusz']piękna Erka :loveu::loveu: prawie jak Sajdi :loveu: A może odwrotnie...?;) Sajdusia tak piękna jak Erka...? Pzdr. Quote
betel Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 http://img216.imageshack.us/img216/2918/resizeofimg3628pn9.jpg Ach... ten wdzięk, gracja i elegancja , nawet w warunkach polowych;):loveu::lol: Quote
Asiaczek Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='betel']http://img216.imageshack.us/img216/2918/resizeofimg3628pn9.jpg Ach... ten wdzięk, gracja i elegancja , nawet w warunkach polowych;):loveu::lol: ... i podobne do Twoich Inki i Minki....:loveu: [quote name='panienkabubu']To zależy która pierwsza sieurodziła:) Hm... chyba jednak Sajdusia się pierwsza urodziła, nie pamiętam... Pzdr. Quote
simbik Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Asiaczek']Cd. Erki na smyczy... http://img182.imageshack.us/img182/4360/resizeofimg3621bb3.jpg Ale z niej węszynosek :cool3:. Właśnie widzę, że nie doszedł mój mail do Ciebie :shake:. Chyba stracę do końca zaufanie do mojej poczty. Wysyłam jeszcze raz i zaraz na PW wszystko dodatkowo podam. W mailu było w załączniku moje zgłoszenie. Mam nadzieję że tym razem do Ciebie dojdzie. Quote
Asiaczek Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 simbik napisał(a):Ale z niej węszynosek :cool3:. Właśnie widzę, że nie doszedł mój mail do Ciebie :shake:. Chyba stracę do końca zaufanie do mojej poczty. Wysyłam jeszcze raz i zaraz na PW wszystko dodatkowo podam. W mailu było w załączniku moje zgłoszenie. Mam nadzieję że tym razem do Ciebie dojdzie. Maile doszły puste. Ale za to PW jest OK. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 No to wstawię następną część fotek z wyjazdu na wystawę do Bydgoszczy. Nadal - oczywiście - Erka, ale tym razem juz biegająca się bez smyczy... Zobaczcie, jakie to Maleństwo jest sprytne: Biegnę sobie, biegnę...i coś zobaczyłam... Co tam przede mną chowaśz...? To, co schowałaś, na pewno było dla mnie, prawdaaaaa? Ej, no, nie bądź taka. Dawaj! A, widzisz. Wiedziałam, że tam coś masz dla mnie! No, dziękuję! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Sprytna i zdolna z niej bestyjka! MKM nauczył ją komendy "na kolana!" i Mała robi to juz prawie bezbłędnie: MKM kuca i woła "Na kolana!". Mała przylatuje, gramoli się na kolana, sadza tam swój tłusty tyłeczek i taka zadowolona siedzi. Potem zaczyna się kręcić , staje na tylnych łapkach i patrzy, co jest na ladzie... A tam często sa baaaardzo ciekawe (czyt. smaczne) rzeczy... Pzdr. Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Asiaczek']A może odwrotnie...?;) Sajdusia tak piękna jak Erka...? Pzdr. :loveu::loveu::loveu:wszystkie piękne [quote name='Asiaczek']Sprytna i zdolna z niej bestyjka! MKM nauczył ją komendy "na kolana!" i Mała robi to juz prawie bezbłędnie: MKM kuca i woła "Na kolana!". Mała przylatuje, gramoli się na kolana, sadza tam swój tłusty tyłeczek i taka zadowolona siedzi. Potem zaczyna się kręcić , staje na tylnych łapkach i patrzy, co jest na ladzie... A tam często sa baaaardzo ciekawe (czyt. smaczne) rzeczy... Pzdr. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój nie musi na kolanka .......zresztą ciężkawy jest:evil_lol: Doberek :multi: Quote
Izabela124. Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Witanko:multi::multi::multi: Ale śliczniaste foteczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Polna Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 http://img404.imageshack.us/img404/4580/resizeofimg3625nf4.jpg Fajne zdjęcie :) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Alicja napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój nie musi na kolanka .......zresztą ciężkawy jest:evil_lol: Doberek :multi: Doberek, Alu! Moje sznaucery tez nie musiały... Świetnie sobie same radziły z tym "problemem"...:lol: Izabela124. napisał(a):Witanko:multi::multi::multi: Ale śliczniaste foteczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witaj, Izabela124! Dzisiaj tez będą nowe fotki Erki... Polna napisał(a):Fajne zdjęcie :) Ooooo, kogo my tutaj witamy! Polna, do nas zawitała!!!:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dzień dobry Asiaczki!:loveu: Wybieracie się może na podwójną Bratysławę jutro? Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Nieeeee, miałam jechac do Alytus, ale "z przyczyn obiektywnych" nie jadę. I tym sposobem mam wolny weekend! Hura!!! Następna wystawa to dopiero Leszno-Prestige. Pzdr. Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No to zamawiaj pogodę na weekend ;)skoro błogie lenistwo cię czeka :evil_lol::evil_lol: Quote
Mudik Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dziękuj,e cudne:loveu::loveu: Witamy! Ty liczysz na pogode ciepła,a ja chętnie słonko Ci oddam ,nam na treningu ono zbędne i nie mile widziane;-) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Alicja napisał(a):No to zamawiaj pogodę na weekend ;)skoro błogie lenistwo cię czeka :evil_lol::evil_lol: Uczciwie? Pogoda na ten weekend to mi akurat nie jest potrzebna, bo planuje skończyc z fotkami z wystawy w Bydgoszczy. No i zacząć wstawiać fotki z Banskiej Bystricy... Mudik - trochę słoneczka oddamy Alicji, zgadzasz się?:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ja już tak wpadłam w wir wystawowy, że poprzedni weekend był najgorszym, co mogło mnie spotkać od półtora miesiąca :evil_lol: Nie wiedziałam, gdzie sie podziać :cool3: Ale za to ten weekend z podwójną siła wchodzi w moje zycie, najpierw Cavikada rekreacyjnie, potem Bytom, także rekreacyjnie, bo wszystko już mamy do Championatów :loveu: Asiu to miłe, że zamiast leniuchować w wolny weekend, planujesz nas uraczyć fotkami :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Wiesz, co, Panienko? Chyba zacznę juz od dzisiaj...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 No to lecimy... Nadal Erka latająca po pięknych bydgoskich terenach... Seryjne hopaśki... Cdn. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 http://img362.imageshack.us/img362/8284/resizeofimg3645ed6.jpg aaaa no to już wiemy do kogo tak biegła :loveu: Super Asiu, milutka niespodzianka w popołudnie :loveu::multi: Uwielbiam Twoje Baski :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Nikt do nas nie zagląda...:placz: Postanowiłam: jak nie będzie co najmniej 5 wpisów, to nie dam następnych fotek... Howgh! Pzdr. Quote
Recommended Posts